Sista april!

Sista april!

Alla är & festar hit & dit, jag sitter hemma & gör ingenting alls. Men jag ska väl ha en bra valborg i alla fall! :) 

Det var det jag ville komma fram till;  Ha en bra valborg allihopa! :) ♥

Lite bilder sen i Tisdags!



Här är lite bilder sen i tisdags.
Mina rosa skor som jag valde & efterrätten som var grym, tog dock ingen bild på maten vilket jag ångrar, det var lika lyxigt & fint som efterrätten. Sedan är det bilder på Kevin, på scen, då han signerar & på vi tre! Haha, inte så värst bra bilder
... men det får duga till att lägga in i alla fall! :)

Mamma & pappa har åkt ner till staden för att handla, så jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Ganska trist att vara ensam hemma, har ingen att surra med. Men här tänker jag då inte sitta & hänga, finns vettigare saker att göra. Jag ska ta med Mittzi ut, inte för att det finns så mycket att göra ute heller men... man är ju i alla fall ute - vilket är bättre än att sitta inne!


Auf wiedersehen ♥

Tisdag/Onsdag!

Onsdag!

Det var en bra dag igår, men jag är inte på skrivhumör så jag ska sammanfatta lite kort! :)

1. Therese var söt och skjutsa oss till Umeå, medan for hon till hennes mamma & hälsa på :) Tack för skjutsen ännu en gång! :)


2. Sedan blev det att möta upp "ledarna" till Min stora dag (de som fixat & bjudit på dagen).


3. Vi blev sminkade på Make Up Store, oj så stiliga vi blev :) Har tyvärr inga bra bilder på sminkningen!


4. Efter det gick vi bort till affären Kii, där fick vi lyssna på årets mode & sedan fick vi även hitta något för 300 kronor var + ett smycke. Det var inte dåligt, men lite panik fick man, eftersom man ville hitta något på den lilla stunden. Tillslut blev det skor till både jag & Elin, jag tog ett par rosa "vanliga" skor & Elin tog sandaler.. sen tog vi ett par örhängen var! :)


5. Efter de roligheterna så gick vi & åt, hur fint som helst & maten var upplagt hur fint som helst, efterrätten också för den delen. Hur lyxigt & hur gott som helst! Då vi skulle gå därifrån & ledaren skulle betala alltihop, då sa en kille som jobbade där; "Nä, jag har pratat med alla här & vi bjuder er alla på det här. Vi tycker att de där pengarna kan vara bra till något annat!" Jag & Elin bara smälte, vilken grabb! Hur fint var det inte att bjuda 11 stycken på all denna mat & efterrätt? Så fruktansvärt fint gjort, så tror jag inte många skulle gjort. Den där killen gillade jag!


6. Sist men inte minst så gick vi & såg på Kevin, det var helt okej. Han var bättre live än då man hör han på radion. Hans egen låt var helt klart bäst tycker jag, mest fart i den. Efter han sjungit & grejat i en timma, så fick vi även träffa killen... fick varsin skiva, såklart signerad. Sen fick vi ju varsin kram också, han luktade gott måste jag säga. De tog även kort på jag, Kevin & Elin tillsammans.


Det var en bra dag i alla fall, man fick ju känna sig ganska bortskämd, de bjöd på allt! En rolig grej & det är ju något man alltid kommer minnas!  :) Lägger kanske in bilder från dagen/kvällen i morgon, orkar inte nu!



Dagens dag började bra, gick till skolan till klockan 9... skulle träffa Johan (Naturläraren) & prata om uppgiften jag ska göra. Det gick kanon, han är så snäll & bra så jag vet inte hur bra han är! Så det samtalet gick bra, vilket jag nästan förväntat mig innan. Han är en kanonlärare!

Efter det skulle jag upp på sjukan & fylla på trombocyter, vilket var himla drygt idag. Det börja med att hon kom in med en blodpåse & skulle ge mig den, men där sa vi stopp & sa att jag skulle inte fylla på blod utan trombocyter... så då hade hon värmt upp en blodpåse helt i onödan & går ju sedan inte att använda. Sen då de väl satt igång trombocyterna så gick det hur bra som helst (som vanligt) tills mot slutet... då får jag reaktion! Utslag över hela kroppen på bara någon ynka sekund, jag visste inte vad jag skulle göra. Höll på gå upp i taket! Som svullnader som bara spridde sig, överallt. Det var fruktansvärt! Men i alla fall så fick dom snabbt ringa Umeå & fråga vad de skulle ge mig, & tillslut kom de med dubbeldos av kortison. Men det tog ganska länge för mig att bli av med utslagen. Så vid halv 5 fick jag åka hem! Suck, det var verkligen hemskt... höll på klia sönder mig ett tag! Hädanefter ska dom ge mig kortison innan de ger mig blod eller trombocyter, för att vara på säkra sidan.

Jaja, nu har jag skrivit kalasmycket i alla fall, jag som inte tänkte skriva något långt. Men som sagt, jag har svårt att sluta då jag börjat. Men nu tror jag att jag är klar för idag! Återkommer i morgon.

Auf wiedersehen ♥

Måndag - fullt upp!

Måndag!

Känner att jag inte är på mitt vanliga skrivhumör idag.. kan ha med vädret att göra. Bara grått & tråkigt ute! Vart tog solen vägen? Jag hoppas verkligen den kommer tillbaka väldigt snart!! Sen så tänker jag säga att, den anonyma som kommenterat kan se till att få tag på mig på sms eller msn. Jag vill veta vem jag säger/skriver till. Du behöver inte vara rädd för att fråga mig, jag vill bara veta vem det är som undrar. Så, då har jag sagt det! :)

Jag har i alla fall haft fullt upp idag känns det som, for ner till stan till halv 12 ungefär... tog prover lite snabbt & sedan drog jag & mamma ner på stan. Jag hade tänkt hitta en vårjacka... det var ju lättare sagt än gjort. Fanns ingen som jag ville ha. Suck!! Sen ikväll var jag tvungen att åka ner till stan igen, dock inte för provtagning utan för att fylla på trombocyter (vet inte hur det stavas men). Det var så himla lågt så det var tvunget att fyllas på idag, de fick beställa akut från Sundsvall. Men nu är det påfyllt & jag sitter just nu bara hemma & väntar på att project runway ska börja! :)




Vi drar till Umeå & kommer nog ha det riktigt bra :)

Efter det måste jag sova för det blir en lång dag i morgon också. I morgon ska jag & Elin åka upp till Umeå, vi ska möta upp 6 flickor till (4 barn som är svårt sjuk + varsin kompis) + "ledarna". Sen ska vi få bli sminkade på Make Up Store, efter det ska vi på någon jättebra klädesaffär & där ska de prata om mode. Sen ska vi gå & äta lite mat & efter det ska vi gå och kolla på Kevin. Varken jag eller Elin lyssnar på honom, men det blir en kul grej. Se någon live är alltid roligare! :) Så jag tror att hela dagen blir kanon. Jag tycker det är helt fantastiskt att det finns de som fixar roligheter för svårt sjuka barn. Det är roligt för oss att komma iväg på något roligt mitt i allt det jobbiga & tråkiga. Så jag tycker att dom gör ett kanonjobb!! :)

Näe, nu ska jag gå & göra mig klar.
Återkommer nog på onsdag.
Ciao ♥

Söndag - Åkt 330;n ♥

Söndag!

Det är fortfarande underbart väder, solen skiner som bara den. Man skulle nästan kunna tro att vi är mitt i högsommarn! Helt fantastiskt underbart det är, att bara gå ute i tshirt. Mmmmm, ljuva värme! :)

Dagen har varit bra, for ner till stan för provtagning klockan 10.. köpte isglass & for hem! Då jag kom hem for vi ut med BMW;n, åh... jag som är nog kär i den då den står still. Den är så underbar!! Vi for i alla fall till Mikael en sväng, han stog & polera Christers finmerca. Men vi kollade även in Imprezan, mums på den med! Jag får bara bli kär i bilar hit & dit. Nästa år, då ska jag få köra 330;n! :D wiiiie! Jag ska få ha den då jag ska vara chafför & sådant, det ser jag fram emot! :))



Näe, nu blir det inget mer skriva för idag. Nu ska jag ta sprutan... sen ska jag ta mopeden & dra till Elin hade jag tänkt! :) ♥ 

Godnatt ♥

Robinson var riktigt bra idag, jag tyckte det var så himla rätt åt Christian att Jarmo klarade duellen. & att han där med fick immunitet var ännu mer rätt åt han/dom, fy så roligt det var att se minerna på alla killar. Så kan det gå! Men jag hoppades verkligen på att töntchristian skulle åka, jag tål verkligen inte den karln... men får hoppas på att han åker nästa sväng istället.

Nä, nu är det nog bäst att gå till sängs. Kliver man upp klockan 9 varje dag så får man se till att komma i säng i tid också... vilket jag är extremt dålig på. Går alltid & lägger mig försent... suck! Well, i morgon klockan 10 ska vi vara på sjukhuset nere i stan, dock bara provtagning. Det känns skönt! Efter det får jag se, det blev ju inte Sörgissjö ikväll igen, så vem vet i morgon! ;) Jaja, ser väl i morgon. Godnatt! ♥ 






Jag saknar mitt hår väldigt, väldigt mycket!!!! :(

Sveriges smartaste barn!

Nu har jag sett Sveriges smartaste barn, det var riktigt roligt... min doktors barn blev kvällens vinnare! :D & för den delen såg jag ju doktorn själv i bild flera gånger :) 


Skulle bara skryta om det, nu ska jag gå & se på robinson! :) 
Ciao ♥
 


Lördag!

Lördag!

Dagen började med att jag klev upp till 9 som vanligt & åt frukost. Efter det klädde jag på mig & smsade Maud & fråga om Elin var hemma... det var hon, hon låg & sov! :) Så då jag visste att hon sovde fortfarande, då tänkte jag att jag skulle fara & väcka henne! Sagt & gjort, jag brumma dit med mopeden, gick upp på hennes rum & väckte henne :D Haha, det började inte så muntert, men tillslut så vaknade hon till! Då var hon nog superglad att jag var där! 8) (a) Vi pratade en massa & tiden bara rann iväg, klockan halv 2 skulle jag brumma hem igen. Vi skulle vara på sjukhuset klockan 3...

Men just det, jag sitter ju här. Jag blir så fruktansvärt less, då har dom först ringt mamma medan jag var på väg hem & sagt att vi skulle komma till halv 4 istället. Men sen klockan kvart i 3 ungefär, då ringer dom & säger att det fortfarande inte har kommit. Så jag har inte farit än... jag hade kunnat vara hos Elin i minst en & en halv timme till. Nu skulle dom ringa då de hämtat blodet, så skulle vi fara då, för då har de hunnit värma det innan vi är nere också. Jaja, jag kan inget annat än gilla läget, finns ju inget att göra åt saken så. Tur vädret är fint, då kan man vara på humör i alla fall! 



Här är en bild på småskorna jag köpte härom dagen :)



Ikväll får jag se vad jag gör, jag hade lite småplaner med Elin, men dom blir inte av. Så jag får se vad hon ska göra, tillslut kanske jag tar mig en tur till Sörgissjö igen, det vet man aldrig! Jag vet en sak jag ska göra, det är att se på världens smartaste barn, för min läkare i umeå, hans barn är med! :) Ett av dom ikväll, och den andra tvillingen någon annan lördag, kul! :D

Nä, nu ringde dom, nu ska vi fara!
Ciao ♥
 

Fredag!

Fredag!

Som vi alla vet så har jag alltid svårt att bestämma mig, vilket jag har med min blogg just nu. Sen Evelina har fixat den så har jag bara hittat nya & nya bilder som jag istället vill ha. Men tills sist hitta jag solrosen & den trivs jag faktiskt med! Tyckte den var riktigt fin att ha på bloggen, men det är ju vad jag tycker! :)

Det blev en sväng till skolan i morse, hade nationella prov i engelska. Det gick väl ganska bra, jag skrev ju ganska mycket i alla fall. Men det var nog världens tristaste ämne att skriva om, kan dom inte ha lite mer fantasi som gör proven? Well, nu är det gjort & jag hoppas det gick bra! Mamma väntade i min lägenhet medan jag skrev & efter jag var klar for vi hem. Men ska ner sen igen fast på sjukhuset, har för lågt blodvärde så jag måste in & få igen lite. Känns drygt, men det går nog ganska snabbt får jag hoppas.

Näe, nu ska jag ta & gå ut i det fina vädret!
Ciao ♥
 


Torsdag!

Torsdag!

Idag blev det provtagning i stan, sedan for vi & köpte ett par skor som jag sett. Kanske lägger in en bild senare :) Efter det for vi hem fortare än kvickt för vi ville vara ute i det fina vädret, enormt varmt har det varit :) Markus kom hem han också, han satte igång att tvätta & byta däck på 95an, så då spola jag av min moped i samma veva :)

Näe, känns inte som en skrivdag idag. Hoppas på en bättre skrivdag i morgon, då har vi nämligen engelska nationella som jag tänker fara & göra. Hoppas det går bra! Att jag riktigt känner att det går bra. Det skulle vara skönt!
Näe, nu ska jag gå ut. Kanske köra lite mer moped! Får se :)
Ciao ♥
 

Evelina Latvala - storfixarn! :)

Nu är jag superglad, söta tösen Evelina Latvala har fixat min blogg! :) Äntligen lite mer personlig & egen! :) Tack så supermycket stumpan!! :)

Nu efter att jag varit så dryg med henne att hela tiden ändra mig, så ska jag säga godnatt!
Godnatt gott folk! :) Återkommer imorgon!
Ciao ♥
 

Sommardag, sol & riktig värme!


 


Dagen började lugnt, försovde mig till halv tio (medicin kl.9). Klev upp & åt frukost, sen gick jag & mamma ut på bron & satt där i solen, riktig sommarvärme har det varit idag. Helt underbart! :) & som vanligt då jag & alla djuren är på plats, då blir det korttagning i hög grad! :) Mittzi, Nalle & Kurre, dom tycker också det är härligt då solen är framme & det är varmt! :)

Sen vid 1 gick jag & duscha, gjorde mig klar & sen klockan halv 2 for jag ner på skolan. Hade prov i demens, gick väl ganska bra. Fick några hjärnsläpp, men får hoppas att det räcker med det jag fick ner på papper.


Har nyss ätit godmaten, kallops!! Gud, jag kan äta hur mycket som helst av det. Jag älskar det! & nu blir det en riktig sommarefterrätt.. jordgubbar & glass!! :) Så här kan inte jag sitta då det är sådan fest!
Återkommer kanske senare, får se!
Ciao ♥ 


Fler & fler! :)

Det blev ett himla långt inlägg sist, om ni inte orkar komma igenom det så förstår jag. Men min ursäkt är att då jag väl börjat skriva, då kan jag hålla på hur länge som helst. Sen om det gillas eller ogillas vet jag inte, det är väl olika antar jag. Men i alla fall så ringde mammas moster ikväll, hon berättade att hon äntligen fått höra om min blogg också, så nu har jag fått ännu en läsare :) Roligt, det börjar bli fler & fler, det gillar jag! :)

Ikväll tog jag mopeden till Nils en sväng, vi satt & prata en hel del. Det var längesen sist, så det var trevligt att träffa grabben igen! :) Sen hade jag ju min tid att passa, klockan 21.00 --> Andra Avenyn! :)) Det är även medicintiden, så det var ju lämpligt!

Näe, nu räcker det. Nu ska lilla jag gå och lägga mig, är ju även medicintid klockan 9 på morgonen, suck! Sedan ska jag till skolan imorgon till sista timmen, för att göra ett prov om demens. Hoppas det går vägen, problemet är att jag än inte har tränat. Well, I'll see tomorrow! Se nu, redan mycket, det var inte tänkt.

Ciao ♥ 

Tisdag!

Tisdag!

Igår fick jag äntligen komma hem igen, så enormt skönt!! Helt underbart! & då jag väl kom hem, då var jag uppspelt som bara den. Fick ju träffa älsklingsMittzi, solen sken, pappa var hemma redan, perfekt liksom! :) Sen blev det ännu bättre, Tobias kom hem :) Vi tog ut min moped för att se om den starta, efter lite om & men så kom den igång, han hade blivit sur nu medan han bara stått och tråka inne i garaget. Jag mena, vem skulle inte bli sur då? Haha, där fick jag till det!! I alla fall så blev det ju att köra lite moped, ganska skönt faktiskt. & jag ska inte glömma, min kära kusin Mikael kom till oss på besök också, mycket trevligt! :) Efter en lång tid ute så gick vi in, Tobbe ville att jag skulle frisera han. Först så gjorde vi 3 millimeter, men sen kom han på att han ville vara lika gangsta som sin syster, så vi tog bort allt. Mikael stog för finliret, han var som bättre än jag på det. Roligt hade vi det, alldeles galet! :)) Så en himla bra kväll blev det!! :)


Sedan kom natten, den var halvdryg faktiskt... kunde inte sova för att jag var så glad att jag skulle till skolan idag. Så det fick jag sota för idag, är mycket trött. Men åter till dagen, dagen var kanon. For hem innan sista lektion, så nästan hela skoldagen var jag där! :) & att få träffa alla igen, det kändes bra!! Att riktigt få skratta & surra med Elin & Malin, jag vet inte hur många gånger jag har varit för trött idag & fått skrattanfall! Riktigt roligt har jag i alla fall haft! :)

Och ja, jag for ju hem innan den sista lektionen. Då jag gick ensam där över skolgården hör jag hur någon välbekant röst närmar sig mer & mer... jag vänder mig om och mycket riktigt var det Jens som pratar i mobilen & har kutat ikapp mig. Så han följde mig ner, vi stog ute och prata en stund innan han skulle springa vidare & jag åka hem. Riktigt trevligt att träffa lilljens också! :) Markus kom & vi ragga hemåt Landsjö! :) Sen har jag hittat på en massa sen jag kom hem, men nu är inlägget redan så långt så jag tänker inte skriva mer om dagen.


Eller bara en sak... för jag lovade faktiskt Petra det!
Vi satt & prata på msn, om min behandling & allt möjligt.
Petra; Ja, fast jag förstår om den 4;e blir jobbig!!!
Jag; Jo, den kommer bli jobbig, men den ska ju göras, så nu är det bara tuta och köra, för det finns ej något annat att göra.


Utan att jag tänkt på det så hade jag fått ihop det lite roligt. Vi tyckte i alla fall att det rimma lite! (a)
Nä, gud så långt det här blev. Nu ska jag ta ut mopeden på en tur tror jag, klä mig ordentligt & ta ett varv runt sjön! :)
Ciao ♥ 

Hemgång snaaart! :)

Ja, jag vet att det bara är någon timme sen sist jag skrev.. men det hjälps inte. Det kliar i fingrarna för att jag inte har något att göra just nu. Men det är bara 50 minuter kvar tills jag blir fri från droppet & det bästa, TAXIN & HEM!! :) Det är nog därför det kliar extra i fingrar & ben, jag är så rastlös & det enda jag vill är hem, hem, hem - vilket är nära nu! Yeey! :)

I natt då jag & mamma inte kunde sova så låg vi & surra ganska länge, då kom jag fram till något jag aldrig trodde att jag skulle komma fram till,.. det var hur enormt mycket jag egentligen uppskattar skolan! Att få kliva upp varje dag & gå till sina vänner & plugget. I normala fall har jag alltid suckat & tyckt det varit allmänt jobbigt med skola, visst, man har stunder då man är extremt skolless (det har jag & Elin verkligen vetskap om). Men utan skolan, hur skulle det vara? Jag verkligen längtar till skolan. Jag blir glad av att tänka på skolan & prov. Jaa, det låter kanske konstigt, men jag hinner tänka & komma fram till så mycket här. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag en dag skulle låta såhär enormt positiv till skolan. Men se där hur fel jag kunde ha! Skolan är bra på många olika vis punkt slut.

Men sen tänkte jag kring mycket annat igår också, jag kom på flera frågor som jag skulle vilja ha svar på. Det värsta med de frågorna, det är att jag vet att ingen någonsin kan komma med något svar på dem. Men det finns inget att göra åt, de klurigheterna får jag leva med!


Well, nu har jag ju fått skrivit av mig & nu är det väldigt snart jag får åka hem, så dags att stänga datorn!
Ciao ♥
 

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Måndag idag och jag är väldigt glad, verkligen på bra humör. Känns extremt skönt att få åka hem idag, jag längtar så till jag är hemma & jag får träffa älsklingen min! ♥ Men det kommer därimot vara halvdrygt att vänta, timmarna går så sakta tycker jag... varken jag eller mamma kunde sova igår (i väntan på att det skulle bli morgon). Så redan inatt började vi räkna ner. Men jaja, huvudsaken jag kommer hem någon gång! :)

Nu väntar vi på ronden, sen ska jag duscha så jag är fräsch innan hemfärd! :)
Återkommer nog en sväng ikväll!
Puss ♥



Min ögonsten ♥


Internet - ur funktion!!

I'm back! :)

Har ju hört att många saknat uppdatering på min blogg, men jag har inte kunnat ordna det! Internet har varit (sen 16 april till fortfarande) ur funktion. Tråkigt men sant! Men ikväll tog vi mitt mobilbredband och kör med det (i smyg).

Well, helgen har varit bra trots att jag suttit/sitter fast i dropp. Pappa & Tobbe kom upp igår & sov på hotellet till idag, så vi har haft sällskap av dom både igår och idag, kul kul :))  Dom körde finbilen hit, 330;n, my love! Det ska bli mycket åka 330 nu då jag får åka hem igen!! På tal om att åka hem, imorron it is, i'm going hooome.. UNDERBART!!

Jag har snackat med Elin ikväll, skönt!! Det var grymt längesen, och det är inte normalt. Jag MÅSTE få prata med den flickan, annars får jag något fel! Det hör liksom vanligtvis till min vardag! Ser även fram emot att få träffa hon nu i veckan, ska bli grymt skönt att återigen få umgååås. Och Mittzi, guuud så jag saknar min älskling! Jag längtar verkligen till att komma hem nu!!! Det ska bli underbart skönt på alla olika vis! I morgon <3



Just nu ser jag och mamma på wipeout, sedan blir det film.. och så kom Polly :) Det blir bra det! Haha, jag och mamma såg även en film idag sen Tobbe och pappa åkt, den var så jäkla rolig, skrattade hela tiden! Synd bara att jag inte minns vad den hette... men bra var den! Hahaha! :)

Näe, det här går inte. Nu ska jag snart se filmen! Men jag  är i alla fall tillbaka till mina kära läsare som till och med efterlyst mig, det är ju bra! :) Ni ska veta att det är riktigt roligt att höra att så många som läser den, fortsätt så! :)



Ett stort grattis på Anna som fyller 20 idag! :)
Ciao ♥

En trött Emelia idag!

Åhååjaja, idag är jag en trött Emelia! Det är tröttsamt att ha dropp dag som natt, måste springa och kissa flera gånger, så det har inte direkt varit en skönhetssömn inatt! Jag får nog sova en skvätt idag med, sova om mig lite. Det skulle sitta fint!

Får väl se om vi hittar på något annat idag med, jag kan ju dock inte gå ut med min kavaljer.. men jag kan ju gå till lekterapin och hälsa på, och där även gå ut på altanen om jag vill ta lite luft. Finns ju inga stenar där som kan fastna i min kavaljers hjul så, det går ju faktiskt! Eller kanske ligga under täcket och titta på film? Äsch, jag bestämmer ingenting nu, jag ser ju vad det blir. En sak vet jag i alla fall, det är att någon ska komma och ge information om någonting klockan 13.00. Men det går väl ganska fort antar jag!!


Nääe, nu ska jag lägga mig ner och vila en stund!
Ciao ♥

Fick besök av två söta tjejer!

"De" kom i morse.. det var två söta tjejer som kom och fundera med mig om jag önskade mig något. De bollade massa ideer med mig, massa olika, men antingen så var jag inte intresserad av det eller så var det något annat som jag sa nej för. Men sen kom jag på en sak jag önskar mig, en iphone! Så då får jag se om det kommer en iphone svävande någon dag! :) Det var i alla fall himla trevliga & söta tjejer. & jag tycker det är fint gjort att de pysslar med att fixa önskemål, tänk så det uppskattas av oss sjuklingar. Vi vill ju inte ligga här och vara sjuka, vi har inte valt det själv. Jag skulle göra vad som helst för att slippa den här mardrömmen. Men då man inget kan göra mer än att ligga och ta emot behandling, då sitter det fint att få någon riktig överraskning! Så nu får jag hoppas att en iphone kommer till mig så småning om! Det skulle vara riktigt roligt! :)






Just nu sitter jag och äter choklad. Måste ju passa på medan man har aptit! Brukar inte ha det medan cellgifterna går in, då mår jag mest bara illa och ligger till sängs hela tiden, och cellgifterna har just börjat gå in.. så därför passar jag på att äta extra mycket götta just nu! Mabtheran gick bra även idag, ingen reaktion.. men övervakning under hela tiden den går in, det är det som är det dryga. Men jag står ut & det går ju! Allting går,  bara man kör med rätt inställning!

Nääe, nu ska jag inte skriva mer. Ska kolla på lite kläder på internet, eventuellt beställa. Hittade en bh som såg sjukt bekväm & bra ut, så får se om det blir till att beställa lite! Det vet man aldrig!

Ciao ♥

Onsdag!

Onsdag!

Det är ju som sagt tidiga mornar här, så jag har hunnit duscha & äta frukost. Härligt att känna sig fräsch! :)

Jag väntar på några som ska komma, de skulle vara här klockan 10.. men klockan är 10 över nu. Det värsta är att jag inte vet vilka det är, utan bara att  "de" ska komma. Det var kuratorn Elisabeth som kom in igår och sa det, men hon ville inte avslöja vad de ville eller vilka det är! Hmm, jag kan ju erkänna att jag är en aning nyfiken.. men samtidigt nervös. Men Elisabeth bara skrattade och sa att jag inte skulle vara orolig, så jag får hoppas att dom vill säga något kul!!

Well well, I see!
Näe, jag återkommer väl senare idag eller ikväll!
Ciao


Är röd som en tomat!

  • Jag sa ju att jag kanske skulle återkomma, och nu sitter jag här. Men jag tänker bara skriva kort.

  • Det märks verkligen att jag varit ute idag, röd som en tomat i ansiktet!

  • Jag har sett bästprogrammet --> Andra Avenyn!! Men det var mest bara om "gammfolket" idag. Nästan inget om Roxanna, Cim & resten.. lite tråkigt faktiskt. Men jag tycker det är bra i alla fall!


Nääe.. nu ska jag inte skriva mer ikväll tror jag. Eller har jag mer att skriva? Tror inte det!
I morgon blir jag fast i dropp igen, suck.. Well, bara att gilla läget!
Ciao ♥


Tisdag!

Tisdag!

Jaa, nu är jag i full gång på andra behandlingskuren, tur är ju att de två första dagarna inte är speciellt jobbiga. Igår fick jag maptera, då sitter en sjuksköterska hos mig hela tiden för att övervaka om jag får reaktion på det.. men det gick bara bra med det, jag klarade mig utan någon reaktion. Skönt!!
 
Idag blev jag väckt klockan 8, måste ta några tablettmediciner då.. var inte på humör kan jag ju säga. Ville sova lääängre, men det får jag ju inte. Fast jag låg och drog mig i smyg till halv 9, men det gör inget! Klockan 10 i 9 så började de ta njurfunktionstest, det är bara massa prover fast med olika mellanrum. Efter 3 timmar (alltså klockan 11.55) så skulle prov nummer 2 tas, men innan det hann jag & mamma ut i det fina vädret :) Helt fantastiskt skönt! Men nu efter 11.55 provet är taget är det inte lönt att gå ut i mellan, för nu är det varje halvtimme, nyss var det 25 över 12 och nästa blir 12.55. & efter det så är det bara ett kvar, klockan 13.25, då är sista provet taget och jag är fri resten av dagen. Det känns underbart att inte behöva ha dropp idag, få vara ute i solen och så innan man ska sitta fast från och med i morgon. Då det kör i gång "påriktigt" med massa olika dropp igen. Så direkt då proverna är klar så ska vi kila ut i det underbara vädret igen! 



Passade på att ta lite kort på helikoptern då han skulle flyga iväg, på solen & på ankorna! Underbara väder!!



Den här stackars ankan såg så enormt ensam ut! Men fin är han, skifta färg efter hur solen ligger på han.. grön ibland & blå/lila ibland!



Lägger ut en större bild på helikoptern också, klarblå himmel, fint! :)




Nä, nu ska jag sluta skriva, har ju skrivit om dagen så jag ser väl om jag återkommer ikväll & skriver lite då också!
Ha en bra dag! :)
Ciao ♥

Lyckotrollet jag fick av Elle & Johan!



Lyckotrollet Ebba, henne ska jag alltid ha med mig, vart jag än är!

Måndag

Måndag!

Jaa'a.. då var jag igång igen då. Kom upp klockan halv ett, tråkigt men sant! Får mapteran just nu, har övervakning hela tiden medan jag får det, i fall det skulle bli reaktion. Det är lite tråkigt faktiskt, men det rullar på i alla fall.

Nä, vet inte om jag har så mycket att säga nu.
Återkommer kanske ikväll.
Ciao

Kanondag!

KANONDAG!

Åh, idag har det varit minst lika soligt & skönt som igår, har varit ute hela dagen & bara njutit. Runt 11 - halv 12 gick jag upp till Irma och Tore, lekte med Jesper :D Han hade sovit över från igår, (Irma & Tore är farmor & farfar). Jesper är den sötaste ungen jag vet, jag älskar han! :) I väntan på att Elle & Johan (Jeppes föräldrar) skulle komma upp, så hann vi leka, fika och prata en massa, Jesper hann till & med gå och lägga sig för att sova lunch! Men tillslut så kom dom, med värsta supermegastora påskägget till mig, det var filmer, godis och ett lyckotroll innuti! Gullparet nummer ett! :) Puss på er <3

Vid 15.00 ungefär, då först gick jag hem igen, Elle gick med mig & drog Jeppe följde med i skrindan :) Då vi kom upp på gården var kusinerna, moster & Janne hemma hos oss, trevligt trevligt! :) 

Och sen blev det middagsdags, inte vilken middag som helst.. pärsallad & kött!! Sommarkänsla på hög nivå, och huuuur gott som helst! :) Mumma!

Tobbe kom ju också hem, åt middag och så, sen gick vi ut och va ute i kanske två timmar. Bytte däck på båda bilarna och lite annat småpyssel! Trevligt, och skönt att vara ute :)


Kort sammanfattat så har dagen varit kanon! :)
Nä, det tör vara bäst att gå & duscha nu innan tvdags.
I morgon ska vi vara uppe i Umeå klockan 12. 
Tjing

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Åh... känns riktigt surt att det är dags för umeå imorgon igen. Jag vill vara kvar hemma! Men det ska ju göras, så det är lika bra att få det överstökat. Jag har ju inte direkt något val, får ju inte precis välja behandlingsperiod själv.. det är doktorns val, när han tycker att det är dags. Bläää! Fast samtidigt tycker jag det är bra att jag får åka upp så fort som möjligt för andra kuren - för ju snabbare jag får åka upp för kurerna, ju snabbare blir jag frisk! Alltså det går inte med ord att beskriva hur enormt mycket jag längtar tills allt är som vanligt igen, tills jag är frisk & tills en annan person blir frisk! Då allt blir återställt till det vanliga... den dagen kommer jag att vara lycklig!

Nä, nu är det dags att gå ut och ta vara på solen & luften, det blir mycket inomhus från & med imorgon.
Och Bigga, det är Landsjö du ska bo i om du vill ha sol! ;)
Ciao ♥

Solig & varm dag!

Idag är en bättre dag, idag är jag den vanliga Emelia igen!

Dagen har varit underbar, solig & varm, grymt skönt. Jag har njutit av varje sekund!! Efter ett tag så kom Tobias, så det blev bara bättre! :) Jag tycker det är riktigt mysigt då vi alla är ute, synd inte Markus också var hemma, då hade det varit en fullpoängare. En riktig familjemysdag! Men han är ju i Klimpfjäll & har det bra, han hade solat & bränt sig som en tomat. Så tur är ju i alla fall att dom verka fått bra väder där med! :) Till & med bättre väder än vad vi själva har... skulle också vilja vara i fjällen!!

Men men, nu är jag inte i fjällen utan hemma, och hemma nöjer jag mig med. Också måste jag självklart bjuda på några varma bilder från idag!



Det är kanske inte de bästa bilderna, men en fin dag har det varit. Nästan inte ett moln på himeln! :) Otroligt skönt! Mittzi njöt av solen, mormors katter njöt, vi njöt.. helt enkelt en kanondag! :) & inte nog med det... vi åt middag ute i altanen idag, årets första middag där ute. Sommarkänsla på hög nivå!

Nä, här blir inga barn gjorda... bäst jag går och gör det jag hade tänkt mig, städa rummet! Åh, känns jobbigt såhär innan man har börjat, men efter jag kommit igång så går det nog fort.
Jag återkommer nog imorgon!
Ciao ♥


Jag kan inte alltid vara glad!



Ibland önskar jag verkligen att jag fick spola tillbaka tiden & återgå till att vara liten igen. Inte behöva vara medveten om det jobbiga & svåra, bara leva utan att ha en tanke på något som kan vara jobbigt. Jag är för det mesta positiv & glad, men idag är ingen sådan dag.. jag är verkligen hur less som helst nu. Men men, det går väl över som allting annat antar jag. Jag kan inte alltid vara glad!


Jag har i alla fall längst till vänster, ett bevis på att jag redan där var hur cool som helst. Är man född cool så lever man cool hela livet. Så är det!


Nä, idag är ju som sagt ingen bra skrivar dag. Så nu ska jag ge mig bort från det!
Återkommer imorgon!
Ciao

En dag i Sörgissjö!



Det har varit en otroligt bra dag, har varit hos flickan som älskar döskallar :) Därför kände jag för att bjuda på lite bilder på oss, både fina och minde fina bilder! Du är bäst vännen!

Men i alla fall så har jag varit i Sörgissjö hela dagen, vi har pratat en massa och bara umgåtts rent allmänt. Tagit igen lite av den förlorade tiden, för det har gått på tok för länge mellan vi har setts nu.. det är inte likt oss! Så det var välbehövligt att vara en dag i Sörgissjö. Och även så himla roligt att få träffa Maud, Sören & Petrus igen med! :)) Hann också träffa Eks & Pks mormor, det var grymt längesedan! Så kort sagt har det varit mer likt en normal & bra dag för mig idag! :)

Då Maud kom hem från tråkigheterna på andra sidan så hade hon med sig ett kuvert till mig, det var en slant från Bigga & Hjördis, och eftersom jag vet att ni flickor läser min blogg så... guuud så söta ni är! :) & om ni inte har sett mitt tack - sms så tackar jag här med & hoppas att ni läser! :) Puss på er!!

Familjen Karlström for ju till Enköping ikväll, så dom körde över Landsjö innan och släppte av mig.. så jag kom hem för cirka en timme sen! Bra dag, puss på er med! :) <3

Sen nu då jag har kommit hem så har jag pratat med mamma & pappa en del, skrapat en massa lotter (vann hela 25 kronor), nu sitter jag här och skriver som en galning känns det som och snart ska jag se Adam & Eva som börjar klockan 21.00! Så jag ska nog ge mig nu & kila ut till mamma & pappa som redan sitter framför tv;n! :)


Tack för idag!
Puss, ciao!

Torsdag!

Torsdag!

Morgonen startade som vanligt klockan 9, måste ta medicin då.. faktiskt ganska jobbigt eftersom jag är morgontrött. Men sen jag ätit frukost så rulla det på lite enklare, jag gick och duscha & efter det spelade jag GH i väntan på att mamma & pappa skulle bli klara. Klockan halv  12 var vi klara för att åka, dom skulle ner och handla, men jag stanna i Sörgissjö under dagen och är med Elin :)) Ska vara till ikväll runt 7 någonting, åker hem då dom ska åka ner till Enköping! Så det blir att ta igen det jag och Elin missat nu, surra en himla massa och bara umgås. För det lär inte bli allt för mycket sådana här dagar under min sjukperiod... suck! Men vi får surra en massa på telefon istället och att Elin besöker mig! (:

Nä.. nu hörde jag att fröken duschat klart. Då ska inte jag sitta och skriva mer heller.
Jag återkommer ikväll!
Puss

Onsdag!

Onsdag onsdag onsdag!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag känner jag, har inte gjort något alls idag känns det som. Eller känns det som, jag vet att jag inte har gjort något. Fast jag har ju i alla fall spelat GH ganska mycket, varit ute en sväng och fått lite luft, varit uppe hos mormor och fikat.. hmm, och hjälpt till med middagen nu! Så jag har ju gjort lite åtminstone. Och nu klockan 7 blir det inget vem vet mest för min och mammas del, vi ska hämta pappa i Själevad, för han kom hem idag! :) Egentligen skulle dom komma hem i morgon, men jobbet blev väl klart tidigare än förväntat! :))

Nä, nu ser jag att det snart är dags att åka. Så här har inte jag tid att sitta!
I morgon blir det bra! :)
Ciao!

Tisdag!

Tisdag!

Var som vanligt ner på provtagning i morse klockan 10, det gick väl bra. Sedan for vi hem, jag spela GH som bara den.. kan ju lova att jag äger på det!! Efter ett tag kom Markus hem & har varit med oss hela kvällen, mys! :) Sen har jag och Mamma glott på vem vet mest, jag äger även där kan jag lova :) Älskar sådana där frågesportsprogram! (a)

Min läkare från Umeå ringde ikväll också, han sa att vi skulle börja andra kuren på måndag, snacka om en lättnad! Jag hade gått hela dagen och väntat mig ett "Ja, också börjar vi andra kuren i morgon"... men så blev det inte! SKÖNT! Han sa även att jag fick göra något nu de här dagarna innan det är dags för Umeå igen, så jag tänker passa på att hinna fara och vara med Elin!! Det känns välbehövligt just nu, och det känns som om vi har en del att prata om!! 

Tobbe kom hem fram och åter, trevligt :) Men det gick för fort ;o Han måste komma hem och vara längre någon dag!!
Sen klockan 21.00 ikväll, vad är det då? Joo, Andra Avenyn! :D Yeeey!


Nä, nu ska jag inte skriva mer, orkar inte det.
Ciao



Det finns inga begränsningar.

Audin, jag i kort hår & Älsklingen!



Finaudin som jag och Tobbe hade hela lördagskväll! :D
Grymt härlig bil och grymt härlig kväll med Tobias! :D
Bilderna är från då vi for in på tvätten, Tobbe skulle göra den blänkande! (;



Klippte av håret i Fredags, trivdes i kort.. det var skönt! :)
Men det lossna ju hår hela tiden både fredag & Lördag, och igår for det.
Tur är ju att det kommer tillbaka, och det kan ju bli hur som helst, ser fram emot att se hur det blir. Längtar verkligen tills detta är överstökat!!!



Har ju inte lagt upp någon bild på Mittzi sen hon klippte sig, men nu gör jag det, dock bara sussarbilder! :)
Min älskling!! <3


Nää, nu ska jag gå och lägga mig, se på project runway! :)
Godnatt & sovgott!
Pusss


Måndag!

Måndag!

Gaah, tidig morgon.. klev upp klockan 20 över 8. Pappa gatt vara på flygplatsen klockan kvart över 9, för att sedan åka iväg till stockholm och jobba! Men innan vi for till flyget så stannade vi till hos Elin, för jag skulle ge paket till henne eftersom hon idag fyller 17 år! :)) Ett superfint paket var det, inslaget i bamse! :D

Sedan drog jag och mamma vidare mot stan, för att jag skulle ta prover, ska dit i morgon med. Efter det drog vi till min lägenhet och hämta GH, så nu kan jag sitta och nörda det här hemma och ha något att göra i alla fall! (y) Jag har nyss spelat en massa, så nu funderar jag på att gå upp till mormor, mamma är där också så.. det är bara det att jag knappt har orken att gå uppför backen. Men jag får ta många vilstunder! Jag tar och gör det. Skriver kanske mer ikväll! 

Ciao

Bra kväll igår!

Kvällen var kanon igår, var hos Tobias, vi såg tv och pysslade på med lite allt möjligt. Käkade och så! :) Sen ville Hasse, Micke och Marlene ha hemleverans med pizza, så vi for dit med pizza och sen fick vi ta Hasses audi! :D Hur fin som helst, och enormt skön att åka!! Så vi for runt och fingled en hel del kan jag lova! :)

Idag är det söndag, och håret är borta! :( blääääää! Det är nu man verkligen inser att det är igång! Fytusiken..

Jag hoppas att Markus och Tobias kommer hem idag, det skulle uppmuntra mig, jag tror att dom kommer :) <3

Näe, nu ska jag kila och se vad mamma sysslar med!
Sen någon gång ska jag ringa och prata med ElinPelin! :)
Ciao


Är hos broder Tobbe!

Lördag idag!

Prover klockan 10.. sedan hjälpte vi Tobias med lite grejer :) Jag stannade hos han, vi sysslade med massa olika, sen drog vi hem till Landsjö, jag gatt fara hem och ta sprutan! Sen for vi ner igen, och nu är jag här :) Vi ska se film och så, bror och systerkväll helt enkelt!

Nää, nu ska jag gå och kika vad han håller på med!
Ciao, Puss


Jag tappar det vare sig jag vill eller inte!

I morgon blir det sjukan klockan 10, provtagning. Sedan vet jag inte om jag ska stanna hos Tobias på en gång, eller om han först ska hem hit eller hur det blir. Han och jag ska i alla fall se film och så i morgon hemma hos han! :)

Nu börjar det gå undan med håret, shit så det lossnar nu.. drar jag igenom håret så kommer hur mycket som helst. Suck! Känns jobbigt att jag ska måsta tappa det en gång till, men det är bara att göra sig beredd på det. Det ska ju bort, så är det bara, vare sig jag vill eller inte. Egentligen är det då lika bra att det går fort, jag är ju lix medveten om det.


Nää, nu ska jag inte surra mer. Ska gå och lägga mig snart, var så sjukt trött i morse!
Puss

Kycklingfredag!

"På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kyckling, det gillar jag mest
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha
Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
Kyckling på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!"

Jag stöp på den där lilla kycklinglåten och tyckte det var klämmigt -  för det är ju trots allt fredag idag och vi ska faktiskt äta kyckling ikväll!



På tal om kyckling, jag tycker det är grymt äckligt att dom hittar glas i kycklingfileerna. Huvva! Vilka dumhuvven som orkar trycka in glas i kycklingen. För det måste ju vara någon som gör det.. usch!



Well well, det är fredag och jag gör inte mycket. Tar det lugnt här framför datorn en stund.. Markus och Tobias är ute i garaget och grejar & mamma och pappa är i staden. Jag var nyss ute med Mittzi, måste vila varje minut för mitt hjärta går upp till hundra och jag andas som ett tok, ganska jobbigt. Men det gick bra, och det var skönt med friskluft!



I går kväll läste jag ut boken (Mina hemligheter) som jag skrivit om i något tidigare inlägg.. fantastiskt bra bok. Jag var helt fast i den, läste stup i ett! Men det tråkiga är att om jag börjar läsa en bok som jag tycker är bra, då är den utläst på två dagar. Precis så blev det nu, två dagar och den är slut :( Det var ett bra slut, men jag ville bara ha mer, mer, mer.. ville inte att den skulle vara slut. Men men, så går det. Men det är verkligen en läsvärd bok, för er som gillar att läsa mycket!! Men eftersom den tog slut så har jag nu börjat läsa en annan, och då den tar slut så har jag två böcker till som är fortsättning, så den tar inte slut efter en bok :) Jag har även bokat en bok som jag vet kommer till butik snart, av min favoritförfattare :) Så jag har mycket att läsa nu framöver, det gillas! Framförallt för att jag inte har så mycket annat att göra om dagarna just nu. 

Lämnade ett röstbrevlådangrejs till Elin och förstog att hon jobbade, fick svar och mycket riktigt gjorde hon det. Får ringa henne sen och surra :)

Nåja, jag undrar vad jag ska göra nu? Hm, jag ska nog kolla runt lite till på datorn, sen ska jag se en sjukt rolig film som jag inte sett på länge.. kommer dö av skratt! :D & i mellanåt ska jag nog gå och kolla vad bröderna sysslar med!



Jag återkommer kanske med ett litet inlägg ikväll, får se! Det blev ju ett ganska långt nu, så det kanske räcker för idag. Men jag märker väl om jag vill skriva något ikväll!
Pusss, ciao

Torsdag

Torsdag!

Som vanligt blev det en statstur i morse igen, provtagning. Det gick snabbt, så det var skönt det i alla fall. Sen for vi hem, jag har läst mest hela tiden, kan inte slita mig i från boken. Också har jag umgåtts med mamma :) Vi åt nyss middag, gott var det!! Och nu kom bröderna brothers hem! :)) Och ikväll kommer pappa hem från jobb i Stockholm, så jag & mamma ska hämta han på flyget :) Kul kul!! :)

Så nu ska jag bara kila till duschen, sen umgås! :)
Pussss

Onsdag

Onsdag!

Jahapp, då var denna dag gjord också. Det blev stan och sjukan idag med, påfyllning av blod igen, lite halvdrygt är det faktiskt. Men det gick bättre idag, bättre planerat av dom och sen så satt jag och läste, så tiden gick rätt så fort faktiskt. I morgon blir det samma veva fast dock inte blodpåfyllning utan bara provtagning, skönt. Jaja, jag läser ju en bok just nu, och jag är fast.. läser hela tiden, såfort jag får chans att läsa så sitter jag med boken. Men det är ju bra i och för sig, jag kan ju inte påstå att jag har så mycket annat för mig.

Jag mår än så länge bra, värdena är låga som bara den, men än så går det bra. Tur är väl i alla fall att jag får blod lite vartannat, annars skulle det ju bli alldeles för superlågt.. och det går ju inte. Det enda som gör att jag märker hur låga värden jag har, är att då jag till exempel böjer mig ner för att ta upp något så är det som ett helt gympapass för mig. Blir anfådd som ett as. Men hellre det än att jag skulle få en infektion. Vill vara hemma sålänge jag får och kan.

Jaja, nog om det. Det har i alla fall varit en solig och varm dag, så hela förmiddagen innan vi skulle fara så satt vi ute. Markus kom och mormor kom ner med fika, så vi fikade och hade det mys på baksidan där det är lä :) Jag såg även idag ut som en pösmunk i pappas stora dunjacka, men jag gillare! (: Sen blev det då staden, sen hem, åt och så.. sen läste jag lite och tillslut kom båda bröder hem och Tobbes Linda :) Kul! Vi spelade det roliga barnspelet, hur kul som helst! :D Sen bestämde vi halvt att jag ska komma på middag hos Tobias och Linda på fredag, se på film och ha en ren myskväll. I alla fall bror och jag, vet inte om Linda skulle ut, men det hör jag väl. Vi skulle höras mer om dagen! :)

Har även pratat med Olivia i lurn, längesen sist. Sötgumman!! Hon pluggar som ett djur, fattar inte hur hon orkar. Men det är väl inte meningen heller (;


Näe, slutskrivet för ikväll.
Återkommer i morgon.

Ciao, pussss

RSS 2.0