OBS!!!!

Nu kommer ni tänka såhär "byter hon igen.......dryg hon är". Men tänk för att det tänker jag göra, jag tänker byta blogg IGEN... tillbaka till min blogg på devote.se! För blogg.se har ju blivit knäpp, dels hur de ändrat här på bloggen (på datorn), man fattar hälften och ingenting. Designen dom har och hur de gjort allt, är skitkonstigt. Inte alls bra. Och appen fungerar inte, på grund av att dom ändrat så mycket, så den kommer inte börja fungera igen, förrän alla bloggar är överflyttade till det nya systemet. Det tar väl en evighet. VÄRDELÖST.

SÅ NU MINA VÄNNER --> fortsätt följ mig på http://emelianordin.devote.se/

SUSSA GOTT

Jag har jobbat ikväll, det har gått bra. Men tiden har gått extremt segt, ovanligt, fruktansvärt segt, förstår inte varför... men det har ju i alla fall gått bra och varit lugnt, så det är huvudsaken. Jag har ont i ryggen och i axlarna just nu, skitdrygt. Men jag ska snart lägga mig, och det ska bli otroligt skönt. Räta på ryggen! Bloggappen funkar inte än, fattar inte vad som är felet.. det måste ju vara för att dom gör om appen också, i och med att dom gjort om blogg.se här. Men det innebär ju som sagt, mindre bloggande. Godnatt & sovgott, puusssss

FESTLIGHETER

Imorgon är det festligheter för hela slanten. Först och främst så tar min fina kusin studenten, (jag är så avis, ett år sedan vi tog studenten, och jag skulle verkligen vilja göra om den), så lyllo dig Hanna som har din dag i morgon. Då ska vi ju givetvis dit sen, och äta och ha det trevligt. Sen på kvällen ska jag vara med Elin, Petra och company :D Det känns riktigt kul! Looking forward to it :) Det kommer alltså bli en toppendag i morgon, hoppas verkligen på finväder bara!!

Mitt studentplakat! <3

STACKARS KATT

Jag blir galen på blogg-appen.... jag kommer inte in på den!! Jäkla skit. Och här på bloggen har dom gjort om helt, så man är lite virrig. Men jag fattar fortfarande inte varför man inte kommer in på appen, bara för att dom gjort om behöver ju inte den lagga... det ska vara för att dom håller på att göra om appen också, kanske. Jaja, we'll see. Skitsamma, det kan bara göra att jag bloggar ännu mindre, för jag bloggar mest från iphonen, ju.

Meneeee... idag då jag var ute och gick med Mittzi, då vid en häck, så gick Mittzi typ in i häcken och tillslut såg jag varför --> en katt. Jag sa till bebisen min, att akta sig från att bli klöst. Men efter en stund, så tyckte jag att katten rört på sig oerhört lite, för att vara en katt och vara så nära en hund?! Så då tog jag undan Mittzi och tittade in lite själv.. och då hänger den stackars lilla katten över nå kvistar, alldeles stelt. Så det var en död katt, huvva :( Jag tycker så synd om katten och även om ägarna, vilka det nu är, men dom lär ju undra vars deras katt håller hus, helt ovetandes om att katten inte lever längre. Usch... hade dom varit ute, dom som bor alldeles vid häcken, så hade jag pratat med dom. Men ingen syntes till. Hemskt i alla fall. Jag som älskar djur, vill inte se att dom farit illa.

DEN ROMANTISKA FÄLLAN

Igårkväll gick jag och Mittzi runt den stora delen av höglandssjön. Det var så himla skönt, snacka om att sommarkänslan kom fram. Sen då vi kom hem så gluttade jag på film, 17 again.. den är ju ganska löjlig, ganska söt och ibland lite rolig. Men därför man tittar på den, det är för att Zac Efron ser väldigt bra ut. Höhö. Han må se lite pojkig ut i just denna film, inte direkt manlig, men alltså... blicken! Vem skulle inte vilja få den blicken på sig? Jag vill verkligen se den nya filmen som kommit, med Zac Efron --> "the lucky one". Den verkar ju helt fantastiskt romantisk, man lär ju bli galen av all romantik. Om man ändå fick uppleva de romanser som man får se på film, jag tvivlar på att man någonsin får uppleva den romantiken, än hur kär och lycklig man är. Haha, oj, nu har jag gått in i den där romantiska fällan igen. Men hallå? Många lär känna samma som mig, alla vill väl uppleva den där enorma romantiken någon gång? Som typ, bara händer på film. Ehhehe. Bilden på Zac nedanför, där är han manlig... mMmmM.
Nåväl, jag gick och la mig 21.30, och fortsatte se filmen i sängen. Sen somnade jag typ direkt efter! Riktigt skönt må jag säga. Idag tog jag sovmorgon, jag hade ställt väckaren på 8 och hade tänkt att jag skulle fara ut på min tur runt höglandssjön då, men det spöregnade och då struntade jag i den idag. Och tog därför en sovmorgon till halv 10, men låg och drog mig till typ 10. Skööönt :)

LILLSTEKARN

Mittzi ville också steka lite! Hon får sitta på en dyna, på bordet, så hon ser något, för där kan hon spana :) Hon ser inget om hon sitter på en stol, hon är för liten. Hihi! Jag tror dock att det är dags för oss att ta en promenad snart, det skulle vara skönt :) Och det är lika bra också, för grannen öppnade nyss hennes balkongdörr och den enda musik hon spelar är Shakira.... snacka om att bli less. Shakiras låtar låter ju likadana allihop!


COFFEE

Kaffe för sig själv går lika bra! Gött som attan. Att få kaffe, då det ordentliga kaffe-suget sätter sidan till, det är ju bara helt makalöst gott!


I LOVE THE SUN

Haha... snygg bild!! Jag sitter på balkongen och steker lite, mest benen som får steka. Vilken sjukt härlig kväll det blev!! Sommarvärme x 1000 här på min balkong, I love the sun :) Inte någon som vill komma på en kaffe?

... hallå, någon där?


LILLGUMMAN <3

Min lilla bebis fick någon sorts energi, från att vara supertrött, lekte ett tag med en av hennes bebisar --> giraffen! Det är typ den enda av hennes bebisar, som faktiskt inte har fått något namn. Men hur som helst så orkade hon inte leka länge, det blev för varmt. Så hon tog giraffen som kudde istället :) Jag hoppas verkligen att jag får klippa henne snart, det är olidligt varmt för henne, med pälsen hon har nu!


TRÖTT BEBIS


SKÖNHETSSÖMN

Som jag anade, så sov jag fantastiskt gott inatt, i min renbäddade, underbara säng! Jag somnade som klubbad direkt jag la mig i ordning :) Men jag har drömt inatt, vilket jag inte riktigt gillade, ingen bra dröm. Jag drömde att jag gått och tatuerat mig, och att jag blev så sjuuuuuukt besviken och ledsen. Haha... det måste vara allt snack som jag och Johanna haft på jobbet, om tatueringar och om just GRYMT fula tatueringar, som gjorde att jag drömde det inatt. Halvt panik fick jag, mitt i min underbara skönhetssömn.

Nåja, jag ställde väckaren på 9 i morse, men snoozade till 10, det var så skönt i sängen och jag var trött. Klev upp och klädde på mig träningskläderna, for ner till höglandssjön och gjorde min tur runt den lilla delen. Sedan gick jag och Mittzi en liten del av den andra delen av sjön. Efter det for jag hem och åt frukost, Mittzi med, hon fick sin morgonportion. Sedan har jag bara njutit och tagit det lugnt. Så skönt att vara ledig :D


SLEEP WELL

Det blir inget mer bloggande idag, jag är så hiskeligt trött att ni kan inte ana. Och jag kommer sova fantastiskt gott i min renbäddade säng, och det gör det inte sämre att jag är ledig i morgon :D Puss och godnatt, sleep well


JUST LOOOOOVE IT

Dålig bild, men ni ser ju på ett ungefär, hur mina fiiiina, aldrig använda påslakan ser ut :) SÅ. HIMLA. FINA. Gardinerna ser likadana ut, fast dom är helvita i bakgrunden i stället för ceriserosa, likaså löparen. JAG ÄLSKAR DET! :D


STÄDARN

Jag tog tillslut tag i städningen, började smått poa på i sovrummet, tillslut kom jag till renbäddningen.. jag visste ju vilka påslakan och så, som jag skulle bädda med. Men då jag väl skulle bädda, då hade jag ju inget passande lakan och 2 andra örngott (har ju 4 kuddar, och det följer ju bara med ett per påslakan)! Så jag rusade iväg, först till jysk och dom hade ingenting bra. Så då for jag in på Hemtex, där fanns det inte heller det jag egentligen sökte, så det blev helsvarta lakan och örngott. Men det blev riktigt fint, och fräscht! Jag bytte även till passande gardiner, här i sovrummet och la en passande löpare på byrån :) Det blev så himla fint!! :D Sedan poade jag på lite till... blev hungrig och orkade inte laga middag, så min middag blev fil och flingor ;) Sen städade jag vidare, men kom tillslut på att jag ville ha ett överkast över sängen, innan jag skulle dammsuga i sovrummet. Så då dörna jag iväg igen, hittade ett tunt, svart och enkelt på rusta, för billiga 149:-

Men nu är det i alla fall fräscht här hemma hos mig, och allra helst här i sovrummet då <3 love it! Men skönt att ha städat, man är alltid så nöjd efteråt. Och sedan få duscha och lägga sig i en underbart renbäddad säng <3 lovely!


VI TARE LUGNT VI

Jag och min bebis (Mittzi) är ute, vi tar det bara lugnt och tittar på allt som rör sig. Mittzi ser ut att må gott där hon ligger, hon ba stek ;) Jag är så jävla trött, så om jag lagt mig sådär, då hade jag somnat på en grisblink, lovar. Jag försöker dra på städningen, så därför tar vi det lite extra lugnt, haha. Dock har jag inget val, för jag rev ur sängen innan jag gick ut, och ska man renbädda så ska det städas. Så är det bara!

Jag har jobbat idag, kort dag. Direkt efter jobbet for jag runt min tur vid höglandssjön. Så himla skönt, men jag kan lova att jag inte var så fräsch efter, helvete va varmt det var att springa idag! Men jag klagar inte, njuter varje sekund som vi får någorlunda väder :)


TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST

Nä, nu ska jag sova. Mina ögon torkar snart ihop av trötthet. I morgon är det en ny dag, och jag hoppas att den också bjuder på fint väder :) Puss


PÄRONKAKA

Haha, ganska osmaklig bild... men jag och AnnaKarin improviserade ihop en kaka idag, eller mest AK, jag gav bara lite handräckning ;) Men det som skulle bli en sorts äppelkaka, det blev en päronkaka. Med kanel och kokos ;) Jag gatt rakt smaka en bit, än om jag inte är så för kakor och dylikt. Och den var riktigt god!!! Ni måste testa ;) Gubbarna och tanterna tyckte om den också, så det var ju bra, det var ju till dom vi baka!


TVÄTTAT

Ser ju inte direkt sådär pigg ut, just nu, det är en bild från igår. Eheh! Men jag och Mittzi tog oss i alla fall en ganska lång promenad, gick förbi Bettan igen och stod där och surra. Sen vid typ halv 6 så var jag på väg hemåt igen.

Då lagade jag mat, jag var även så snäll att jag gjorde en matlåda till Tobias ;) Tog sedan en dusch, innan tvätten skulle tvättas. Men vid halv 9 hade jag tvättat klart, 3 maskiner, så det gick fort --> skönt! Så nu hänger det en massa tvätt här i lägenheten. Höhö. Jag har balkongdörren öppen, och det känns knappt. Helt fantastiskt underbart! Och helt underbart att få in friskluft i lyan! :)


MOTIONSTIMME

Somnade ganska med en gång igår, som tur var. Med tanke på att jag såg filmen till 23.30... sedan var det upp med tuppen idag, klockan 06! Jobbat 7-15 idag, egentligen 7-16, men idag hade jag min motionstur fr. 15-16.

Så direkt efter jobbet for jag till höglandssjön och tog min vanliga tur runt den lilla delen. Idag, trots den fantastiska värmen, så gick det bättre än någonsin!! Minskade tiden med 4 min!! ;) yey! Och den turen tar ju inte direkt en timma, om jag säger så. Det är typ 3.10 km. Så nu har jag varit hemma ett bra tag, efter den turen, så nu ska jag ta med Mittzi på en tur. En längre sådan, om hon orkar, i denna värmen :) Så det blir nog en hel timma motion ändå! Hihi. Adiååås


LUGNT VATTEN

Nä, nu är jag vaken på alldeles för mycket övertid. Huvvaligen! Och nu går den där förbannade thrillern igen, med Nicole Kidman... "lugnt vatten", fast idag går den på en normal kanal, trean. Jag fattar inte varför jag ha på den, den är inte trevlig, om jag säger så! Men nu säger jag godnatt, puss


BILDER FRÅN IKVÄLL @NORRÄLVSJÖ


MIN FULDANS

http://fuldans.se/?v=xnqvvncjho

Hahahha, jag dansar järnet!!!! Klicka bara på länken där ovanför.



SPAGETTI CARBONARA

Det har varit en mycket bra kväll måste jag ta och säga. Jag for ju till Norrälvsjö, till Sandra med familj. Maggan och Roger hade lagat spagetti carbonara och en god sallad till, det var så himla gott! Jag och Sandra blev så jäkla slöa efter middagen, så vi chillade ett bra tag innan vi sedan tog tag i promenaden. Sen gick vi en långprommis med hundarna, mysigt värre. Något som är mindre mysigt nu, då denna årstid är kommen, det är myggen... jävla ohyra. Jag får svullnad på en gång!!! Alltså, i samma sekund jag blir biten typ........ jag måste börja äta allergimedicin, så jag slipper det. Vanliga myggbett som bara kliar spelar mindre roll. Men mina blir som sagt väldigt stora, onda, variga och knepiga. Så det är ju något jag reagerar på, vilket är skitirriterande. Men lite "kestine" så blir det bättre hädanefter :)

 

Bra kväll i alla fall. Jag for hemåt runt 19.45, men svängde ner på Willys en sväng och handla först. Det är en affär jag inte tycker om att handla på, jag handlar aldrig där, fråga mig inte varför. Men just nu handlade jag där bara för att deras pris på dentastix-paket, är mycket bättre än på andra affärer. Båda bilderna är från google!

 


BALKONGEN

Ska bara tvärskriva igen! Såhär blev det på balkongen. Inte bästa bilden men, ni ser ju på ett ungefär. Jag får ta en bättre bild sen, någon annan dag. Svarta stolsdynor med vita ränder och en svart parasoll med vita ränder! :) Det blev kanonfint! Och på golvet där ute har jag en svart ute-matta. Mysigt värre :) Mina lila, söta möbler gör sig bara bättre och bättre där ute :D Nöjd tjej!
 


I'M READY

Nu är jag redo för middag hos Sandra med familj :) Ska bli trevligt, och gott! Alltid kul med middagar borta, haha ;) undra varför? Antagligen för att andras mat smakar mycket godare än det man gör själv ;) Och även för att man får trevligt sällskap! Vi ska även chilla med våra hundar, det blir väl någon långpromenad i skogen skulle jag tro :) Det lär bli en bra och mysig söndagskväll!
 


CHILLSÖNDAG

Goddag, idag hade jag ställt väckaren på 9.00, men klev upp typ halv 10. Låg och drog mig ett tag, innan jag sedan steg upp och klädde på mig träningskläderna. Jag tog med Mittzi och tog bilen, parkerade nere vid parkeringen vid höglandssjön med rutorna småöppna. Så då fick Míttzi sitta i bilen medan jag körde mina intervaller runt lilla delen av höglandssjön, den är typ 3.9 km (om man inte räknar med asfaltsbiten). Hähä. Sen tog jag med Mittzi och vi gick en bit av den stora höglandssjön, mycket skönt, mycket skönt :) Och då jag kom hem så blev det frukost! Det satt fint de, för jag hade hunnit bli ordentligt hungrig, faktiskt.

image description
image description

Så har min dag sett ut, hittills. Nu sitter jag och tar det lugnt framför en film och datorn, nyss druckit upp 2 kaffekoppen, eller rättare sagt muggen. Så nu har man ju fått i sig snäppet för mycket kaffe, men det var göttit, så spela roll. Nu ska jag snart ta tummen ur röven och diska bort disken som väntar. Det är inte direkt mycket, så det går på en grisblink, men det är ändå drygt såhär i förhand. Eheheh. Ikväll är jag bortbjuden på middag i norrälvsjö, hos Sandra och company! Så vi ska väl ta en promenad med hundarna också, antingen före eller efter :) Trevligt!


SAKNAR DIG

Bild sedan tidigare ikväll, mys i min pappas gamla stickade tröja. Stor och varm, helt underbart skön! Synd att den inte luktar pappa också, en lukt av att han nyss skulle haft den.. tänk om det ändå vore så. Ingen förstår, hur mycket jag saknar dig, pappa! Min högsta önskan, det är att få träffa dig igen, krama om dig och förklara min kärlek till dig. Hur otroligt mycket jag älskade dig och älskar dig, du finns inte här nere hos oss, men du finns kvar i oss! Snälla, kom tillbaka! Nu måste jag sluta skriva, börjar snart gråta och det orkar jag verkligen inte. Inte nu. Jag saknar dig, och älskar dig, för alltid! <3
 


BRA LÖRDAG

Well, nu när jag ändå är igång här på bloggen, så kan jag ju säga att jag åkte hem till mamma direkt efter bröllopet. Där bjöds jag på go'mat - grillat!! Mums! Så jävla gott det var!! Jag fick även presenter :D Kläder, ett par halvkorta byxor, som jag faktiskt vill byta, dels för att de var för stora, men främst för att de var vita. Jag har lite svårt för vita byxor, vet inte varför. Men också en blus som jag VERKLIGEN gillade :) Den var superfin! Sen fick jag nya dynor ut till möblerna på balkongen och en parasoll (stavas det så?) dit ;) Världens snällaste mamma har jag, helt klart!! Så det har varit en bra kväll också, denna dag. En bra lördag helt och hållet :)


BALEN 8/6-12

Tänker lägga upp några bilder från balen igår, inte heller så bra bilder,
men jag knäppte ju några i alla fall :) Höhö






Haha, helt vanlig "lill-bil", men så söt pojke som skulle rulla ut en egen "röda mattan".



För er som inte vet, eller läst om honom i tidningen 7 då han var med där, så är detta en kille. Fast nu mer är han en tjej, eller sen en ganska lång tid tillbaka. Jag kan inte annat än säga, att igår var hon (han); otroligt vacker!



Otroligt snyggt åk måste jag ta och säga! Postis-Per! ehehe :)




Min farbror bakom ratten i hans finfina merca, och min fiiiiiina bal-kusin i framsätet!



Min kusin Hanna i mitten!!! <3 FIIIIIN!!



Hanna :D Lite klänningsfix!!



Mikael (kusin, Hannas storebror), gjorde entre med fin-bmw'n!



Och dessa två åkte med Mikael i bmw'n! :)



Sådär kan man också göra entre :)



Jessica, vikarie på arnäsgården, så jag brukar jobba med henne :) Fin var hon! :)



Avslutar med en bild på Maria, en tjej från byn, där jag kommer ifrån! Dock blev det bara en bild bakifrån, men hon var också jättefin. Superfin färg på klänningen mot hennes röda hår! Nu orkar jag inte lägga upp nå mer bilder, börjar bli sjukt trött. Men kul att se alla fina i alla fall, och allas olika, stiliga varianter på entre.. :)



JENNY OCH JOCKE 9/6-12

Nå så mycket härlig dag detta har varit!! Först och främst, så har jag nog inte sett fram emot ledighet så mycket som jag gjorde just nu, eller det har jag väl, men nu var det en stor längtan igen i alla fall. Och denna underbara, lediga lördag, började med en underbar sovmorgon till hela 11.30!!!! Det kallar jag sovmorgon!!! Men det behövdes ska jag säga er, för jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna, som en zooooombiiiii. Bokstavligt talat.

Nåja, sen var det frukost, ut med vovven min, fix och sedan vid kvart 14.15 så var jag ute vid arnäs kyrka. Där möttes jag upp av Gunilla, som redan var där :) Vi gick en sväng på graven, både på min pappas grav och på Gunillas pappas grav. Pratade om lite allt möjligt, både om sorgliga saker och glada saker. En härlig pratstund med Gunilla helt enkelt! Strax innan 15 så gick vi in och satte oss i kyrkan, då alla gäster hade gått in och satt sig redan. För vi ville bara smyga in oss längst bak. hihi. Vi tittade på bröllop :)

Hur fint som helst! Och underbart fina Jenny och Jocke, fantastiskt fina! Jenny har jag jobbat med en gång, för ganska längesen, hon är storasyster till Helen (min jobbarkompis och en av de finaste vännerna jag har), så jag har umgåtts lite med Jenny & Jocke hemma hos Helen & Jonas också, så det kändes kul för mig att gå och se bröllopet. Och Gunilla känner ju dom sen dom var små, med tanke på att de är från samma by! Gunilla är även hon, en jobbarkompis, en grymt fin & genomsnäll människa! Så vi följdes :) Mycket trevligt var det, och så himla kul att se, så mycket glädje!




Jag fick inga bra bilder på brudparet, men jag kanske kan tigga av Helen och Jonas sen, de lär ju ha ett antal fler och som är något bättre än dessa :)


SOOOOOVA <3

Jag tog mig till sängen, tillslut. Fyfan så skönt, helt underbart. Och ännu underbarare är det att ha sovmorgon i morgon, och LEDIG :) Helt fantastiskt skönt. Nu ska jag bara lägga bort min kära iPhone och sova! Älskar att sova!


SOM EN SÄCK PÄRER

Härlig bild, jag vet... jag sitter som en säck pärer i soffan, ihopsjunken nanting! Men jag är så sjuuuuuukt trött att ni fattar inte!! Jag sitter och funderar på hur jag ska ta mig ut, med Mittzi, på natt'pill och hur jag själv skulle ha gjort mig klar med tvätt av ansikte och tandborstning?! Just nu känns det så otroligt megajobbigt. Skulle vilja vara färdig nu, och ligga i sängen! Förstår ni min trötthet?!


STUDENTBALEN 2012

Ey, jobbat dag idag. 7 - 16, men jag tog ut min motionstur idag istället för i måndags, och gick därför hem från jobbet kl. 15! Jag for direkt till höglandssjön, och tog min motionstur, skönt som attan var det.

Efter det for jag hem och räcerfixade mig, duschade och målade ögonen lite, gick ut med Mittzi och sedan for jag in till stan. Klockan 17 var jag nere på arenan! Där stod jag med Annette (mina kusiners mamma), Paula (mormor till Mille), Evelina (mamma till Mille) och Mille (kusinbarn, Mikaels pojke)! <3 Sen, då både min farbror (Christer) och Mikael (kusin), hade kört klart, då kom dom också och ställde sig med oss :) DET VAR JU BAL IKVÄLL!! Eller var, det ÄR ju bal ikväll :) Många fina och många mindre fina. Men Hanna (min kusin) var underbart fin!!! <3 <3 <3

Sen blev jag bjuden på middag av farbror min och faster Annette, gött värre! Vi åt pizza på I'll romanos! Mums! Där var vi; jag, Christer, Annette, Mikael och Annelie. Mycket trevligt och god mat!


TODAY

Tänkte först inte skriva något här, men jag gör det ändå. I morse tog jag sovmorgon, klev upp 10 ungefär. Då for jag ut på en gång, dels på min motionstur och dels ut med Mittzi. Då jag kom tillbaka åt jag frukost och sedan duschade jag en halvlång dusch. Varmt och skönt! Jag älskar att duscha!

Efter det for jag till Elin en stund, hann inte vara där så länge pga att jag började 15 och ville hinna hem med Mittzi + gå en sväng med henne, innan jag skulle fara. Och ja, som sagt, så har jag jobbat kvällen ikväll. Adiåååås!


KNÄPPGÖKEN

Förresten, varför la jag mig inte i sängen och såg klart den?! Jag har ju en tv i sovrummet med, ju... knäppgök jag är! Fast å andra sidan så kanske jag hade somnat ifrån den då, om jag legat. Eheheh. Jaja, natti


THE TWO MR. KISSELS

Fasen så skönt det är i sängen!!! La mig just och det känns lovely!! Jag hade bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll, men det gick ju sisådär. Jag fastnade framför en film, så inte direkt var bra, men jag gatt se klart den för att se hur den skulle sluta. Men den var inte bra. Den var tråkig och dålig. Men det är en sann historia, som jag förstod det. Tror att lite saker var påhittat. Den jag såg var; "the two Mr. Kissels". Den gick på kanal 9.

Men hur som helst så är jag astrött nu, så det blir nog att släcka och sova med detsamma. Det känns som om jag kommer somna som klubbad. Puss och godnatt


FIN BRÄNNA

Chillar i min ziperall, dock är jag utan smink just nu. Gjorde mig nyss klar. Haha, härlig hudskillnad va?! Jag har blivit riktigt brun faktiskt, men ja, som sagt, härliga bred-ränder! Får kirra den brännan, bara solen kommer ;)


RODNEY DA SILVA



Jag måste ändå ta och tipsa er om att läsa Roddans blogg, jag är imponerad av hur "väl" han skriver, eller vad jag ska säga. Han skriver inte slarvigt eller nå mycket stavfel, som man faktiskt skulle kunna dömma han att göra, bara på grund av hur busig/småslarvig han verkat ibland. Sen att han faktiskt erkänner att han verkligen tycker om Hanna mer och mer, och att hon växer i hans ögon hela tiden, det gör att jag blir lite mer nyfiken och glad i hans blogg! Men sen tycker jag ju att han är hur störtskön som helst, som person, om man tänker på hur han varit i BB-huset och så.

Så jag är i alla fall en av dom som följer och tänker följa Rodneys blogg! Och hoppas på att det verkligen blir han och Hanna tillslut, att dom verkligen går ut med ett "ja, vi är tillsammans" snart, det vore skoj :D http://rodneydasilva.se/


25ÅRSKALAS

Dagen har varit både dryg och icke dryg. Jag blev sjukt trött efter att morgonsysslorna var gjorda på jobbet, då det lugnade av så höll jag på att somna.. haha! Men jag gick kortdag, så det var riktigt skönt. Efter jobbet så for jag bara hem och hämtade Mittzi och gjorde mig lite fräschare, sedan for jag hem till Landsjö. For till mamma först och var där, i väntan på att hon skulle bli klar. Sedan for vi + mormor (och Mittzi såklart), upp till Markus och firade han. Tobias (min andra bror, han var redan där) och en del andra :) Mycket trevligt! Och gott med kalas ;) Smörgåstårta först (ÅH, VAD JAG ÄLSKAR SMÖRGÅSTÅRTA!!!!!!!!!), och sedan två olika tårtor. Jag är ju inte tårtförtjust alls, men jag måste säga att båda var riktigt goda, jag gatt smaka tunna bitar av båda. Ehehe. Hur som helst, gott fika och bra sällskap, alltid skoj med kalas :) Återigen, inte för att han läser, men grattis världens bästa Markus <3

Sen ikväll, runt 18tiden, då for jag runt höglands (min vanliga tur), och det gick galant. Och det var så härligt idag, så frisk luft. Och jag hann, innan regnet kom tillbaka. Snacka om att himlen bara får tvärdamp och bara öppnar sig, och det bara öser ner spön i backen. Sen en dusch och efter det tv.

6 JUNI

Grattis Sverige, på nationaldagen! Och grattis på äldsta bror min, Markus, på 25årsdagen :)

 


LESS

Gammal bild. Men det jag vill säga nu, det är att jag känner mig less och halvdepp. Vet inte vad det är. Men jag får hoppas att det känns bättre i morgon. Jag tänker nog inte blogga mer än så idag, faktiskt. Inte som det känns precis nu i alla fall. Men även det kanske blir bättre i morgon, bloggandet alltså. Vi får se. Puss & godnatt

 


FULL RULLE

Jamen godkväll, idag har jag haft full rulle hela dagen. Först tog jag en sovmorgon till 9, klev upp kvart i 10, då jag hade legat och dragit med en stund. Sen gick jag ut med Mittzi, innan jag for själv runt min vanliga tur vid höglandssjön. Idag gick det riktigt bra med mina intervaller, det blir verkligen bättre, idag joggade jag mer än vad jag gick. Så det kändes riktigt bra. I och med det, så minskade jag ju även tiden runt min runda, så det är kul, att tävla lite med sig själv. Att märka förbättring :) Ehm, sen då jag kom tillbaka så blev det dusch, frukost och diska bort. Sen in till stan för att kirra lite inför morgondagen.

Nej, inte inför nationaldagen.. utan inför att min äldsta bror blir 25 år i morgon. Hur som helst så strulade det lite, så jag blev längre i stan än vad jag hade tänkt. Men sen for jag hem och gick med Mittzi och fixade lite annat, innan jag sedan åkte iväg på jobbet. Slutade 21.15! Nu sitter jag och tar det lugnt, och ska snart hopp i säng för lite sömn. I morgon är det ju en ny dag, som sagt. Nationaldag & Markus födelsedag! :)

NATTI

Bilderna nedan är ju bland annat ur "ÖA" och de två andra bilderna har Sandra knäppt någon gång tidigare ikväll, hemifrån henne. Tur det gick bra för själva butiken "Beijer bygg", nog för att de lär ha förlorat en massa pengar på allt som "gick upp i rök" där inne i lager-byggnaden. Men tänk om hela butiken brunnit upp, usch.

Nu ska jag sova, börjar bli svintrött och klockan är alldeles för mycket. Godnatt och sovgott, puss


DÄR KUNDE BEIJER BYGG GÅTT UPP I RÖK..


DAGENS SYSSELSÄTTNING

IDAG;

- jobbat 7-16.
- for hem och åt
- for och köpte blommor
- for till farbror och faster Annette + kusinerna, jag uppvaktade min kära farbror i efterskott, med ett paket och rosor :)
- jag var där till typ 19.45
- for över landsjö på hemvägen, stannade hos mamma en stund
- for till Sandra och gick med henne också hade vi ju såklart våra hundar. Jag kom hem 22.30 ikväll ;) gjorde mig klar på en gång och la mig!

SÅ har dagen sett ut för mig! Hähä


GNATT

Nä, nu ska jag sova. Nya tag i morgon. Heja heja heja! Då hoppas vi på solstrålar både från höger och vänster, och självklart med solstrålar uppifrån himlen. Ge oss sol! Godnatt



TRÄNINGSKLÄDER

Dammsugaren och Mittzi's korg med leksaker kan ni ju strunta i. Det är mina fina träningskläder ni ska se, tänkte jag! Rosa, rosa :D Jackan är mer "lys-knall-rosa" än vad som syns på bild. Men jag är mycket nöjd iaf, och det är mycket roligare att fara ut då :D Det är som sagt, bara ett par nya joggingskor nu, som jag vill ha.. med vadå? ROSA detaljer såklart!!!! :D


LESSSSSS

Jobbat Ikväll, till kvar över 9. Det har gått bra, men det har varit en konstig kväll och jag är grymt less. + så har huvudvärken legat över ögonen, sen jag for på jobbet och till nu, den verkar inte vilja släppa. Less less less.

Efter jag kommit hem så har jag bara sett på finalen av big brother 2012. Och då vill jag ju bara skriva GRATTIS HANNA, till att ha blivit årets vinnare & 500 000:- rikare! Hanna var den värdigaste vinnaren, av de tre finalister som satt. Så det var ju kul att hon vann! Men nu är big brother över, och det känns ju fantastiskt skönt! Att 'slippa' se det, nog för att man väljer själv, men då man väl är fast i dyngan så måste man ju följa det hela vägen. Men nu är det gjort, så imorgon slipper man ;)


VANILJPASSION

Somnade som klubbad igår, riktigt härligt. Och idag tog jag en sovmorgon till 9, men låg kvar och drog mig till halv 10. Jag gick ut med Mittzi en sväng först, och sedan tog jag min sväng runt höglandssjön, eller runt den ena delen + en del av den andra. Det blir lite mer än 6 km. Det är samma runda som jag kör för det mesta, ibland kör jag längre. Men tar jag den som jag tog idag, då försöker jag jogga mer istället. Idag gick det riktigt bra, joggade längre bitar än vanligt. Men det är riktigt skönt, både medan man är ute och efteråt, då man kommer hem :) Sen åt jag frukost då jag kom hem, fil och flingor. Idag öppnade jag den andra smaken på filet, "vaniljpassion", den var skiiiiiitgoood :D Mums!

Men nu har jag suttit alldeles för länge (2 timmar!!!!!!) i träningskläderna, så nu har jag fått frössan i mig. Nu måste jag gå och duscha och få värmen i mig. Jag brukar ju duscha relativt med en gång, för att inte börja frysa, men så fastnade jag framför tv'n... men, NU ska jag gå och duscha! :)

NATTI

Nä, nu ska jag sova. Grannen har fest, men det gör mig ingenting, somnar hur bra som helst med ljud i öronen så, har ju alltid tv'n på då jag somnar också! Nå, nu ska jag lägga igen ö-locken.

Godnatt och sussa bra! Puss


"KVÄLLEN ÄR DIN" - I SAMARBETE MED BARNCANCERFONDEN

Ikväll svider det under mina ögon.. jag har gråtit och gråtit, medan jag tittade på "kvällen är din", som ikväll enbart handlade om barn som varit sjuka i cancer. Så jag hade mycket att gråta, och ju mer jag såg, ju mer började mina tankar att flöda till både det ena och det andra. Och det resulterade ju i ganska kraftiga tårar!

Jag förstod ju hur det skulle bli, och hade planerat att inte ens slå över och titta någon gång.. bara för att slippa allt jobbigt. Men hur är det? Jag såg det från början till slut. Det är jobbigt medan, men sedan då man lugnat sig, så är det ganska skönt, att ha befriat en hel mängd jobbiga tårar, som ville ut. Jag hoppas verkligen att dom fick in många nya månadsgivare ikväll, och är ni inte det, så snälla - bli det!


A CUP OF TEA


HALVDÅLIGT HUMÖR

Fysjutton, vilket trist väder det har varit och ÄR idag... man blir genast på mindre bra humör. Idag har jag inte varit ute på någon intervallsväng vid höglandssjön, vilket också bidrar till lite sämre humör. Jag jobbade ju 7-14, och sedan då jag kom hem så hade jag en sådan enormt värk över ögonen, så det blev inget av. Och sen vädret... det är ju inte så jättelockande att fara ut i spöregn. Nä, jag chansar på att vila från motionsrundan en dag, och hoppas på bättre väder i morgon. Men regnar det så regnar det, jag ska ut i morgon ändå! Punkt slut.

JIMMY ÖSTERLING



Jimmy (Jimmy i årets big brother), var en favorit från min sida, för att han var rolig och drog igång människor - antingen på kul humör eller surt humör. Men han var så jävla störtskön i huset. Han och Lars skulle suttit i final istället för Amandus och Annica. Men sen... Jimmy är väl förjääääävla snygg?! Ja, han ser ju inte dålig ut i alla fall... jag skulle inte tackat nej! höhö ;) Mmm,m,mm.


LÖRDAGSMIDDAG

Igår började jag på mitt sommarschema, det känns grymt skönt. Då slipper jag leva i ovisshet i några månader, cirkus två och en halv månad. Jobba har man ju fått gjort, alldeles tillräckligt, men just denna ovisshet.. att inte veta hur jag jobbar. Får jag jobba något nästa vecka? Hur kommer månaden se ut? Ja, ni fattar. Alla dessa frågor som man inte har något svar på förrän månadens slut. Nu vet jag ju, två och en halv månad + att ta på mig extrajobb då det är på mina villkor. Så detta är min jobbhelg, och idag har jag jobbat 7-14. Gick kung! Sen ikväll, till middag, så gjorde jag mig en riktigt bra och god lördagsmiddag - lax och romsås, med matvete och grönsaker till. Det var ruskigt gott och satt som fina fisken ;) hahah... bilden är dock kirrad från GOOGLE.


GOODNIGHT

Nä, nu har jag ju kommenterat det jag ville kommentera i inlägget nedan, så nu ska jag lägga igen ögonlocken. Puss på er och godnatt!


ANTON OCH SIGRID - ÅRETS VINNARE

Yey, grattis Anton och Sigrid, dom förtjänade verkligen vinsten! Men också enormt värdiga är Molly och Calle till andraplatsen! Grym final!

Annars ikväll, så har jag sett på big brother, och aaaaw, Hanna och Rodney, det känns nästan som att det kan bli seriöst där, ÄVEN från Roddans sida! Jag tror verkligen att dom kan bli nåt :) Hoppas! Jag tycker grymt bra om Roddan, han är så jävla kung! Rolig och, ja, kung! Och Hanna är den, av de tre som är kvar, som jag önskar vinner! Heja Hanna!!! Camilla och Amandus är verkligen kära tydligen (?!), Camilla talar ju sanning i alla fall, det tror jag, men Amandus..? Varför har han varit så löjlig och förnekat det tidigare för? Och sist men inte minst, Annica och Marcelo, herregud vad skönt det ska bli att slippa följa dom. Lika dum och korkad bägge två, det är dom verkligen!


LET'S DANCE

Ikväll har jag jobbat, det har varit kul och gått super :) Jag har jobbat med superbra tjejer, och det har gått snabbt, tiden bara flög iväg! Vi fick ju dessutom behålla Sandra ikväll, hon hade pool men blev inte utringd, så hon blev kvar utöver :D Så vi har haft det kanon! :)

Jag har sett på let's dance sen jag kom hem, fyfan så duktiga par det är i final denna säsong! Och jag blev så grymt rörd ikväll, då Molly satte igång att gråta och gråta! Ändå har hon ju gråtit i program tidigare, men ikväll blev jag rörd. Faktiskt. Vi får se vem som vinner, jag har ju hejat på Anton sen början, så jag hejar på han även ikväll :) Men båda är verkligen grymt duktiga!


EN BJÖRK MINDRE

Här händer det grejer! Dom har tagit bort storbjörka! Jag tycker det är fint med ganska många björkar, med avstånd mellan dom, och det finns ju fortfarande många. Men den dom tagit bort är närmast mig, och den var stor och fin! Så lite tråkigt är det, men det kanske blir bättre ändå, kanske :)


FIL & FLINGOR

Jag klev upp och gick ut med Mittzi, sen for jag själv runt höglandssjön, på min tur :) Fint väder var det medan jag var ute, tack och lov, men nu verkar det mulna på. Jäkla skit! Men tur jag fick ha fint medan jag var ute i alla fall :)

Sedan blev det frukost, skogsbärsfil & flingor! Jag är ju inte överförtjust i fil, men nu testade jag hälsofilet, och det är riktigt gott! Lite dyrare än "vanliga" fil, men mycket godare :) och antagligen bättre, i och med att det heter "hälsofil". Inbillar mig det i alla fall ;)


MORRN

God morgon, vädret ser strålande ut, att avgöra genom persiennerna i alla fall. Jag ligger i sängen, har tagit sovmorgon till nu, 9. Ställde på halv 9 och snoozade! Ruskigt skönt :) skulle lätt kunna sova längre, men vill inte sova bort dagen. Allra helst inte om det är fint, som det faktiskt då ser ut att vara. Så jag ska alldeles snart stiga upp ur sängen, ska bara ligga och dra mig en stund till :)


RSS 2.0