Rocksystrarna!

Jaahaapp, kvällens melodifestival var helt okej, fast jag hade hellre sett att Piloterna med låten higher hade gått till globen med Agnes. Dom två var bäst! :) Sedan tycker jag fan i mig att Torleifs var bättre än operasångerskan. Vad ska vi måste höra opera för? Usch... Men hon skulle ju möta Scotts, så scotts tör ju vinna över henne i andra chansen och Piloterna skulle ju möta Amy, så Piloterna tör ju ta sig till globen tillslut i alla fall, hoppas jag! :)

Just nu så ser jag på rocksystrar, hahaha, den är bra :D


Tro vad man ska hitta på i morgon då? Jag tör ju sova minst lika länge i morgon som jag gjorde idag. Sedan får jag hoppas på finväder så man kan vara ute :) Tobbe & Markus ska väl komma hem i morgon igen, fast då antar jag att brudarna hänger med också! :)


Hahaha, guuud så rolig den här filmen är. Jag sitter och flabbar för mig själv, och skrattar jag för mig själv så är den verkligen rolig! :D


Jaaajaa, jag återkommer i morgon!
Pussss

Best friends!

Jahapp, nu sitter jag här igen... Tobbe for nyss hem, fast Markus är kvar än. Vet inte om han ska stanna över middagen eller om han ska åka hem han med. Jag har ingenting att göra, synd att man inte kan köra moped nu, hade varit lite småkul faktsikt! Haha (H)

Jag undrar också när Nils karlsson pyssling återkommer till Sverige, jag minns inte när det va han skulle komma hem. Men hade han varit hemma så hade man ju kunnat vara med han i alla fall. Äsch, jag kan umgås med mamma, pappa & mittzi :)) Eller bara sitta här & lyssna på musik, faktiskt himla bekvämt. Sen är det så himla skönt att lyssna på låtar med så himla bra text, samtidigt som de låtarna får en att tänka extra mycket på det som bara är jobbigt att tänka på. Men jag gillar ändå då låtarna har ett budskap.


Gud vilken förmåga jag har att bara babbla. Men spela roll, det är ju upp till var & en om dom vill läsa eller inte. Frågan är nu om jag ska fortsätta sitta här, duscha, börja läsa en bok eller bara umgås? Alla alternativ är relativt avkopplande så, men jag får fundera på det en stund.





Jag fick just syn på denna lilla kudde, så söt! Fick den av Elin då jag var sjuk.. det är redan 5 år sedan! Tiden har gått fort och det är underbart. Men det som står på kudden stämmer & kommer föralltid att göra det! Best friends <3 Jag älskar dig Elin, ingen kommer någonsin kunna mäta sig med dig, du är bäst  <3



Pussssssssssss!


Mounta efter skogsbilsvägen :)

Finfint väder idag :)) Tobbe kom hem, vi tog bjumern och for ut på en liten tur, for och mounta efter skogsbilvägen :D Hahaha, gud va roligt det var :))

Vet inge mer att skriva. Så jag ska gå och fortsätta vara med Tobbe nu då han väl är hemma :)
Pusssss <3

Någon som kan, får hjälpa mig!

Fan va less jag blir, jag kan verkligen inte göra om min blogg, eller mitt "bloggtema".. nu har jag följt en sida som är för att designa bloggar, en hjälp. Men det funkar fortfarande inte, än fast jag gjort exakt som man ska göra. Åh! Någon får göra den åt mig någon gång. Jag tycker inte om de tråkiga temana som finns att välja bland här på bloggen, och de få som nu läser min blogg tycker nog att jag byter tema lite väl ofta, men vatusan, vill ju inte ha något av de. Men nu får det bli det hära temat framöver till jag fått min "egna".

Inget bra går det på tv heller. Fast jag är ganska trötter, så det är lika bra att lägga sig och lyssna på musik och sova. Det ska jag göra.. är extremt sugen på att sova. Men det kommer väl vara som vanligt, hundra funderingar kring allt, man hinner knappt börja fundera på ena saken förän man funderar på nästa. Det är mycket som snurrar uppe i huvvet!



Äsch, nu ska jag göra det jag sitter och skriver. MUSIK & SOVA! <3



Godnatt & Sovgott
Pussss & kraaam
  <3

Postkoooood :))

Nu är jag här igen, oj oj, jag gillar det här med att blogga :))

Jag, mamma & pappa ser just nu på postkod, (som jag faktiskt älskar att se) & sedan blir det let's dance. Jag har bärbara datorn med mig hem, vet inte varför. Eller jo, nu ljög jag, det är ju lov och då kan det vara bra att ha något att göra på kvällarna så man blir trött.

Känner att jag är lite trött också. Men det ska jag ordna, får ta en kopp kaffe eller något. Guud så sugen jag blev på kaffe nu då jag sa det. Aja.. skitsamma!

Vi eldar och har mys här, varmt är det som bara den. Men bättre det än att det ska vara kallt :)


Nää, nu ska jag inte surra mer.
Pusssss

Home sweet home!

Tjoohoo, slutade kvart över 1 idag. Sedan gick jag direkt hem till mig, glada Joel kom och pratade en stund :) Sedan träffa jag Petrus en snabbis också! :))  Sedan blev det heeemfärd, jag tror min mun gick på röd hela vägen hem, hade något att säga hela tiden & likaså då vi kom hem. Egentligen är väl inte det ovanligt, jag är ju som lite halvbra på att prata konstant! (a)


Haha, kom just på att Cassandra & Victoria berättade en sak för mig idag, de hade läst en persons (en i vår klass) hennes blogg där det stod om att vi skulle jobba i grupparbete & att hon fick den hon (ironiskt)" mest gillar", alltså jag i sin grupp. Vi två tillsammans alltså. Sedan efter det där "mest gillar" så hade hon skrivit, tråkigt! Hon gillar verkligen mig, roligt att höra (y)


Men men, det känns i alla fall helt fantastiskt otroligt underbart med en veckas lov nu! Usch vad det har varit efterlängtat. Jag ska bara ta det lugnt och riktigt vila upp mig, ååh så skönt :) Hoppas på en solig vecka, det skulle sitta som pricken över i;et!





Sedan då man kommer tillbaka efter lovet, då går vi bara 3 dagar i skolan, sedan börjar vår praktik!! Trevligt! :) Så det blir ungefär 6 veckor sammanlagt som vi är borta från skolan. Sportlov --> 4 veckors praktik --> påsklov! :))


Hmm, tro om man ska gå & hjälpa mamma att laga mat? Eller om man ska lata sig & sätta sig med pappa framför tv;n? Äsch, det kan jag bestämma om någon minut :) Fick tre lotter av pappa som han hade vunnit nå småvinster på, blev 60 kronor rikare faktiskt! :D Hähä!



Återkommer väl ikväll!
Pusss sålänge gott folk!


Naturlektion!

Godmorgon godmorgon!

Jag är extremt trött idag, ville verkligen stanna hemma i sängen. Men jag lyckades återigen ta mig upp tillslut. Vi sitter och har Natur nu, men jag tror faktiskt ingen orkar göra något eftersom det är sista dagen. Alla tänker att det är mer värt att börja med det efter lovet! Eller aa, kanske inte alla, men i alla fall jag, Malin, Victoria, Lizzan & Cassandra anser det!


Det känns lite halvdrygt att ha grupparbete två timmar i rad sedan. Men vatusan, de timmarna brukar ändå rusa iväg ganska fort. Vi slutar halv 2 idag, sen ska jag hem och möta min kära vän Joel :) Efter jag träffat han en sväng så ska jag heeeeeeeeeeeem till mitt ljuva heem och det är LOOOOV! :)))



Förövrigt så fick vi tillbaka hemproven i Natur idag, kan faktiskt skryta och vara stolt för jag fick VG, det trodde jag verkligen inte att jag skulle få! ;o Så jag blev ganska happy! :)


Näääe, nu ska jag se till att kanske söka lite information i alla fall. Eller jag får se om jag om jag orkar. Men ska i alla fall sluta skriva här.
Pusss


Godnatt!

Huuuh, blev en promenix med Julia till coop och tillbaka, vi hade snabb och bra takt. Himla skönt väder att gå ut och gå i! :) Men folk är ju galna, helt fullt med folk inne på coop, parkeringarna var fulla. Man typ krocka med folk där inne och fick stå i sju mil lång kö ;o Galet! Träffade även på söta lilla Titti, pratade som bara den med henne :) Har inte träffat henne sen vi gick ut 9an, så det var riktigt kul att träffa henne :) Har även hunnit med att kuta ner på stan & tage ut money! Ojoj, känner mig ovanligt flitig ikväll ;)

Nu har jag bara packning och duschning kvar, sedan bliiir det underbara sääääääängen!
Så jag säger redan nu godnatt! :)
I morgon bär det av heeeeem! :)))
Pusss

Mycket på schema ikväll!

Jahapp, då var även torsdag avklarad :) Skönt med bara en dag kvar nu innan lov. Jag är så inni guuudens less och trött. Jag kan knappt hålla mina ögonlock uppe längre ;s Plus så har jag extremt ont i huvet just nu, drygt. Men vafan, skitsamma, finns ju värre saker liksom.

Men i alla fall så har dagen gått fort. Vi fick se någon konsert som sög, så jag & Malin tänkte sticka där mot slutet, men då tar Evabritt tag i armen på Malin och säger åt oss. Sedan fick hela klassen utskällning och tillsägning efteråt. Eftersom det var inte bara vi som ville rymma. Evisbrittis är lite galen av sig. Men det tog vi med en klackspark!


Efter lunch hade vi natur, jag var så extremt omotiverad och trött så jag satt mest bara och skrattade :) Men det tar inte våran naturlärare skada av, för han är minst lika trött och less som vi på varje lektion. Och vi får alltid sluta tidigare, likaså idag, en halvtimme tidigare. Fy bubblan så skönt säger jag bara!


Efter skolan kom Anders en sväng och hälsa på, trevligt! :) Det var ju som ett tag sen vi sågs. Guud så jag babblar.. och inte har jag Mittzi att gå ut och gå med heller, hon for hem klockan kvart i 3. Fast det gör inget, jag får träffa henne i morgon igen! :) Nää, här kan jag inte sitta. Jag ska dricka upp mitt underbart goda kaffe, sedan ska jag se till att få något gjort. Har redan diskat bort, så nu är det att packa som gäller. Häähää! Sen ska jag spela lite GH och efter det någon gång ska jag kuta neåt stan och ta ut pengar som jag får av Elin. Jag ska göra upp hennes affär i morgon eftersom hon är sjuk.
 
Äsch, nu har jag väl surrat av mig nog mycket! Eller nej, jag fick just ett mess av Jullan och hon undra om vi ska gå ut och gå nu, till coop och såklart hänger jag på. Det är mycket på mitt schema ikväll känner jag!


Jaaajaa, få spar packningen till jag kommer hem igen! :p


Pussssss

Godmorgon, godmorgon!

Himlars va trött jag är idag, höll knappt på ta mig upp! Och man blir ju lite avundsjuk på Mittzi, vi har precis varit ute och nu då vi kom in hoppa hon upp i sängen och bäddade och la sig igen.. vill oxå lägga mig och soova igen!






Men men, jag får hoppas att dagen går fort. Vi har grupparbetet i demens nu på förmiddagen och sedan har vi natur. Vi slutar 20 i 2 idag! skööönt! :) Sedan är det bara morgondagen kvar, sen loooooooooooooov! :)



Pusss

Hälsat på hos bröderna bäver idag! <3 :)

Hallå hallå!

Tror det är rekord idag att det här är mitt enda inlägg under dagen, annars brukar jag ju hinna med att skriva flera gånger om! (;

I alla fall så har dagen gått otroligt fort, dataläraren var sjuk så det blev inge prov på det idag, så då satt vi bara och spela 8) Oturligt nog tog Fille mig, jag hade ledningen till en början, men nå fan kom den lille jäkeln ikapp mig! :( Jaja, jag ska ta igen det en annan gång.  Efter det hade vi engelskaprov, skrev på allt men jag vet egentligen inte vad jag skrev, men det är skitsamma. Får hoppas på ett G åtminstone! (y)


Efter skolan tog jag & Mittzi en promenix ut till gullänget till Markus & Julia, jag var där till middag och åt även där. Sedan ett tag efter middagen så skulle dom dra och handla, jag skulle åka med hem till mig, men jag ändrade mig och gick vidare till andra broder, han & Linda skulle precis ut och visa bilen för någon som ville kolla på den. Sedan kom Lindas mormor, hennes karl, mamma hennes & karln hennes! :) Trevligt att träffa dom! :)

Mitt i allt så kom tillslut grabbarna som skulle också kolla på bjumern, jag följde med ut, och heeelvete så jag & tobbe frös, dom var nog där i 40 min och kolla på bilen ;o Men dom var ena riktigt trevliga & roliga pojkar! :))


Sedan klockan halv 10 så skjutsa Linda hem mig, Tobbe var så trött så han orkade inte följa med, stackarn, kliver typ upp halv 5 på mornarna ;o  Direkt jag och Mittzi kom hem hit så gick jag och duscha, och nu alldeles snart är det sooooooooova som gäller! så underbart skönt det är att sova! <3 mmmmmm!



Nää, det här går inte. Emelia är trött och måste sova!
Men det har varit en kanonkväll :) Gillar att hälsa på mina älskade bröder! <3
Återkommer väl i morgon! häähä.
PUSSS


Snart godnatt!

Det har varit himla skönt väder idag, så jag & Mittzi gick ut på en lite längre promenix efter skolan, pratade med Elin under nästan hela färden fram till att jag stötte på Rasmus, då satte jag mig med han i typ en halvtimme & prata till att han skulle åka hem med bussen. Har nog aldrig sett den pojken så lugn någon gång, vi hann prata mycket! Trevligt trevligt!

Sedan gick jag hem och åt, efter det tog jag det bara lugnt, sedan mötte jag mamma! :) Och nu har jag duschat & ser på 2 & ½ män! (:


Jag har engelskaprov i morgon, peppad? Neeej, verkligen inte! Men men, det får gå som det går. Har även dataprov, drygt!



Äsch, vet inte vad jag ska skriva mer, så jag ger mig här.

Får återkomma i morgon!

Nu är jag här igen!

Vi har haft många lektioner med dator idag, kan vara anledningen till att jag redan skrivit flera gånger redan. Men jag menar vadå, har man inge roligare försig så! :D

Jaaa, Elin du har blivit duktig på att kommentera! :D Tjiiiiihoo!



Har i alla fall grupparbetet nu, om svenska traditioner, jag, Frida & ena Sandra har om Nationaldagen. Vi blev just klara med det, så därför tog vi varsin dator nu och gör det vi vill! Får bara passa så inte fröken kommer o ser!

Nää, ska väl göra lite nytta nu antar jag, det är ju bara en halvtimme kvar tills det är slut för idag! Då ska jag hem till darling! :) 
hoj


Hahaha, nu är jag trött!

Varför kan inte hjortar ångra sig?
Gjort är gjort!

Vilka är det mest synd om i skogen?
Myrstackarna!

Vad kalla man en groda utan ben?
Hopplös!



 :D

Klassråd!

Happ, nu har man lektion igen, fast svenska/klassråd. Men jag orkar inte lyssna. Tråkigt bara! Sen ska vi fortsätta skriva rapport, blääää! Men nu är det i alla fall bara två lektioner kvar! :)

Jag pratade med sjuklingen i telefon under hela min promenix med Mittzi på lunch! Trevligt! :)
Jag känner att jag kanske är för aktiv här på bloggen, skriver varje timme typ! (; Men det gör inget, har man tråkigt så har man.. ganska kul att skriva faktiskt! :)


Jajaaaaaa, förövrigt så är Malin Kenneths lilla prinsessa! ;) Mohahaha! Hon blev glad! :D
Pusssheeej!

GLAD EMELIA! :D

Jag är typ en jätteglad Emelia nu med världens lättnad, fick VG på matteprovet!!!!!!!!!!!!!!! Första gången i hela mitt liv som jag lyckas få VG på ett matteprov! :D Yeeehooo! Så glad som flinta är på den där bilden, så glad är jag! :D






Nu har jag engelska, skittråkigt, eller egentligen så är det inte så tråkigt, vi får ju träna på provet inför i morgon, så jag gör inte så mycket! :) Hoppas det går vägen ocksåååå, men det ska det väl göra tycker jag! :)


Blablabla..

Ska även lägga in ett ord om att det verkligen finns störda människor. En del behöver verkligen hjälp. Fyfan.

Sen kan jag också tillägga att jag varken vet ut eller in om något. Jag känner en sak, men tänker en annan sak. Funderar verkligen på vad jag vill och vad som är bäst. Gaah, jobbiga huvud som aldrig kan sluta fundera en massa. 


Äsch, nu ska jag inte skriva något mer. Jag är i alla fall superduperglad över mitt VG! Ska egentligen ringa till vår förra mattelärare i björna och säga det, & säga att det beror på att vi har en kunglärare nu som kan lära ut. Då skulle hon nog gå in i väggen ännu mer än vad hon redan gjort 2 ggr! 

Jaja, skriver säkert mer senare idag! 
Pusss
 


Tisdag!

Godmorgon!
Ny dag, nya tag!

Kom nyss till staden, har sovit hemma i landsjö inatt, skönt :)
Elin är sjuk idag, tråkigt men sant! Krya på dig lillsnyta! <3
Vi ska få tillbaka matteproven idag, aaaah ;o Good luck to meee! Hoppas att jag klarade det!! Lite nervös är jag faktiskt. Jaja, blablabla! Längtar till den här veckan är över, längtar till på fredag då man riktigt får känna att man har ett lov framför sig! Gaah, så skönt!

Hör att Mittzi äter nu, härligt (y) :)




Min älskling! <3



Men men, här har jag inte tid att sitta. 
Återkommer ikväll eller något!
Pusss


sommartema!

Himlars vilket sommartema jag har, jag vill egentligen inte ha något tema alls av dom som går att välja. Men jag är så dålig på hur man kan göra sitt eget, så jag har gett upp. Men det här passar ju bra nu med det här temat då det är påväg mot sommar & sol :)



Hoppas min vän får det trevligt ikväll! :)
Nää, här ska jag inte sitta.
Hoj


Tillbaka till vardagen - Måndag!

Happ, tillbaka till vardagen.. har svenska nu, men Kenneth sitter ute med en & en för att prata om uppsatsen vi gjort, så vi sitter bara och gör allt som vi inte ska göra. Vi ska egentligen skriva rapporten, men det är överskattat att göra det nu på lektion då det är fritt fram. Jag har ingen ork alls för några lektioner idag. Bläää!

Efter skolan ska Elin till mig ett tag i väntan på att hon sedan ska iväg på nå mys! Sedan ska jag heeeeeeeeeeeem till Landsjö till i morgon, gaaah, längtar!! Jag är hemsugen & mamma&pappasugen, men pappa är ju i stockholm & jobbar, så det går ju inte så bra att vara pappasugen just nu, det få jag vänta med till helgen! :) Mamma kan jag mysa med ikväll (a)


Hmm, just ja, engelskaprov på onsdag, aaaaaaaaaaaaaaaah! ;o Det kommer gå åt satiken! Jaja, det tar jag på onsdag, bara att gilla läget & göra det bästa man kan.



Nää, nu ska jag ge mig & göra något annat.. typ läsa någon annans blogg! :)
Återkommer kanske ikväll, ser väl.
Pussss

Beck ikväll! :)

Helgen har varit kanon! Elin Viktoria Karlström stannade hos mig här i stan, vi har varit ute, sett på tv, sett på film, hälsat på Lisa & Salle en sväng, sett hockeymatch.. vi har även pratat en maaaassa mycket :) Längesen det blev en helhelg med Karlström nu, så det var välbehövligt!


Men min söndag blev inte som planerad. Elin åkte hem typ vid 14.00, sedan ringde jag för att kolla då Markus skulle komma och hämta mig, men han hade sovit över i Landsjö, så det var bara att stanna i staden!

Det var faktiskt ganska bra, jag satte igång att städa lite smått, dammsög, dammtorka & städa toan. Sedan gick jag en promenix upp till Coop & handla några delar, sedan hem & göra mat. Det blev kycklingpytt & stekt ägg, gott! :) Och just nu sitter jag & glor på film, häähä. Ska snart duscha & sedan längta till kl; 21.00, då är det beck, advokaten! :))






Nääääe, här blir inga barn gjorda. Nu ska jag se till att få något mer gjort!
Återkommer i morgon!
Pussss


Söndag, söndag, söndag!

Söndag, denna tråkiga söndag! Elin är kvar och det är ju trevligt i alla fall, för söndagar är den tråkigaste dagen på helgerna! :( Hon babblar & babblar om kvällen och sisådär, liten spänd dam just för tillfället! ;) Men jag har ingen aning varför! hääähä.





Ska nog hem till Landsjö om nåågon timme eller så! Äta middag och umgås liksom! :) Sedan blir det stan igen för att återgå till vardagen.. men jag får sikta framåt mot vecka 10, LOOOOV, underbara ledighet! :)


Vi har engelskaprov på onsdag, börjar känna lite smått panik över det för jag kan ingenting! :( Tråkigt alltså. Men det är bara att göra det bästa av situationen! (y)


Nää, vet inte vad jag ska skriva mer! Hääähä!
Pussshej

Lördagstrött!

Ojwoj vad jag är tötter! Men men, jag & Elin har sett på melodifestivalen som sög, det va typ två låtar som var bra! Sedan har vi sett Hot chick, den är kung! :D
Men nu tror jag faktiskt vi ska gå ut en sväng om jag inte minns fel (; Efter det blir det väl godnatt!


I morgon ska jag hem & Elin hem till sig! Sedan blir det en till dryg vecka med skola, prov & så! Men sedan är det looooooooooooooooooooooooov vecka 10! :)


Pusssheeej!

Löööööördag!

Orkade inte skriva igår, så jag får ta igen det ikväll! :)

Elin stanna hos mig i stan igår, vi hade lite olika saker för oss och sedan såg vi let's dance, gick ut & gick, gick upp till Lisa & Salle på en fika, gick ut på pomenix igen och sedan hem & la oss!

Idag sov vi först ut, sedan blev det hockey för fulla muggar, trevligt! :) Synd att ösk förlora bara, men dom var i alla fall duktiga! :) Vi frös under hela matchen och inte minst på vägen ner igen, heeelvete så kallt det var! ;o Uscha! Men sedan kom vi i alla fall ner till Kebab City, gott med käk! :) Hääähä! Emelie kom fram och fråga om det va jag som var Emelia, jag sa jaa, det var tydligen någon som kommit och fråga henne igår om mig, om hon visste vem jag var typ ;s Läskigt! För som hon förklara han så ha jag ingen aning om vem det kan vara! Men men, kanske kommer fram tillslut!





Nää, om man ska ta & göra någe vettigt nu kanske..
Återkommer väl sen eller i morgon!
Pusssshej

Det går för fort då man har roligt!

Jag förstår inte varför tiden ska gå så fort då man har trevligt och långsamt då man har tråkigt? Varför kan det inte vara tvärt om liksom?

Jaja, det är nog ingen som vet. Men i alla fall så har kvällen varit bra, tog det lugnt här hemma efter skolan först, åt & såg på thats 70s show, sedan kände jag verkligen för att ta en lång promenad. Så jag ringde & frågade Tobbe vad dom gjorde, dom såg på beck & jag var så välkommen, så jag tog bara på mig min utstyrsel & pinne iväg. Mycket skönt väder att gå i & man hinner fundera på så mycket, nästan för mycket... och inte kom jag fram till några svar på det jag fundera på heller, som vanligt. Jag hade bra takt så det gick faktiskt himla fort ut dit, vi såg klart på beckfilmen, sedan spela vi wee :)

Men sen vad klockan kvart över 7 typ, och då sa jag att han va tvungen att skjutsa hem mig, skulle duscha och så, jag har lixom en tid att passa, halv 9 ska jag ligga i sängen, så nu är jag nyduschad och klar & ska snart lägga mig till ro & sova! I morgon fyller sötpappa år :) <3


Nää, nu ska jag testa att gå in på bdb igen, blir så frustrerad för det funkar inte ;o Det är typ som att sidan inte finns! Aja, snart blir det sängen i alla fall!
Återkommer i morgon!
Pusss, godnatt


Godnatt!



Den här kvällen har faktiskt gått fort, jag har haft Elin & Emil på besök ett bra tag, sedan kom Tobbe & Linda & hämta mig för att jag skulle på coop och handla lite! Sedan kom jag hem, Mittzi åkte hem-->jag åt -->träffa mamma-->duscha-->såg 2&½men! Jag fullkomligt älskar dom där grabbarna, så jävla kung!

Jaja, nog om det. Nu ska jag sova. Börjar bli övertid!
Godnatt gott folk

Ammarnäs!

Fyyy så jag saknar Ammarnäs, vill dit NUUUUU! Det hade varit underbart! Hoppas det blir en sväng upp dit snart! <3


Fy tusan vad jag vill till Ammarnäs nu, det hade varit så himla underbart & avkopplande! Hoppas verkligen att det blir en sväng upp dit snart! <33

Onsdag!

Ny dag, nya tag! Har data nu, himlars va tråkigt. Men man måste ju repetera, för vi har prov nästa vecka ;s Tråkigt! Äsch, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Anders är en luring, han lyckas upptäcka mig så fort jag har något annat uppe istället! Men han bryr sig typ inte :) Jag tänker inte göra om övningen bara för att kunna göra den sista övningen, provet får gå som det gå! Man klarar det oftast!(;
 
Igår var jag hem till Landsjö, såg på tv och prata en maaaaassa med mamma! <3 Mys!
Puss på kvällen!



Nää, nu har jag inte tid längre, återkommer kanske på engelskan, annars ikväll! :)


Dennis sitter bredvid mig och säger att jag ska skriva att han är snygg, nu har jag gjort det! (; höhö!

Pusssssss

Skrämmande plugg!

Alltså det är skrämmande vad skolan tar mycket tid av en, känns som att man inte hinner med något annat. Man går till skolan, sen då man kommer hem har man nästan alltid plugg eller så går man & lägger sig supertidigt, för skolan tröttkör en. Det är verkligen inte kul. Jag kom mest att tänka på det bara för att förut var jag & Elin med varandra jämt & nu mer sen vi börja gymnasiet så är det inte lika ofta längre.

Men i alla fall, på tal om Elin, vi ska i alla fall hitta på något i helgen, vi ska stanna i stan här hos mig :) Kanske att det blir en snabb hemgång till Landsjö för att Gratta Pappa och så på fredag, men sedan back to town! Det tör bli mycket prat, för det tycker jag känns som om det var längesedan, om allt vad livet innebär! Sedan ska i alla fall jag glo på Let's dance på fredagen & melodifestivalen på lördagen, sen om Elin vill eller inte vill, det struntar jag i! :D



Men men, nu ska jag fara hem, fick nå ryck och bestämde med mamma att jag skulle hem över kvällen/natten! :)


Ja just, Andra Avenyn är ikväll, yeeehoo! :D


Återkommer imorgon!
Pusss


Engelskalektion!

Happ, nu har man gjort bort matteprovet.. skööööönt! Tror att jag i alla fall borde få ett G, jag & Elin satt ju och klurade himla mycket och länge så ett G tycker jag att vi är värd! & just nu har vi engelska, huuur tråkigt som helst, så jag, Elin & Malin sitter & roar oss med annat! :)


Det är också enormt himla kallt här, får ju panik, känner inte mina händer. ISKALL! Stackars mig! Men men, om en timme är det lunch typ, jag är redan hungrig så det blir bra med käk. Jag hinner aldrig med frukost på morgonen, lite tråkigt faktiskt, men jag sover ju hellre liksom. Måste även hem på lunch och rasta min älskling!


Oj va fint kärlekstema jag valt, ojojoj! Elin gillade det i alla fall!

Ser att Fru Karlström lägger upp en bild på bdb nu ser jag, kanske ska kila in och kolla läget! hääähä!
Återkommer ikväll!
Pusss

Matteprov idag!

Jaa'a det är tisdag ja... tråkigt att det bara är dag nummer 2! Hade gärna haft torsdag idag eller så. Men aja, så är inte läget! Förövrigt så har vi matteprov nu morgonen, jag kan ju lova att jag är nervös. Matte är det värsta som finns och jag kan inte det vi ska ha prov på. Men men, är ju som det är det, bara göra det bästa man kan!


Nu ska jag gå och mysa med Mittzi tills jag ska kila!
Pussss




Trötter!

Är det något jag avskyr så är det att vara jäkligt trött, och de är precis vad jag är. Jag är så trött så att jag till & med får panik!! Jag vet inte hur jag ska göra för att bli lite piggare.. jag vill ju inte sova heller, då kan jag inte sova då jag väl ska sova. Ååååh!

Det blir inte direkt bättre av att vi har matteprov första timmen i morgon, tanken på det gör ju bara tröttheten värre! Aja, måste komma på något som kan pigga upp mig.





 


Måndag, måndag, denna tråkiga måndag!

Gaaaah va less jag är, måndag är verkligen den värsta dagen på hela veckan. Vi har haft svenska & gympa, och nu har vi engelska, nyss haft bokredovisningen (muntligt).. det gick ju bra för att inte ens ha läst boken, men det blev lite kinkigt då han frågade massa frågor, hade inge svar på dom så jag hittade på, funkar det med :)


På väg hem från lunchen idag så gick jag i min lilla egna värld & höll koll så jag inte skulle halka, jag va till och med så enormt upp i mig själv så jag inte ens märkte att jag mötte Jens, hade det inte varit för att han sa hej så hade jag bara fortsatt. Jag tänker alldeles för mycket nu för tiden, helst kvällstid då jag ligger i sängen & ska sova, jobbigt är vad det är. Jag försöker & försöker tänka på annat, men hjärnan gör liksom inte som jag vill att den ska göra.



Nää, nu orkar jag inget mer. Orkar inte göra något som vi egentligen ska göra heller.
Pusss


Stökig lägenhet!

Happ, då var man tillbaka i lägenheten igen då! Har hunnit handla också, hähä. Nu hade jag tänkt röja undan & torka mitt enormt dammiga glasbord som jag normalt inte brukar orka, men någongång måste jag ju ta tag i det, så varför inte nu?

Sedan blir det att lägga sig innan 21.00, då blir det BECK! :) Nej, det här går inte, här blir ingenting gjort. Nu måste jag sätta igång om jag ska få någon ordning här inne!
Återkommer väl i morgon!
 Pusss

Söndag!

Igår var det melodifestivalen, tycker faktiskt att rätt låtar gick direkt till final. Rocklåten tyckte jag enormt mycket om, men jag störde mig på han som hade tights så man såg lillsnoppen hans... kunde han inte ha något bättre på sig så man slapp se det? Pinsamt. Ännu pinsammare är det ju att han hade ju inte direkt något att komma med, typ en liten daggmask. Aja, låten var i alla fall bra! :)


Idag är det söndag & det är alltid lika tråkigt, då vet man att det återgår till vardagen igen. Usch, är verkligen inte på humör för skola i morgon, plus så har vi bokredovisning i engelska, fy så tråkigt! Men det är bara att gilla läget & göra det bästa utav det. Sedan på tisdag har vi matteprov, shit säger jag bara... har typ glömt allt vi hållit på med, minns knappt vad som komma skall. Fy, hatar matte.


Dagen har annars varit hur fin & skön som helst, lika fint väder som igår. Så det är underbart att vara ute, sitta på renskinnet & bara ta det lugnt :) Markus & Julia är också hemma, plus så kom Tobias hem en snabbis med, trevligt :)
Middagen idag är typ hur god som helst & jag vet inte huuuuur längesen det är vi åt det... rotmos! :D Fy bubblan så gott!



Förövrigt så sitter jag & pratar med Annika nu, och man blir ju inte annat än avundsjuk på henne. Hon bor ju i England nu, hos någon familj, ska väl vara där ett år tror jag. Och vadå fint? Huset är enormt, lika så stallet, har aldrig sett något liknande. Så enormt jäkla snyggt! & hennes lilla "lägenhet" som är bredvid huset ser ut att vara hus mysigt som helst! Guud, fyfan va roligt för henne & roligt att höra att hon trivs! :)



Ikväll blir det att handla lite & dra till lägenheten. & det man har att längta till är Beck, ikväll är det gamen, vet inte hur många gånger jag sett den, kan den utantill typ, men vatusan, ska se den i alla fall! :)




Nää, om man ska gå & göra något annat än att sitta här & stirra sig blind på hur Annika bor. Men frågan är vad? Äsch, det ser jag väl.


Alla <3 dag!

Jahapp, helgen rusar iväg som vanligt... redan lördagkväll & det känns trist med söndag i morgon, men men, sånt är livet! Får se fram emot sportlovet som är vecka 10! :)

Det är ju 14 februari & alla hjärtans dag idag, tycker inte det är något direkt speciellt men, jag hoppas i alla fall att alla människor har haft en bra hjärtdag! :)


Jag har nyss duschat & nu blir det postkod & andra deltävlingen i melodifestivalen som gäller, med mamma, pappa & också en nyduschad Mittzi! :) MYS!



<3


Lördag!

Gaaah, hur underbart väder kan det egentligen bli? Helt otroligt skönt väder! Varit ute hela dagen & solen har skinit hela tiden, klarblå himmel & inte ett moln så långt ögat kan nå. Det gillar jag! Men helt lugnt har det inte varit, Markus, Anders, Andreas & Jonas har båpat hela dagen, så man har hört skotrarna hela tiden, men det är ju ändå ganska mysigt tycker jag.

Sedan kom även mammas syster med familj på deras skotrar & hälsade på, dom hade letat reda på skoterleden från själevad till hit! :) Trevligt!



Kom just på, det är sportlov om två veckor, great!


Nää, nu ska jag kila igen!
Ciao

Äntliigen helg igen, underbart!

Happ, då är det fredag igen, underbart! Blir bara att sitta & ta det lugnt med mamma & Pappa framför tv;n. Först postkod & sedan Let's dance! Mys! :)

Sedan kanske man ska glo på någon film efter det, får se! Markus & Julia var hemma ikväll & åt middag, trevligt trevligt! :)


Nää, nu har jag inge mer att säga, ska gå & kolla på postkod nu!

Torsdag med en helbra kväll!

Jag hade bara tråkigt till en början, stog och laga mat & var med Mittzi & va i min egna lilla värld.. Men mitt upp i allt ringer Tobbe, han & Linda stog nedanför mig med röda faran. Han ringde för att höra om jag ville komma på middag, och självklart tackade jag jaaa! Myspys lixom! <3

Så kort & gott har jag haft en helbra kväll där, med god mat & en film, rätt konstig men ändå bra! <3

Sedan skjutsade Tobbe hem mig till typ efter 9 någon gång, jag fick eld i baken att duscha & packa det jag ska ha med mig hem under helgen & fixa lite sådär. Jag var rätt snabb ändå (: häähä! Det ska bli enormt gott med helg i morgon!


Nää, nu är det dags att sova!
Godnatt mina vänner!
Pusss & Kram

Natti natti!

Happ, ännu en kväll har kommit. Va ute med Mittzi en snabbis för ett tag sen, hon träffade en dejt, fast pojken var mer intresserad av Mittzi än vad Mittzi va av han, han skulle snusa älsklingen i baken, då blev inte Mittzi glad utan sa till som bara den! Jag har en tuff brud, "sådan matte, sådan hund" ;) Jag är ju lixom väldigt tuff jag med!

Nyduschad är vad jag är nu.. så nu blire bara att torka håret och se lite tv, sedan ut med doggelito på kvällsrunda! Sedan blir det sleeeeeeeeepingtime!



Hare bra gott folk!



Puss & Kram
Emeliiiiiiia!

<3

Onsdag!

Aaaah, trött trött trött! Idag var min första dag på skolan för den här veckan & det känns ju kan jag lova, jag är extremt trött. Inte blev det bättre av att jag och min älsklingsvovve somna framför tv;n efter middagen heller... blev bara ännu mer trött. Jaja, ska inte klaga, får bara hoppas att jag är trött ikväll också, då jag väl ska vara trött.

Vi hade prov idag, i ellära. Det gick faktiskt bra, eller det vet jag ju inte, men som det känns så känns det bra i alla fall! Jag var beredd på några jättebesvärliga frågor eftersom vi har haft en ganska besvärlig & sur lärare i just el.. Men nejdå, han började med att vara glad & säga att han hade gjort det enkelt för oss, vi fick ett exakt likadant papper som vi fick för att träna på, så man kände ju igen frågorna. Var bara att kämpa & skriva! (y)

Nu väntar jag på att mamma ska komma, då ska vi kila ner på stan en sväng & kolla lite.. sedan blir det coop för att jag måste ha någon tomat & så, annars funkar det ju inte. & det här med blogg... ojoj, ett reeent tidsfördriv! hääähä. Men jag gillar ju faktiskt att skriva, så det är ett ganska bra sätt att få tiden att gå (;



Återkommer kanske senare.. får se!


Nää, puss & hej!

Godnatt!

Taggad för prov i ellära i morgon? Nej, inte alls. Nog det tråkigaste prov någonsin, inte motiverad till någon träning alls. Det får gå som det gå & bara hoppas på att jag fixar tillräckligt!


Andra avenyn snart, sen godnatt! Hoj

Tisdag!

Idag blev det umeå, skulle på kontroll & det gick bra, skönt som bara den att fått kolla sig hos dom man litar på igen! Blev lite extra idag också, de har inte gjort ekg & ultraljud på mig sen jag va sjuk & låg inne, så det var dags för det idag. Den söta tjejen som gjorde ekg tyckte inte att jag var för gammal för att få en present då jag varit duktig, så jag tog stolt emot det! (; Höhö, man kände sig som 5 igen, men det gör inget. Kan vara bra att få tillbaka barnasinnet ibland!

Sedan efter vi varit klart på sjukhuset så blev det lunch nere på staden & även in & ut på affärer! :) Mycket trevligt!

Anders, Tobbe & Linda kom hem en sväng ikväll, mycket trevligt! :)
& jag ska vara hemma till i morgon, skönt! :)

Nej, här blir inga barn gjorda. Nu ska jag se vad jag ska göra fram till att jag ska duscha & så, sedan blir det andra avenyn :))))



Om ändå huvvet kunde vara utan tankar för en dag, det vore  så enormt skönt. Man kan aldrig känna sig riktigt utvilad då tankarna flyger runt, runt som det gör & man vet varken ut eller in!



Puss

Jag önska man visste allt, hade svar på alla funderingar!

Jag har kommit på att min hjärna består av såååå mycket olika tankar & funderingar utan att jag har svar på en enda. Det är faktiskt jobbigt.. ena dagen tänker jag si & så, andra dagen en helt annan tanke på samma fundering. Hur ska man veta vad som är rätt & vilket det bästa svaret är? Det är en fundering att ta en extra funderare på till & med.

Nääe, hörreni, det här går inte!
Nu är det läggdags!
Godnatt & sovgott!
Pussss

Måndag, leeedig! :)

Det känns verkligen inte som måndag idag, känns typ som söndag.. men det är det ju faktiskt inte & det känns ju ganska väldigt bra att slippa gå i skola idag! (:
Jag har umgåtts med mormor & Mittzi mest hela dagen, mormor bjöd på lunch & fika, oh hej bara så gott! :) Hon tycker det är så kul då man är uppe hos hon ett längre tag, så vi har haft lite myspys idag!

Jag har börjat få lite smått panikångest över provet som ska göras på onsdag, jag har inte tränat någonting på det & det är om el vi ska kunna, hur fasen ska det gå! ;o ;s Aja, säger som alltid, orkar inte göra av med några onödiga krafter så det får gå som det går. Hoppas på det bästa bara!

Imorgon är det kontroll i Umeå som gäller.. barn 3 har bytt avdelning, så vi får se vart det är nu, om vi hittar, men det tör vi nog göra! Lite tråkigt är det faktiskt att dom har bytt, man känner sig ju som "hemma" på den gamla avdelningen där man vart sen man var 5! Men men, saker förändras, så är det!

Näääe, nu ska jag ta & göra någon nytta. Fundera ut vad man ska käka till middag måste jag också göra!

Jaja, pusshej!


Fortfarande söndag & en väldigt tråkig sådan!

Gud så tråkigt man kan ha, jag har verkligen ingenting att göra, eller jag har ingenting jag är det minsta sugen på att göra. Vill helst bara stänga in mig ensam i ett rum, ungefär som jag är nu. Fast skulle sitta fint med en film, men jag har ingen film hemma som jag kan se.. så kan bli lite svårt.

Sen har jag upptäckt hur en dag bara kan sjunka till botten, jag är verkligen inte på humör nu. Just nu går allt verkligen bara i vågor. Saker sker hit & dit. Synd att det inte bara kunde ske roliga saker här i världen. Tycker det blir allt för ofta det händer något som man inte vill. Tycker det är få dagar jag känner mig på topp nu för tiden! Får hoppas på att det blir ändring på det till veckan.

Det sägs ju att man inte ska ta ut saker i förskott, men det har jag nog redan gjort. Men man kan ju inte annat än att vänta & se, sen får man hoppas att jag har fel!


Nää, jag känner mig allmänt skakig & less. Så nu ska jag sluta att skriva & gå härifrån! Sen blir det beck senare ikväll, något att se fram emot idag i alla fall, synd bara att jag kan alla beckfilmer utantill. Men det gör inte så mycket, dom är lika bra varje gång!

Hejdå!


Söndag söndag söndag!

Igår var det första deltävlingen i melodifestivalen, och man kan ju undra hur fasen svenska folket röstar, helt sjukt att Ugglan ens kom med.. hon kan för det första inte sjunga & för det andra så ser hon ju förjävlig ut. Jaja, hon kom i alla fall inte direkt till final, & det var ju en jädrans tur.

Idag ha jag ingen aning om vad jag ska göra.. skulle vara skönt att gå ut, men vet inte om jag orkar, sånt jäkla snöoväder! Ajaa, det märker jag ju. Skönt är det i alla fall att vi är lediga imorgon också, så jag behöver inte åka ner till stan ikväll! (: Yeehoo, det gillar jag!


Äsch, nu ha jag inget mer att skriva!
Hoooj!

Lördag!

Fy bubblan vad jag känner mig trött, fattar inte varför jag gör det då jag har fått flera timmars sömn i natt. Måste kanske gå & sova en skvätt efter middagen, så man känner sig piggare fram mot kvällen, äsch, jag får se!

Det är i alla fall underbart skönt med att vara hemma, jag blir automatiskt mer avslappnad då jag är i Landsjö än då jag är i stan. Varför det är så kan jag inte svara på, kanske för att det är mycket skönare att vara utomhus här hemma än i stan. Aja, det är ju skitsamma, jag trivs oftast vart jag än är, är bara mer eller mindre avslappnad beroende på vart jag infinner mig!


Det här med att blogga är nog inte min grej, jag vet aldrig riktigt vad jag ska skriva så oftast blir det bara massa onödigt tråkigt vetande, men spela roll, det är ju roligt för mig att ha något att pyssla med ibland! :) hähä!



Jaja, nu ska jag gå & se om jag kan hitta på något annat!
Hoj!

Fredag!

Jaahapp, fredag idag & det känns enoooormt härligt, plus att vi är lediga på måndag med, då känns det ännu bättre. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag skriver lite i alla fall.. bara för skrivandets skull liksom!

Det har varit en riktigt skön dag, började med att ha No, med en av våra bästa lärare, vi fick gå när vi ville, så det är klart att man inte stannar i onödan, utan vi gick tidigt vi. & sedan hade vi prov, och det va man typ klar med på en halvtimme kanske, sen hade vi lunch i två tim, sen redovisning.. Känns som vi inte gjort någonting alls idag! :)

Mamma kom och hämtade mig direkt efter jag slutat, vi drog förbi en sväng hos Tobbe & Linda i lägenheten deras, blir bara bättre & bättre för varje gång :) Sen blev det hem till Landsjö! & ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på let's dance med mamma & pappa, sen blir det kanske någon film med! :)


Jaja, nu ska jag kila.. Ha en bra kväll!


Pussshej!


Torsdag!

Hallå hallå!

Elin sovde hos mig inatt, vi hade sovmorgon imorse, skööönt var det kan jag säga! Fick väl åtminstone 10 timmars sömn, det var väl behövligt. Men jag är lika trött nu som jag var då jag klev upp ;s

Antar att det är dagen som tagit kål på en, vi hade aktivitetsdag idag & vi spelade curling, extremt jävla svårt var det, nästan det första jag lyckades med var att flyga på arslet! (y) Men efter det så lyckades jag i alla fall hålla mig på benen under resten av tiden. Vi tränade olika saker ett bra tag & sedan typ dom 45 sista minutrarna så fick vi spela match, då var det faktiskt riktigt kul. Slutet på matchen vart riktigt lyckad, mitt lag vann, yeeehoo!

Efter curlingen så skulle vi gå tipsslinga, men jag, Elin & Malin orkade inte så vi gick hem :) Så det har varit en ganska bra dag faktiskt.


Nää, nu ska jag diska bort lite & sen lägga mig i soffan & vänta på att mamma & pappa ska komma så jag kan umgås lite med dom, sen så borde jag plugga, men det återstår att se om jag orkar det... lutar mer åt det andra hållet.


Pusssheeej!

Då har man skaffat blogg då! hähä

Hej hej, hallå!


Jaa'a nu har man åkt på att skaffa blogg också, får se om man kan grejja det här med att skriva varje dag nu då! (:

Det har varit en ganska soft dag, började med data med världens skönaste lärare, sedan hade vi engelska med Kenneth, vi fick i alla fall tillbaka provet av han, och det gick ganska bra. Huvudsaken är att jag klarade det, så jag känner mig nöööööjd!

Också hade vi ett prov idag med, i medicinsk grundkurs, ganska drygt prov.. skulle kunna om massa bakterier, vad dom orsakar, hur dom smittar osv. Men det gick nog ganska bra ändå, kändes det som, trots lite träning! Hela dagen har jag känt mig rastlös & glad, vissa personer kan verkligen vara roliga att prata med & det gör liksom att dagen blir lättare att ta sig igenom! Sådana människor är guld värda!


Just ja, tandläkaren har jag hunnit med idag, skulle vara där kvart i 2 och var klar klockan 2. Snacka om att det gick snabbt, hann fasen bara gå in & gå ut. Hon bara rejsade igenom munnen, polerade tänderna mina och hedde på såhär bananäckelklet.. Skönt att ha gjort bort det, nu ska jag inte dit förän i augusti igen & kolla!

Elin Kalle Karlström är här hos mig ikväll, jag erbjöd henne sovplats eftersom vi har sovmorgon imorgon, sköönt! :) Vi har aktivitetsdag, ska spela curling! ^^ Ska verkligen bli intressant att se hur det går med det, har ju liksom aldrig spelat det förut.. Men det ska nog funka det med.. hööhö!



Nääe gott folk, om man ska ta & göra klart lite inför morgondagen och sedan lägga sig till ro! Elin ligger ju redan, fast hon talar i telefon med någon trevlig människa! :)




Puss & goooodnatt!

RSS 2.0