Benmärgsprov!

Per-Erik ringde nyss och sa att jag ska upp i morgonkväll, sova över och sedan någon gång på fredagmorgon ska jag ta benmärgsprov. De vill bara kolla så att allt är bra i benmärgen liksom! Sedan blir det kortisonbehandling (i tablettform) för att mina blodplättar ska sluta förstöras så att mitt blodvärde stiger och börja gå åt rätt håll. Det var tydligen ovanligt att blodplättarna förstörs för en person som fått tillbaka sina egna stamceller (vilket jag har fått). Men hela jag verkar ju ovanlig, inte första gången jag hör att "det är ovanligt", så jag är inte speciellt förvånad. Det är bara så drygt att det aldrig kan vara slut på allt, det ska alltid vara något - inte bara för mig, utan för oss allihop i familjen. Jag vill bara att ALLT ska vara bra.



Idag är det fantastiskt väder. Jag har nästan varit ute hela dagen och bara njutit av solen! Jag hoppas det blir lika fint i morgon också. Varmt och skönt! :) Största storebror Markus är hemma också, myspys! Nu ska vi äta. Ciao



Markus och Mittzi för några år sedan! :) <3


Månadskontrollen!

Idag var det min första kontroll uppe i Umeå, månadskontrollen som dom säger. Vi var där vid halv 10, klockan kvart över 10 ungefär fick vi träffa doktorerna (en från barn 3 och en från hematologen). Dom bara pratade om allt och inget i princip. Det var egentligen inget märkvärdigt som dom kom med. Sen skulle jag bara ta en massa prover och prata med dietisten. Men trots att det var så lite som skulle göras idag, så har vi ändå fått varit där hela dagen. Bara för att läkaren ville ha kvar mig till provsvaren hade kommit, eftersom dom är lite konstiga. Så jag och mamma hann ner på stan i typ 2 timmar, käkade lunch och strosade runt! Vi skulle vara tillbaka klockan 2, då trodde hon att svaren skulle ha kommit, men nejdå, dom hade inte kommit klockan halv 4 ens. Men då fick vi bara veta de svaren som hade kommit och ta ett yttligare prov hon ville ha, sen fick vi äntligen åka hemåt!!

Jag hoppas att det inte är något superkonstigt med mitt blod nu bara. Trombocyterna och mina vita blodkroppar, dom stiger och sköter sig snyggt, medan blodvärdet inte alls sköter sig, det går neråt. Normalt så ska ju det "hänga" på trombocyterna och vita, men det gör inte mina kära blodplättar. Så nu blir det en utredning på det också, vad som är felet. Fortsätter det att sjunka så kommer jag måsta göra ett benmärgsprov redan nästa vecka trodde hon... suck! Well, jag hoppas bara det får en snilleblixt och vänder, för då får jag troligtvis ta bort cvk;n på en gång! Jag längtar till den ryker, för jag är fruktansvärt less på den nu... Nä, nu ska jag gå och äta! Ciao

My place! <3

Jag har ju sagt att jag ska lägga upp lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig i lägenheten. Det är inte så värst bra bilder, men ni ser ju lite av den i alla fall. Vill ni se helheten så får ni komma och besöka mig! :) (Klicka på bilderna för att se dom i större format).



Sängen i lägenheten! Mysigaste sängen jag vet, sover som en ängel i den! :)



Tavlan jag fick av Elin på vi två <3 Mina favvonallar, samlar på dom (a) Och en bild ut mot min hall!



Tv;n, mot fönstrena och matbordet, sen tvbordet och lite av Elins ben där hon sitter i soffan!



Mitt söta lilla kök! :)

Filmhelg?

Helgen har varit bra!

Fredag: Jag hade fixat middagen till att Elin kom till mig, oreganokyckling och ris. Vi åt och pratade, senare på kvällen blev det bio, baksmällan. Det blev lite kaos innan, men det löste vi med enkla sätt! (y) Filmen tyckte jag var riktigt bra, man skrattade åt ganska mycket, och jag fick dessutom något skrattanfall där i smyg (jag blev för trött). Men filmen var i alla fall som förväntat, jag gillade den och kommer säkerligen att se den fler gånger sen! Och det var ju inte vem som helst som var på samma bio som vi, även Foppa var där. Tro om han var road av filmen?! De gånger jag kollade ner på honom så såg han inte direkt road ut...

Lördag: Det blev väl inte så mycket mer än staden på dagen och sedan hyrde vi tre filmer som vi sedan såg på kvällen! Två var riktigt bra, på två helt olika vis. Men den tredje... det kan man ju fråga sig vad det var för något egentligen?! Fast... jag och Elin blev ju kär i varsin kille i den filmen i alla fall. Trevligt det! (y)

Söndag: Idag har vi inte gjort mycket. Vi vaknade, satte oss framför en film och åt frukost. Efter filmen bytte vi om och gick ner på stan, gick bara runt, runt... fanns inte så mycket att göra där upptäckte vi. Så vi satt mest bara på lite olika ställen och kollade på folk. Vi träffade Malin, och det var grymt längesen jag träffade hon sist, så det var kul! :)

Det är en kort sammanfattning av helgen. Men den har varit bra! :) Elin for hem för någon timme sen, och strax efter att hon for hem så kom mamma, pappa och Mittzi förbi, satt här hos mig ett tag och sen for dom hem! Jag är kvar, tänker vara kvar till imorgonkväll! Well, jag skriver kanske senare. Nu ska jag se en film! Det har blivit mycket film i helgen känner jag, men det gör inget! Take care.

Är i lyan min! :)

Nu sitter jag i lägenheten, längesen jag bodde här nu. Känns faktiskt riktigt mysigt! Jag älskar min lägenhet! :) Jag och mamma har varit och gjort lite ärenden nere på staden, jag fick bland annat ett par jättefina jeansleggins av mamma! Hade tänkt ha dom ikväll på bion, men de följde med mamma hem i bilen! Men äsch, det gör inget. Sen var vi på coop och handla, så nu har jag ju faktiskt saker i kylskåpet igen, även det var ju ett tag sen. Sedan skulle mamma åka hem, så då tog jag tag i att städa min garderob, eller vika i ordning allt som låg huller om buller. Så nu är det gjort, känns skönt!

Jag har även hunnit förbereda såsen till maten, jag ska göra oreganokyckling och ris ikväll! :) Mumma! Elin kommer väl vid 5 - halv 6 kanske. Jag hoppas den här helgen blir bra och får mig på andra tankar! Men bra tror jag att den blir, det blir alltid bra då jag får umgås med världens bästa Elin! Vi ska i alla fall på bio ikväll, baksmällan! :) Det sägs ju att den är rolig, så jag hoppas att den är det! Nä, nu ska jag göra någon nytta fram till att jag får besök! Tobias och Linda ska komma förbi en sväng! :) Ciao!

Ska vara i lägenheten i helgen!

Det är fortfarande lika grått och trist ute, det till och med regnar nästan hela tiden. Är det de vädret vi vill ha?! Nej... det är det inte. Herregud, inte känns det som att juli månad snart är slut. Känns som det är höst, kallt och ruskigt! Men jag är ändå på lite bättre humör än igår, Tobias och Markus har varit hemma och livat upp stämningen så det har varit trevligt! :) Sen så känns det bra för att jag ska vara i stan i helgen, med min favoritkompis. Jag åker till lyan min redan efter att jag varit på provtagning klockan 10, då ska jag bara småfixa i lägenheten... rensa ur garderoben osv. Sedan ska jag göra maten klar till att Elin kommer hem till mig och våldgästar! :) Vi ska bara ha det allmänt bra i helgen, se på filmer, prata en massa, gå på bio och bara vara! Det ska bli skönt, för det är något jag verkligen behöver nu.

Nä, nu ska jag antingen packa, plugga eller läsa... jag undrar vilket som lockar mest?! Skulle egentligen behöva duscha också, men det kan jag ju ta senare. Jag tror faktiskt jag ska läsa, boken jag håller på att läsa nu är fruktansvärt bra så det lockar mest med läsning! Well, take care.

Tråkigt, tråkigt, tråkigt!

Jag fattar inte vad det är med mig längre. Jag känner mig rastlös hela tiden, det spelar ingen roll vad jag gör. Jag har bara tråkigt, och inte blir det bättre av vädret heller. Varför ska vädret vara såhär för?! Det är snart slut på juli...  och vart är sommaren? Ingen sol utan bara grått och tråkigt! Bläää... Nä, gu så jag klagar... det är inte likt mig, men det är det enda jag kan göra just nu. Eller en sak kan jag ju skriva som är rolig, jag ser fram emot helgen (om Elin kan/vill/får), om vi ska umgås! Bara vara vi i min lägenhet, äta gott, se på filmer och ha allmänt mysprat ungefär. Eventuellt lite annat också, men det ser vi väl då det väl kommer till kritan! Nu tror jag att jag ska ta och läsa en bok, känns som om det skulle vara en bra ide, bara lägga sig ner och komma in i någon annans värld. Jag skriver kanske någon rad senare! Puss



Grått, grått, grått! Vars är solen?

Det blev en tur till Elin ikväll!

Det blev ingen tur med Mittzi till Tores idag, jag kände att jag inte orkade gå, så jag tog mopeden istället. Det gick ju bra det med :) Jag var där ett tag, umgicks med Irma och Jesper medan Johan och Tore var ute och snickra på altanen! Sedan åkte jag hem, gjorde väl inte så värst mycket fram till middagen... men sedan kände jag för att göra något, så då åkte jag till Elin över kvällen, var hos henne till halv 8. Jag körde hem lagomt till tvtittande, (Elin skulle lix sova snart, hon jobbar i morgon). Vi surrade lite om helgen, jag hoppas den blir av!  Sen har jag bara sett på film och smsat! Nä, nu ska jag fortsätta se på tv och.... smsa, lillen på tråden! Puss



Jag hittade en himla fin bild på jag och Elin! :) Vi är bäst!


Tisdag!

Tisdag!

Jag känner mig inte alls på humör idag heller och vet därför inte vad jag ska skriva. Men jag tänkte skriva någonting i alla fall, bara för att det ska bli ett inlägg idag! Det är fortfarande trist väder, det regnar inte men det är grått och tråkigt. Det gör bara att man vill sova bort hela dagen, om man hade kunnat vill säga.... men i alla fall, jag försöker att hitta på lite olika saker och idag har jag åstakommit ett och annat, jag har bakat chokladmuffins! Dom blev faktiskt himla goda, hoppas mamma och pappa tycker det också! :) Nu tror jag att jag ska gå ut, kolla vad Mittzi har för sig. Hon följde tydligen inte med pappa ner till båten, så då kan hon ju följa med mig till Tores en sväng istället kanske... om dom är hemma nu, men det ser jag ju då jag går efter vägen så! Det är vad jag ska göra nu, skriver kanske senare! We'll see.


Meeelias favvopojke!

Jag fick träffa min lilla favoritpojke ikväll, och det var full fart som vanligt. Alltid lika glad och söt! Direkt jag kom in i köket hörde jag innifrån tvrummet; meliaaa! Då var det gopojken som hörde att det var jag som kom in :) Ibland önskar jag att man var så liten igen, att slippa ha vetskap om vad allt här i livet innebär. Att slippa fundera så mycket! Bara vara liten och busig, leka och ha kul... jämt! Det skulle vara ganska skönt.

I alla fall så träffade jag ju inte bara sötjesper, utan jag satt även och pratade med Elle och Irma en lång stund :) Alltid lika trevligt att umgås med dom, bara sitta och surra om allt och ingenting! Medan vi satt inne i värmen och bara pratade, så var grabbarna (Johan, Tore och snickaren) ute, Johan och snickaren håller på att bygga Tore och Irmas altan! :) Det börjar redan likna något och jag är säker på att det kommer bli kanon då det är färdigt! Sen åkte jag hem till medicintid, tittade på Lotta på liseberg och sedan har jag sett BECK. Nu är jag trött och tänker därför försöka sussa! Puss


Rosa iphone! :D

Måndag!

Igår kom Tobias och Linda hem någon gång under dagen, vi spelade UNO och hade oss tills vi sedan kom på att jag skulle följa med dom hem till stan och ha myskväll. Sagt och gjort, hoppade bara in i duschen så jag blev fräsch, sedan drog vi ner till stan! :) Linda gjorde en superdupergod middag och till det såg vi på ondskan :) Sen efter det så skulle vi på coop av någon anledning, minns inte riktigt varför... men dit for vi i alla fall. Sedan blev det mer film och mys med tända ljus och gosakern! Efter de två filmerna var vi trötta, så då gick vi bara och la oss! :) Jag hade en superbra kväll!!!!!!!!!! :)

Jag har stylat min iphone och köpt mig ett gummifodral i rosa! :D Snyggt va?! Och det är ju inte bara snyggt, det är ju bra också - ett extra skydd! :))

Idag kom mamma och hämtade mig vid 10 i 10 ungefär, jag skulle ta prover klockan 10 på sjukan. Det gick hur fort som helst, de hade förberett! (y) Så det var nästan bara in och ut där, sedan vidare på lite olika ställen för att fördriva tiden medan vi väntade på pappsi som skulle komma med buss från Umeå klockan halv 2. Då vi väl hämtat honom så åkte vi hem, och här hemma finns ingenting att göra, framförallt inte då det regnar ute.... suck! Jag känner mig inte på humör idag! Nåja, jag kanske återkommer senare, jag får se. Jag ska i alla fall en sväng upp till Tore's ikväll, min favoritkille är ju där och han, han kan minsann få mig på bättre humör! Det vet jag... ni ska bara få se vilken solstråle jag pratar om, jag slänger upp en bild på lillpojken! :)


Lars Winnerbäck - november!

Förrästen, jag glömde att skriva i det förra inlägget att jag, Elin och Malin ska på Lars Winnerbäck i november! :) Det kommer bli kul, en kväll med mina flickor! :) Jag är ju inte det största fanet av Larsa, tycker bara om några av hans låtar... men vem vet, kanske är jag ett superstort fan efter den kvällen?! :) Jag ser i alla fall fram emot den kvällen, biljetterna är fixade redan, så det är bara att fortsätta se fram emot det! :) Den kommer bli bra, det vet jag!!!!! Puss på er flickor! :) <3


Godnatt!

Lördag!

Idag har det varit en härlig dag, en riktig sommardag. Så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt till Norsjö, Markus flickvän har stugan där och vi har aldrig varit dit till dom. Så då for vi först till önskasjön och koka korv och fika, sedan drog vi vidare till Markus och Julia och gänget! :) Det var riktigt fint där måste jag säga! Supermysigt ställe!!! Och Mittzi fick fullt "schå" av två pojkhundar som snurrade kring henne! Jag förstår att dom blev förälskad i min lilla älskling, vem blir inte det liksom?!

Well, efter vi varit där en stund så åkte vi hemöver igen, jag hade blivit så trött av all sol, så jag somnade på vägen hem! (a) :) Då vi väl var hemma så var jag minst lika rastlös som innan vi for, så då tog jag mopeden upp till Irma och Tore, satt där och surra fram till middagstid.... då åkte jag hem för att äta - grillat och potatissallad! Mumma! :) Efter middagen skulle mamma och pappa hjälpa mormor att kratta ihop en massa gräs, så jag satt i varma solen och tittade på, riktigt njutbart faktiskt. Man hann fundera en massa på den lilla stunden! Men då jag var less på det så gick jag och Mittzi över till Irma och Tore igen, vi satt att och surra en hel del om allt möjligt igen och det är alltid lika trevligt!!! :)



Just nu har jag sett klart en film, 101 dalmatiner, den gick på 4an idag. Gud så längesen man såg den, ganska gullig film faktiskt! Hihi. Men nu är jag ganska trött känner jag.... måste nog gå och lägga mig, men jag har bara ett problem, lillplutten som smsar vill inte att jag ska sova, då får han så tråkigt. Så jag ser väl hur länge jag orkar hålla upp ögonlocken sen jag lagt mig i sängen. Haha! Men men, jag hoppas att det blir bra väder i morgon också, så man bara kan vara ute i linne och shorts, det är så underbart.... visst?!?! Det är ju bara det att, är det fint väder, då sitter jag nästan ingenting vid datorn, och där med blir det lite skrivande här. Men jag har hellre fint väder och är ute, om jag ska vara helt ärlig! :)

Nä, nu räcker det.
Godnatt och sovgott!

Sommar, sommar, sommar!

Åh, så varmt det har varit idag. Helt underbart, sommar, sommar, sommar :) Jag har varit ute mest hela dagen, (efter staden). Men sedan efter middagen så gick det inte att vara ute något mer, då blev det åska och regn! Så då satt vi i altanen istället och lyssnade på åskan, hur mysigt som helst! :) Och just nu så är det kanonväder igen, hur fint som helst, helt vindstilla på hela sjön! Underbart :) Jag hoppas att det blir strålande sol i morgon också, då ska jag, mamma och pappa på åselemarknaden! :) Det ska bli skönt att få fara och göra något!



Nä, något mer har jag inte att säga ikväll tror jag. Nu ska jag ta mig till duschen, jag fattar inte varför jag alltid ska gruva mig innan för att det känns drygt, då jag vet hur skönt det är då man väl står där i varmvattnet... ?! Märkligt... Jaja, här kan jag inte sitta. Ciaaaaoo!


Torsdag!

Torsdag!

Idag skulle vi vara nere klockan 10 igen - provtagning. Det gick faktiskt ganska fort idag också, dom har så lite att göra där nu verkar det som. Sen så har vi hunnit med en massa andra saker! :) Igår var jag och Elin i min lägenhet, jag skulle städa.... men hade inte så mycket lust eller ork, speciellt inte då jag såg solen utanför. Så min vänliga kompis tog tag i dammsugeriet, jag diskade några delar som var kvar i diskkon och sedan gick jag runt och dammtorka. Men efter jag dammtorkat så tyckte Elin inte att jag varit så duktig, så hon gick och dammtorka de ställen som jag glömt. Vi flyttade även min säng, vi ställde den som den stod från början. Och sen hängde vi upp tavlan i mitten av sängen! :D Den blev hur fin och bra som helst där! :)) Jag fick inte så bra bilder igår, så jag ska ta nya nästa gång jag åker ner och hälsar på min lilla lya. Då ska jag lägga in här så ni får se! :)

Well, då vi väl var klara så skyndade vi oss ut, ner på stan och gick runt där. Det var så enormt varmt överallt så man kunde ju knappt gå! Men det gjorde vi i alla fall och det blev lite shoppning, jag fick med mig en ny börs, nya skor, varsin present till mamma och pappa och ett par björnborgtrosor! :) Och Elin fick också med sig lite i hennes väska, ny börs, björnborgtrosor och hmm, var det något mer? Jag minns inte riktigt! Men vi hade en himla bra dag tycker jag, en heldag med Elin, kan det bli bättre?! Vi hann prata om det mesta i alla fall, och det är alltid skönt! :)

Nä, nu ska jag byta om och gå ut i det fina vädret. Det är ju så sjukt varmt idag! :)
Have a nice day!

Tisdag snart onsdag!

Tisdag, snart onsdag (klockan är 10 i 12).

Oj, nu är det på tok för längesen jag skrev känner jag, hela tre dagar sen! Så ska det väl inte vara?! Nej, jag ska försöka att ändra på det! :) Men jag har haft andra sysslor för mig här hemma än att sitta och skriva! Well, jag ska berätta lite om dagarna som har gått i alla fall.

Söndag; Då kom Tobias och Linda hem mitt på dagen ungefär, vi såg på tv medan vi spelade UNO och sedan gick vi ut i det fina vädret igen :) Sen lite senare kom även största storebror Markus och hans Julia hem, det blev till att umgås och äta middag osv. Men kvällen kröp sig på, så Tobias och Linda var tvugna att åka hem, för han skulle upp tidigt för att jobba! Men Markus och Julia stannade, Markus har semester och Julia skulle börja 12, så de hade ingen brådska :) Vi grillade korv och hade det mys ute på altanen med tända ljus! :) Sen kom jag på vid ungefär 23.00 att jag kanske skulle duscha, så då gick jag iväg och duscha för att sedan lägga mig och sova, var hur trött som helst. Men det var en mysig dag & kväll! :)

Måndag: Det första man såg då man vakna var att det var alldeles grått och trist ute. Fast på förmiddagen gjorde det ingenting, för jag skulle vara nere i stan klockan 10 för att ta prover. Plus så skulle även Mittzi vara i stan klockan 10, hon friserades :) Nu är hon som en liten valp igen nästan! Mitt lilla älsklingstroll! :) My love! Då jag kom hem så dröjde det inte länge förän jag åkte ner igen, fast denna gång med mormor. Jag var sällskap med henne då hon skulle sätta nya blommor på graverna och sedan drog vi på Willys och handla. Hon tyckte det var farligt behändligt med pack/bärhjälp! :) Sen raggade vi hemåt mot underbara Landsjö igen, väl hemma gjorde jag inte många knop. Men senare på kvällen tog jag mopeden över till andra sidan sjön och var med Lisa ett tag, hon var i stugan deras! :) Det var grymt längesen vi umgicks, så vi hade ju en del att prata om. Det var faktiskt himla trevligt! :) Sen for jag hem till medicintid, och avslutade sedan kvällen med BECK - enslingen! Synd bara att jag kunde den utantill! haha :) Men den var lika bra ändå!

Tisdag: Idag vaknade jag, åt frukost och medicin som vanligt (vid 9 ungefär). Sedan satt jag mig vid tv;n och såg på Ice age. Den är så himla bra, och det var så himla längesen jag såg den, så det var riktigt kul att se den igen! :)) Sen vid 11 ungefär... då tog jag mopeden upp till Sörgissjö! :) Då jag väl kom dit så satt Elin ute på "utealtanen" och hade nyss fått i sig sin frukost. Så vi satt bara och prata där ute om lite allt möjligt, och ganska snart kom Petra hem på lunch eller vad det nu var? (a)  Men roligt var det i alla fall, för då hann jag ju träffa hon en snabbis idag med! Sören och Maud träffade jag såklart också, och Maud hade handlat glass, så vi glassade till det! Gott var det!! :) Sen fick jag paket av Elin, en tavla som var hur fin som helst!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskade den!!!!!!! Ville inte ens sluta titta på den. Den kommer att betyda mycket för mig! <3 Sen fick jag även present av Maud och Sören, ni är så underbart goa!!! Jag blir ju bortskämd.... men jag ska tacka er igen, tack så jättejättemycket!! :) <3

Annars så hann jag och Elin med en hel del snack om lite olika saker, både det vi irriterar oss på och det som är glada/spännande saker. Vi brukar vara mästare på att gå igenom hur mycket som helst. Men det är så det ska vara! :) Sen hann vi med att åka över till Lideskogs, Bigga och Anna var hemma! :) Roligt att få träffa dom med! :)) Bigga är så frän! Jag diggar dig Bigga, det ska du veta! :) I alla fall så var vi där i någon timme, och åkte sedan hem till Elin igen. Men jag var inte så himla länge till efter det, utan åkte hem till middagstid. Men det har varit en mycket trevlig och rolig dag, att fått träffa alla igen! :) <3

Idag onsdag(00.24): Idag ska jag och Elin ner till min lägenhet, hon ska få ligga i min soffa och lata sig har jag sagt - medan jag städar :) Då ska jag hänga upp min nya tavla och så, den ska sitta ovanför sängen! Det kommer blir kanon! :) Och en ren lägenhet är aldrig fel heller! :) Nä, nu ska jag sova, jag återkommer i morgonkväll om hur min städdag varit plus bilder på hur det ser ut hemma hos mig kanske.... om ni har tur! :) Godnatt och sovgott!

Jag vill att det ska komma tillbaka fort, fort, fort!



Lite konstig bild... men glad var jag ju på den i alla fall. Huvudsaken det, känner jag!

Jag vill vara mitt rätta jag med detsamma, jag vill ha mina ögonbryn, mina fransar & mitt hår tillbaka! NU, på studs. Jag har inte lust att vänta, men jag vet att jag måste... det är början som tar tid, men då det väl börjar ta i att växa, då brukar det gå relativt snabbt. Men jag längtar så!!! Och inte bara till det, utan även till att min aptit ska bli som den brukar, jag äter som en myra just nu, plus att jag håller på med mina små portioner ganska länge innan det är slut. Men det kommer väl, jag ska inte ha för bråttom antar jag. Det är inte direkt konstigt att det tar tid, jag åt inte på en och en halv vecka där uppe, minst - medan jag hade "matdropp", för min onda hals. Men jag är så otålig då det gäller tid... jag får hoppas att det kommer tillbaka snart, snart, snart!

Det var inget annat jag ville få ur mig ikväll egentligen. Men jag kan ju skriva att jag, pappa & Mittzi var ner till båten, pappa öste ur den - 480 liter. Trevligt! Sen åkte vi ut en sväng och testade fisket, men det var inget vidare, så vi gav upp! Efter det såg vi på sommarkrysset, och sedan gick vi ut till mamma som börjat elda. Sen har vi suttit framför elden hela tiden, men jag gick in för typ en halvtimma sen för jag skulle sova. Ja, ni såg ju hur det gick! Men nu ska jag verkligen sova, godnatt på er!

Lördag!

Lördag!

Det är så fruktansvärt skönt att vara hemma, så skönt att jag inte ens har koll på vilken dag det är. Jag var tvungen att fundera en stund innan jag kom på vad det egentligen var för dag. Hur som helst så kom jag hem i torsdags eftermiddag, vilket ni alla vet... jag gjorde inte så mycket på kvällen, umgicks med mamma och pappa, och självklart gosade jag med Mittzi nästan hela tiden!!! Men den kvällen gick ganska snabbt och sen blev det fredag, en väldigt regnig fredag... så då var ju frågan; Vad skulle man hitta på i det vädret?! Tillslut efter lite om och men kom jag på att jag skulle se en film, så det blev det. Den var riktigt bra och det var inte helt fel att ligga där under täcket framför en film, då man visste vad som visade sig utomhus.

Jag låg fortfarande framför filmen då jag hörde ett bekant ljud... bmw;n!!! :)



Men jag kunde ju inte avbryta filmen, då det var cirka 10 minuter kvar på den. Så jag såg klart filmen och sedan gick jag ut till köket, där satt Tobias och Linda och spela UNO, och såklart hoppade jag in i nästa spel. Vi spelade 2 - 3 gånger, och då kom även Markus och Julia hem! :) Så det blev en helkväll igår, vi såg på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen", och käkade chips med dipp och godis. Det var riktigt mysigt att ha alla hemma och få umgås, det blev bara lite trångt, för vi brukar inte vara så många samtidigt som ser en film tillsammans i vårt tvrum! :) Men det gick ju det också, och trevligt hade vi, skrattade och hade oss! :) Bra kväll helt enkelt! <3


Idag har jag inte hunnit med mycket, jag vaknade, åt lite och sedan la jag mig framför en film. Den var också himla bra faktiskt! :) Men nu känns det som om jag varit inne lite för länge, så nu tänker jag klä på mig och gå ut, en nypa luft är aldrig fel! Jag skriver säkert senare, om jag inte sysslar med något annat vill säga. Ciao!

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag äntligen hemma. Vi fick veta på ronden idag att mitt levervärde börjat sjunka och var påväg åt rätt håll igen, så då var det bara för oss att packa ihop och dra! Taxin kom prick klockan 3, så jag var hemma ungefär vid kvart över 4... eller kanske tidigare? Han som körde var inte snål på gasen! Jag hade smsat mina bröder och sagt; Gissa vem som anländer hem till Landsjö idag då? .... Av Tobias fick jag; Jag har ingen aning :s Arne vajse? Och av Markus fick jag som svar; Det var svårt. Kanske jag måste åka hem ikväll för att kolla! :) Så det dröjde inte länge efter att vi kommit hem som Tobias och Linda kom, och en halvtimme senare kom även Markus! Som jag har saknat dom!!!!!!!!!!! Gud, jag är helt till mig. Vet knappt vad jag ska göra nu då jag är hemma, vill göra allting! Jag var helt skakis då jag kom hem, det var så otroligt underbart. Obeskrivlig känsla, i och med att jag vet att jag är färdig nu. Nu blir det bara täta kontroller ett tag framöver och sedan blir det väl längre mellan gångerna. Vecka 31 är första kontrollen (man ska alltid på kontroll en månad efter att man fått tillbaka stamcellerna). Jag hoppas att allt ser bra ut då också!

Well, jag skriver nog något mer i morgon. Nu ska jag gå iväg och fortsätta umgås med min underbara familj! <3



Nu har jag fixat tre tuffa svängar och det får vara nog. Aldrig mer.

Kan någon trolla?!

Goddag!

Dagarna går, varenda dag hoppas man på; "du kan åka hem idag". Eftersom att allt är så bra och att jag vet att jag snart får åka hem, då blir det bara värre. Men tror och hoppas på hemgång varje dag, men idag blir det inte. Läkarna var här på ronden för en stund sedan, och tydligen så har mina levervärden blivit högre. Så de känner sig osäkra på att skicka hem mig, de vill se att det sjunker först. Det är inget farligt, utan det är bara det att dom inte vet varför de stigit. Det kan bero på att min mage varit helt upp och ned vänd, men det kan också bero på någon av medicinerna (olika antibiotikamediciner som jag tar), det var en specifik tablett som hon sa kunde påverka levern, så går inte värdet ner till i morgon så ska de byta ut den till en annan - fast samma effekt såklart. Men jag "hoppas" på att det beror på magen, för den har ju blivit bättre nu... så är det magens fel, då borde värdet sjunkit till i morgon. Well, nu är det i alla fall bara att vänta på att det (skit)värdet ska gå ner, för bara de ser att det vänder och att det börjar sjunka, då får jag åka hem!!!!! Hem till pappa, Mittzi och mina bröder!!!!!!! Då är familjen samlad igen, (nog för att Tobias och Markus inte bor hemma men), vi är i alla fall tillbaka till det normala, det kommer vara fantastiskt underbart! Och mormor, henne saknar jag också!!!!! Ja, jag bara saknar och saknar och saknar, men det är förståeligt tycker jag. Jag saknar allt!!!!!!!!!!!!!!

Alltså, jag stannar inte en dag längre än fredag, jag vill heeeeeem.




Elin klagade idag på att jag ringer så sällan nu, och ja, det håller jag med om. Men hon fick sin lilla förklaring! Och jag ska säga dig stumpan, snart blir det andra bullar!!!!!!!  Då kan jag ringa dig 100 gånger om dagen om du vill + så börjar våra dagar igen! Eller, du jobbar ju. Men det blir ju tillbaka till det normala i alla fall! Och du ska veta hur jag längtar, helt sjukt. Det är inte mycket vi varit med varandra på flera månader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur normalt är det? Vi som alltid är med varandra. Okej, jag ska komma till saken, jag saknar dig sjukt mycket och våra små påhitt. Du är den bästa vän jag har, och jag vet att det inte finns någon som dig. Du är unik och vi är så himla lika varandra. Vi kan varandra utan & innan! Jag vet inte vem jag skulle vara utan dig, du är bäst gumman, jag kommer alltid finnas för dig! Jag älskar dig!



Världens bästa Elin! Bilden är från då hon följde med oss till Ammarnäs, hon älskade hästarna! :) Jag skulle tro att alla som läser min blogg redan vet vem Elin är och så. Men vem vet, kanske har jag någon okänd besökare?! Sen kan det ju vara kul att lägga upp en bild på den person jag pratar om! <3

Jag ska även skriva svar till Sören och Maud, jag saknar er med, längtar så oerhört till jag får se er igen! :) Och dig med Petra!!!! <3 (Elins familj). Men snart, snart får vi ses! :D

Tisdagkväll - Lite av en Jacksonkväll, R.I.P!

Tisdagkväll!

Tänkte skriva någon rad bara. I går hade jag en mindre skön dag, mådde illa hela, hela dagen. Fick inte i mig allt för mycket, men tillräckligt för att de inte skulle sätta vätskedropp på mig. Tur var väl det, jag anser att det är slutlekat med dropp nu! Så det var gårdagen, (orkade ju därför inte skriva). Men därimot idag, idag har jag inte mått illa någon gång, fått i mig ganska bra med mat, magen har i alla fall lugnat sig. Både att jag inte mått illa och att magen lugnat sig, det är ett gott tecken! :) Sen har jag även tagit mig två promenader idag, ner på röntgen först (har inte fått svar på det ännu).... sen efter typ 10 minuter på rummet, då fick vi gå ner igen, för då skulle de göra ultraljud och kolla magen så allt stod rätt till. Det är som lättare att få svar på en gång på ultraljud, allting såg bra ut! Så det känns riktigt bra! :)

Ikväll har vi bara suttit och kollat på tv, vad annars? Alltid samma sak här, tv dag ut och dag in. Jag undrar hur lite tv man kommer se då man kommer hem... skulle tro att det blir mycket lite. Men i alla fall, vi har sett ganska mycket på Michael Jackson's minnescermoni. Gud så fina tal alla höll, jag trodde inte jag skulle förstå så mycket, för jag kan ju inte direkt kalla mig kung på engelska, men insåg ganska snabbt att jag kan en hel del, för jag förstog i princip allt. Och inte bara talen, utan låtarna dom sjöng, om man lyssnade på texten vill säga!

Det var mycket fint som man blev tårögd till, men främst på slutet, då hans ena bror höll tal - även fast han grät, samt hans dotter, då kom tårarna för mig! Så strongt gjort inför alla dessa människor, att vara så ledsen och sen ändå kunna säga några ord! Well, vackert var det. Just nu kollar vi på fortsättningen, konserten... fy så grym karln var. Eller han kommer alltid vara grym, även nu då han är borta! Efter det blir det en följd av dokumentär, tror att vi ska se den med, om vi inte hittar något annat vill säga. Jag tycker det är grymt tråkigt att hans tid skulle ta slut nu, bara 50 år gammal (eller skulle väl fylla 51).



R.I.P Jackson!



Jaha, och var slutade mina "några rader"? Varför kan jag aldrig hejda mig? Jag ska egentligen inte inleda med att jag ska skriva lite, för det är inte ofta det händer. Börjar jag skriva så skriver jag bara, och tillslut märker jag att det blev ganska mycket ändå. Men nu, nu ska jag sluta. Ni väljer ju själva om ni orkar läsa eller inte! :) Godnatt, puss!


Söndag - Det går bara åt rätt håll nu!

Söndag!

Det går bara åt rätt håll nu, och det känns helt underbart, det går inte ens att beskriva - ingen förstår ändå!

I torsdags kom pappa upp till oss och har varit hos oss ända till ikväll, trevligt värre! Det är roligare för oss att vara alla tre, då har mamma någon att gå iväg med stundvis, äta och så. Och sen är det ju som bara allmänt härligt för mig att ha båda här, jag är ju lite av en mamma&pappagris. Idag gick vi ut en sväng också, eller jag åkte rullstol, orkar inte gå så mycket nu, men skönt var det med friskluft! Så helgen har varit bra!

Men idag känns det bara så bra... för halsen har slutat göra ont, vilket är fantastiskt skönt - för det har varit grymt jobbigt! Sen fick jag i mig lite frukost i morse, det gick bra - det blev en smögås. Alltid en början, ser jag det som. Men det kom ju även en lunchtid, fick i mig en halv potatis ungefär, det stannade inte länge... utan kom upp ganska fort. Huvva, jag hatar att kräkas. Men så lyckades jag få i mig middag ikväll, och det är ett stort plus! Jag har även druckit en massa idag, jag gör allt för att slippa droppet och komma igång själv (dehar redan kopplat bort det). Men det är ju därför jag måste bevisa att jag kan, och jag KAN! Jag ska bevisa det, så jag snabbare får åka hem! :) Jag är inte den personen som ger mig! Nåväl, nog om dagen och hur duktig jag har varit! :) Just nu sitter jag och mamma framför tv;n, vi ser på Doc Martin. Plus så dricker jag massa Trocadero (eftersom jag måste ju få i mig socker - annars blir det glugosdropp). Jag ska inte ha mer dropp nu pnukt slut.



Nä, nu har ni fått höra hur duktig jag är och hur jag kämpar med att komma tillbaka! :) Ska även skriva att mina värden blir bara bättre och bättre, det går fort nu då det väl vänder! Så räkna med mig snart, jag blir inte länge kvar på något sjukhus!!!!!!!!!!!!!!!! Åh, gud så jag längtar hem, träffa bröderna mina (Markus och Tobias), Mittzi (min hund), mormor, Elin (my friend), pappa igen och jaa.... allihop! Det kommer bli underbart, just nu känns det som om jag typ kommer börja gråta av att få komma hem. Nä, jag blir helt till mig av att skriva om att få åka hem, så jag avslutar kvällens bloggande här. Take care! Puss

Fredag - en glad Emelia!

Fredag!

Usch så dålig uppdatering det varit på min blogg den senaste tiden. Men det ska det bli ändring på! :) Jag vet inte riktigt vad jag skriva eller var jag ska börja. Jag är inne på min tredje vecka här på denna avdelning, herregud, tre veckor utan att få fara hem... det tar kål på mig! Men ändå så har de tre veckorna gått med en rasande fart, vilket vi inte trodde innan att det skulle göra. Jag menar, att man först skulle ta sig i genom 6 dagars cellgiftsbehandling kändes bara som en evighet... och sedan konsekvenserna efteråt. Då värdena skulle sjunka och det skulle bli grymt jobbigt. Att ha allt det framför sig då man kommer hit, det är fruktansvärt jobbigt.

Men nu är alla gifter och stamcellstransplantationen klar, transplantationen var ju förra veckan (på onsdagen) och efter den så skulle ju cellerna börja kämpa med att komma igång (eftersom hela jag + benmärgen var på noll). Och det har dom minsann gjort, alla läkare är superpaffa, för jag har återhämtat mig snabbare än vad de kunde ana! Så jag är superglad, känns som att det inte är så länge kvar tills jag får åka hem nuuuuuu! Jag längtar! :) Det jag måste fokusera på nu är att min hals ska bli helt bra, vilket den blir ju mer de vita stiger i värdet. Jag äter via dropp (pga halsen), och det funkar ju inte... måste komma igång med att äta själlv! Men det ska jag väl kunna ordna tycker jag, kommer mig bara närmre hemgång då ju!!!!!!!!!!! :))

Nä, nu ska jag inte skriva mer. Jag återkommer kanske i morgon, jag får se!
Hm, jag undrar om Elin jobbar idag?! Jag tror att jag ska slå en pling senare idag, och då märker jag ju om hon svarar eller inte så. Det är så grymt längesen jag prata med lilla frökenfräken, så det är på tiden! Jag saknar ju lillsnytan!!
Well, nu ska  jag nog gå och ställa mig i duschen, så jag gjort bort dagens dusch! Sen ska jag se på idol som är någongång runt klockan 3. Ciao

RSS 2.0