PROJECT RUNWAY



Nä, nu ska jag se klart andra avsnittet av project runway. Big brother får jag titta på i morgon, på play. I nästa paus så ska jag gå ut med Mittzi, och sedan ska jag gå och lägga mig direkt då project slutar. I morgon jobbar jag, 7-15. Så det är upp med tuppen som gäller då. Där med blir det inte mer inlägg idag. Ciao


INTRESSANT.... YEEY

Nu har jag fyllt i ett sånt där "jätteintressant" frågegrejs. Bara för att ha något att uppdatera med, annars blir det ju lika dålig uppdatering som alla andra senaste dagar.. men den som vill får väl läsa liksom, inte mer med det.


Namn: Ann Emelia Nordin


Längd:
165 cm


Skostorlek:
37


Hårfärg:
brunt


Önskar du att du bodde någon annastans:
Nej, verkligen inte


Tycker andra du är attraktiv:
inte vet jag...


Använder du droger:
absolut.... INTE.


Röker du:
absolut... INTE.


Vilka shampoon använder du:
just nu, ur serien av Franck Provost, både shampoo och balsam

Vilka parfymer använder du: Olika, jag har många. Använder mest två stycken (favoriterna) av Avrils serie


Vad är du rädd för:
jag kan säga som såhär, jag är ständigt rädd...


Gillar du att tvätta:
jadå. Luktar bara gott!


Gillar du berg- och dalbana:
Absolut, gillar allt vad karuseller heter.


KÄNSLOR


Gråter du ofta:
Jaa, relativt. Just nu mer än vanligt, men det blir så då jag går ner i en svacka. Gråter för minsta lilla.


Skrattar du ofta:
Ja, normalast. Jag är en glad människa!


Hur känner du dig just nu:
jag vet inte. Just nu känner jag absolut ingenting.


Hur har du mått den senaste tiden:
Som ni kan avgöra både från detta inlägg och tidigare, så har det varit/är det en jobbig tid. Allt ploppar upp. Jag gråter för minsta lilla.


Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar:
Nej!!

Blir du lätt förälskad: Jag vet faktiskt inte, kanske. Men jag är skitskraj för att bli det!


Är du kär i kärleken:
Jag är ju inte kär, så jag vet inte.


Tror du på ett för alltid:
Jag vill tro på det i alla fall.


Är du förälskad just nu:
Nej...


Hur många har du varit tillsammans med denna månad:
zero!


HOME SWEET HOME



Beställde nyss detta påslakan x 2 (för att jag har två täcken) och örngotten, och ett matchande lakan. Jag föll pladask för det och var bara tvungen att klicka hem det. Det kommer passa hur bra som helst i min fina säng! :) Det är en liten tröst att shoppa lite, i mitt lite ledsnare jag.. så jag får se det så, en god gärning av mig själv!


JOBBIG PERIOD

Oj, vad dåligt det har varit med bloggande från min sida.. men jag har min förklaring. Jag har haft en tung och dålig period, eller haft.. jag har det fortfarande. Men det är mer eller mindre liksom, så därför har jag inte skrivit här. Nu känns det snäppet bättre, så då passar jag på att skriva någon rad.

Jag var ledig igår och jag har varit ledig idag. Mycket skönt, och extremt välbehövt. Igår satt jag bara inne, än fast det var fint ute. Jag var bara ut småturer med Mittzi. Annars satt jag inne och bara glodde på tv med mera. Idag kom mamma förbi mig på förmiddagen, precis efter jag ätit frukost. Hon ville att jag skulle följa med hem, och det ville jag med. Så med varsin bil så for vi hem till mamma. Vi har bara tagit det lugnt, och varit ute i det fina vädret. Satt på bron och bara drack kaffe, medan Mittzi strosade på ute på gården! Mysigt! Jag var kvar och åt middag och vid 18tiden någonting så for jag och Mittzi hem igen. Var på coop en sväng innan bara! Nu har jag nyss duschat och ska se på "svenska top model" och därefter "project runway".


@ WORK

Just, hade ju tänkt skriva vad jag gör nu. Jag jobbar idag, precis som igår, fast till 16 idag och till 15 var det igår. Jag har nyss fått i mig lite lunch och nu sitter jag i vilorummet. Jag är trött. Puss


INTE MYCKET BLOGGANDE

Det blev inte mycket till bloggande igår. Men det blev en annan eftermiddag än vad jag hade planerat. Middag blev det i alla fall hos mamma, fruktansvärt gott!! Där var vi ett bra tag (Tobbe och jag), sen for vi ner igen. Körde runt med vofflan lite och sedan for jag hem.

Såg melodifestivalen, och den var ju som den var. Ingen låt var bra, egentligen. Men det hade varit kul om perelli hade gått vidare, för hennes låt var skriven av både Kempe men också av en härifrån övik. Mammas ena jobbarkompis son. Så det var ju lite synd, dock var den inte bra. Tjatig! Även Danny hade en grymt tjatig låt! efter mello så gick jag bara och la mig, somnade strax efter 22. Skönt!


RAST

Somnade typ på en gång igår, klockan 10 cirkus. Men jag var inte pigg i morse förde... lika trött som vanligt liksom. Jag har rast nu, sitter i vilorummet, vet inte om jag vill äta min matlåda, känns inte så just nu i alla fall. Får se.

Jag slutar klockan 15! Höres


GÅR BA OCH LÄGGER MIG

Nä, nu ska jag bara gå och lägga mig. Jag får kolla på Big Brother i morgon. Jag känner mig depp och trött, så jag orkar inte sitta uppe i soffan längre. I morgon är det upp med tuppen som gäller! godnatt.



ÄLSKLING <3


I'M ALONE THIS WEEKEND

Mamma var ganska nyss här och hämtade Mittzi... :( vill inte vara utan henne. Men jag måste det i helgen, för jag jobbar så långa pass både i morgon och på söndag, så då kan inte Mittzi vara ensam. Men helgen lär ju gå fort, hoppas jag i alla fall. Så på söndag kan jag hämta hem henne igen <3

Inlägget under, där är klippet på kungen, då han avslöjar den nya lilla prinsessans namn. Hon ska heta Estelle Silvia Ewa Mary, som säkert alla redan vet, för det lär ju stå på varenda tidning och vara på varenda liten nyhetssändning. Men jag tycker faktiskt att Estelle (tilltalsnamnet) var ganska fint.


ESTELLE SILVIA EWA MARY


TRÖTT TJEJ

Det blev inget mer inlägg igår.. jag somnade på en gång då jag la mig. Skönt!! Sen sovde jag till 09.40, mycket skönt. Skulle lätt kunna sova nu också, för jag är fortfarande trött.

Nåja. Julia ha nyss varit här med nya bågar som hon hämtat idag, så hon visade dom. Jag har min favorit bland dom, vilket också var Julias favorit. Skitfina!! :)


ÄNTLIGEN

Jag gick ut, men bara en bit. Vågar nog inte gå en långpromenad i mörkret själv med Mittzi. Man vet trots allt inte vad som står och gömmer sig bakom nästa krön... galningar finns det ju gott om tyvärr. Nu ska jag ÄNTLIGEN gå och lägga mig. Gud så jag längtar. Övervägde att se BB i morgon, men såg det nu ändå. Så nu vill jag till sängen fort!!!!! Skriver kanske då jag ligger ner. Puss

TRÅKIGT



Nu har jag skittråkigt... nu då jag väl piggnat till, då blev det ju tråkigt istället. Jag funderar på att gå ut på en promenix med Mittzi. Det skulle sitta fint känner jag, men jag är liiiite rädd för att bli överfallen om jag tar en längre promenad. Det är ju mörkt. Så jag vettefan..


KAPPAHL

Jag har även hunnit in på NYA KAPPAHLBUTIKEN idag, dom öppnade ju den nya idag. Så jag var ju tvungen att hinna med ett besök in till mamma där och se hur dom hade fått det. Det blev ju AWESOME!! Skitfint verkligen :) Sen har jag haft en del andra saker för mig, som skulle göras. Och ikväll, ikväll är jag HELT slut på?! Fattar inte varför, för idag har det ändå inte varit en jobbig dag än fast jag hunnit med mycket.. men ikväll var jag bara tvungen att somna till en stund, det blev dock väldigt mycket mer än en stund, så jag får väl se hur det går att somna ikväll. Hoppas verkligen att jag kan somna ändå! Fattar inte hur jag kan vara så trött..


PERFEKT (bilderna är från google)

Jahaja, dagen gick bra. Jobbade som sagt till 13. Sen for jag och mötte upp mormor, hjälpte henne med lite olika grejor. Handling/tankning, vara stöd då hon går osv. Vi drog även en fika, snälla mormor bjöd mig för att stackars lilla jag höll på att svälta ihjäl (a). Det satt finfint! Då mormor sedan for hem, då hade jag en del ärenden kvar att göra. Jag for på djurmagazinet och köpte hundmat, sedan på teknikmagasinet och köpte ett asbra fodral till iphonen, det är som en "plånbok", det finns plats för kort och även kontanter om man så vill ha det. Perfekt då man bara vill ha med sig börsen in på t.ex. coop, då har jag telefon, bankkort, coopkort och allt på samma ställe ;) Också väldigt bra på krogen, då har jag kort/pengar i samma fodral som iphone! Det passar mig perfekt, jag som alltid har allting nere i BH;n då jag är på fest! haha. SLIPPER VÄSKA!




Bilderna är från GOOGLE!


MAN FÅR VÄL GRATULERA

Hoppas att lilla prinsessan får ett fint namn. Det avslöjas ju inte förrän i morgon, i och med att det är kungens uppgift att säga vad barnet ska heta tydligen! Men man jett ju gratta till lilla nykomlingen, framtida tronarvingen!


SKÖNT


RAST

Ligger på rast nu, en halvtimma. Slutar klockan 13 och då har jag en del för mig ett tag och sedan hoppas jag på att jag hinner ta del av det sjukt fina vädret som är idag. Gå en promenad med älsklingsvovven en bit bland annat :)


NATTI

Nä, gott folk! Nu ska tanten sova. Ska ju upp klockan 6 i morgon, så jag är uppe på övertid sen längesen. Fan ah! Nåja, skriver väl i morgon någon gång, typ efter jobbet eller så :) Natti!


SAKNAR THAILAND



Jag valde en snygg bild, jag vet ;) De där aporna levde uppe på berget,
 där dom byggt MEGASTORA buddhan! Men det jag vill säga med detta inlägg är...
SHIT VAD JAG SAKNAR THAILAND!! VÄRLDENS UNDERBARASTE LAND!!


MIN NYKOMLING




Min nykomling <3

Dock måste den justeras sen, det får vi väl planera då jag går in och visar upp den om två veckor. S;et och T;et vill jag ha fetare, för dom blev inte lika feta som "rong". Så det vill jag att han fixar, och sedan lite på armbandet.
Men jag är SJUKT NÖJD :D <3  

LIVESTRONG


HEMMA IGEN

Mysigt att ha varit hemma hos mamma idag, bara chillat! Tagit en promenad, fikat, sett tv, pratat och ätit mat :)

Nu är jag hemma igen, hunnit handla innan. Nu ser jag på ett av de bästa programmen --> Sveriges mästerkock!!! Men ska ta en snabbdusch i nästa paus, ska förbereda mig så att jag bara kan hoppa in direkt då nästa paus börjar! Intressant vetande va? Hehe.


CURRYKYCKLING

Jag och plutten är hos mamma nu :) mysigt. Vi har tagit en promenad i snökaoset och nu sitter jag och ser på lite tv :) Jag stannar och äter middag här också, lyx ;) CURRYKYCKLING <3 Åh vad gott!!! Mums!!!


GÅRDAGEN

Igår städade jag som sagt, och hjälpte även Tobbe med att bära ner lite saker till bilen från hans gamla lägga. Sen for jag till Sandra och vi gick i skogen med hundarna!! :) mysigt!

Jag for hem och lagade mat, gjorde makaroner, egengjord ädelostsås och tog färdigstekt kött från frysen, kött jag stekte i helgen som va :) gött som bara den blev det. På kvällen kom Jens till mig och vi chillade bara framför tv'n, och efter big brother for han hem! Kul med sällskap, det uppskattas :) så såg min gårdag ut kära vänner, och det står ju även lite mer i inläggen under!


SLUT MED LATHETEN

Nä, nu har jag fått i mig kaffe, så nu är det slut på latheterna... nu ska jag klippa Mittzi lite, runt ögonen och hennes klor. Sedan dammtorka, dammsuga och rengöra tvättställ med mera. Göra det lite fräscht här i läggan! Sen någon gång, då Sandra har slutat, då ska jag och Mittzi till henne. Vi ska gå med hundarna, låta dom springa och härja i skogen :) Skönt!

AF

Hallå där! Vilken fin dag det blev idag igen, dock väldigt stormigt! Jag klev upp tjugo över 9, käkade lite och gick ut med Mittzi för att sedan åka in till stan.

Hade en träff med min handläggare på AF (arbetsförmedlingen).. vi pratade typ en timma. Vet inte om jag blev klokare, men jag låtsades som de i alla fall :) hon var i alla fall sjukt trevlig och bra att lyssna på, så henne har jag absolut inget emot! Sen sprang jag på Apoteket en sväng, tog ut recept och handlade även lite saker. Jaja, något mer jag ska skriva? Jag är hemma nu. Borde dammsuga och dammtorka, jag får se om jag finner orken! Eheh.
 


ETT HERRANS LIV



Haha, nu har "ett herrans liv" börjat gå igen! Älskar det!


NÖJD TJEJ

ÅH, vad nöjd jag blev med tatueringen som jag gjorde idag! Nu har jag dom två jag velat haft, som verkligen betyder något för mig. Som jag har en tanke med, en innebörd. Jag är sjukt nöjd med båda två <3

Direkt efter jag varit och tatuerat mig så for jag till Helen, hämtade henne och sedan for vi hem till mig. Jag bytte om och sedan gick vi ut med min lilla vovve. Sen chillade vi ett tag, innan jag sedan skjutsade hem henne och jag for på pappas grav och tände ljus <3 Hoppas du haft en fin födelsedag där uppe Pappa! <3

Sen kom Elin till mig och var ett bra tag, bara chillat och pratat! Mysigt :) Hon for hem strax innan 10, och nu ser jag på Big Brother. Jag blir irriterad. Jag tycker dom är så fjantig och bråkig, på en gång liksom?! Varför kan dom inte börja normal och vara vänner?! Överdrivet.. men men, man jett ju se det ändå, av någon anledning? Ett beroendeprogram? Skulle tro det. Ser man första programmet, då är man fast till slutet.




HOS PULVER

Sitter hos pulver nu, väntar på att han snabbt tar hål i någons tunga. Sen ska han börja med min tatuering :) Han har endast hunnit he dit den med bläck liksom, så snart börjar han :) Sen ska han fylla i min andra tatuering som jag gjorde för tre-fyra veckor sen! Det är lite ifyllning som jett göras :)


GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE ÄNGEL, PAPPA!

Godmorgon! Idag är det den 20 februari, pappas födelsedag. Idag skulle du ha blivit 58 år <3 Jag hoppas att du har världens finaste födelsedag där uppe, med alla nära och kära som finns med dig där uppe! Jag saknar dig så fruktansvärt, det gör så ont i mig att du inte finns hos oss längre! Jag älskar dig <3

 



Grattis på födelsedagen världens finaste pappa <3


NU SÄGER JAG...

GODNATT OCH SOVGOTT! Och en bild på min älskling <3


MIN ÖGONSTEN

Nä, det här går inte! Nu jett jag borsta tänderna och gå till sängs. Mittzi kommer hem i morgon igen <3 Hon har varit hemma hos mamma (hos mormor på dagarna då mamma jobbat), hela helgen. Jag saknar henne sååååå mycket, jag blir depp då hon inte kan vara hos mig, på grund av att jag ska jobba långa pass. Hon gör mina dagar så mycket bättre! Min stjärna! Min ögonsten!


BIG BROTHER



Detta "fantastiska" program började ju ikväll, men i och med att jag missade de 45 första minuterna så hoppade jag över hela avsnittet idag. Då ser jag det på play i morgon istället! Men jag hörde att en höggravid kvinna är med, i typ vecka 36 ?!?!?!?!!? Hur i hela friden är hon funtad?!?!?!?!?! Vilken idiot!!!! Huvva!!! Stackars unge!!! Nåja, jag ska se det i morgon, på datorn, så då får man väl se vilka fler dårar som är med iår!

DIRTY DANCING

Oj, så dåligt bloggande det blivit idag. Men på förmiddagen blev det bara så, att jag inte skrev mer än det lilla inlägget nedan. Sen skulle jag skriva då jag hade rast, och låg nere i personalrummet och vilade.. men då fanns det ingen mottagning där nere idag, så då somnade jag och sov hela rasten istället! hihi.

Kvällen har i alla fall gått himla bra och fort, förvånansvärt fort. Antagligen för att jag börja få riktigt hum om huset, pensionärerna, rutinerna etc :) Då går ju tiden fortare, då man känner att man kan och kan jobba normalt, känna att man faktiskt gör något! Så ikväll gick det galant och fort som sagt. Jaja, nog om det. Kom hem typ 21.45 (slutade 21.30), då gick jag direkt och duscha, och sen har jag bara suttit framför tv'n :) Sett på underbara "dirty dancing", ååååh vad romantisk den är!! 


JOBBAR KVÄLL

Jag somnade som väntat igår, som klubbad! Sov till väckaren ringde klockan 9. Eller okej, snoozade till halv 10. Mycket skönt, mycket skönt!

Nu sitter jag bara och chillar, i väntan på att fara på jobbet. Jobbar 12.30 - 21.30 ikväll, ganska långt pass med andra ord. Men det går nog ganska fort! I morgon är en bra dag, längtar!


TIRED

Det var så dåligt på tv'n plus så ville jag komma i säng ganska tidigt. Så jag har snart legat en timma, och börjar bli sjukt trött. Somnar nog direkt jag lägger igen öga! Godnatt & sovgott!


MELLOFESTIVALEN

YES, Molly gick direkt, som jag ville!! Men bör inte Ranelid åkt ut och Mattias vidare?! Allvarligt?! Om man ska ta bättre/sämre här så var ju faktiskt Mattias bättre. Dock var ingen av dom särskilt bra, men Matte var bättre!! Hur fasen kan vi skicka Ranelid direkt till final?! Usch. Nåja, Molly som hade ett BRA bidrag gick ju direkt, huvudsaken det. Melodifestivalen är ju inte direkt så mycket att hurra för i år som sagt. Då man i princip bara gillar 1 bidrag under en deltävling, då är det inte speciellt bra. Men man tycker väl om några stycken i slutändan, då de man tyckt varit bra faktiskt är i final. Typ Loreen, Molly, Dead by April, osv.


FLÄTOR

Chillar i min ziperall ikväll. Och vet ni vad jag har för frisyr ikväll? Jag gjorde två flätor efter duschen, gulligt va? ;) men det är ju jäkligt skönt, man får bort allt hår, på ett bra sätt ;) Får hyfsat långa flätor nu :D Fina flätor!! :D


MOLLY SANDEN





Tänkte tidigare idag "ska jag se något annat istället för melodifestivalen? Det är ju ändå inge att se"... men, så tänkte jag återigen denna lördag "nä, jag ge det ännu en chans, det kanske är bättre idag". Jo, tjena. Men det funkar ju i alla fall bättre med 2 programledare än 3 stycken. Men bidragen?! Dom tar ju med vad som helst nu, verkar det som... bidrag 1, 2 och den där jävla jazztjejen, fyfan va dåligt. Falskt och hemskt. Och sen den "FANTASTISKA" Ranelid. Nä, DISS DISS DISS.

Den absolut bästa ikväll, det var Molly Sanden! Den låten och hur hon sjöng den, det gillade jag skarpt. Så hon bör verkligen gå direkt till final tycker jag, annars är det skandal. HEJA MOLLY! 


GO'MAT

Det har gått bra idag, blev dock väldigt seeg efter lunchen i och med att jag somnade till en stund. Men skönt var det ju också, för jag var väldigt trött. Så på ett vis så behövde jag ju det :) Slutade kvar över 16 och sedan for jag hem. Lagade asgod mat. Strips, bea-sås, gott kött (mört och saftigt) och gurka + tomater! Med ett gott glas.... mjölk till ;) Är det lördag så är det, då jett man göra lite go'mat! Sen har jag diskat bort allt och nu ska jag gå och duscha. Efter duschen så ska jag sätta mig med min massage-dyna, fett ont i ryggen!



Jag saknar min plutt <3


LUNCHRAST

Ligger och vilar på lunchrast nu, ätit och diskat bort. Så nu ska jag blunda den stund som är kvar. 30 min! Skönt!


ORKAR INTE


NATTI

Det gick bra att jobba. Slutade halv 9, då for jag på affären en snabbis och sedan for jag och tanka en skvätt. Så var hemma 9 typ. Det är värdelöst på tv, så det finns inget att se. Får he på en film en stund, sen lägga mig. Ska ju upp klockan 6 imorgon så! Då jobbar jag 7-16.15, så det blir ju en heldag :)

Nä, nu ska jag se lite film, äta en macka och dricka lite oboy. Sen göra mig klar och gå i säng. Godnatt!


UNDERBARA VÄDER

Kom hem för en halvtimma sen, for hem med Mittzi till mormor och sen får hon väl gå hem till mamma då mamma kommer hem :) Men i alla fall så har jag varit hemma sen halv ett till halv 3 typ. Skönt i det här fina vädret :)

Jag och mormor gick på promenad först och sen ville hon ju givetvis bjuda på fika, så jag fikade innan jag for hem igen. Jag ska snart fara på jobbet, börjar 16. Ikväll är det en kort jobb-tur! Slutar vid halv 9 :) men i morgon och på söndag är det långa pass, så därför körde jag hem Mittzi. Så hon ska vara hemma tills på måndag.. jag saknar henne redan!!! <3


GODMORGON

Jag såg såklart på hela filmen igår, än fast jag sett den förut... så det blev ju en senare kväll än vad jag tänkt. Men klockan ringde klockan 9, så 20 över 9 var jag uppe och vaken.

Jag har hunnit diskat och ätit frulle. Nu funderar jag på om jag ska duscha innan jag går ut eller tvärt om?! Hmm.. tåls att tänka på en stund till! Hehe :) Lite mer oboy på det här så, då ska jag nog ha funderat klart! ;)


KVARTERET SKATAN - reser till Laholm

På tal om filmer och bio osv, så längtar jag verkligen tills denna film har premiär;


"Kvarteret SKATAN rser till Laholm"!! Haha, kvarteret skatan är ju så jävla kung! Den har premiär på min födelsedag, som är om exakt en månad förresten ;) Men jag lär ju inte ska se den då, på min födelsedag. Men man behöver ju inte se filmen på premiären direkt! Hihi. Men den lär vara lille kung i alla fall :)

WALK THE LINE



Nä, nu tror jag att jag ska göra mig en kopp te och bara ta det lugnt. Se på tv, just nu går filmen "walk the line"SJUAN. Så jag kikar väl ett tag på den antar jag, och sedan gör jag mig klar för att sova. Den är ju bra, men har ju sett den förut. Den är ju ganska hemsk. Men bra. Så jag ser väl om jag ser ett tag, eller ser hela. Förvånar mig inte om jag ser hela... men jag får hoppas att jag är klok och går och lägger mig i bra tid, i stället :) Jag är ganska trött så, det kommer sitta fint med att lägga sig i min gosiga säng sedan :)


AWESOME

Bion var awesome!!!! Precis som förväntat!!!! Vi såg "en gång i Phuket", åååh, vill se om den nu, redan. Den var så bra!!! :) Som jag sagt förut, och jag säger det igen - JAG ÄLSKAR PETER OCH DAVID. Det kan inte bli dåligt då det gäller dom två! Och eftersom det är Peter som gjort filmerna (sommaren med Göran och nu den här, En gång i Phuket), så är det inte konstigt att dom är bra! Just love it!


FÄRDIG

Så, färdig! Vet inte vad som flög i mig med all fix. Utsläppt hår? Jag? Japp, sminkat mig och har utsläppt hår, och det jag ska göra är att gå på bio med mamma ;) hihi. Jag har haft lite tråkigt, därför blev det kul att hålla på att fixa mig lite extra. Så länge sen jag fixade mig på de här viset :) men visst har jag fått långt hår?! :D VÄX VÄX VÄX!


HÖGLANDSSJÖN

Jag och Mittzi kom tillbaka till lägenheten för cirkus 50 minuter sen. Vi gick runt hela höglandssjön idag! :) Skönt. Jag var orsäker på om Mittzis småben skulle palla att gå runt hela, men hon trippade på hur bra som helst. Så vi fick oss en riktigt skön promenad idag. Igår gick vi bara runt halva, med Sandra och Mille. Så då kändes det som en bra ide att gå runt hela idag. Då vi kom tillbaka så blev det blod på golvet efter mig... då hade lilltå-nageln skaft på tån bredvid. Jävla naglar! Dom är ju typ nyklippt. Men jag får väl klippa dom igen, efter duschen. Jag ska gå och duscha nu, och fixa mig lite. Skönt :)

HÄRLIGA DAG

God morgon. Jag tog faktiskt sovmorgon idag, till 10. Nu har jag chillat med frukost och tv. Så nu ska jag klä på mig och gå ut med Mittzi :)


LITE KYLIGARE IGEN

Lite kallare ikväll, än vad vi nu har blivit bortskämda med i några dagar. Vi får hoppas att det inte blir kallare än - 16 i alla fall och ännu mer hoppas på att det går tillbaka till de små minusgraderna som vi haft i flera dagar! Få lite mer vårkänsla! Ge oss vår och sommar!

Nu ska jag sova! Godnatt&sovgott!


UNDERBARA SÄNG

Åh vad skönt det var i sängen!! Ligger och blippar på iphonen nu och lyssnar på rix! Ska snart släcka och sova, vill bara ligga och mysa till mig innan :)


TIMBUKTU

Nyss varit ute med Mittzi på natt'pillning. Så nu har hon lagt sig i sängen redan. Själv har jag fastnat framför tv'n! Och vet ni vad jag ser på?! Skavlan! Haha.

Timbuktu är där, jag blev lite smygkär i han då han var med i "så mycket bättre". Han är så jordnära och har en så himla fin personlighet. Så lite smygkär blev jag, så då gatt jag se vad han säger nu på Skavlan! :)


HAPPY HAPPY


I morgon blir det en bra kväll också, då ska jag och mamma käka mat och sedan gå på bio. Vi ska se "en gång i Phuket". JAG LÄNGTAR! Jag älskar Peter och David, och jag älskar "sommaren med Göran", Peters förra film, som han gjorde. Så jag ser verkligen fram emot morgonkvällen och denna fantastiska film! Och att få en helkväll med min fantastiska mamma är ju som pricken över i;et. :) <3 GLAD!

BRA KVÄLL

Oj, vilken trevlig kväll. Sandra och Mille kom ju som sagt hit, vi gick runt höglandssjön med hundarna, väldigt skönt och uppfriskande. Jag som inte tagit någon lång promenad idag, så det var skönt att den blev av ikväll i stället. Jag försöker hålla det, att ta en långpromenad per dag, med Mittzi. Både bra för mig och för henne! Sen blir det ju ett antal kortare promenader under dagen också, mycket skönt :) Mille och Mittzi har busat, Mittzi har blivit elak, på grund av Milles vissa "attacker", där han får sådan tyngd på Mittzi, och då jädrar säger min lilla dam till på riktigt ;) Men busat har dom gjort, så nu ligger hon utslagen, helt utslagen! :) Lilla gumman min!

Då vi kom tillbaka till lägenheten så bjöd jag på kaffe och fika. Vi såg på "halv 8 hos mig" och sedan på "sveriges mästerkock". Och såklart en massa prat, givetvis! Det har varit en BRA KVÄLL!

RÄKSOPPA

Det gick bra på dagens jobb, ynka 4 timmar :) Då jag kom hem så gjorde jag middag på en gång, räksoppa fick det bli, sådan man vispar ihop lite lätt och sen skalade jag bara lite räkor och tillsatte, godare med räkor i :)

Nu chillar jag, ska snart diska och sedan kommer Sandra och Mille (hennes hund) på besök :) Vi ska ta en promenad med the dogs och sen bjuder jag väl på lite kaffe och fika! :) det verkar bli en bra kväll!! :)

På bilden är Mille, Sandras hund! Han är bara några månader där, på bilden :)



GODDAG

Hallå där, klev upp klockan 9 och duschade, åt frukost och fixade mig lite. Nu har jag nyss gått med Mittzi på promenad och snart ska jag fara iväg på 4 timmars jobb. Jobbar från 12-16 bara! Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, Sveriges mästerkockar i alla fall, det är ett som är säkert :)


GODNATT & SOVGOTT

Det är ju fantastiskt skönt ute förresten, bara en liten minusgrad :) Hoppas det är så i morgon med, lite vårkänsla! :) allra helst med en sol på himlen :)


MIN KVÄLL

Det gick bra på jobbet :) Jag slutade kvar över 21. Då jag kom hem så dröjde det inte länge förrän jag fick trevligt besök av Jens! Men han for för cirkus 40 minuter sen. Men trevligt att få sällskap, även fast det blev relativt sent med tanke på då jag slutade!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, i morgon jobbar jag 12-16 på eken. Så jag får ju lite sovmorgon. Men 9 ska jag upp, så jag hinner allt jag vill hinna med innan jag ska på jobbet :) Godnatt!


NU FÅR DET SLUTA SNÖA!!!!!

Långpromenaden var som vanligt väldigt skön och gör att man blir lite extra pigg. Dock så saknade jag solen, man blir så mycket gladare då solen tittar fram. Solen gör i alla fall mig lycklig, och jag tror inte jag är ensam om den känslan :)

Nu ha vi nyss varit ut en sväng igen, och nu snöar det, det suckar vi på. Vi vill inte ha mer snö nu! Huvva. Men nu är det snart dags att åka på jobbet, jobbar 16.15 - 21.15 ikväll :)


DAGS FÖR PROMENAD

Mamma har varit här en stund. Vi har fixat lite saker, och sedan for vi iväg in till stan en sväng. Mamma köpte fina gardiner till mitt kök, men hon ska dock göra om dom. Det kommer bli kanon :) Nu funderar jag på att ta min långpromenad med Mittzi, har ju inte hunnit de tidigare idag. Så jag tror att vi ska ta och gå den, så vi får röra på oss även idag!


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG


- 2

Lika skönt idag som igårkväll. Endast 2 minusgrader! Fantastiskt :)


MORRN MORRN

Godmorgon! Ligger kvar i sängen och drar mig, jag ska snaaaart kliva upp. Det är så skönt här så jag vill egentligen inte. Men jag gett ju kliva upp och äta någonting och sen gå ut med Mittzi :)

Idag kommer mamma en sväng, hon ska hjälpa mig med lite saker :) Det blir trevligt! Jag kanske bjuder på mina fantastiska kakor också ;) haha! Sen ikväll jobbar jag, 16.15 - 21.15 :)


NATTI

Äh, jag säger godnatt nu. Är vaken på övertid. Jag är trött och vill gärna somna ifrån min ondhet och mitt illamående, hoppas det går bara. Att tröttheten vinner och lyckas överrösta! Puss


CHILL ÄNDÅ


WHO CARES

Ligger i sängen nu. Hade tänkt lägga mig tidigare, men så råkade jag upptäcka att "så ska det låta" gick i repris, så då ville jag se det först. Men nu ligger jag, jag har fortfarande ont så jag mår illa, i ryggen. Min rygg/nacke är inte okej alltså. Ikväll är det ont längs ryggraden, mest där nere där jag har tagit massa ryggstick. Och jag kunde ju på en massa men av ryggsticken, så det beror väl på de nu... drygt. Men nacken beror ju på min spänning, att jag spänner mig jämt!

Jaja, vem bryr sig om mina ryggbesvär, det kan jag ju fråga mig. Men jag skriver ju det som faller mig in att skriva. Och vill jag klaga lite, då gör jag det. Nu ska jag lyssna på min favorit Moa Lignell och kanske skriva något mer klokt här på min fantastiska blogg ;)


ÄLSKLINGEN FRÅN IDAG, PÅ SJÖN




På långpromenaden idag, vi går på ett skoterspår rätt över höglandssjön :)
Riktigt skönt att kunna gå där över, då kan Mittzi springa hur hon vill! :)


SÅ ONT SÅ JAG MÅR ILLA

Jens kom ju som sagt förbi en sväng idag, mycket trevligt :) Längesen vi sågs, så det var på tiden!! Sen började jag jobba 16 och slutade vid 21. Det har gått bra, och vi har haft det trevligt! :) Nu är jag hemma och har så svinit ont i ryggen, så ont att jag mår illa... huvva. Ska gå och lägga mig snart, sträcka på ryggen och sova.

BESÖK

Nu har jag nyss duschat och fräschat upp mig. Sitter framför tv'n och gluttar. Jens ska snart komma förbi och hälsa på, se hur min nya lägenhet är :) Trevligt! Sen ska jag jobba kväll, 16-21. Skönt :) Resursen ringde för ett tag sedan, så jag fick nyss veta att jag ska jobba. Sen ringde hon igen, och fråga om jag kan jobba i morgonkväll, och det kan jag ju såklart! Skönt med jobb! :) Ikväll jobbar jag med bästa Helen och bästa Gunilla, happy happy. Vi kommer ha en kul och trevlig kväll på jobbet :)

GOOOOOOOOODMORGON

Godmorgon! Steg upp klockan halv 10. Jag har ätit frukost och sitter framför tv'n, jag ska snart klä på mig och gå ut med Mittzi på samma långpromenad som igår :) skönt!


ÖNSKELISTA

Jag önskar mig detta i 20årspresent;

Barbord + stolar (sett ut det jag vill ha)

En sovrums-TV ;)

Presentkort på Fin in under

Sen önskar jag mig "inge mer"... ganska mycket (dyrt) jag önskat mig! ;) Ehehe. Nu ska jag verkligen sova, är verkligen vaken på övertid nu. Puss och godnatt



OM EN MÅNAD OCH 4, SNART 3 DAGAR

Jag fyller 20 år om en månad och 4 (efter klockan 00.00, 3 dagar). Det innebär att jag fyller Systembolaget. Och jag fyller jämt! Det är ganska nice :) och då man väl ska festa, då känns det jävligt bra om man kan köpa själv, slippa stressen med att fixa.

Jag fattar inte grejen med att man från 18 år, dricker och köper lagligt på krogar, men då inte ska ha rätten att ha någon som fixar åt en innan? För då är ju det langning och inte kan man köpa själv, så länge man är under 20. Det är ju självklart att man vill ha något att förfesta med, än om man inte har åldern inne för att gå på bolaget och köpa själv. Så att slippa ha någon som köper ut åt en, då man väl ska festa, att man kan gå dit och handla själv, det känns kanon. Dock är ju inte jag den personen som festar ofta, men då man väl ska dricka, då är det skönt att få handla själv.


- 13

Jag var nyss ute med Mittzi, det var riktigt skönt ute, kändes inte kallt för fem öre, men det är ju bara - 13 också så. Det var faktiskt lite obehagligt att gå ut direkt efter Wallander. Faktiskt. Men jag ligger ju i sängen nu så, oskadd :)


WALLANDER

Jag skulle se lite av Wallander... jo, just. Jag kunde väl redan innan jag börja se, inse, att det skulle sluta med att jag ser hela. Och det är ju precis det jag gör. Det är bland den bästa Wallander jag sett, brukar inte tycka att Wallis är så bra, men denna film var faktiskt bra, spännande. Jag som skulle sova tidigt ikväll... hmm.

Jag har ont i huvudet och öronen, tror till och med att jag har lite feber ikväll... hoppas inte. Hoppas jag inte känner något i morgon. Jag är även sjukt trött, så det sitter fint att lägga sig nu snart, efter wallis. Det slutar ju kvart över 23... SEEEENT. Jaja, jag får skylla mig själv som sitter uppe och ser på Wallander!


OVE PÅ KONTORET

Ove Sundberg på kontoret. Jag tror inte att jag var den enda som satt bänkad på kvällens premiär av "kontoret". Dock var inte kvällens program enligt mina förväntningar, men det kanske tar sig söndagar framöver :) För alla älskar väl Ove? ;)

Nu blir det "time out" och sen får jag se om jag ser på Wallander kanske. En stund. För jag ska sova tidigt ikväll.


ÄLSKLINGEN SNARKAR


HOS ELIN

Hann med en härlig dusch och att diska bort disken, innan jag sedan for och hämtade Elin på hennes jobb och sedan for vi hem till deras lägenhet. Så nu sitter vi och umgås, pratar och bara är :)


UNDERBARA VÄDER

Gud va underbart väder!! Vi gick en ännu längre bit idag, riktigt skönt. Vi gick bland annat över höglandssjön på ett skoterspår, så Mittzi kunde springa lös. Så himla mysigt! Vi har varit ute i en timme och 45 minuter, så en himla bra bit blev det, och det behöver vi båda två :) lovely!
 


TRÖTT NANTING

Godmorgon, jag är så J.Ä.V.L.A trött idag alltså. La mig alldeles för sent igår och vill egentligen bara sova vidare nu, innerst inne, men jag vill inte sova bort halva dagen. Så därför så ska jag kliva upp nu och äta frulle, sen ut med Mittzi i det otroligt fina vädret :D


NATTI

Nu är jag uppe på galen övertid. Ville lägga mig tidigt ikväll också, men i och med att jag kom hem så pass sent så blev det så. Ville ju sitta uppe ett tag då jag kom hem också så :) Men nu har jag legat en stund, och nu ska jag sova.

Godnatt och sovgott!


ALLTSÅ......



David Beckham, måste vara bland de sexigaste/hetaste män ever?! åååååh.
Han är också extremt charmig... jag ser på david letterman, och där är Beckham, och jag säger bara, MUMS!


LITE BÄTTRE BILD


BRA KVÄLL

Hej hej hallå, har inte hunnit blogga så mycket idag. Bara lite snabbt på jobbet med Iphonen, på morgonpausen. Eh, direkt efter jobbet så for jag hem och fixade mig lite snabbt, fräschade till mig och sedan for jag hem till mammi. Käkade middag, efterrätt och umgicks :) Såg melodifestivalen bland annat... världelös eller vad?! Men ändå rätt låtar som gick direkt osv. Jag avskyr Ullrik med låten som jämt går på radio, men den han körde på mello var ändå hyfsat bra. Och han, andra killen som gick direkt, han var ju typ bäst ikväll. Men helheten av själva mello och låtarna, var ruskigt dåligt. Jag for hem vid 22.20 tror jag, så var väl hemma 20 i elva.

Nu ska jag gå och göra mig klar och gå till sängs, efter en mycket bra och mysig kväll. Jag är riktigt trött och har ont i ryggen, så jag måste räta ut mig. Det kommer bli UNDERBART skönt. Skriver väl kanske ett inlägg från iphonen där i sängen :)



Bilden är ju lille skev, jag skyller på camen...


- 4

- 4 idag. Skönt :) är dock inte i högland, är ju i arnäsvall, nästan samma sak ;) Vet inte varför den uppdaterar och visar högland... ? Jaja :) bara 4 minusgrader är ju bra, då slipper man frysa om man går ut på lunchen :)


UTVILAD

Jag somnade direkt igår, som klubbad. Fett skönt. Jag var hur pigg som helst i morse då väckarklockan ringde klockan 6! och det är ju inte vanligt för att vara jag, jag brukar ju vara som en zombie. Skönt att man är utvilad ibland :)

Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll också, det är så skönt om man väl kommer i säng normal tid på kvällen. Men men, det ser vi ikväll.

Jag är på jobbet just nu, vi har en paus med kaffe. Morgonsysslorna är gjorda. Så jag får väl se vad vi hittar på nu sedan :) ikväll ska jag bara hem och ta en snabb dusch och fixa mig lite, sen ska vi (jag och bröderna) hem och äta middag hos mamma ikväll :) mys!


GÖR TIDIG KVÄLL

Hör och häpna, men jag ligger redan i sängen och är redo för att sova. Jag är och har varit hur trött som helst hela kvällen, så då passar jag på med en tidig kväll. Ska upp 6 i morgon så, det kan passa bra att somna nu!

Godnatt och sovgott, puss


GUMMAN <3


SNABBVISIT OCH SNABBESÖK

For till Elin och Roger en sväng idag, kul att få se läggan deras och att träffa dom, träffa Elin!!! Så långt mellan gångerna så vi ska skämmas! Men det blev i alla fall en snabbvisit till dom :)

Sen gatt jag snabba mig hem och då kom mamma en snabbis, var inte här så länge. Men kul med ett snabbesök än inget alls :) Nu ikväll har jag lagat mat, duschat och diskat. Jag lagade fett god mat. Fredagsgott med pullan! Så jag är mätt och glad, men sjukt trött. Det får bli en tidig kväll ikväll.


HAR INTE MYCKET FÖR MIG

Som ni märker så har jag inte mycket för mig just nu, lägger upp inlägg på inlägg bara. Men snart får jag besök, hoppas jag får bjuda på mina goda kakor också ;) ehehe. Nä, lite nytta ska jag väl se till att göra, jag ska diska bort det lilla jag har att diska och sen.... vet jag inte!


MITT HÅR <3



Haha, min blick..... MEN ALLTSÅ, KOLLA MITT HÅR <3
längtar tills jag fått tillbaka den där längden igen.


KOMSI KOMSI....



ååh, vill ha...................


- 5

Det var rakt varmt på dagens långpromenad, svettades till och med då vi kom hem. Skönt :) Vi gick en ännu längre och bättre promenad idag, det är så skönt att gå då det är så skönt ute!


MIN FANTASTISKA SÄNG

Det kändes att det var kallare grader, men det var inte jättekallt :) ganska skönt! Nu ligger vi nerbäddade i sängen, helt underbart! Sängen är en fantastisk plats, älskar min säng! Mittzi sover redan, mitt lilla hjärta! <3

Med detta inlägg så gör jag punkt för dagens bloggande. Godnatt, puss


- 13

Nu ska jag gå ut med Mittzi, nattpillning eller som jag säger till Mittzi, "nu ska vi pilla nan'nan" ;) lite kallare ikväll, - 13!


JAG ÄLSKAR DIG MAMMA



Här är jag och min fina mamma, för "några" år sedan ;)
 Jag är 13 där (gick i sjuan, då är man väl 13?!) Alltså sju år gammalt kort! ;)
Men vi är lika fina idag, 7 år senare! hihi. <3


MIN SNÄLLA MAMMA

Just ja, ska skriva att jag fick en tidig alla <3 dagspresent av mamma. Jag fick de vindbyxorna jag velat haft ASLÄNGE från intersport och även en hissgardin (från hemtex) till köket. Men tyvärr så var gardinen för kort, den var 120 och mitt köksfönster är cirkus 140... typiskt. Men då beställde hon en annan hissgardin idag, från jotex :) Jag har en himla snäll mamma! Världens bästa mamma! Jag älskar min fina, underbara mamma! <3


<3



Jag och Elin, en bild sen ifjol tror jag, fulla och glada!
JAG ÄLSKAR DIG


MYSKOFTA



Jobbat ikväll, det har gått galant, as usual :)
Har min varma myskofta på mig (gammal gammal yllekofta)!!


KAFFEPAUS

Vi tar lite kaffe nu och har en liten paus. Och en trötthet av dess like small till BANG, så jag kan ju säga att jag är väldigt trött just nu. Men snart dags att sätta igång att jobba igen så, då lär jag ju piggna till igen :)


KLOCKAN SPRANG IVÄG

Oj, vad klockan gick fort. Klockan är redan 15, jag börjar 16 :) Så nu har jag nyss målat ögonbrynen, hatar att mina bryn är så bleka, så dom vill jag måla! Jag har även nyss diskat bort disken. Så nu är det bara att vänta på att fara. Ska tända lite lampor också, så jag har lite lampor tända då jag kommer hem i mörkret ;)


- 8


SODASTREAMVATTEN

Även idag en skön dag! Just gått långpromenad med Mittzi, riktigt skönt. Nu är vi inne igen, och jag har även idag gjort sodastreamvatten som jag hinkar i mig. Ehehe.


- 12

Jag avslutar dagens bloggande med en väderleksbild, som jag så troget har börjat lägga upp varje dag, oftast morgon och kväll ;) GODNATT


SNARK

Ligger i sängen nu, nå så gudomligt skönt att räta ut ryggen! Ååh <3 Mittzi snarkar redan, och jag ska strax börja snarka jag med (utan snarkningar), tror i alla fall att jag inte snarkar ;) Kanske kan andas djupt, men det är bara för att jag sover otroligt skönt i så fall! Ehehe.

Jaha, och vem bryr sig om det? Ja, inte vet jag, men jag skriver det i alla fall. Jag har det skönt i alla fall, och ska snart slå igen ögonen. Puss


DON'T WORRY, BE HAPPY


ÄLSKAR





Mittzi och hennes bästa kattvän <3
ÄLSKAR <3


MIN KVÄLL

Kvällen har gått kanon, och snabbt. Slutade ju kvart över 21, så kom hem cirkus 25 över. Sen dess har jag bara myst med Mittzi och varit ute med henne. Nu ska jag snart borsta tänderna och hopp i säng. Jag är så trött, gick och gäspa hela tiden vi var ute, och då är jag trött. Då jag till och med gäspar så mycket i den härliga, friska luften. Det är verkligen skönt ute, 12 minusgrader, ganska lagom :)



Min busjänta! <3


SKÖN DAG

Så, nu har jag hängt/lagt in tvätten och plockat undan, diskat och dammsugit. Skönt :) Ikväll jobbar jag på arnäsgården, 16.15 - 21.15 och i morgon 16 - 20.30! Skönt :) Nu ska jag bara dega framför "sex and the city", och bara vara. Och mysa med Mittzi :)


SKÖN PROMENAD



Det var en enormt skön promenad idag. Extremt härlig luft och lagom varm/kallt :) Jag var extremt törstig då jag kom hem, så jag gjorde bubbelvatten i sodastreamen, och har snart druckit upp hela.. snacka om att jag kommer vara pinkanödig sedan! Haha. Nu ska jag plocka bort tvätten sen igår, för nu jett den ju vara torr :) Sen ska jag dammsuga lite och sedan diska. Det är en gammal bild, men det bjuder ja på. Roligare med en bild i inläggen.


- 9

Det blir nog en skön promenad, endast - 9 idag :) skönt!!


MORNING

Godmorgon! Jag vaknade för en och en halv timma sen (hade ställt väckaren), men drog mig till 10. Sen klev jag upp och åt frukost, och ser på "sex and the city". Jag ska snart klä på mig och gå ut med Mittzi, på långpromenad :)


- 11 IKVÄLL


TUNGT

Det är mycket tankar i mitt huvud ikväll. Så jag har inte motivation till sömn just nu. Saker känns tunga, jag känns tung och jag vet inte hur det känns, egentligen. Något tynger mig! Jag vill gråta för att det ska kännas lättare efter, men det går inte... (?!).

Jaja, sak samma. Jag och Mittzi var ut en sväng och busa, hon är en som verkligen kan göra mig glad. Djur gör mig glad. Varför jobbar jag inte inom djur-branschen för?! Det skulle jag vilja göra! Det hade varit bäst!


PROJECT RUNWAY



Sitter och ser på "sex and the city" i väntan på att sedan se på "project runway" som börjar ikväll :) Det är dubbla avsnitt till och med, för att det är premiär!! :) Kul!!


MÅNEN

Det var lite kallare ikväll igen, men månen sken och var så fin :) Det var skönt ute även ikväll, än om det var kyligare! Efter att jag varit ute med Mittzi så tog jag en skön dusch, så nu är jag fräsch igen :)


MUMMA


TVÄTTNING

Det fanns en tvättid, yeeey! Jag har tvättat tre maskiner nu, eller den tredje är i full gång just nu. Den är väl snart klar. Den övriga tvätten är hängd redan! Skönt att jag fick tvätta bort allt lite snabbt! Men dammsugarn har jag inte tagit tag i än, kändes inte bra att dammsuga innan tvätten, utan det är bättre att dammsuga sen man vikt/hängt bort tvätten, då den torkat. Inte sant?! Annars dammar det ju då jag ska hänga bort tvätten, och då var det ju ovärt om man dammsugit innan! Ehehe. Ibland tänker jag ett steg längre!

Så nu väntar jag på att sista maskinen ska bli klar, och handdukarna som jag har i tumlarn. Sen har jag tvättat klart för denna gång! :) Nu tror jag att jag ska göra mig färskpressad apelsinjuice, muuums!

KAFFE



Nu har jag just fått i mig lite kaffe, framför sex and the city. Men nu är det väl ändå dags att ta tag i detta och göra lite nytta, eller vad tror ni?! Jag ska kila ner och kolla om det finns tvättid idag, för jag har väldigt mycket tvätt. Och sedan ska jag plocka undan lite, dammsuga och... göra mer nytta :)


FINT VÄDER

Jag och Mittzi gick på långpromenad! Det var så himla skönt ute, helt underbart väder. Det är bara - 14 ute nu, och solen skiner! Så himla fint :) Mina kinder är fortfarande kalla, det är en härlig känsla :)


MYS

God morgon. Jag ligger i sängen och drar mig en stund, Mittzi kom precis hit igen, som jag ha längtat efter henne, mysplutten! Så nu ska jag mysa med henne ett tag innan jag kliver upp :) kollade vädret också, kallare idag igen!


NIGHTINIGHT

Det blir inte mer bloggande än såhär idag! För nu ligger jag i sängen och ska sova. Godnatt och sovgott! Puss


LOVELY

Endast - 4, underbart!!


SAKNAR MIN BEBIS

Ey ey ey, var som sagt hos naprapaten i morse! Så himla underbart! Jag behövde det verkligen nu igen, jag hade så ont. Sen gick jag bara in en snabbis till mamma, på hennes jobb och hälsade på henne :) Och sen for jag hem till lägenheten en sväng, innan det sedan var dags att åka vidare på jobb. Jag hade min sista inskolningsdag på Eken idag, det gick bara bra. Jag börjar få grepp om huset nu, och det gör ju det hela mycket lättare.

Jag slutade 21.30, kom hem kring 5 i på grund av att jag svängde förbi kvantum innan och köpte en mjölk. Intresseklubben antecknar?! Jo, men mjölk är viktigt i mitt hem. Ingen dag utan mjölk! Ehehe. Sen har jag bara chillat, sett på sex and the city och ser fortfarande på det. Men nu ska jag snart släcka och gå och lägga mig, jag längtar till min underbara säng <3



Jag saknar min bebis!


- 9

Är det sant? Att det bara är - 9 ute?! Fasen så lovely i så fall! Jag ligger i sängen och drar mig ännu, men ska alldeles snart kliva upp. Äta lite frukost och göra mig klar. Ska vara hos naprapaten klockan 11!


NATTI

Ligger i sängen nu, så ruskigt skönt! Det blev aldrig att jag tog massagedynan ikväll, synd nog... har ont även nu! Men det var skönt att räta ut sig på sängen i alla fall :) Imorgon ska jag upp 9 eller kanske halv 10, om jag snoozar, vilket jag skulle tro att jag gör!

Men med detta inlägg så säger jag godnatt och sov gott, jag kanske skriver i morgon, om jag hinner någon gång! Puss


BARA - 21 IKVÄLL


SOMMAR, SOMMAR, SOOOOMMAAAR




Naaaw <3 Jag älskar sommar, djuren älskar sommar, varför får vi inte vår och sommar NU på studs?!


LÅNGDUSCH

Mittzi åkte hem med mamma ikväll, för en timma sen ungefär... saknar henne redan :( Men i alla fall så har jag nyss tagit en lång och härlig dusch. Jag älskar då jag tar mig tid till långa duschar, det är de bästa! Nu sitter jag här igen, bloggar och ser på SATC (sex and the city)! Skönt :) Nu ska jag bara fixa lite, och sedan ska jag sätta mig i massagedynan, för jag har väldigt ont i ryggen. Tur jag ska till naprapaten i morgon!!


MITTZI <3

Suck, ikväll ska Mittzi hem till mamma... jag ska vara hos Hillevi i morgon klockan 11 (naprapaten) och sedan göra min sista inskolningsdag 13-21.30 på Eken. Så Mittzi måste vara hemma, med tanke på att jag har ett så långt pass, och det går inte att ta med henne dit. Jag saknar henne redan, än fast hon är hos mig just nu. Men mamma jobbar ju också i morgon, så hon får väl gå upp till mormor och vara där under dagen, tills mamma kommer hem igen. Sen får jag se om jag kör hem halv 10 och hämtar lillvovven, eller om mamma får ta med Mittzi på tisdagmorgon då hon åker ner på jobbet. Det får jag se i morgon, hur jag gör.


WITH OR WITHOUT, THAT'S THE QUESTION



Jag är lite sugen på lugg igen............ men jag vet att jag lessnar fort på'n! Så frågan är ju om det är lönt, skulle inte tro det. Jag har ändå inge planer på att kllppa mig än heller så. Jag kan ju fundera på saken! Jag tror ändå att det inte får bli så, jag blir som sagt så less fort, på att ha den.


SATC

Nu blir det lite;


Lovely :) Älskar att ha denna underbara box <3


BESÖK AV MORMOR



Haha, bilden är sen julen 2010! Mormor har varit här och fikat, mysigt :) Men hon har också hunnit fara hem. Jag har precis sorterat och lagt undan alla smycken, så jag har bättre ordning på dom och ser lättare vart de är osv :)

Eh, nurå? Skulle vara kul att åka och kolla in läget hos Elin och Roger, men Elin är förkyld, så vågar inte chansa.. har inte tid att vara förkyld :( Så det får vänta med att besöka dom!


FIN DAG

Det var riktigt skönt ute idag, - 18 och soligt. Idag skulle jag vilja sitta nergrävd i snön med en eld och fika, varm choklad/kaffe. Det skulle vara pricken över i;et en sådan här dag!

Men så är inte fallet, i stället är jag hemma i lägenheten. Ska snart diska bort efter frukosten och sedan invänta mormor. Hon ska ner och handla idag och sedan komma hit och fika :)


- 18

Godmorgon världen! Ligger i sängen än och drar mig, men ska alldeles snart kliva upp och klä på mig. Sedan ska jag och Mittzi gå ut på morgonprom. Det är faktiskt inte såååå kallt idag, bara 18 grader minus. Men det räcker och blir över tycket jag, vi behöver inge kallare.


- 30

Nä, nu är det väl ändå dags att gå och lägga sig. Jag är trött som en... abborre! Och jag har nyss varit ute på kvällstur med Mittzi, och det var sååå kallt! Så nu blir det faktiskt sängen <3


DEAD BY APRIL & LOREEN

Loreen var ju bra, och även dead by april, i alla fall bättre att dom gick till globen än typ Flink och Banan. Det hade ju inte förvånat mig om dom gått direkt, tur dom inte gjorde det. Men jag tycker fortfarande att hela alltet var en... flopp? Nåja.. hoppas på att det blir bättre, lördagarna framöver.

 




Det som är det mest positiva med Dead by april är ju killarna, de flesta ser ändå väldigt bra ut. Men han här på nedre bilden (han i vit tshirt på övre bilden), han är ju så sjukt het. Snygg, sexig och, manlig! Jag gillar tatueringarna. Det är så jäääävla snyggt att ha som han har, helt tatuerade armar. MJUMMIIIE! Kan jag inte hitta en kille som ser ut sådär? Behöver dock inte ha uttöjt öra, för det gillar jag mindre.

 


ÄR DET ETT SKÄMT?



Är det ett skämt eller?

För det första så förstår jag inte varför det ska vara bra att ha tre programledare för, och för det andra så är dom inte ens bra, inte som programledare, dom hör inte hemma som programledare. Sean Banan, jag diggar han asmycket som komiker i komikergrejer, men det han gjorde i melodifestivalen?! Nää... antingen är jag som en sur gammal tant eller så har jag rätt. De bästa hittills är ju afrodite och Marie Sernholtd. Men det är fortfarande ett skämt. Melodifestivalen är en tradition, och det ska vara schlager, varför ändrar dom och tycker att det ska kunna vara vilken skit som helst med?! Irriterande.

BAGERSKAN

Jag har lagat mat och bakat ikväll, eller bakar, rättare sagt ;) Jag gjorde bara strips och kyckling till middag, gudomligt gott. Jag älskar grillkyckling! Sen har jag bakat kakor, har en plåt inne nu också. Jag gjorde chokladcookies med jordnötter FAST utan jordnötter. Gillar inte nötter i kakor och så. Sen har jag just nu någon annan sorts kaka inne, som det sedan ska choklad på.




TOBIAS NYA PLACE

Jag for till Tobbes nya place en sväng, innan jag for och handlade tidigare idag. Han har fått det riktigt bra och fint, mycket bättre än jag trodde att det skulle bli. Skitsnyggt blir det :)


HALLAMPOR

Jag och Mittzi gick upp till Tobias (min bror), där även kusin Mikael var, de höll på att ta en massa saker därifrån (Tobias håller på att flytta till en annan lägenhet). Och jag fick ta hallamporna så länge, i och med att de inte ryms/kommer sättas upp i hans nya lägenhet. KUUUNG! Jag har saknat hallampor, jag vill alltid tända i hallen då man ska klä på sig för att gå ut, osv. Så nu äntligen! :) Dom kom även ner och hjälpte mig med att bära ner saker till förrådet, kaanooon!! Lite mer saker ska ner, men det orkar jag bära själv :) Det var egentligen bara den klumpiga tv'n som jag inte orkade bära ner själv, men får man hjälp så tar man hjälp ;)



Haha, så jävla söt bild på älsklingen min!


EN PRINSESSAS DAGBOK



Det var riktigt kallt ute, men ändå ganska skönt. Nu har jag precis ätit frukost och sitter i soffan, ser på "en prinsessas dagbok". Sen ska jag röja undan lite, gå ner med en massa saker till förrådet. Och sen på affären en sväng och sedan ska jag ev. baka! Ehehe. Nu ska jag upp till Tobias en sväng, han ringde precis.


- 29

Minus 29 ute... det känns inte lockande att gå ut kan jag då säga. Än ligger vi och drar oss i sängen, men snart jett vi kliva upp och gå ut, så Mittzi får göra sina morgonbehov!


SÄNG LJUVA SÄNG

Jag såg slutet på en till film också, som jag även den sett några gånger. "bröllopsduellen". Sen gick jag och tog en dusch (typ halv 12)... sen gjorde jag mig klar och sen gick jag ut med Mittzi en sväng, det var KALLT!

Nu ligger vi i sängen, jag ligger under både boompläden och täcket ;) mycket skönt! Jag börjar få värme i mig också så, it's lovely! Puss & godnatt, vi får se vad morgondagen har att erbjuda!


IT'S COMPLICATED

Jobbat ikväll, det har gått bra. Slutade klockan 21.15, nu sitter jag och glor på tv, och gäspar. Jag ser på "it's complicated".


IIIIIH

Tiden bara rusade iväg! Jag for in till stan, gick in till pulver och visade min tatuering (det har gått två veckor), han ville fylla i litegranna, och det gör dom gratis då dom anser att det behövs :) MEN, jag ska också göra en till tatuering då :D Behöver jag säga att jag längtar?! iiiiih :) Nu ska jag gå och göra dressing, köpte sallad på ica som jag ska ha som matlåda ikväll, och dom har inga goda dressingar på ica, så då gör jag en själv. Jag börjar 16 och slutar 21.15, jobbar som sagt på övre plan ikväll, hoppas det går bra! Men det tror jag att det gör!

UNFAITHFUL


Just hett in denna film i dvd'n... den är bra. Romantisk, sorgsen och hemsk. Och lite spännande! För jag har ingenting annat att göra just nu, än att se en film.

RISPIG HALS

Goddag goddag, vaknade vid 10 idag, eller jag hade ställt väckaren. Sen ringde resursen, och jag ska jobba ikväll, på övervåningen på arnäsgården. Det lär nog gå bra, jag är ju inte van där uppe, men jag känner ju till de flesta i alla fall, så det går nog bra de! För övrigt så känns det som att jag har en förkylning inom mig, som ligger och gnager.. det känns rispigt i halsen. Men jag är ju inte helt säker. Så jag ser väl hur det tar sig ut!

Jag har tänkt att åka inåt stan på en timma ungefär, ska bara in och visa tatueringen för pulver på Zids tattoo! Sedan ska jag väl handla några delar, så kanske det blir bakning i morgon istället. Ehehe.

image description


IT'S A NEW DAY TOMORROW

Ja, som ni ser på bilden nedan så avslöjar ju det att jag faktiskt tog mig igenom filmen... men jaa, jobbig är den. Fy också. Det känns så nära då det handlar om någon som har cancer, med tanke på allt jag gått igenom. Jag såg på "allt för din syster". Så ja, grät gjorde jag, en massa.. som jag skrev nedan, min hud svider vid ögonen. Men så kan det gå då jag ska se på tökke filmer.

Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju en ny dag i morgon, med nya möjligheter! Godnatt och sovgott, jag skriver väl i morgon igen, I guess! Puss och kram

EFTER EN FILM...



Ja, sådär kan jag se ut efter en film... fysjutton vad jag gråtit, helt slut. Huden svider. Nu ska jag gå ut med Mittzi och få lite luft innan jag ska lägga mig.


BAKA EN LITEN KAKA?

Jag diskade och tvättade ansiktet, sen satte jag mig här igen. Jag är fortfarande skittrött, inget nytt. Jag ser på filmen, och det var som jag minns, den är så jobbig så jag har aldrig kommit mig genom den. Antar att jag inte gör det idag heller. Går väl ut med Mittzi strax efter 10, och sedan går jag i kojs. Skönt :)

Jag har faktiskt gjort en sak till ikväll, än diskat osv. Jag har planerat att baka i morgon, ifall jag inte blir utringd på jobb.. haha! Fick tvärlust att baka (?!), jag är ju ingen som gillar att baka, men blir man tvärsugen på bakning så ska man ta tillfället i akt tycker jag, så man kan ha något i frysen då man får besök :)

GAAAAH

GAAAH, vad trött jag är... jobbigt trött. Ska lägga mig relativt tidigt ikväll. Men inte redan nu direkt. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och sedan ska jag diska. Úsch vad drygt det känns. Men det går ju fort, sen sitter jag här igen. Ehehe. Klockan 21 blir det nog en film, tror jag har sett den förut, ganska jobbigt har jag för mig. Så jag ser väl om jag ser den eller ej. Tror att jag aldrig sett färdigt den, utan bara börjat, pga att jag tyckte den var jobbig.

GRR



Alltså... David Beckhams kropp..... jag hade inte tackat nej! Haha.. har ni sett nya reklamen för H&M?! Grrr... och på denna bild, muuuuums. Jag HATAR y-frontkallingar, det är typ det osexigaste en karl kan ha på sig. Men till och med det är acceptabelt på Beckham, i alla fall på bilden... håller ni inte med om att hans kropp är hooooot? Han är ju ganska het hel och hållen, fruktansvärt snygg, och manlig!  


ÖVERRASKNING

Jag klarade mig utan sömn hos mormor och ska försöka klara mig fram tills då det är dags att sova för natten. Men jag är sjukt trött nu också.. så vi ser väl hur det går med den saken.

Jag var hos mormor ett bra tag, fikade och pratade :) och just de, sakerna jag hämtade hemma, jag visste inte vad jag skulle hämta, för det var mamma som sa att det fanns saker hemma att hämta. Och då jag kom in i groventren så står det en tavla där och den rosa boom-pläden :D överraskning! Jag har världens snällaste och bästa mamma!! <3

Min älskling följde ju med mig hem, hämtade ju hem henne, lilla Mittzi <3 Bilden är sen i fredags!


PANIKTRÖTT

Det går inte att beskriva med ord, hur trött jag är idag... PANIKtrött! Jag orkar snart inte hålla upp ögonlocken! Jag har cirkus 10 minuter kvar av min rast. Sen är det tre timmar och 45 minuter kvar av denna jobb-dag.

Då ska jag direkt hem till mamma, fast mamma jobbar. Så ska bara hämta saker hemma och sedan upp till mormor och hämta Mittzi :) Sitter väl där och håller mormor sällskap ett tag också, då blir hon glad :) Men är jag så här trött även då, då jett jag ta en tupplur på mormors säng, haha! Skriver väl igen, ikväll någon gång!


MJUMMIIIIE

Jag måste bara skriva en sak till.. att Dermot Mulroney är väl förjäkla het!! Det spelar ingen roll att han är gammal (för gammal), han var het som ung och nu är han gubb-het!!! Mjummmiie!


SÄNGEN KALLAR

Nu ska jag hopp i säng... ehm, jag har inte mycket annat att säga, just nu, mer än godnatt och sovgott alla människor, "alla" som läser min blogg! Jag skriver väl någon rad i morgon, I think. Puss!




GE MIG SOMMAR, NU!


OLD PIC



Gammbild och gammglasögon! Men det är dock en av mina favorittröjor!


LÄNGTAR EFTER MIN PLUTT

Jag tycker inte att det var rätt som åkte ut ur "Sveriges mästerkock" av de två som stod sist. Jag hade helst sett att den andra (Mirjam?) åkt, och sedan Sigrid nästa onsdag... så himla less på dom. Huvva! Men men, man får inte alltid som man vill. Nu ser jag på "the wedding date", finns ju inget att se på tv'n, så då gatt jag he på en film :) Men nu ska jag gå och förbereda inför frukosten i morgon, så det går så fort som möjligt. I morgon börjar jag klockan 8 och slutar som idag - 16.15! Sen ska jag direkt hem och hämta min voffsing! :) Jag saknar henne, det är sååå tomt utan henne här, så om jag säger såhär, jag LÄNGTAR!



Plutten <3
Måste lära henne mer i sommar, att åka cykelkorg. Inte hennes favorit direkt! Gull <3


SVERIGES MÄSTERKOCK

Det var så otroligt skönt med en dusch, nå så guuudens skönt. Efter duschen pratade jag först länge, länge med min älskade mormor och sedan pratade jag länge, länge med min älskade mamma! :) Efter det kånkade jag på med extrasängen utför trapporna och ut till bilen, jag fick in den i bilen också, som tur var. Jag fixade det själv! Sen gick jag in igen och plockade ihop lite saker innan klockan slog 20. För vad är det som är så viktigt klockan 20 på onsdagar?! Jo, SVERIGES MÄSTERKOCK!!


LESS PÅ SNÖN



Luggis.. men det har jag ju dock inte nu, men det vet ni ju!

Jag ska i alla fall börja med att säga, att jag är grymt less på snön nu - dra åt fanders med snön liksom. Sen kan jag säga att jag haft min andra inskolningsdag idag, dagtid. Det har gått lite bättre idag ändå, men det är väl för att man börjar få namn på de flesta osv. I morgon har jag också dagtid, skönt!

Efter jobbet så for jag och handla lite på coop, tankade och sedan hem. Nu har jag nyss ätit och nu ska jag gå och duscha tror jag, lika bra att göra det på en gång, så slipper jag göra bort det senare.

 


RSS 2.0