TIRED

Hanna - BIG NO! ;) han var mer i lämplig ålder för mig, så han är fortfarande min, min, min!

Ligger i sängen nu, FETT trött. Måste sova nu och ladda för i morgon :) nyårsafton, sista dagen på 2011?! Japp, så är det. Och nu börjar jag känna mig uppåt igen, och faktiskt börjar jag bli mer och mer pepp inför morgondagens bravader :) hörs i morgon, natti


ACCORDING TO JIM

"According to Jim" gjorde min kväll, haha, ligger och skrattar för mig själv. Det är ju bland de bäste man kan se!


SUCK

Inte har hon hört av sig om lägenheten idag heller... hur tänker hon? Måste man vara i sista sekund? Tänker hon göra det sista på nyår, i morgon? Lägenheten är min från 1/1.

Blir så less. Jag känner mig galet less, nästan så jag övergår i depp och har känslan av att inte vilja göra någonting alls. Men, jag SKA ha roligt i morgon, så det så! Nåja, nu ska jag inte vara sån. Jag bjuppar på en gammal bild!


TIDIG

God morgon, jag är på jobbet redan, se här redan 20 i... men jag kände att det var lika bra att kliva upp på en gång och inte snooza, hade jag snooza så hade jag garanterat försovit mig.

Så det är lika bra att vara här redan, chillar i soffan och är svinigt jävla trött. Jag har inte sovit mycket i natt alltså, typ några få timmar bara, fattar inte vad det var frågan om! Men men, snart är jobbdagen igång, yeey.


I HOPE IT WILL BE TOMORROW

Hej hej, hallå igen! Nu ligger jag i sängen, jag hoppas så inni gudarna att hon är klar i lägenheten i morgon så att jag få ta den nu innan helgen. Men då hoppas jag ju givetvis på en bra städning också, jag tänker inte städa det första jag gör, och framför allt inte någon annans dynga. No no no! Men jag hoppas hon är klar, och att det är bra städat!!!

Funderar även på att det snart är ett nytt år, 2012...? Helt sjukt. Allt går så fort. Nyårsafton på lördag liksom? Shit pommes :)


A LOT LIKE LOVE

Nyss kommit hem från jobbet, min näst sista dag. Det känns lite vemodigt, för jag tycker om alla jag jobbar med så otrooooooligt mycket! Men jag lär ju återkomma i extra-utryckningar.

Jag måste ju försöka få jobb någon annanstans nu sen, annars går det ju åt pipsvängen! Men det löser sig alltid :) Nu ser jag på "A lot like love". Sen ska jag sova, upp 6.15 i morgon!


FRÄSCH

Nu har jag nyss tagit mig en lång dusch, skönt var det och nu känner jag mig riktigt fräsch igen! Jag sitter framför tv'n i min härliga, rosa ziperall! :)

Men jag funderar starkt på att klippa Mittzi's klor och klippa lite vid hennes ögon, så jag får bort det torra som blir då det rinner från hennes ögon. Det vore skönt om jag gjorde det :) Sen börjar jag jobba klockan 16, så ska fara på 40 minuter!


RONJA RÖVARDOTTER

Godmorgon, vaknade av att resursen ringde. Jag är fett trött. Men just nu ser jag på "Ronja rövardotter" men ska väl snart gå ut med Mittzi en sväng, hon har varit ute själv också, så hon har säkert hunnit göra morgonbehoven! Men jag ska gå med henne en tur ändå :)

Då kanske jag piggnar till också, om jag går ut en tur :) Det luktade så gott och fräscht då jag tittade ut, fräsch luft! :)


NAN'NAN

Nu är det nan'nan (natti) här. Jag är trött, än fast jag sovit hur många timmar som helst natten som var och ytterligare några timmar idag. Godnatt!


GRABBEN I GRAVEN BREDVID

... älskar den filmen!

-"jaha, vars ha du hitta henne då?"
-"på kyrkogårn"
-"ja, jag tyckte hon såg lite blek ut"

Hahah, fan va dåligt! Men alltid lika kul då dom säger det. Nu är det nyheter, så ska passa på att gå ut med Mittzi och sedan borsta tänderna!


PLUTTAN MIN

Världens finaste tjej, min lilla
Mittzi <3! min älskling!

Sen vill jag bara säga att jag har världens bästa mamma och världens bästa bröder! Jag älskar er <3


HOPPAS INNAN HELGEN

Jag kommer få nya tapeter i tvrummet, hall och sovrum, även en ny matta i sovrummet :) Det låter ju kanon! Hoppas bara att hon blir klar till fredag nu då, skulle verkligen vilja ha den i helgen då det är nyår och allt!

Får jag den i morgon eller på fredag, då tänker jag ta dit en extrasäng så länge, sen hoppas på att det blir Ikea på måndag :D iiiih.


SÄLLSKAPSRESAN

Ser på "sällskapsresan - snowroller" just nu, haha, så jävla fula dom är! :D


PIPPI LÅNGSTRUMP

Jag somnade, sov till 14. Jag har ju sovit bort halva dagen.. hur kul är det? Men jag var trött, jag är fortfarande trött, skulle säkert kunna sova i flera timmar till. Men nu får det vara nog med sömn!

Nu ser jag på "På rymmen med Pippi Långstrump" ;) haha, kul! Lite nostalgi!


LATMASKEN

Jag klev upp och åt frukost men nu då? Nu ligger jag och Mittzi i sängen igen, haha, vadå lata.. men vadå, det är ju skönt :) Tror till och med att jag ska blunda en stund.


GOD MORGON

Jag sa igår att jag snart skulle sova, jag somnade på en gång då jag la bort telefonen. Haha! Men nu är jag vaken igen, men vill inte kliva upp för att det är så himla skönt i sängen och för att Mittzi ligger här bredvid mig :) mys!

Fast jag börjar bli hungrig, så jag ska snart stiga upp och göra mig en julgrötstallrik (tomtegröt) och en skinkmacka, julskinka ofc! Gott!


27 DRESSES

Ligger i sängen nu, myser med Mittzi, jag har ingen aning om hon tänker sova här eller om hon kommer gå över till mamma sen. Mysigt om hon sover hos mig, lillpluttan min! <3

Jag har sett på "27 dresses" ikväll, så himla bra film. Just love it! Och jag älskar Katherine Heigl, hon är en så sjukt bra skådespelerska. Men nu, mitt herrskap, nu ska jag snart sova, jag är trött. Puss


TANKEGÅNGARNA I FULL FART

Äh, jag beställer inte grejer ikväll, ska ringa och kolla i morgon om dom kan reservera grejer åt mig till på måndag. Så kanske vi kan åka ner då och köpa allt, då får jag ju hem allt på en gång.

Om jag beställer hem så är den preliminära leveranstiden inte förrän den 13/1... hallå, jag har bråttom att få alla mina fina grejer!!! Så förhoppningsvis så får man reservera om man är 100% säker på att man ska ha sakerna, för det är jag!

Intresseklubben antecknar förstår jag, men det är det enda jag tänker på, för hur kul ska det inte bli att få alla nya, fina saker? Jag lär sova som en prinsessa i min nya säng bland annat, sen alla andra fina saker. Åh :)


LEVA

På nyår ska vi LEVA! Hoppas det är ett gott, vitt vin, det ser gott ut på utsidan i alla fall, så jag tror att det är kanon ;) Jag längtar till nyår, det blir nog superkul!! :)


VÄNTETID

Det som är synd är, att det är så lång väntetid på renoveringen, så det kan ta upp till ett år innan jag får nya tapeter osv, men det får jag väl leva med, jag får försöka få det så fint som jag kan ändå och se fram emot renoveringen sen :) Toan är ju renoverad i alla fall, och ny ugn+spis och ny kyl+frys.

Jag längtar tills jag börjar få ordning på alla grejer, fått upp alla möbler och så, det ska bli så kul att fixa MITT hem :)


GIVE ME THE KEYS

Jag har varit så uppspelt över att vi skulle på Ikea i morgon, men nu blir det inget. För vi var typ säkra på att tjejen som hade lägenheten skulle vara klar i morgon då besiktningen är, men, hon hade någon soffa kvar och om hon har städat vet jag inte (?!). Less.

Så då kan vi inte fara dit med grejerna på en gång, därför blir det inget Ikea. Jag ska istället beställa hem från Ikea, de viktigaste sakerna, så då får dom köra hem det åt mig. Det är inte så dyrt, så det funkar ju. Då får man fara på Ikea sen, då det gäller mindre saker.

Jag får förhoppningsvis nycklarna på torsdag eller fredag, så då kan jag ju börja flytta en del i alla fall :) Låta dom köra hem köksbordet och sofforna bland annat, om dom har tid innan helgen, men det hoppas jag, om jag får lägenheten vill säga. Jag bör få den, den är ju min från 1 januari. Hoppas!


RÄNNER RUNT

Är och ränner runt i stan, nu är vi ute på utekompaniet, fast jag väntar i bilen. Eheh. Sen ska vi bara på coop en sväng, innan vi åker hemåt :) Jag är chaufför idag, vet inte varför egentligen, jag fråga om inte jag kunde få köra och de fick jag, Jiiihaa! Har jag nämnt att jag älskar att köra bil? ;)


TOMORROW

I morgon ska jag och mamma skjutsa mormor till en massör/knäckare, hon har så sjukt ont i ryggen :( Sen ska hon väl handla lite grejer. Så det är vad jag ska göra i morgon i alla fall, sen får vi se. Ska vara ute i morgon också, om det är bra väder :)!


THERE'S SOMETHING ABOUT MARY

Ser på "den där Mary", haha, alltid lika stressande. Men den är kul! Jag ska borsta tänderna i pausen, är lika trött som alltid. Tröttis! Hihi.


HAPPY HAPPY

I morgon har jag egentligen pool, men jag pratade med resursen idag, och jag var inte uppskriven för jobb-dag i morgon, alltså inte uppskriven för poolen, utan jag var bara uppskriven på mina "stationära" dagar denna vecka. Så jag får ledigt i morgon, i och med att jag inte stod uppskriven i morgon. Fett skönt, då har man liksom två lediga dagar helt plötsligt!! Glad tjej :)


DAGMAR

Hallå hallå, helvete vad det stormade och regnade inatt... Dagmar (vem döper stormen till dagmar?!) var igång hela natten plus morgonen. Strömmen borta, alltid så extremt irriterande då den är borta, man är så beroende av den.

Vårt vatten rinner knappt då den är borta heller, och jag var TVUNGEN att duscha, kände mig så äcklig, men har ingen aning om jag fick ur schampot på grund av att det knappt kom nå vatten. Fett irriterande.. grr!

Sen ishalka på det, så ut och sanda gården plus uppfarten. Klockan 14.30 åkte jag ner på jobbet, började klockan tre. Slutade 20, så jag kom hem väldigt nyss. Strömmen är tillbaka, så jag ser på postkod nu!


SOVA GOTT

Nä, nu måste jag sova. Jag ska sova så ordentligt skönt att oj, vad jag ska sussa gott :) Godnatt på er, sleep well!


TRÖTTER

Just nu ligger jag i sängen, ja, sängen... ni läste rätt. Jag var på väg att göra mig i ordning, för jag var jäkligt sugen på fest, än om jag är sjukligt trött. Men sen bestämde jag mig för att skita i det ändå. Men jag märkte att det ändå var ett bra beslut, för Gud så trött jag är!

I fredags somnade jag kanske 1 (?), klev upp 6 på lördagsmorgonen och jobbade till 14. Jag for hem, var hemma i fem minuter och då ville Tobbe bli hämtad. Jag körde ner igen och hämtade han, kom hem - duschade - såg Kalle (ett måste på jul) - sminkade mig - sen ner till mosters för en mysig julaftonskväll :) Väl hemma så somnade jag kanske halv 2/2 och klev upp 6 i morse igen, för jobb till 14. Visst, korta arbetspass, men ändå lite sömn. Så det är inte konstigt att jag är trötter!


PS

Ps. Bilden där Mittzi ligger bredvid en leksak, det var en av hennes julklappar - Älgen Hälge :) Han är väldigt omtyckt, precis som hennes andra vänner :D Det är så himla kul att ge henne nya saker, man riktigt ser hur överlycklig hon blir! :)


MYSPYS

Enda bilderna jag tog på julafton, men söta bilder! Mittzi älskar julklappar, precis som alla andra :D Jag hade en väldigt mysig jul :)


DREGEL

Jag kom bara på, helt plötsligt, att då jag och mamma var på naturkompaniet tidigare i veckan - då kan jag ha sett den mest sexigaste man någonsin. Ambulanskille dessutom.. stora muskulösa armar, alltså, då snackar vi muskler. Blodådrerna stod ut på grund av muskler! Tatueringar på armarna... ja ni hör ju bara, fyfan så HET! Jag dreglade ju nästan.... manlig nanting! Grrr!


JUL, JUL STRÅÅÅÅLANDE JUL

I tisdags var jag hos Elin och vi hade "lilla julafton", mysigt :) Jag fick en superbra vinöppnare, en fin tavla och två koppar med tillhörande fat av Elin! :) Sen fick jag en jelly bean (stavning?) skål i rosa av Maud och Sören :) Jättefin!

Igår var det rätta julafton, vi var hos moster. Fick gott julbord och bra julklappar, dyra julklappar. Men jag gillar att få dyra och bra saker, som man behöver och vill ha, som känns drygt att lägga pengar på själv. Det är gött :)

Jag fick;
- en vardagsrumslampa, SUPERFIN, av mamma :)

- hudkräm till ansiktet från Make up store, som är ASBRA för min torra hud, fick jag också av mamma :)

- ett jättefint och bra strykjärn av mormor :)

- pengar -> speciellt till tatuering/ar av mina bröder :)

- ett Lasse Åberg vinglas från mosters :)

Jag hade en asbra julafton och är hur nöjd som helst med mina klappar!!! :D


FEM DAGAR

Skämmes tamme fan... fem dagar sen jag bloggade sist. Men jag har inte orkat, känt mig lite nere, så jag har mest bara sovit på min lediga tid.

Skriver om "lilla julafton" och julafton sen, ska ta mig en tunnbrödsmörgås med blana nu... är på jobbet!


FÖRSÖKA

Nu ska jag försöka sova, eller kanske läsa lite solo först, jag får se. Hoppas jag kan sova, känner mig inte trött. Skriver kanske i morgon, jag får se!

Puss & godnatt


MYS I MORGON

I morgon ska jag träffa Elin i stan, vi ska bara umgås och chilla på stan. Äta en liten matbit kanske. Sen börjar jag jobba 15 och slutar 20, då ska jag bara hem och hämta Mittzi, sen vidare upp till Elin och ha julklappsmys! :) Sen stannar jag och Mittzi där till på onsdag!

Det känns som en bra dag!


YRHÖNA

Hej hej hej! Jag har jobbat idag, 7-16, varit ovanligt jobb-pigg idag, sprungit runt som en yr höna hela dagen :) Sen var jag bjuden på middag hos Elle och barnen, Tore var också där, barnens farfar :) Johan (barnens pappa) jobbade till 6, så jag hann inte träffa honom. Jag fick god lasagne och sallad :) mums!

Jag kom hem typ halv 7. Nu har jag nyss duschat, fett skönt :) Tror jag hörde mammas bil nu också, hon kom nog upp på gården precis nu :)


BRIDGET JONES DAGBOK

Tittar på "Bridget Jones dagbok", haha, den är alltid lika underbart bra! Den anda är också så jäkla bra, love it!


MÅR BRA

Uppdatering om hur jag mår; jag har mått lite halvpyrt mitt på dagen, men det var antagligen för att jag tappade allt jag hade i magen i natt och att jag sedan åt en macka då jag vaknade, då blev väl magen helt knas.

För nu mår jag bra i alla fall, så antagligen mådde jag dåligt i natt på grund av att jag åt för mycket pesto på kvällen, det är enda förklaringen! Min mage är ju känslig, så det kan vara så. En sak är säker i alla fall, jag har inte magsjuka :) THANK GOD!


WHAT A NIGHT

What a night.. jag somnade snabbt, jag var trött som tusan. Sen vaknade jag och mådde sjukt dåligt, gick till toan och spydde som en... ja, jag vet inte vad. Gick och la mig igen, jag försökte andas och slappna av, somnade en stund igen och sen var det bara att ta hinken som jag tog in på rummet, också spydde jag igen. Vad hände egentligen?

Jag trodde att jag åkt på magsjuka, men då bör jag ju vara dålig idag med, och än är jag inte det i alla fall. Men natten var dryg, jag sov till 12 idag.


NIGHTINIGHT

Filmen slutar 23.50, jag undrar om jag orkar sitta uppe tills dess eller om jag ska lägga mig. Jag är sjukt trött, som vanligt. Jag har ju sett den här filmen några gånger, så jag vet ju hur den går. Men det förvånar mig inte om jag tjurar och ser den ändå, än hur trött jag är!

Jaja, spela roll, jag ser väl hur jag gör. Jag ska i alla fall borsta tänderna och göra mig klar, då är det närmre sängen ;) haha. Men jag säger nog godnatt nu, orkar inte skriva mer idag.


BRÖLLOPSFIXAREN

Det blev ingen avkoppling med bok, satte mig i soffan framför tv'n istället. Just nu ser jag lite på "så mycket bättre" och sen ska jag se filmen som jag sett ett par hundra gånger typ, "bröllopsfixaren" med Jennifer Lopez!

Ganska skön lördagkväll med andra ord, dock är jag faktiskt ganska sugen på hög musik och vin. Men en mysig och lugn kväll är aldrig fel heller :)


TACOS

Jag hade tacos klart då mamma kom hem från jobbet, gott var det. Nu sitter jag bara här igen och lyssnar på musik, ska snart göra något annat, vet dock inte vad. Läsa kanske?! Det är lördag, jag är ledig och har inga planer, då kan man ju bara ta det lugnt med en bok väl? Ganska mysigt och avkopplande tycker jag i alla fall!


I'LL SEE YOU AGAIN



Sitter vid datorn nu, har lagt in räkningar och sedan grejat lite med överföring till och från iphone, det gick väl inte så bra som jag önskade men, lite fick jag ju gjort. Ehehe. Sen har jag bara lyssnat på musik och tänkt, tänker på det som gör ont och kan inte förstå, jag kan inte för mitt liv förstå varför, än hur många år, månader, dagar, timmar, minuter, sekunder det gått, sen det mest fruktansvärda i mitt liv, inträffade.

Jag kan inte fortsätta skriva, jag känner hur tårarna tränger på, och jag orkar inte med tårar, inte just nu. Men jag kan dela med mig av låten, låten vi hade då vi hade en fruktansvärt jobbig begravning, begravning av världens bästa människa, världens bästa pappa, min pappa! Jag saknar dig, jag saknar dig så det gör ont pappa!

EN VECKA

Jag sov ut lite idag, vaknade 11.10, det var fett skönt alltså. Men jag tror att jag sovit för hårt, för jag vaknade med världens huvudvärk!

Idag är det lördag, om EN vecka mina vänner, om en vecka är det julafton 2011. Yeey! :)


SLEEPTIME

Nä, nu ska jag sova. Jag lär slockna på en gång, bara jag lägger mig i sovposition ;) I morgon är jag ledig, jiihoo vad jag ska sova ut :D

Godnatt och sovgott, fina människor!


CHRIS MEDINA

Nu gick jag och la mig, orkar inte se hela processen då titanic sjunker och allt det sorgliga händer, då skulle jag väl bara börja gråta, och det orkar jag inte... helt sjukt att titanic har hänt på riktigt, med alla människor, fyfan. Samma sak med Estonia, hemska händelser! Fy!

Men nu ligger jag i sängen som sagt, varmt och mysigt, med lurarna i öronen och lyssnar på Chris Medinas album! <3


TITANIC

Vi ser på "titanic", alltid lika bra, alltid lika romantisk och härlig, men även alltid lika spännande och hemsk. Så sjukt sorglig film, men ack så bra! Den går på TV4 film, slutar 01.00 tror jag, så jag kommer nog inte se hela. Tur jag har sett den förut säger jag då bara ;)

Nu är det paus, då ska jag passa på att borsta tänderna och ta bort mascaran! Intresseklubben antecknar?


15 DAYS

Jag vill bara påpeka att det är 15 dagar kvar tills jag får flytta in i min nya lägenhet (enligt kontraktet i alla fall)!! :D Jag fick min första hyresavi idag, den som avser Januari månad ;) SNART :D Ni kan ju gissa om jag längtar!!


TANDLÄKAREN

Jag var uppe med tuppen i morse så att säga, började klockan 7. Dagen har gått fort, jobbet har gått bra, osv! :) Då jag slutade så for jag in till stan, först på kvantum och köpte hårspray samt hämta ett paket och sedan in i (stor)stan. Idag blev två örhängen och sockar inhandlade till mig själv... men lyckades även köpa en julklapp. Nu är det "endast" två kvar. Heja mig!

Men sen var jag ju även till tandläkaren, för att jag själv ville dit. Jag har haft extrema ilningar i en tand, i säkert ett år, men dom har bara sagt att allt varit OK.

Men nu en gång för alla, ville jag att hon skulle kika efter, och jag hade inte hål, men något annat fel som gör att man kan få ilningar. Så hon sprutade bara på något hårt som hon sen filade ner, så nu ska jag slippa ilningarna, yeeey :D


TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN

Det var skönt med duschen, helt underbart, som alltid! Efter duschen så har jag bara tagit det lugnt. Just nu sitter jag och ser på "tomten är far till alla barnen", haha, det spelar ingen roll hur många gånger man ser den, jag blir lika stressad varje gång!

Men jag har nyss borstat tänderna, så jag ska snart gå och lägga mig. Ska ju upp klockan 6 i morgon. Men först så ska jag läsa boken, innan sömn! Och jag hinner kanske skriva ett inlägg till.


HALSBRÄNNA

Jag blev sjukt mätt på salladen, shit alltså, halsbränna på köpet fick jag också, kul? Nej. Men gott var det med mat i alla fall.

Nu sitter jag och chillar i soffan, funderar på att gå och duscha typ nu. Det skulle vara fantastiskt skönt. I morgon jobbar jag 7-14, sen ska jag till tandläkaren 15. Sen kanske jag kan fixa de sista julklapparna, eller vad tror ni?!


FILM & MIDDAG - UTMÄRKT KOMBINATION

Jaja, nu blev det inlägg på inlägg känner jag, men jag fick sådan "skriv-pepp". Men nu tror jag att jag ska sätta mig framför en film och äta mat, köpte hem cesarsallad från waynes! LOVELY! Jag älskar cesarsallad, det är typ bäste maten man kan köpa, i alla fall bland de bästa. Japp, jag ska göra de, det lät som en utmärkt ide!

NYTT IPHONESKAL... IGEN



Till något roligare, eller roligare... jo, det är roligt. Jag har beställt ett nytt skal till Iphone (igen!!!!), jag skulle ju inte handla något mer till mig själv innan jul, men så bra gick det med det. Det är livsfarligt att man kan beställa på nätet... men i alla fall, jag har ju ett liknande också jättefint i rosa, och superbra. Det enda jag stör mig på med det, det är att man måste ha "luckan" öppen för att komma åt där man stoppar in laddaren.

Men det behöver man ju inte med det här ser ni, där längst upp på bilden ser man det. Att det dessutom är rosa är ju perfekt :) Jag gillar då man kan ha skal över hela telefonen sådär, att man bara har en lucka över själva skärmen. Det är både praktiskt och snyggt! :) Sen att man kan ha luckan stängd då man laddar, det gillar jag!


ILSKEN

FYFAN, vad arg man kan vara på de som ska sköta om att sanda vägen............... HELA vår sida av byn, är totalt Osandad!!!!!!!!!!!! Igår var det nog halt, men ingenting mot för idag. Jag höll nätt och jämt knappt på att ta mig upp för en backe, backen borta vid jaktstugan, då jag var på väg hem. Det är rena rama skridskobanan. Vi måste köra runt, åt andra hållet, på grund av dom stängt av vägen "mot stan" om man säg så, antagligen för att de byter trumma (vi har inte fått någon "varning" om vad som händer), men stängt av vägen har dom i alla fall gjort. Och antagligen är det därför dom inte sandar vår sida överhuvudtaget, men är dom fullkomligt dum i huvudet eller?! Det är inte vårt jävla problem att dom stängt av vägen!!!! Vi måste ju kunna köra till och från jobb, stad och ALLT vi med?!?! Inte bara de som bor på annersia.....

Ni ska bara se vägen. HELT SJUKT. Har aldrig sett/varit med om så blå väg någon gång. Totalt isblank och minsta lilla för kraftig inbromsning, då är det ju i princip kört. Så man måste typ köra 30 och vara försiktig på bromsen, för att ta sig på andra sidan sjön, och därifrån kunna köra på sandad väg till stan. Men man kommer nätt och jämt upp för uppförsbackarna....... ja, jag är förbannad och var tvungen att skriva min ilska här!!!!!


ÅTERBESÖK PÅ ÖGRENS OPTIK

Tog ledigt idag, hade en del att göra i stan. Bland annat så var jag på återbesök på "ögrens optik" och kollade hur synen var nu, om glasögonen fungerat bra osv. Synen hade blivit lite annorlunda på "+sidan", men det var ingen kraftig förändring och jag behöver alltså inte kosta på starkare, nyare glas redan. Utan det var en så pass liten förändring och glasögonen funkar jättebra, så därför bestämde vi att vi skulle ses på ett år igen och se hur synen är då, om jag behöver byta till starkare glas då. Så det ser vi väl då!

Sen gjorde jag bort en del andra saker och efter det så tog jag en sväng på stan och blev en julklapp rikare. Nu har jag kvar att köpa till mina två bröder och till mormor. Mormor tror jag att jag vet vad vi ska köpa, jag och brorsorna tillsammans. Men vad i hela friden ska jag köpa till Tobbe och Macke?!?!
Svårt x tusen. Nåja, det löser sig, någonting hittar jag säkert på, tillslut. Har ju bara en vecka på mig nu snart... tiden går fort mina vänner! :)

GÄSP, GÄSP

Shiiiiiiiit asså, hur kan jag vara så sjukt trött?! Jag sovde ju tammetusan i två timmar i eftermiddag, men ändå så sjukt trött. Gäääääsp!

Filmen slutar om typ 5 min, fånigt att jag tjurar och ser klart den, jag kan den utantill. Just love it! Den är så jävla kung, så jag måste bara se den :)!


LUCIAFIN

Sandra gjorde mig luciafin i håret igårkväll, på jobbet. Inbakad fläta med luciaglitter ;)


ÄRENDEN

Det är paus i filmen, så jag kan lika väl skriva ett till inlägg. I morgon har jag tagit ledigt, jag ska bland annat till ögrens på återbesök för att se att mina glasögon fungerar bra, sen har jag en del andra ärenden att göra.


JULLUNCH

Jobbat idag, 7-15. Det var jullunch på församlingshemmet, för de gamla som ville följa med dit. Jag och Helen följde med som personal från vår avd. Till lunch var det julgröt med en tunnbrömacka med skinka. Det var gott som bara den! Sen kaffe och pepparkaka efteråt.

Efter att jag och mamma ätit middag ikväll, då gick jag och la mig i sängen, var så sjukt trött, jag somnade och klev upp halv 8! Gick direkt och duscha för att vara klar till "bonde söker fru", det var ju bondebröllop där ikväll! Och just nu ser jag "på smällen", sen ska jag sova, jag är fortfarande fett trött!


VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING



Det var den här klänningen jag helst av allt ville ha på balen, en väldigt liknande variant i alla fall, men det kändes som lite för besvärligt att någon skulle kunna få till en sådan likhet. Men visst är den helt otroligt underbar? Det är nog världens finaste klänning, Lopez måste vara lycklig att få ha den på sig.


MITTZI



Måste bara ladda upp denna bild också, klockren! Snacka om att se ut som en livsnjutare,
min underbara ögonsten ♥


DÅLIGT MED UPPDATERING

Det blev inte speciellt många inlägg igår, men jag bloggar ju oftast från iphonen, och vi har haft något fel på mobila nätverket med tanke på all kaos som varit med all snö och utan ström osv. Det är fortfarande inte helt återställt med mobila nätet, så därför blir det mindre bloggande då det knappt går att ladda in inläggen.

Nåja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa... ja, jag har börjat med en ny bok! Jag har kommit in i en läsarperiod tydligen! Ibland har jag perioder då jag läser, läser och läser och ibland perioder där jag inte vill eller har tid att läsa någonting alls. Men i alla fulla fall så ska jag på jobbet sen, jobbar kväll. Dock ett kort pass, så det känns superbra!



Min lilla sötplupp som åkte med mig i cykelkorgen en gång, typ i somras eller förra sommaren, minns inte!


HAPPY

Jag är så himla lycklig för en kompis skull, som idag fick sin underbart fina lilla dotter! Det är så himla underbart då man får höra en sådan nyhet!

Jag fick nyss en bild, och jag säger bara - underbart fin, det är bara förnamnet. Hon är så sjukt gullig! :) <3


HALVSTRESSIGT

Jag läste ut boken igår, sen somnade jag som klubbad. Vaknade idag, och vad är det? Jo, strömlöst igen, sen tre på natten. Inget vatten hade vi heller, så det gick alltså inte att duscha. Jag gick och la mig igen, somnade och sa att mamma var tvungen att väcka mig klockan 12, hon råkade glömma och väckte mig 20 över.

Jag flög upp, snabbmålade ögonfransar och bryn, för att se något pigg ut, tog på mig pannband eftersom jag inte kunnat duscha och sen ut och starta bilen + sopa av all snö, sen fara. Sandra ringde och fråga om jag kunde plocka upp henne, för hennes bil startade inte, så då blev det den lilla omvägen också, MEN vi var på jobbet prick 13 då utbildningen började. Den var från 13-15, så det gick ju bra ändå!


MYSIGA DAGAR

Hej hej, hallå.. jag är hemma nu, kom hem cirkus 21.45, jag och Helen slutade 21.15 och sedan körde jag ju hem henne med, så det tog en stund extra. Men vad gör väl det, lite extratid med Helen är alltid gött :) Jag har som sagt sovit hos dom i två nätter, for dock hem i några timmar igår efter att jag slutat. Sen då jag kom till Helen & Jonas, så var hennes syster med familj redan där, hade påbörjat matlagning osv. Jag satte i gång att hjälpa Jenny (Helens syster) medan Helen fick hoppa in i duschen. Det blev tacos, och det var så sjukt gott!

I alla fall så var det så himla trevligt, AS-längesen jag träffade Jenny, så det var riktigt mysigt att få träffa henne igen. Och hennes man + småpojkarna var så himla fina och trevliga dom med :) Småpojkarna var det full fart på hela tiden, förstår inte var all energin kommer i från, men det är så det ska vara :) Jag har haft det himla mysigt hos dom, och vi ska lätt göra om det!

Här hemma har det ju varit strömlöst från fredag - idag mitt på dagen + att nätverket har varit kaos. Men strömmen kom ju idag, hemtelefonerna funkade inte först, men tillslut fixade dom det. Men än är inte nätverket på mobilerna okej, så hoppas dom löser det i morgon. Gud va långt detta inlägg blev.... nu ska jag lägga mig och läsa, sen SOVA <3

SOMNADE

Nu är vi färdiga på jobbet, nu väntar vi bara på rapport. Sen ska jag köra hem Helen och sedan åka hem till mamma! :)

Haha, så fult, förra inlägget jag skrev, om att jag var så trött... jag slocknade då jag hade skrivit inlägget och lagt bort telefon, jag halvlåg, och då bara somnade jag, Helen väckte mig efter en stund. Haha, då var jag trött! Men då var jag ju lite piggare då jag skulle sätta igång att jobba igen ;) Ehehe!


SJUKT TRÖTT

Är på jobbet, vi har tagit en liten paus med lite kaffe/saft. Jag är så sjukt trött, sjukt trött alltså... jag kommer säkert att somna som däckad ikväll.


CESAR

Jag skulle handla julklappar idag... jag är på stan, jag har köpt en julklapp och en sak till mig själv. Nu har jag gett upp och satt mig på Waynes för att äta, helt själv dessutom, känns... ensamt!

Jag börjar 16.15, så jag tänker nog chilla här ett tag, i min ensamhet. Haha! Men det ska bli gott med cesarsallad, jag är ashungrig nu!


LEOPOLD

Helen och Jonas kattpojke!

 


PSSSST

Ps. Strömmen är borta än, nyss pratat med mamma. Nu har den varit borta sen fredag 17.30 till nu... och vidare? Det verkar ju inte lösa sig i alla fall. Sen finns det knappt nå nätverk hemma heller, så man måste stå på en speciell plats för att kunna skicka sms el. så. Helt sjukt. Ds.

Bilden gör inte rättvisa, men det är sjukt mycket snö i alla fall.


HOS H & J

Oj, dålig uppdatering... men i fredags jobbade jag kväll, det var helt sjukt med snökaos. Så jag och Helen bestämde att jag skulle sova hos hon och Jonas, i och med att vi ändå har jobbhelgen tillsammans, så vi skulle ju båda jobba från 7 på lördag. Jag slutade 14, då jag kom hem så var det ännu mer kaos - hur mycket snö som helst, TUNG snö, blöt snö. Simon var och skottade hos oss med traktorn, det gick knappt att komma upp på gården men tillslut så.

Strömmen var borta fortfarande, den for halv 6 på fredagkväll. Jag var hemma i någon timma, sen for jag ner till Helen och Jonas igen, jag var bjuden på tacos, det var fett gott. Sen sov jag över hos dom igen, ehehe! Mys! Ikväll jobbar vi igen, men Helen börjar tidigare än mig, så jag ska kila på stan lite.


STADSTUR

Jag och mamma har varit på stan idag, vi köpte köksbord + stolar (får det från mormor) och skinnsoffor, en tresitts och en två (får den gruppen av mamma), det får stå på lagret där på möbelaffären tills jag flyttar in :) Shit så jag längtar!

Sen har vi åkt hit och dit, här och där, tittat och handlat lite. Jag köpte ett myslinne + fleecetröja, passande till mina mysbrallor i fleece. Sen fick jag ett jättefint, varmt ute-pannband av mamma, och sockar och örhängen. Det har varit en bra dag, men nu är jag fett trött, kommer somna som däckad sen!


IGÅR

Igår var jag hos Elin, vi åt så sjukt jävla god mat och drack vin. Vi hade det himla bra hela kvällen. Vi fortsatte på Olles senare, och for hem kring halv två kanske. En mycket bra kväll!


HOS BÄSTA ELIN

Jag är hos världens bästa, den som vet allt mig.... vem?! Elin såklart :) Hon har bjudit på HUR GOD mat och efterrätt som helst, så jag är så "stinn". Vi dricker gott, vitt vin :) vi ska snart dra vidare, mot stan, för en fortsatt bra kväll! Jag känner mig lyckligt lottad som har Elin vid min sida, utan henne, ja.. kan inte tänka mig ett liv utan hennne!


FRYSER

Godmorgon, shit vad jag är trött. Fattar inte hur det har blivit nu, då jag är uppe så länge på nätterna. Attans.

Jag var inte sugen på frukost nu, men jag har fått i mig en macka och nu dricker jag te, för jag fryser. Bilen står och går ute, så den är varm till jag ska fara, vilket är om ynka tre minuter.


KLOCKAN E MYCKET

Oj, vad mycket klockan hann bli. Jag ska upp om 6 timmar, men jag är pigg än, så jag ska läsa lite bok och sedan får jag se. Eheh! Bra kväll väntar i morgon som sagt, och jobb på dagen, så förvänta er inte så mycket här på bloggen i morgon ;)

Godnatt & sovgott <3


IMORGONKVÄLL

Det har gått bra på jobbet, som alltid :) Jag slutade halv 9, så kom hem någon gång efter de. Sen har jag och mamma bara surrat, och nu surrar hon i telefon så nu chillar jag bara. Tobbe var nyss hem en snabb sväng också :)

I morgon jobbar jag 7-16, sen ska jag bara hem och duscha + sminka mig, sedan vidare upp till världens bästa Elin för mat och lite gott vin. Sen drar vi vidare ner mot stan för en trevlig ensam kväll med varandra, prata som bara den och ha det hur bra som helst! Hennes pojkvän ska vara chaufför :) det låter som en perfekt kväll enligt mig! :D


TRÖTT

Nu har jag läst några kapitel, och blev ganska trött. Men jag ska ju snart fara på jobbet, så det är bara till att vara vaken. Boken är bra, som vanligt då det gäller min favorit-författare.

Nu ska jag kliva upp och måla mina ögonbryn, så jag inte se alldeles blek ut, mina ögonbryn är sjukt ljusa, omålade.


NYDUSCHAD

Det är alltid lika härligt med en dusch! Nu är jag nyduschad, har myspyamas på och la mig i sängen, jag har hett på forvärmaren och ska läsa boken :)


KLOKLIPPNING

Jag klev upp 11 i morse, hade sovit längre om det inte vore för att mormor ringde och väckte mig. Jag klev upp åt frukost, sen gick jag ut med Mittzi. Efter det så klippte jag hennes klor, inte så populärt från hennes sida, men det gick bra och hon var duktig :)

Sen gick vi ut en sväng igen, och då fick Mittzi syn på en räv, vad gör hon? Jo, hon ska såklart jaga den, men då den försvunnit bakom ett hörn så våga hon inte följa efter mer ;) haha, sötgumman min, hon tycks vara så morsk :D

Nä, nu ska jag gå och duscha. Jobb ikväll, 16-20.30! Ganska skönt ändå, ledig lördag, söndag och måndag, sen börja 16 idag. Känns som en lång ledighet! :)


LÄSER

Jag ligger och läser lite nu, men nu börjar jag bli trött, så jag ger väl upp snart, för en god natts sömn!


NYA BÖRSEN

Köpte ju en börs idag, den ser större ut än vad den är. Jag köpte en liten med mycket kortfack. Jag ville ha en liten börs för att jag ska kunna ha den enkelt i fickan bara, så jag slipper bära väska, jag får sådana problem i rygg och axlar då jag bär en väska med massa grejer.

Fin och gullig va?!?! :D

 


SMÅPOJKARNA

Jag var ju på stan idag, köpte dock bara en börs till mig själv men också en julklapp till mamma :) Sen for jag ju upp på sjukan och träffade läkaren min för en kontroll, det såg fint ut. Provsvaren får jag om någon dag :)

Sen for jag till Elle och barnen och fikade go'fika :) Johan jobbade, så han träffade jag inte! Men däremot så kom Elles tvillingsyster Sandra och hennes lille son förbi en sväng också, mysigt :)

• Den mörka bilden är på Elles yngsta, lilla Ludvig :D
• och den andra är på mig och lilla Ralf, Sandras lilla plutt :)

Så himla mysigt med bebisar! Gull <3

 


BÄTTRE ELLER SÄMRE?

Petra, jag får svara på din kommentar såhär, för tydligen går det inte att svara på annat vis ;) Men ja, det snöade lite igår, men det var ytterst. Hoppas det stannar bara, för nu vill vi ju ha lite ljus och inte en mörk och grön (?!) december/julafton.

Eh.. nu har jag hamnat här igen, trixat och fixat.. själva denna text fixade jag i vit och överskrift i matchande grönfärg som de gröna bollarna i headern. Blev det bra? Någon? Bättre eller sämre med vit text? Hade grå innan. Nu har jag väl inte direkt många läsare, men ni kan ju kommentera ifall ni känn för't ;)

HOS DR

Nu har jag nyss suttit inne hos min läkare och babblat, han har kollat lite olika grejer. Det såg bra ut! Jag fick även vaccin. Nu väntar jag bara på provtagningen! Sen ska jag till Elle och barnen för en fika :)


GOD MORGON

Som vanligt så är jag bäst på att snooza, så jag klev upp 20 över 9, vilket var lite sent. Men men, jag har duschat och ätit frukost, nu funderar jag på om jag ska gå ut med Mittzi innan jag sminkar mig eller tvärt om?

Jag ser väl! God morgon förresten! :)


SLEEP WELL

Jag har nyss pratat med en norsk kille jag lärde känna på irlands-lägret, över chatten på facebook, så himla kul att ha kontakt. Jag blir glad hela jag av att prata med han eller någon av de andra två norska pojkarna. Dels för att dom är så himla goa och dels på grund av norskan, hur charmigt är det inte? Just love it! Jag önskar att jag någon dag får träffa dom igen, i alla fall någon av dem, de vore awesome! :)

Nu ska jag sova, ska upp typ 9 i morgon, ska gå ut med Mittzi, duscha, äta frukost och göra mig klar. Sen fara vid typ 11, för att hinna köpa några julklappar innan jag ska till läkarn! Så, godnatt och sovgott!


SNÖN FALLER

Jag hoppas verkligen att snön kommer för att stanna denna gång. Jag är inte så superglad för snö, men just nu är jag det, jag vill få det ljusare, slippa mörkret vi dragits med så länge nu. Jag menar, hallå, det är 4/12 idag, snart 5! Vi brukar ju normalast få snö i oktober typ...

Nä, nu måste "det vita guldet" få stanna och låta oss ha en vit december och en vit och fin julafton!


HELT SJUKT

Shit, läst lite inlägg från mars 2009, om behandlingar och allt. Snacka om att allt bara ploppar upp i huvudet. Jag ser precis allt framför mig och minns allt. Annars har man ju lagt allt bakom sig, men då man väl läser allt jag skrivit, till punkt och pricka, då blir allt så klart igen. Egentligen fattar jag inte allt jag gått igenom. Helt sjukt.


BECK-ANNONSMANNEN

Nu blir det denna film, går på TV4 just nu. Detta är en av de bästa BECK enligt mig. Jag kommer dock att se ett annat program 21.30 till 22.15, för det missar jag inte, det är "en idiot på resa".

Men nyheterna är ju ändå kl. 22 på 4an så jag missar ju endast 30 min ;) I och för sig så kan jag ju se BECK när jag vill, har 25 filmer av 26. Bara ettan som fattas! :)


JUST NU

Jag ser på "hur man blir av med en kille på tio dagar" på dvd'n. Den är så jäkla bra, hur många gånger man än ser den. Men det är slutet nu, sen ska jag se BECK som går på TV4 kl. 21!


BESÖK TILL DOKTORN

I morgon blir det ett besök hos min läkare, för en kontroll av... allt? Nämen, det är en större kontroll med klämma och känna, blodprover och så, för att veta att allt ser fint ut.

Sen ska jag till Elle efter läkarbesöket, det blev inte i torsdags som vi tidigare bestämt, så vi tar det i morgon i stället :) Jag tror att jag ska på stan innan läkarn också, köpa julklappar! Jag har klart till en person, och dom slog jag in idag :)


BJUPPA PÅ EN BILD

Den bilden uppe på min nya, exklusiva header är typ sen i fjol, med mina gamla glasögon av märket cheep monday. Nu har jag nya, stora av märket Sixten herrgård :) Det är dom på bilden i detta inlägg! Dom är grym! :)


PEPP

Nu har jag fixat och trixat här på bloggen, ny header (inte den bästa, men den duger) och en ny, passande bakgrund! Det känns kul med att blogga på blogg.se igen, det är ganska stor skillnad på devote och denna sida. Så nu är jag lite pepp på att blogga mer igen :) Hoppas bara att de som följt mig på devote flyttar med mig, hit till min "ny-gamla" blogg :)

Jag har ju även gjort en länk till devote-bloggen, om man vill gå tillbaka och läsa vad jag skrivit för "jätteskojiga" saker där. Den länken hittar ni under "länkar" på höger sida, typ längst ner. Sen kan ni ju även gå tillbaka och läsa asgamla inlägg här, på denna blogg, för det var ju med denna blogg jag började blogga, vilket är några år sedan :)

BYTA TILLBAKA?

Jag gillade denna bloggapp, det var roligare att skriva här på blogg.se... så jag tror att jag ska fortsätta här, och skriva på devote att jag bytt.. igen!

Men först ska jag sätta mig vid datorn och fixa lite på denna sida, få lite ordning och reda. Höhö!


EY

Tjena, tänkte testa hur det är att blogga på min gamla blogg, om bloggappen är bättre osv. Så vi får väl se om jag stannar här eller om jag återvänder till min "vanliga" på devote.

Jag saknar blogg.se liiite, för devote är lite knepig... faktiskt. Så vi får väl se hur jag gör. Eheh!


RSS 2.0