VIRRIGT

Jaha, då var första inskolningskvällen på Eken gjord. Det har gått bra, men virrigt är det såhär första gången. Så himla stort och ovanligt, jag har aldrig varit på servicehus tidigare, så annorlunda är det ju. Men som sagt, första kvällen, då kan man inte säga så mycket. Jag får låta mina två dag-turer gå nu också, innan jag kan säga något mer om hur det känns. Sen har jag ju en kvällstur kvar också. Så vi får la si!

Nu sitter jag bara framför tv'n en stund. Ska alldeles strax gå och göra mig klar, borsta tänderna och så. Sen gå och lägga mig, läsa lite tidning och sedan sova. I morgon är det 7-16.15 som gäller, upp med tuppen. Och det får inte bli som på bilden nedan, då jett jag också strypa tuppen!  


INSKOLNING

Nä, nu ska jag stöka undan lite i köket. Diska bort lite osv. Jag far väl kring 15.20, inskolning 16 - 21.30! I morgon har jag inskolning 7-16.15 och torsdag 8-16.15.. sen på måndag nästa vecka har jag en kvällsinskolníng igen, 13-21.30! Sen får vi se efter det, hur det blir med allt, hur det har gått och hur det känns osv. Jag har ju som sagt redan tre ställen som ringer, så just nu känns det lite mycket. Men jag får väl känna efter mer på det efter jag har haft inskolningstiden klart. Jaja, diska var det! Ser väl om jag skriver ikväll. Tjing

MADDI JANE



Sjukt duktig tjej för sin ålder!!


OMELETT

Kom på att jag måste ha en matlåda ikväll, så jag gjorde en omelett med skinka och timjan! Det blir bra de!


KVALITETSTID



Bild sen förra sommaren (tror jag!!)

Jag har i alla fall nyss duschat Mittzi, klippt hennes klor och även klippt henne lite, lite på tassarna, och lite vid ögonen. Även klippt öronen lite, lite kortare och rakare! :) Sen har jag såklart borstat henne, så jag fick bort det hår som skulle bort. Så nu är hon så ren och fin! :) Lite kvalitetstid med stjärnan! Hon ska ju åka med mamma hem idag och vara hemma tills på torsdag. Eftersom att jag har inskolningsdagar, långa dagar! Och mamma är ledig, så då passar det ju bra. Kommer sakna min lilla plupp <3


MOA LIGNELL



Så jävla underbar låt & så jävla skön röst!


BECK

Jag gick och la mig typ halv 12 igår, så jag stod emot att se klart kaoset (slutet på titanic), somnade ganska snart och sov till 9 idag. Sen har jag ringt några samtal, duschat och varit ute med Mittzi, sedan har jag nyss fikat frukost. Nu ser jag på BECK - levande begravd. Usch, det är den läskigaste beckfilmen som gjorts. Ändå sitter jag och ser den själv, haha. Men jag har ju sett den några gånger, så jag vet ju hur det går, men ändå!


GOODNIGHT

Nu ska jag snart gå ut med Mittzi, för nan'nan pillning. Det lär snart vara paus i Titanic så, då hinner jag gå ut i den :) Tror inte att jag ska se hela filmen, den räcker ju till 00.30, lite väl länge. Men jag ser väl, förvånar mig ej om jag sitter uppe tills dess i alla fall. Men ska försöka att inte göra de! Hörs i morgon. Godnatt!

TITANIC



Jag ser på Titanic, som går på tv4film. Så underbar film, men alltid lika ledsam,
man kan aldrig hålla sig från gråt, än hur många gånger man sett den.


PS

Ps. bloggen har inte fått tillbaka den rätta designen än.. men det tar väl ett tag innan det återställs!

FIRRE

Jag ställde nyss till det och råkade fippla bort min bloggdesign... men lyckligtvis så fick jag ordning på det tillslut. Ehehe. Men jag känner mig som jag skrev nedan... som en sur liten fisk! Herregud vilken humor jag har... jag är ju fisk i mitt stjärntecken... haha!


KÄNNER MIG SUR



Känner mig lite som en sur... mört. Vet inte varför?!


MIN FANTASTISKA HUND <3



Ingen kan förstå min kärlek, till min fantastiska hund!
Jag har delat allt med henne, de senaste 7 åren. 
Allt från stor glädje till stor sorg!  
Mittzi <3


INSIDE

Det var dessa tabletter jag köpte idag, för att testa om dom fungerar;


DRICKER EN KOPP TE

image description


ARBETSFÖRMEDLINGEN

Jag somnade tack och lov ganska fort igår, än fast jag hade den hemska halsbrännan. Och jag sov till klockan 12 idag... ?! Halva dagen borta liksom. Don't like it! I morgon ska jag ställa väckaren på 9. Sen börjar jag inskolningen klockan 16 - 21.30 på Eken. Sen onsdag och torsdag har jag också inskolning, fast dagtid. Jag får väl se hur det verkar och om det verkar intressant, och sen se utifrån det. Det känns som mycket nu, jag går ju redan på tre ställen om dom ringer mig, Arnäsgården (ålderdomshem), Nytorgsgatans gruppboende (handikapp) och Lejonbacken (sjukhem). Så jag får väl se hur det känns och blir framöver, efter jag gjort mina inskolningsdagar där på Eken.

Nåja, idag har jag varit på den "fantastiska" arbetsförmedlingen (?!?!).... man blir inte klokare där direkt. Sen ska jag tillbaka dit den 20/2 och träffa någon handläggare. Jaja, nu har jag ju varit dit i alla fall, som jag tänkt så länge nu... och som sagt, det gav inte så mycket. Sen sprang jag upp på apoteket och köpte halsbrännetabletter, jag får se om dom fungerar. Brustabletter. Jag tog en tidigare, för jag kände av lite halsbränna, och det har faktiskt hjälpt nu i alla fall, om det var för att det inte var så kraftig halsbränna eller om dom verkligen fungerar, det får tiden utvisa. Hoppas på att de verkligen fungerar, det vore ju underbart om det hjälper då jag har så besvärligt med halsbrännan så ofta.


HALSBRÄNNAN FRÅN HELL

Jag måste bara få skriva, jag har haft halsbränna HELA dagen och därför mått pyrt HELA dagen... sen blev det lite lugnare med halsbrännan en stund. MEN NU, nu har jag halsbrännan från HELL igen... :( Fan också..


GE MIG SOMMAR


EN STUND HOS FARBROR

Jag somnade på min rast idag.... och det var väldigt välbehövligt. Då jag slutade vid 16, så for jag hem på en gång, städade undan lite, dammsög lite och sedan duschade jag lite snabbt. Sen for jag hem till mamma, hämtade henne och sedan for vi vidare till min farbror. Där var hela familjen + mitt kusinbarn Mille och även tant Svea (mina kusiners mormor)! Så vi fick träffa allihopa :) Sen for Mikael, Mille och Svea. Då blev det kaffe och bulle, och en massa surr! En del skratt blev det också, då vi pratade minnen från Thailand. Hahah!

Sen for jag förbi hemma hos mamma på hemvägen igen, pratade en stund innan jag sedan for hem. Eller jag snabbhandla innan också, kände mig stressad, för jag var där alldeles innan stängning. Nåja. Jag är glad för att jag har motorvärmare nu, lovely nanting!

12-01-29

Hej hej hallå, jag och Mittzi är på jobbet, vi har rast nu. Så nu ligger vi och vilar! Jag sov så himla dåligt inatt, antagligen för att jag var rädd att försova mig. Jag vaknade tre, jag vaknade fyra och jag vaknade klockan 5 och sedan då väckarn ringde. Oless nanting!

Jag slutar 16, och då ska jag hem och packa in i bilen osv. Städa undan och så, innan jag sedan ska hämta min bil hos min farbror! :)


TACKSAM

Jag for hem från Helen typ 20 över elva, tror ni jag ligger än? Nej... kom på en massa jag skulle göra innan. Packa ihop extrasängen och de sängkläderna, så att jag möjligtvis kan ta med mig det hem i morgon. Jag har packat upp min nya dammsugare och packat ner min gamla, lilla skruttdammsugare i kartongen, så får den åka ner till förrådet sedan. Vill ju få lite ordning här :) Det blir det, sakta men säkert!

Men det här går ju inte, nu måste jag lägga mig... ska ju upp klockan 6! Jag skriver väl i morgon I guess. Jag jobbar 7-16, sen ska jag hem och packa i bilen lite granna (extrasängen & de), sen duscha och äta, och sedan fara upp till min farbror, dom gjorde min bil klar idag, så nu har jag motorvärmare <3 NI VET INTE HUR TACKSAM JAG ÄR!!! <3



Mittzi sover redan <3 ser ni mysbilden, SOMMAR!! Om det ändå kunde vara sommar!!!


HJÄRTAT MITT


GOTTIGOTTGOTT


@ WORK

Jobbat ikväll, från halv 2 till halv 9, så jag slutar alltså om en kvart :) Då ska jag bara på affären en sväng, sen ska jag hem till Helen och käka lite gott, guacamole och tacochips ;) Se på tv och bara vara. Sen hem och sova och upp i morgon klockan 6! Chill :)


MITT BUSTROLL


LÖRDAG

Tjenixen! Idag är det lördag och det innebär jobb för mig, på arnäsgården :) Jobbar halv 2 - halv 9 ikväll! Och i morgon jobbar jag 7-16 :) Just nu är jag med Helen, vi chillar bara. Leopold (helens katt) är galen, springer runt, runt och är helt tokig. Mittzi ligger i mitt knä :)


CHILL

Chillar hos Helen! Leopold och Mittzi sover, och vi bara ser på tv och pratar lite! Jonas (Helens sambo) är i Åre med sitt jobb och roar sig! Så ser min fredagkväll ut :) och tidigare ikväll var jag med bilen till min farbror, han och Sören ska fixa motorvärmarn i helgen, underbara människor <3


GODER MORGON

Godmorgon, ligger och drar mig i sängen just nu. Mittzi kom just upp hit också, hon har sovit i kojan halva natten! Men jag är så glad att jag fick mig en rejäl sovmorgon, lovely!

Men magen har börja leva rövar nu, jag är hungrig som en varg. Har inte ätit något sen 15 tiden igår.. så nå är det på tiden att jag kliver upp och stoppar i mig lite fika :) Än om det är skönt att ligga kvar...


NAN'NAN

Nä, nu har jag varit vaken på övertid. Nu ska jag lägga mig i min underbara säng, jag längtar! Jag sovde som en prinsessa natten som var, gud va skönt det var!! :) Ni ser ju bara hur fint det är, på bilderna nedan! Ååh <3 Men som sagt, ignorera de fula tapeterna och den fula mattan, det ska ju göras om. Men mina grejor är så himla fina att jag vet inte hur nöjd jag är över dom! JAG ÄLSKAR DOM! Nu säger jag och Mittzi godnatt, puss.

FINT VA?!











- Ignorera tapeterna och mattan, det ska ändå renoveras ;)
- Ni kan klicka på de små bilderna, då ser ni dom i större format! 

FINT VA?!


ÅH SÅ SNYGGT

ÅH VAD SNYGG SÄNGEN ÄR!!!! Nu är ju huvudgaveln på plats, och mina fina, betydelsefulla nallar (de jag fått då jag legat sjuk) sitter på den. Jag har även ställt dit två lampor, ängeln och hjärtat. Bilder kommer sedan, antingen ikväll eller i morgon :) Nu ska jag göra mig klar för sängen, jag är fett trött. Ska ut med Mittzi och pilla nan'nan också. Jag ser väl om jag tar kort och lägger upp sen :)

HELL YEAH

Och just deee.... vet ni vad jag gjorde sen jag kom hem efter att varit med Elin?! Jag har satt ihop hela huvudgaveln på egen hand... ska man få något gjort så ska man göra det själv! Så nu ska bara Helen få komma hit ikväll och hjälpa mig att lyfta den på plats framför sängen, för jag orkar den inte själv. Helvete vad duktig jag är, jag är fasen stolt. Man kan bara man vill! YEY :)


MY DAY

Hallååååådär.. vill ni höra om min dag? Det tvivlar jag på, men den som vill läsa får väl läsa och den som vill låta bli får låta bli, så enkelt är det ju ;) eheh. I morse var jag på Eken som sagt, pratade med chefen där och vi kom överrens om inskolning. Två dagar och två kvällar. Efter det får jag väl känna efter om det är ett ställe jag kan tänka mig att vara på eller ej, det är ju lite speciellt med servicehus. Vi får se, men det är ju aldrig fel att testa och träffa nya arbetskollegor och nya pensionärer. Så vi får som sagt se hur det blir efter inskolningen!

Sen for jag hem, diskade och stökade undan lite. Efter ett tag ringer Helen och låter ganska stressad, då har hon missat bussen, lilla klantskallen där. Men så snäll som jag är, så är det ju självklart att jag ställer upp på att skjutsa henne till jobbet :) Sen blev det tandläkaren, bara återbesök för att se om det vita ligger kvar på tänderna som ilade, och det såg bra ut! Sen har jag varit med Elin, hon kom och hämtade mig, och vi har farit lite hit och dit, pratat och haft det trevligt :)



Gammal bild på mig! MITT LÅNGA HÅR <3


NATTINATT



Ganska gammal bild.. men nu säger jag och Mittzi godnatt! Nu ska vi lägga oss i min nya säng, som är renbäddad och snygg! Denna natt kommer att bli lovely! :) Natti. Puss


EN EK & EN EN

Jag var ut med Mittzi och sedan tog vi en sväng med bilen. Det är nämligen så att, i måndags tror jag det var, då vaknade jag vid 9 av att det ringer... jag svarar och då är det enhetschefen från Eken, servicehuset i järved, och hon säger att hon hört talas om mig från en annan enhetschef och vill gärna träffa mig. Visst sa jag, jag har inget emot att träffas och ev. få in en fot på ett ställe till. Det skadar ju inte att ha lite koll på olika ställen. Men då är det ju så att jag hade ingen aning om vars Eken var i Järved, så jag tog bilen ikväll och kolla. Det var ju väldigt enkelt och smidigt till :) Så då ska jag dit klockan 10 i morgon och träffa henne!

Sen ska jag till tandläkaren klockan halv 2 cirkus, på ett återbesök sen hon fixade ilningsproblemet. Hon la typ på något vitt på tanden, så det är väl de hon ska kolla, hur det ser ut, om det sitter kvar osv. Efter det ska jag träffa Elin, jag hoppas då verkligen det och att det absolut inte blir inställt i morgon!!!!!!! Saknar min Elin!!!!!

På tal om jag och Elin + EKEN, det blev nästan skoj... Elins initialer är EK och mina initialer är EN = EKEN


FÖRJÄVLA SKÖNT

Duschen var förjävla skön! Nu ska jag borsta håret, ta på mig nå kläder igen och gå ut med Mittzi. Sitter bara i morgonrock och chillar nu. Eheheh. Jag ska även fara en sväng med bilen tror jag, kolla en grej. Fast jag vet inte om jag ids heller, får väl se om jag gör det eller ej. Skriver väl sen igen, kanske.

SHOWERTIME



Nu ska jag ta en lång, skön och varm dusch! Dusch, ny säng, renbäddad säng med nya sängkläder dessutom, kan det bli bättre?! Nej, skulle inte tro det! :)


SUNDSVALL

Tjabba, vi har varit i sundsvall idag. Jag, mamma och Tobias :) Tobias opererade bort en tand. Det gick bra för han, och han var ju något "groggy" av bedövningen och de efteråt. Hahaha, vi hade förjävla kul åt han! Då vi var klar på sjukhuset så for vi till IKEA. Där köpte jag stora vinglas (tycker det är snyggt med lite vin i stora glas), nya fina påslakan och ett matchande lakan + örngott i lika färg. Sen köpte jag även det självklara från IKEA, värmeljus. Hihi :)

Då vi kom hem till stan igen så åt vi lite middag, sedan följde jag mamma på coop en sväng och då jag sedan kom hem så satte jag igång och skruvade ihop lådorna till sängen, och snabbt jobbade jag, var klar på cirkus en timma, med fyra stora lådor! Jag blev fasen stolt över mig själv ;) Sen renbäddade jag med mina nyinköpta påslakan osv, och fan vad snyggt det blir :D Nu är det bara sängens huvudgavel som ska skruvas ihop också, men den behöver jag nog hjälp med. Men det blir AWESOME! En ny matta och nya tapeter där inne, då jävlar blir det tiptop. Mindre kul blir det att ta ut sängen och byrån därifrån då dom ska dit med nya mattan, men that's life. Jag vet ju inte när det ska göras, och det är ju självklart att jag vill ha sängen och de uppe innan, ändå! :) Nu ska jag fortsätta se på "sveriges mästerkock", älskade program!


YEEY

Supersnälla Helen och hennes supersnälla sambo Jonas, har hjälpt mig ikväll. Byrån är klar, och sängen är klar, det är bara lådorna kvar att sätta ihop och sätta in i sängen. MEN jag som trodde jag skulle kunna sova i sängen i natt... jag hittar inte lakan, än fast jag VET att jag har dom här någonstans, jag blir galen. Jag som ville sova i sängen INATT! Typiskt. Men det är ju som det är, då får man göra det klart i morgon och sedan sova premiärnatten i morgonnatt! :) Jag är verkligen grymt tacksam för hjälpen, så fantastiskt snälla ni är!

Jag är nyduschad, så det är bara att hoppa i säng nu. Ska upp ganska tidigt i morgon, vi åker härifrån klockan 8. Vi ska till sundsvall, Tobias ska operera bort en av hans visdomständer. Så då följer jag och mamma med, och om Tobbe mår hyfsat bra sen, då går vi in på IKEA en sväng :) Det blir en bra dag!



Godnatt & sovgott alla människor, det ska jag göra! Puss

DISKA

Jag har varit ute med Mittzi, det var riktigt skönt även idag. Men nu är vi ju inne igen, och jag funderar på vad jag ska göra. Jag ska nog diska undan lite, och sedan ska jag nog plocka bort grejer i sovrummet. För sängen och de kommer ju idag! Yeeey!! Jag kommer ju sova som en prinsessa inatt :)


CHARMIG BILD..



haha, det finns bra många charmiga bilder på jag och Elin.... ;)


MORNING

Godmorgon, ja, ni ser rätt, jag är även idag vaken nu, vid 9! Faktiskt ganska skönt att vara vaken i god tid :) Jag är ashungrig, så jag tror att jag snart ska kliva upp och äta lite. Ligger och drar mig fortfarande! Mittzi snarkar nere i sitt lilla hus :) Hon sover hos mig typ halva natten, sen går hon och lägger sig i sitt hus :)

Men nu ska jag kliva upp och äta, jett ha någonting i magen! Det blir mackor och oboy :) mums!!


HAHA

En blondin hade fått en buckla på bilen, och en man som gick förbi ville skoja med henne:
- Ställ dig på alla fyra och blås i avgasröret så ska du se att den poppar ut igen. Sagt å gjort, hon blåste utav helvete, när en blond väninna gick förbi o undrade vad i helvete hon höll på med. Hon förklarade läget, varvid väninnan sa:
- Fan vad korkad du e, du har ju glömt att veva upp rutan



HAHAHAHA, fan va bra!!!


NATTINATT

Nä, nu ska lilla fröken Emelia gå och borsta tänderna och lägga sig i sängen. Jag skriver väl i morgon, eller ett inlägg då jag ligger i sängen. Det vet man aldrig! Jag skriver när jag skriver helt enkelt! Puss



JAG TRÖTTNAR ALDRIG PÅ DEN BILDEN, DEN ÄR SÅ JÄVLA KUNG!


SOLOKVIST



Nu är jag och Mittzi solokvist, Helen har åkt hem till sitt hus och sina pojkar, sambon och kattpojken! Vi har haft en himla mysig dag, lugn och skön. Men jag har nysit och kraxat, hoppas som sagt att det inte är något på gång, det vore jävligt drygt. Jag ska nog bara gå och göra mig klar för sängen, sen lägga mig och somna då jag somnar. I morgon kommer som sagt IKEA med sängen, madrasserna och byrån, jiiiippppiiii! :D Jag vet inte när, det är någon gång under dagen, allt från 12-20... hoppas dom kommer ganska tidigt, så man har tid att skruva ihop det och kan sova i sängen i morgonnatt :D iiiiih!

 

 


FANTASTISKA MÄNNISKOR

ÅH, TACK OCH LOV!!!!!!!!!!!!!!!!! Farbror och Sören fixade felet i min bil!!!!!!!!!!! Helt fantastiska människor som kommer redan ikväll och får ordning på det!!! Så himla skönt att ha så underbart fina människor som ställer upp så fort man behöver! Nu ska dom fixa motorvärmare åt mig också, lovely! :) Ni är guld värda!!!

EN HÄRLIG MÅNDAG

Jag och Mittzi gick ju mot Helen, och det var så himla skönt med en lång promenad i den friska luften. Det är en bra bit att gå :) Sen gick vi hem hit, till mig och bara tog det lugnt. Vid klockan halv 4 ungefär så kom vi på att vi skulle gå och handla lite grejer på kvantum för att laga mat, så då gick vi på kvantum en sväng, också väldigt skön promenad. Vi handlade och sedan gick vi hem igen. Strax därpå kom mina fina bröder hit och satte upp  vitrinskåpet i köket, det blev så bra :) Då dom sedan hade farit igen, då satte jag och Helen igång med maten.

Vi gjorde enchiladas med kyckling. Hur gott som helst!!! Med en god sallad till, mjummmiiie. Mätta och glada blev vi, så det var ju bra :) Sen diskade jag lite snabbt, så det är bortgjort också, ruskigt skönt! Min farbror och en kompis till han är här och fixar min bil också, som tur var så fick dom tillslut lös det dom behövde få lös, så nu är dom iväg och ska slipa den, hoppas det ordnar sig då dom gjort det! Jag har i alla fall världens snällaste farbror och han har en väldigt snäll kompis (kompisen kan saab:ar), så himla skönt att ha så fina och snälla människor runt om sig, som finns och ställer upp då det krisar sig! BIG LOVE <3



Bild från google - enchiladas!


GOD MORGON

Hallå hallå, vaknade typ 9 idag... självmant?!?! Jag vet, det är ju helt otroligt. Jag har bara chillat, sett på tv och ätit frukost. Nu ska jag börja klä på mig, långkallingar osv. Jag och Mittzi ska gå mot Helen, vi ska träffa henne idag. Men jag känner mig förkyld... som att den är på gång, men är inte säker. Hoppas verkligen inte att det är så. Jag vill vara kry! Jag blev frågad om jobb ikväll, men jag kände att jag inte ville ta på mig det ifall att förkylningen håller på att bryta ut. Så idag är jag hemma, och i morgon måste jag vara hemma, för då kommer IKEA med mina grejor under dagen, mellan typ 12 och 20! Som jag längtar!


Nä, nu ska jag snabbdiska innan vi går ut. Puss




SLEEP TIGHT

Jag har varit ute med Mittzi, på nan'nan pillningen. Hon sover redan... tänk om man kunnat somna så fort som en hund, det vore ju fantastiskt. Fast ibland kan jag ju faktiskt det, för i regel så är jag så extremt trött då jag väl lägger mig. Jag ska bara göra mig klar nu, borsta tänderna, kissa, smörja tatueringen och sedan ska jag gå och lägga mig :) Puss & godnatt!

image description


NÅGON SNÄLL?!








Kan någon vänlig själ köpa dessa vinterskor till mig?! Kostar "bara" 1499 kr... jag har inte råd just nu :(


WINTER



IRRITERAD

EEEEY, jobbkvällen har gått utmärkt! Men då jag skulle fara och satte mig i bilen, stoppade i nyckeln för att starta, då går det inte att vrida om nyckeln?! FYFAN så less jag blev. Det kan inte frysa inne i bilen heller, så det är inte det felet och det är inte styrlåset som gått in heller. Men min snälla farbror skulle höra med en person han känner, om vad som kan vara fel, som kan mycket om saab. Nanting vad irriterande det är, då saker inte fungerar, grejer som bara SKA fungera! Jag som är i behov av min bil så mycket. Så Tobias fick köra mig till jobbet ikväll och även hämta mig, såklart. Får hoppas att vi får ordning på det, FORT.


SNART JOBB



Lille svarta ögon jag fick med camen... haha! Klockan är 15.15 nu snart, det innebär att jag börjar om 45 minuter. Så jag är alltså redo att åka på jobb snart, räcker ju om jag far på 20 minuter :) Jobbar med bästa Gunilla och Maria idag med! :)


BESTÄLLT

På tal om städ... jag har ju faktiskt något bra att skylla på. Den dammsugaren jag har, den är så sjukt dålig... typ en liten råtta, haha! Den dög ju i min lilla etta (förra lägenheten), men den känns lite väl dålig och liten för en tvåa (min lägenhet nu). MEN då ska jag säga er, att idag beställde jag en ny dammsugare! En likadan som min äldsta bror och hans sambo har, dom påstår att den är bra, så jag får lita på det :) Det är den som är på bilderna nedan, det är den jag beställt idag. Kul va? :) Det är ju roligare att städa om man har bra grejor i alla fall.



KREATIV IDAG

Hallåååå däääär... jag har sovit hårt som bara den inatt, visste knappt var jag var i morse då väckaren ringde. Jag känner rakt hur bra jag sovit i natt, skööönt :) Jag klev upp 10, rusade ner i tvättstugan och satte på de två första maskinerna med tvätt på en gång. Sen åt jag lite frukost och sedan gick jag ut på en promenad med Mittzi, det var riktigt skönt ute faktiskt. Lite kallt bara. Då jag kom tillbaka så hämtade jag tvätten nere, och laddade två maskiner till. Hängde tvätten, diskade och sedan chilla :) De två sista maskinerna är ju hängda även dom.

Nu har jag precis ätit lite wook sen igår, nästan godare dagen efter än då det är nygjort ;) eheh. Ska diska bort det också, på en gång, så det inte ligger och väntar ikväll då jag kommer hem. Jag börjar 16 idag, så det blir en kort jobbarkväll. Jag har varit kreativ i mitt hem idag, skulle bara städat lite också... det vore ju ganska bra om jag gjorde det!

MUMS MUMS



HOOOOOT! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Så jävla het! Världens rådjurs/hundögon och sedan så manlig och sexig... grrrr! För ni som inte vet så är det han som spelar lillbrorsan i "rädda willy 2", fatta att han blev såhär snygg som vuxen?! Mums mums! Francis Capra!


Jag och Mittzi har varit ute och pillat nan'nan, och nu sover hon som en stock igen :) Jag ska gå och göra mig klar för sängen jag också, längtar till sängen. Det ska bli så skönt att lägga sig :) I morgon jobbar jag kväll, det känns skönt. Men jag har tvättid 10-13 och förhoppningsvis så ska äldsta brorsan komma och sätta upp en grej åt mig i morgon, ett vitrinskåp, hoppas verkligen att han gör det. Nä, nu blir det sängen! Godnatt & sovgott alla fina människor


MYSPYS

Chillar för fullt bara, sitter i soffan med boompläden och ser på lite olika. Ibland gladiatorerna och ibland sällskapsresan, som går på tv4 film. På bordet står loka, vindruvor, gurka och morötter, med dipp till. Ganska mysigt för mig själv med andra ord. Mittzi sover som en stock hon!


CHILL ÄNDÅ

Jag somnade... jag sov lite för länge, över en timma! Typiskt.. men skönt var det, jag var som en zombi innan. Jag lagade mat efter sömnen, det blev kycklingwook med nudlar, creme fraiche och sweet chili-sås. Gött som bara den, och mätt som bara den blev jag också. Sen var jag duktig och diskade med en gång också, så det är gjort, fett skönt. Då ligger det ju inte kvar och väntar sen :) Nu tror jag närmare bestämt att jag behöver ta en dusch, och sedan bara dega resten av denna lördagkväll. Chill ändå!



Min balfrisyr <3


BJUPPAR PÅ EN BILD



Bjuppar på denna gamla bild. Jag gillar den :)
Nu ska jag sova..


12-01-21

Jag har jobbat idag, 7-14. Det har gått bra! Jag har jobbat med Gunilla & Maria, vi har haft superkul :) Sen kom ju kära Helen vid halv ett också, mysigt värre!! :) Efter jobbet for jag och handlade några delar som jag behöver till kvällens middag. Men nu är jag så trött, så jag måste sova en stund! Mittzi sover redan ;) Och just de, nu har jag ingen plast på tatueringen längre, sköönt! :) Nä, sova var det..

12-01-20

Jag plockade undan lite grejor, det blev lite gjort i alla fall :) hehe. Sen har jag sett på tv medans jag plockat, postkod och the voice. Klockan 21 så hämtade jag Helen, vi for hem till henne och Jonas. Hon hjälpte mig att plasta om tatueringen :) Sen for jag hem, och sen har jag bara suttit i soffan. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, för att sedan kliva upp klockan 6 och åka på jobbet!! Yey :) Godnatt & sovgott!



Min älskling!


PLOCKA UNDAN LITE

Nu har jag diskat bort disken, SKÖNT! Nu ska jag plocka undan lite grejer, allra helst inne i sovrummet... för på tisdag, på tisdag, på tisdag - vad händer på tisdag?! Jo, IKEA kommer med sängen, madrasserna och byrån!!! :) Som jag längtar!!! Det kommer att bli sååå underbart med sängen. Jag är less på att sova i extrasängen... haha! Och som jag sagt tidigare, så längtar jag så hemskt mycket till renoveringen, fatta så fräscht det kommer att bli!!

TVBÄNK



Denna tvbänk ska jag köpa då jag får lönen, tror jag... visst är den snygg?! FETT SNYGG tycker jag, stilren som bara den. Jag gillar att det är en skjutdörr!

EIGHT MONTHS

Efter jag varit hos Helen i morse, då skulle jag skjutsa henne på jobbet till halv ett, stannade ett tag och pratade med alla :) Sen då jag var på väg hem, då körde jag förbi Elle och kolla vad dom gjorde, mycket kul att bara få träffa dom en snabbis :) Även Elles syster Sandra och hennes lilla son Raffe hann jag träffa lite :)

Bilden är på Ludvig <3 Elles yngsta son, som blir hela 8 månader i morgon! :)


VÅRD AV TATUERINGEN

Jag var med Helen större delen av kvällen igår, det blev inget besök av Elin, tråkigt men sant.. hon var insnöad hemma, så hon kunde inte komma därifrån. Vi får träffas en annan dag helt enkelt :)! 

I alla fall så såg jag och Helen film igår och bara chillade, vi såg på "hitta nemo" ;) Så himla gullig film, och så fina färger i de där filmerna. Just love it! Sen hjälpte Helen mig med tatueringen också, det är på ett ganska svårt ställe för att jag själv ska kunna plasta in den. Tvätta och så, det är väl en sak. Men både igårkväll och i morse så fick Helen hjälpa mig med tvättning/smörjning/inplastning. Hehe! Igårkväll fixade vi det hemma hos mig, men i morse for jag till henne och bad om hjälp ;) Hon lär få fixa det ikväll med, haha.. sen ska jag bara ha inplastningen tills i morgon förmiddag, sen ryker den för evigt. Då ska jag bara vara duktig och smörja in den med jämna mellanrum sedan, då jag inte behöver plasten längre :)



Haha, lite kul bild tycker jag, jag blänger på Elin och Elin kollar på någonting på mig, haha!


PUSS & GODNATT

Nu ska jag sova, fett trött. Skriver väl i morgon skulle jag tro :) puss & godnatt!


NYGJORD

Visst blev den fin? Nu är den ju inte riktigt läkt, och det syns ju på bilden. Plus att den är insmord på bilden. Så det kommer en ny bild då jag kan ta bort plasten för evigt :) Jag är så, så, såååå nöjd!! Det känns verkligen bra att jag har den på min kropp, nu äntligen. Den betyder så mycket för mig <3


KÄNNER MIG GLAD

Jag hade inte tänkt köra något mer i snökaoset, men nu blir det så i alla fall ;) Jag ska hämta Helen då hon slutar jobba, sen ska vi käka MAX... japp, vi ska äta tjockmaten, men vatusan, man lever bara en gång ;) Jag är ashungrig!!! Har endast hunnit fika morgonfika på jobbet, och det var inte mycket för världen. Sen har jag inte orkat äta något sen jag kom hem heller, ville bara chilla då eftersom jag stressat så mycket idag. Nåja, sen ikväll, senare någon gång, då får jag hoppas att Elin kommer till mig och är här ett tag ikväll! :D Så det ser ut att bli en bra kväll, tralala! :) Just nu känner jag mig väldigt glad! <3


EN NÖJD EMELIA

Dagens morgon blev inte som jag tänkt mig... jag blev väckt klockan 7.30 av resursplaneraren, och fick rycka ut på lejonbacken. Det var bara att kliva upp med räcerfart och ta en RIKTIGT snabb dusch, nog snabbaste duschen jag någonsin tagit, men jag var tvungen, hade så dyngit hår! Sen en snabb runda med Mittzi ute, så hon fick göra sina morgonbehov, och sedan raka röret in till jobbet. Det gick bra! Jag jobbade till 12.30 på grund av att jag skulle göra tatueringen klockan 13 :) Det är ju sånt kaos ute, med all snö och snövädret, så bilar står här och där, och två polisbilar hade blockerat vägen för att dom stoppat någon lastbil, så då fick man lov och vända... ja, ni fattar vilket strul. Och jag skulle hem med Mittzi till lägenheten först.

Men tillslut så, jag hann till klockan 13 i alla fall, kom kanske 3 minuter sent. Så jag gjorde det bra tycker jag, som hann så precis ändå ;) Och det gick galant med tatueringen, JAG ÄR SÅÅÅÅÅ NÖJD!!!! :D Den är enkel och stilren, och det betyder sååå mycket för mig, att jag har på min kropp! En bild kommer väl om någon dag, har ingen just nu, och plasten sitter ju på så att :) NÖJD TJEJ!


GOODNIGHT PEOPLE

Nu ligger vi i sängen, jag är fett trött känner jag, så det blir nog sömn ganska snart. Det känns skönt! I morgon ska jag upp klockan 10, duscha, äta frukost, gå ut med Mittzi och måla mig lite runt ögonen. SEN ska jag tatuera mig klockan 13!! :) Det ser jag fram emot!

Bilden nedan är på mina fantastiska bröder och lilla jag, Markus från vänster, jag i mitten och Tobias till höger! :) Jag fick ju tatueringspengar av dom i julklapp så, bilden passar bra ;) Jag kommer nog ha ganska mycket tatueringspengar kvar efter morgondagens också, så det blir säkert en till inom en snar framtid! :D

Godnatt & sovgott!


SNÅDDE KALLT

Vi gick en kort promenad och busade lite, men shit vad det snådde kallt. Blåser ju som satan ute, och snön driver... drygt ändp. Fast samtidigt var det ganska skönt, uppfriskande. Jag älskar då man är lagom kall om kinderna då man kommer in, då känner man sig så "pigg" på nå vis.

Nu är vi i alla fall inne igen, Mittzi ligger redan, över mina kuddar ;) Men jag ska bara göra mig klar, sen ska jag också gå till sängs. Och just de, på tal om säng... på tisdag kommer mina grejor från IKEA, sängen, madrasserna och byrån! Som jag längtar!!! :D Kommer ju sova som en prinsessa i den fiiiiina, fiiina sängen! Lovely! Måste bara fixa en söt, liten fin trapp till Mittzi då också, så hon kan komma upp själv, för den är ganska hög för henne, hon sover alltid med mig i sängen, så en trapp är ett måste tillslut :)

MED POSTEN IDAG



Jag fick hem det här i posten idag! :D
Hundbajspåsarna och bajspåsehållaren som man sätter på kopplet! :)


BRA KVÄLL

Dagen gick bra som sagt, jag kom mer och mer in i hur avdelningen fungerar och hur/vem varje vårdtagare var. Ehm, jag slutade 16, så då gick jag raka vägen ner till bilen och for sedan och köpte 2 stycken "en himla god sallad" som det faktiskt heter, på castello. Sjukt god sallad måste jag säga! Sen for jag raka röret hem till mamma, vi käkade och sedan var jag där ett tag, drack kaffe och surrade :) Och jag tog såklart min stjärna med mig sen, min lilla vovve... ååå vad jag saknat henne! Men innan vi for ner till stan så gatt jag fara och rädda Julia, hon var livrädd för någon råtta som lyckats ta sig in, och min bror var ju inte hemma, så hon hade ingen räddate i nöden mer än mig ;) Så då fick hon följa med mig till stan tills hockeyn var slut och Macke hämtade henne!

Så har min kväll varit. Väldigt bra med andra ord! Mysigt att vara hemma hos min älskade mamma ett tag, det kan behövas ibland. Sen att jag har Mittzi hemma hos mig igen är en sådan lättnad, jag är så van att ha henne med mig och VID mig, då jag sover och allt, så det är tomt om hon inte är här. Härom morgonen hörde jag till och med att hon andades, även fast jag visste att hon var hemma hos mamma (?!). Så det är verkligen en saknad då hon inte är med mig. Min älskling! <3 Nu ska vi gå ut och pilla nan'nan!




SAKNAR MIN ÄLSKLINGSVOVVE

Jag orkade inte skriva igår då jag kom hem, dels för att jag kom hem typ runt 22 och dels för att jag kände mig deppig och ledsen, fråga mig inte varför, för det vet jag inte riktigt själv. Har en lite tyngre period nu..

Det gick bra igårkväll, det gjorde de, jag vet inte om jag skulle kunna jobba här en längre tid, men jag kan nog absolut tänka mig att rycka ut då det behövs. Jag jobbar idag med, men just nu har jag en timmas rast, börjar 13 igen. Det har gått bra idag med och jag kommer ju mer och mer in i det hela, börjar lära mig om varje individ så att säga. Så det är väl vad jag kan säga nu, efter två inskolningsdagar!

Idag slutar jag 16, och då ska jag nog köra hem till mamma en sväng, och hämta min älskling <3 Längtar!


MORGON

God morgon. Jag har varit vaken i över en timma, ställde väckaren på 10, sen drog jag mig ett tag. Nu har jag nyss gjort bort frukost och snart ska jag duscha. Jag börjar 14 idag och slutar 21.30, i morgon jobbar jag 7-16. Det går nog bra, det tror jag, men jag skriver väl ikväll om hur det var kanske, annars i morgon efter min andra dag där, ser väl.

Nåja, nu ska jag gå och duscha. Skriver kanske något sen, om jag har något vettigt att skriva vill säga!

SLEEP TIGHT

Jag känner mig sjukt depp ikväll.. usch. Men jag har varit med Tobias sen halv 9 tills nu, så medan jag var med han kändes det bättre. Vi har sett på film och bara varit! Nä, nu ska jag krypa ner under täcket. Godnatt


MIN STJÄRNA

Mittzi åkte hem med mamma för en timma sen lite drygt, hon ska vara hemma hos mamma tisdag och onsdag då jag har inskolningen. Jag saknar henne redan!!! :( Jag vill ha henne här, hela tiden, det är tomt utan henne! :( <3


HALSBRÄNNA

Jag ligger fortfarande i soffan... får både dåligt samvete och känner mig stressad, anser mig inte ha tid till att lata mig. Men i försvar till mig själv, så har jag en sjuhelvetes halsbränna. Det är en halsbränna som inte är att leka med, jag hatar att min mage/hals ska vara så känslig för halsbränna. Får jag inte halsbränna så mår jag illa (som igår, det är ett speciellt illamående)!! Nåja, det är nog dags att kliva upp ändå, för jag måste laga någon mat, så jag har någon matlåda i morgon också. Så UPP OCH HOPPA NORDIN!


ORKESLÖS

Jag orkade inte diska, kände mig för trött. Tvättiderna var alla bokade, så jag får väl se närmre helgen om jag tvättar på söndag kanske. Jag vill inte boka en tvättid för tidigt heller, i fall det dyker upp mer jobb.

Jag la mig i alla fall i soffan och där somnade jag såklart... sen ringde Helen, och det var väl tur de, annars hade jag säkert sovit nu också. Men herre min jee vad trött jag är!!!!


DISKEN VÄNTAR



Jag gillar bilden enbart för mina fransar!!!!! heheh.

Jag sitter i soffan nu, ser på tv, läser bloggar och skriver blogg. Ehm, men jag tror att jag ska ställa mig och diska, skönt att få det överstökat, så man slipper känna att man ska göra det ikväll. Jag bör även kolla om tvättstugan är ledig ikväll, skulle behöva tvätta bort lite kläder.


EN KREATIV EMELIA

Hallå dääääär.. jag somnade tillslut igår, men illa mådde jag och även inatt någon gång då jag vaknade till, men så somnade jag om och idag mådde jag bra. Det var nog bara min mage som spökade, den är ju ganska känslig så. Nåja, nog om det. Jag steg upp klockan 7, duschade med en gång och sedan tog jag en ganska chill morgon, fikade lite, gick ut med Mittzi, sminkade mig lite och sen kollade jag bara på "the voice" (radioprogrammet alltså)!

Sen har jag varit relativt kreativ...

... klockan 10 var jag på lejonbacken (äldrecentrum, som det hette förut) och pratade med ena enhetschefen där, jättegullig tjej. Hon berättade om alla våningar och övriga saker, jättebra på att berätta om allt. Och i morgon + nästa dag så ska jag inskolas på vån. 5 :) Det ser jag verkligen fram emot. Kväll i morgon 14-21.30 och dag på onsdag 7-16. Det blir bra det :) Alla verkar supergulliga!

Sen for jag ner på stan, gick och pratade med mamma på hennes jobb och sedan gick jag på banken och fixade en hemförsäkring för min lägenhet, så nu är det gjort också :) Och vet ni vad jag gjorde sen?! Jag tog tummen ur röven och gick till Zid's tattoo, jag fick en tid redan på torsdag! Yeey! :) Det här blir en bra vecka!



LITE KREATIV HAR JAG VÄL ÄNDÅ VARIT?! ;)


NATTI

Nu ska jag sova. Hoppas jag kan sova bara, jag mår illa. Godnatt!


HALVLESS

Det gick bra på jobbet, lite struligt var det, men bra gick det. Jag for och tanka efter jobbet, SUCK!!!!! Det är fett dyrt just nu, dom har höjt literpriset HUR mycket som helst. Nu går den på 14.48 kr/liter!!!! Fyfan!!! Nåja, nu har man ju fulltank igen i alla fall. Sen var jag med Tobias en stund och sedan gick vi hem, jag och Mittzi :)

Och ja, här hemma har jag bara diskat sen jag kom hem och gjort mig klar. Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, känner mig lite halvless. Vet egentligen inte varför, men så är det.

Kolla bilden - sommar & rödvinbär!!!!


SO FAR SO GOOD

Nu har jag och Mittzi varit på jobbet i en och en halv timma. Än så länge går det bra, och det lär fortsätta så ;)


HUNGRIG

Halvt gammal bild, ser lite skev ut, men vafan ;) Nu ska jag kliva upp och äta frukost, jag börjar bli riktigt hungrig!


SUNDAYMORNING

Godmorgon! Jag ligger och drar mig i sängen och ser på något töntigt program på tv'n. Mittzi sover alldeles intill mig, hon är så varm <3

Jag ska snart kliva upp och äta frukost och sedan ska jag gå på promenad med Mittzi :) Idag börjar jobbar jag 13.30 - 21.15! Det känns som en bra dag :)


MYSKVÄLL MED HELEN

Hej hej hallå, jag och Mittzi jobbade ju idag, 7-16, det gick kanon. Direkt då jag slutade så hämtade jag Helen hemma hos henne, vi köpte med oss mat hem till mig och tjocka oss lite, och även massa gott att tjocka oss med ikväll ;)

Vi har pratat och skrattat, sett på tv och nu på "björnbröder" på dvd! Myskväll :) Mittzi sover som en stock i hennes koja, snarkar så det dånar ;) <3

Helen är på bild nr2 och sedan är det tv'n med björnbröder på bild nr1, som ni kanske ser ;) hehe. Bra dag & kväll!

 


UPP MED TUPPEN

Jag hade skrivit ett inlägg, men det försvann av någon anledning?! Så nu blir det bara detta korta inlägg. Jag och Mittzi ska ju jobba i morgon, upp med tuppen, så godnatt!


GAAAH

Förbannat va less jag blir på munsår... nu håller ena på att läka, det är bara rött nu och spricker så fort jag ler typ... men tror ni inte på fan att det kommer ett nytt nu?! På andra sidan! Jävla skit! Jag måste köpa zovirax typ i morgon!!!


THE VOICE

Ligger i soffan och kollar på "the voice Sverige", inte det bästa, men finns inte något mycket bättre att se på heller. Sen ska jag väl se på filmen "hur man blir av med en kille på 10 dar", jag har väl sett den 1000 ggr och jag har den på dvd också, men den går ju på tv, så då kan man ju roa sig med att se på den ändå :) heheh.


GO'MATEN

Tobias kom på middag. Det vart riktigt gott faktiskt, tro det eller ej, men en liten kock finns det inom mig ;) eheh. Jag kokade bara makaroner, gjorde en ädelostsås och kycklingtärningar (kycklingfile). Sen grönsaker! Tobbe gillade det också, så det var ju bra :) Sen skulle jag skjutsa han till tåget, men vi gick efter tiden som stod på internet (17.27)... men tåget gick 17.15, och dom tiderna finns bara nere på station. Men då fick han ta tåget nu vid 19 istället, han ska till någon kompis i Umeå där det ska vara fest! :)

Jag ska bara sitta hemma och glo på tv, jobbar 7-16 i morgon :)


KOMISKT

Komiskt, jag hann bara lägga upp förra inlägget så plingade det på dörren och dom kom med stolarna :) Yey, va snyggt det blev!! :D Nä, nu ska jag gå och laga mat, eller i alla fall börja med mat. Jag har bjudit Tobias, men inte fått svar, så jag vet ju inte om han kommer eller ej ;)

BRA DAG

Elin kom som sagt förbi idag, trevligt värre :) Vi satt först hemma här hos mig och bara pratade om massa olika, och sedan for vi in till stan en sväng. Kollade på cervera och elkedjan, det finns sååå mycket fint. Hade jag haft hur mycket pengar som helst, då hade jag nog handlat en hel del grejer på de affärerna!!! Älskar dom affärerna, så grymt fina saker, men även så grymt dyra!

Nåja, sen for hon hem. Sen har jag diskat bort min disk, ringt några samtal och Mittzi har ätit. Nu sitter jag här, med snustorra händer (på grund av diskmedlet) och väntar på att EM möbler snart ska komma med mina köksstolar, jag längtar! Men dom bör komma när som helst, dom skulle komma efter 15 :D Jag fick ju sofforna och köksbordet förra veckan! Yeeey! :D Sen är det bara sängen och de, från IKEA, som jag måste vänta på, sen har jag allt! :D

MORNING

God morgon, klev upp för en timma sen, har hunnit duscha, vara ner till förrådet med tomma kartonger, varit ut med Mittzi och även fikat frukost! :)

Nu väntar jag på att få besök av Elin :)


SÅJA

Nu har jag varit ut en sväng med Mittzi, en ganska kort tur. Det gick snabbt! Jag är även klar för sängen, borstat tänderna och tagit bort mascaran.. eh, så nu väntar bara sängen! Skriver nog inget mer idag i alla fall. Så jag kan väl säga som så, att vi hörs i morgon. God natt och sov gott! Puss

BESTÄLLT

Jag kom mig inte ut, utan jag fastnade då jag hittade en så bra djursida. Jag beställde hund-bajspåsar och bajspåsehållare som sitter på kopplet! Hur bra priser som helst!! Och snygga bajspåsar ;) Yeey! Jag skäms då jag inte plockar upp efter älsklingen min. En sak är det då man bor hemma hos mamma, på landet ;)


3 snygga bajspåserullar för endast 29:-



Bajspåsehållare för endast 39:-


GODISBOLL

Nä, nu ska jag ut och gå med vovven min! Hon har nyss spelat boll, med en sån boll med ett hål i, så då hon spelar med den så rullar det ut götta från den, som jag lagt i :) Sötnos! Men som sagt, nu ska vi gå ut och sedan ska jag göra mig klar för sängen. Puss!

(Exakt den bollen på bilden har hon)! :)

 

PANNKAKOR?!

Alltså, jag gillar inte pannkakor.. men nu blev jag assugen på det?! Bara för att Hanna hade lagt upp en bild på en pannkaka som hon stekte. Hur fasen gick de till?! Jag måste försöka göra det någon dag nästa vecka. Jag har alltid tyckt att det går att äta, men det är absolut ingen favorit. Men vem vet, jag kanske har ändrat mig? Inte för att jag tror det, men det lär jag ju märka om jag gör det någon dag. Man kan ju he i lite bacon, så det blir platta pannkakor med bacon, det vore kanske något. Mhmm, det blir något att testa!


MÄSTERKOCKARNA

Nu är det dags för dessa grabbar - SVERIGES MÄSTERKOCK!


LÄNGESEN



Sitter och tittar på bilder, gamla bilder... och såg denna, längesen jag hade de där kläderna! Jag ska ha det någon dag framöver, bara så ni vet.


UPP & NER

Hallå, dagen har varit upp och ner. Det finns dagar som är sjukt jobbiga annars, men just idag, då det är "dagen"... då blir det mycket tankar och minnen, allt kommer upp i huvudet. Så jag grät ganska mycket här i min ensamhet i morse, vilket var skönt, en lättnad att låta tankar och gråt flöda. Just för att lätta på trycket från många andra gånger också, jag visar helst inte att jag är ledsen/nere utan håller det oftast för mig själv, så därför får allt komma då jag är ensam. Många tror att jag är världens gladaste själ, vilket jag oftast är, men folk vet inte vad som döljer sig innuti ibland. Men som sagt, jag visar inte mycket känslor, har svårt för det.

Men även om dagen varit upp och ner, så blev det bättre i eftermiddags i alla fall. Då mamma var klar med det hon skulle göra, så kom hon hit och vi for på lite olika ställen. Sen åt vi och sedan for vi på coop och handlade, så det var mysigt. Då jag kom hem hit så gjorde jag ordning mat och Mittzi, köpte någon sorts "mjuk-mat" till hundar, som man kan blanda i fodret. Och hon tyckte det var supergott :) Sen ville hon busa, då hon var mätt och belåten. Just nu har jag nyss satt mig här, annars har jag stökat undan lite mer saker! Skönt :)


FÄRSKPRESSADE APELSINER


LÄNGRE PROMENAD

Jag ska gå ut på en längre promenad med Mittzi nu, så jag får lite luft, det kan behövas.


TVÅ ÅR SEDAN





Två år har gått, sen den hemska sjukdomen tog övertaget om dig och du inte orkade kämpa längre. Det känns så nära, det känns inte som det gått två år, men det har det och saknaden är lika stor. Jag saknar dig varje dag pappa, jag önskar verkligen att jag kunde få se dig och säga det. Och säga till dig hur fantastiskt fin du var, att du var världens finaste pappa och världens bästa, ingen kunde mäta sig med dig. Du ÄR världens finaste och världens bästa pappa någonsin. Jag älskar dig, då, nu och för alltid <3

* 20 februari 1954              + 12 januari 2010


VILL VARA KRY

Nä, nu ska jag gå ut med Mittzi och sedan gå och lägga mig. Jag är fett trött och det känns som om jag är påväg att bli förkyld, jag hoppas verkligen inte det!!!! Jag vill vara frisk som en nötkärna!! Ehm, men jag ska borsta tänderna och så först, så jag är helt klar då vi kommer in igen :) Jag kanske bloggar från Iphonen sen! Puss

BESLUTÅNGEST

Jag kan inte välja en film, som vanligt så får jag beslutsångest... så nu blippar jag mellan alla i stället. Haha... meneeeee, nu ska jag gå och göra mig lite varm oboy! Det känns gött :) Och några leverpastejskivor med en gurkskiva på varje, det låter väl inte så dumt?!

SMILE


SVERIGES MÄSTERKOCK

Jag har ju som sagt varit igång och åstakommit en del idag, så jag känner mig nöjd. Jag har diskat bort disken jag hade och tagit en lång, skön dusch ikväll. Sen kom mamma hit efter jobbet en sväng :) Markus har även varit förbi en sväng ikväll :) Kul kul :)

Nu sitter jag framför tv'n, jag ser på "sveriges mästerkock" och sedan ska jag se någon av filmerna som går på tv, "a lot like love", "mean girls" eller "40 year old virgin"... vilken? Jag får se. Jag har ju sett alla tre, så det spelar ju egentligen ingen roll, alla är ju roliga och bra på sitt vis. Jaja, jag får se som sagt. Nu ska jag fortsätta se på "sveriges mästerkock", pausen är slut.


NÖJD TJEJ

Ey, vad jag känner mig duktig idag... :) Jag har strykt och hängt upp gardinerna här i tvrummet, och jag har även satt upp min fantastiskt snygga taklampa här i tvrummet/vardagsrummet :) IIIIH! Sen har jag strykt några gardinlängder som jag fick av Tobias, som han inte skulle ha något mer, och satt dom i mitt sovrum! Yey :) Sen har jag såklart varit ute med Mittzi några gånger. Så jag har ju hunnit med en del! Det blir så bra här och jag är verkligen nöjd med lägenheten, men ännu nöjdare kommer jag att bli då renoveringen är gjord, längtar! :D

Det som ska göras i renoveringen är:

  • Byta matta (plastmattorna/golvet) i hall och sovrum
  • Omtapetsering i tvrum, sovrum och hall
  • De ska "slipa" eller vad man nu ska säga, insidan av ytterdörren
  • Det ska målas om runt fönstren i sovrummet och även i tvrummet
  • Det ska monteras nya gardinbeslag i köket

Det som är gjort redan:

  • Bytt låset på ytterdörren, så jag har ett nytt
  • Renoverat badrum, så den är ny och fräsch
  • Ny kyl och ny frys
  • Ny spis och ny ugn

Fatta vad fräsch lägenhet jag kommer att ha då jag har fått allt renoverat, det kommer att bli så fint här :D Och jag får ju välja alla tapeter och plastmattor själv :) Gud så jag längtar!


MITTZI <3

Haha, soft stil Mittzi har ;) Sötpluppen min <3


FIL & FLINGOR

God morgon, nu har jag ätit fil och flingor till frukost, så nu ska jag bara klä på mig och gå ut med Mittzi. Hoppas det inte är allt för kallt ute, hoppas det är lagom. Efter det så ska jag in och stryka gardiner, och sätta upp dom. Det är vad jag vet nu, sen får jag se vad som händer :)


NIGHTI

Det blir inte mer än såhär på bloggen idag, orkar inte. Jag ska gå och lägga mig med min snarkande lilla hund, det ska bli så skönt att lägga sig raklång, jag har ont i ryggen och är fett trött, som vanligt med andra ord. Haha... men jag skriver väl i morgon, får väl se vad dagen har att erbjuda då! Godnatt och sovgott

GARDINER

Nu har jag nyss haft premiär med min strykbräda och mitt strykjärn :) Jag har strykt en av gardinlängderna som jag fick av mamma ikväll, den gardinlängden jag ska ha vid det fönster som är "ensamt", alltså på den sidan där det bara är ett fönster här i tvrummet. Det blev riktigt bra :D I morgon ska jag sätta upp de andra två, vid fönstret + balkongdörren, men för det så måste jag ha stegen hemifrån, så mamma ska ta hit den i morgon! :) Det blir kanonsnyggt! Jiihaa! :)


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Hej hej hallå, jag har inte varit särskilt aktiv här idag.. men först och främst så vaknade jag klockan 11.15 cirkus, och gick ut med Mittzi nästan på en gång. Sen hämtade jag Helen och har varit med henne hela dagen, hon följde bland annat med mig hem och hämtade lite mer saker :) Sen har vi varit på djurmagasinet, Helen köpte saker till sin katt och jag köpte hundmat och jättefina hundskålar, alltså till mat och vatten givetvis! :) Sen har vi umgåtts, spelat "vem vill bli miljonär" och pratat, hehe. Och dagens middag blev currykyckling, som jag bjöd Helen på, det är så jäkla gott, mums :)

Så, så har min dag sett ut. Jag skjutsade typ nyss hem henne. Mamma var också förbi en sväng, jag fick kuddar till sofforna (ska byta en färg, så den fjärde kommer tillbaka i morgon) och gardiner till tvrummet, jag fick även en snygg strykbräda, och fina lila tulpaner :D Jag har världens snällaste och bästa mamma!!!! <3

































Bild från google.


GODNATT PÅ ER

Jag började grina i alla fall, kunde inte låta bli att titta... "pearl harbor" är så sorglig, men så himla fin ändå. Som ni kanske ser (om det hunnit ändras) så har jag bytt header. Den blev inte så jättebra, men den blev inte dålig heller. Vill bara hitta ett tema som passar bra mot rosafärgen jag använde, då kommer det att se bättre ut, smälter ihop bättre liksom. Men det får jag kolla i morgon, klockan är 00.49 ?!?! Vad gör jag vaken nu liksom?! Det kan man ju verkligen undra. Men ska gå och göra mig färdig nu, godnatt!


MIN ÖGONSTEN

Hej hej hallå... ser fortfarande på "pearl harbor", men det är det hemska kriget nu, så jag tittar på datorn istället, orkar inte sitta och grina, för då kommer jag väl inte kunna sluta heller.. så då skriver jag ett 'bra' blogginlägg i stället. Mitt munsår måste jag faktiskt få klaga på lite, helt sjukt irriterande är det.. hur stort som helst (fläskläpp typ) och det sticks och klias HELA tiden. Visst, då det klias och så, då brukar ju det innebära att det läker, och det är ju bra, men det är sjukt irriterande... för då kan jag inte låta bli det!! Antingen så måste jag klia med fingret ovanför, eller så är jag där med underläppen hela tiden. Grr! Jaja, det är ju väldigt intressant för er att veta.. men ville bara skriva det.

Åh, nu ligger min älskade älskling (min hund) och tvättar sina bebisar (sina leksaker, mjuka djur som piper)! Hon är så söt, lillgumman. Ni får tycka att jag skriver mycket om henne, men hon är en så himla stor del av mig så det är klart det blir mycket om henne. Hon är min ögonsten! <3



Halvgamla bilder, men det spelar ingen roll! Min stjärna <3


PEARL HARBOR

Oh my lord... såg precis i detta nu att "pearl harbor" går på tv11 ikväll, började klockan 21. Den är så himla bra, men också så himla sorglig. Men nu blir det till att göra mig en kopp te och se på den :)


HOME SWEET HOME

Så, nu är jag hemma, ganska skönt faktiskt :) Jag slutade 21, sedan for jag på coop en sväng och handlade några delar jag behövde, typ mjölk och dentaStix (en kartong, med många) till Mittzi, eftersom hon får ett sånt ben varje dag, i och med att dom är bra för tänderna :) Resten var bara saker jag kom på eftersom, att jag skulle ha, typiskt mig... att gå in med inställning att handla typ två delar och sedan komma ut med en massa annat, men det är ju för att man kommer på saker inne på affären ;) 


BLIR EN FIKA MED BÄSTA HELEN

Nu har jag nyss fikat frukost. Nu ska jag duscha, fixa mig lite och sedan gå ut med Mittzi, för att sedan hämta upp flickan på bilden, Helen :)

Vi ska dra en fika någonstans, Sandra var inte riktigt frisk än :( Men jag får ju rå om Helen i alla fall :D Sen ska jag hem hit till lägenheten igen och hämta min matlåda och Mittzi's mat, för att sedan köra vidare mot jobbet :) Så ser min dag ut! En bra dag blir det :)


NI SKA HA EN GOD NATT

Nä, nu är jag redo för sängen, borstade tänder och ögonen fri från mascaran. Det enda jag ska göra innan nu, det är att kissa, sen är jag helt redo för en underbart skön natt med mycket sömn. Eller lypsyl måste jag också ha innan. Bara så ni vet, förstår att ni är intresserad. Godnatt och sovgott.

ZOVIRAX


Denna skulle jag behöva nu, jag har munsår, igen... jag hade det nyss. Jag tycker själv att denna salva är bäst!


BRA KVÄLL

Det har gått bra på jobbet, och tiden har gått relativt fort. Jag och bästa Gunilla har pratat på som bara den, så då går tiden fort, då man får prata ;) Jag måste säga, det värsta med att inte ha ett längre vik på arnäsgården längre, det är att jag inte får träffa alla underbart fina jobbarkompisar lika ofta. Jag trivs så sjukt bra med de jag jobbar med och har det så trevligt och roligt med dom.

Nu ikväll, jag slutade ju kvart över 9, då for vi bara hem (jag och vovven min) men var bara hemma en stund, sen följde jag med brorsan på coop och sedan gled vi runt lite, kollade läget :) Sen var vi en stund hemma hos han och sedan följde han med mig hem till mig :) Bra kväll! <3 Nu sitter jag bara och ser film, men ska snart gå och göra mig klar. Mittzi snarkar redan :) I morgon jobbar jag kväll igen. På dagen ska jag eventuellt fika med Helen och Sandra, om dom är friska, båda är förkyld. Hoppas på att jag får träffa dom!!!! :)



Världens bästa hund, min älskling <3


PRATGLAD

Vi har kafferast nu, men snart blir det att servera fika till alla pensionärer! Och hörreni, jag har piggnat till, yeeey. Men det är nog för att jag surrat så mycket nu, mun går på mig hela tiden känner jag, haha, men är man pratglad så är man ;)

Tro vad jag ska hitta på då jag kommer hem då? Kanske stöka på lite, finns lite fler grejer som jag kan plocka fram! :)


TRÖTT

Alltså, antingen har jag åkt på någon sorts trött-sjuka eller också så är det bara något konstigt med mig. Jag somnade som däckad igår, typ halv 12 och sov till cirka halv 12 idag. Men ändå är jag trött? Jag vaknade inte ens av att jag fick massa sms inatt, än fast jag hade ljud på, på telefon...?!

Jag sitter på jobbet, Maria gick nyss hem och jag väntar på mina två kvälls-kompisar! Medan jag väntar så gäspar jag, om och om igen... dags att göra något så man kanske kommer igång. Jag slutar 21.15 ikväll :)


VAKTHUNDEN MIN

Jag och min älskade vakthund är på jobbet ;) ni ser ju bara gaddarna! :D


GODNATT & SOVGOTT

Nä, nu skriver jag sista inlägget för idag, tänker lägga bort telefonen och förhoppningsvis somna :) I morgon jobbar jag som sagt kväll, så det känns skönt, då får jag sova uuuuut! :)

Godnatt & sovgott


VOVVEN PÅ MAGEN

Jag har nyss varit ute med Mittzi, och nu ligger jag i sängen med Mittzi på magen. Jag glömde att he på mig lypsyl, och det ångrar jag bittert just nu, för jag skulle verkligen behöva. Men jag tänker inte kliva upp så länge Mittzi ligger så gulligt på magen och sover :)

Jag tittar på både "dumpad" och "mitt stora feta grekiska bröllop", dom går båda två på tv, så jag blinkar mellan. Jag har ju sett båda ett x antal ggr, så det spelar liksom ingen roll! Haha.

Min ögonsten i somras, halvt gömd bakom rödvinbärsbusken! :) <3


NÖRDINLÄGG

Jag gatt se postkodmiljonären idag, ville inte missa snubben som satt där, för jag såg på honom sist också... han var så sjukt duktig och berättade lite om varje svar, vilket blir ännu mer intressant. Jag gillar ju frågeprogram, men det blir ju ännu bättre då det är så kunniga människor där. Dock så kom det för svåra frågor för han idag, så det blev ingen miljon... men 250 000:- vann han ju i alla fall :)

Och nu ser jag givetvis på "gladiatorerna"... jag älskade det då jag var liten, och var extremt kär i Plexus, som var en av gladiatorerna på den tiden, hahaha! Men i alla fall så måste man ju se på det nu också, då det är i nystart. Många av grenarna är ju densamma som förut, de kan bara ha ändrat på vissa saker, tex. att ha vattnet under istället för dynor osv. Sen kände jag till och med igen en av gladiatorerna, han är gammal i gamet, tror han kallas Hero (?!). Ehehe, vem tror jag orkar läsa det här superinlägget?!


GORMEMIDDAG

Då jag kom hem från jobbet idag, då lagade jag hur god mat som helst, gormemiddag skulle man kunna säga.

Jag tog fram en fläskfilé i morse, så den skulle hinna tina. Så jag gjorde strips, fläskfilé (kryddat med bara svartpeppar och timjan), jag älskar timjan (!!!), bearnaisesås och sallad - tomater, gurka och paprika. Det blev så sjukt gott, ni ska bara veta! Sen blev det en matlåda till i morgon också, perfekt :) Jag bjuder på en dålig bild!


A DAY AT WORK

Det har gått bra på jobbet idag, men efter morgonsysslorna så blev jag riktigt seg och varit det typ hela dagen. Tur det är helg och lugnt på jobbet, annars har man inte tid att vara så seg som jag varit idag. Jag var som sagt hur trött som helst och sedan har jag haft en jobbig mensvärk... det är inte den roligaste kombo'n på jobbet... men på lunchpromenaden som jag och lillpluppen min gjorde, då blev jag lite piggare. Men det varade bara tills jag kom in på jobbet igen, då blev jag trött igen. Som tur var så är Maria så söt så hon lät mig ta en snabbsömn, det var i cirkus 3 sekunder jag somnade till, för en farbror väckte mig lika snabbt, men det gjorde inget, jag behövde nog bara den lilla sömnen, just då. Jag slutade 16!

Men nu mina kära vänner, nu är jag nyduschad och sitter i soffan, och gissa vad?! Jag är så sjukt jävla trött, paniktrött till och med. Men jag ska tjura och inte somna, för det är bättre om jag somnar som däckad i sängen sen, så jag får en lång natts sömn i stället. Det känns superduperskönt att jag jobbar kväll i morgon, börjar halv 2!

SKÖN LUNCHPROMENAD

God eftermiddag, jag är på jobbet. Började som sagt 7 i morse, och har sovit halvdåligt i natt för att jag var så tankspridd med allt jag kommer på eftersom, som jag ska ha/göra i läggan. Så det blev lite sömn, vilket gör att jag är sjukt trött nu. Jag och Mittzi vilar lite! Hehe. Maria delar ut fika, hon är så snäll som låter mig vila :)

I alla fall så tog jag och Mittzi en lång promenad på rasten, det var sååå skönt, lite kallt, men friskt & skönt! :)


BESTÄLLNING GJORD

Nu har jag beställt grejorna från IKEA ändå, jag vet ju inte när jag kommer ner dit, så jag vågar inte vänta längre. Jag såg att sängen bara fanns två kvar av, så risken är ju ganska stor att den tar slut om jag väntar längre. Så nu är det beställt :) Preliminära leveransdatumet är 20 januari, men man kan ju alltid hoppas på att det kommer tidigare! Hihi. Hur som helst så har jag nyss varit ute med Mittzi nu, och även gjort mig klar för sömn, så nu ska jag bara klä av mig och hopp i säng. Upp med tuppen i morgon! Godnatt


FASTNADE MED GAMLA BILDER



Jag med mitt långa håååår <3



Elin och Jag



Jag och Elin :)



Jag och Elin



Elin & Jag



Jag och världens bästa Elin! <3


JOBBHELG

Vi fick supergod mat hos mosters, jag var hungrig också, så det satt riktigt fint i magen. Sen tårta och kaffe, och jösses vad mätt jag var efter att ha tryckt i mig allt. Men är det födelesdag så är det :) Rickard fyller som sagt 18 idag, hans stora dag - snart körkort! Kul :) Körkort är bland de bästa som finns, dels för att det är ju en sådan himla frihet att kunna ta sig vars som helst utan att behöva få skjuts (om man har en bil vill säga) och dels för att det är ju så underbart kul att köra bil, enligt mitt tycke. Just love it!

Just nu ser jag på tv, Mittzi ligger och sover - snarkar som bara den :) Sötpluppen min! Jag har tänt ljus lite här och var, jag har mysigt för mig själv så att säga. I morgon jobbar jag, jag börjar 7 och slutar 16, det känns chill. Sen på söndag jobbar jag 13.30 - 21.15 :) Bra bra! På måndag jobbar jag också, men bara 15 - 21.15!

Haha, åååh vad gammal bild <3  


GOOD AFTERNOON

Hallå, god eftermiddag! Jag somnade precis som jag trodde igår, som däckad.. men klockan 03.00 inatt så ringde min kära bror och ville bli hämtad, och så snäll som man är så är det ju en självklarhet. Så det var bara upp och hoppa, klä på sig och iväg. Sen somnade vi (jag och Mittzi) om ganska fort då vi kom hem igen, skönt :)

Idag klev jag upp typ 11, hoppade dirket in i duschen och sedan åt jag frukost. Sen snabbfixade jag mig, för att jag ska vara klar och slippa stressa sen. Då jag var klar så gick jag på en lång promenad med Mittzi, och det var kallt men ändå riktigt skönt ute. Klär man sig bra så då är det bara skönt :) Nu sitter jag bara i soffan och chillar, ser på tv. Jag ska typ fara vid 15, då ska jag hem och hämta mormor, för vi ska ut till min moster, för hennes ena son, min kusin fyller 18 idag. Yeey! Mamma kommer också, efter hon slutat jobbet. Så ser min dag ut, just nu, sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Det lär väl bli någon/några filmer!

Nu ringde Tobias, han ska komma ner. Så då ska jag inte sitta här och blogga, jag skriver väl kanske mer sen, det tror jag säkert att jag gör :)

NAN'NAN-PILLNING

Nyss varit ute på natt-tur med Mittzi, så hon fick göra "nan'nan-pillningen" :) Nu har jag tagit plats i soffan igen, fast ska snart gå och göra mig klar för att hoppa i säng. Jag är så grymt trött, shit. Kommer säkert somna som däckad, bara så ni vet. Så jag skriver nog inte mer ikväll. Skriver väl någon rad i morgon :) Godnatt

(Om man säger till Mittzi "skynda pilla nu, det är nan'nan", då fattar hon på en gång och kissar en låååååång pillning, just för att hon vet då att hon ska sova sen)!! :) Därav "nan'nan-pillning" ;)

EY

Jamen hallååååååå alla människor, jag sitter i soffan nu och chillar, fast jag har ont i huvudet och det är ju inte så mycket chill med det egentligen. Men det går väl över får jag hoppas, jag har ingen alvedon här i lägenheten heller, så jag kan inte hjälpa den att försvinna. Men nu ska jag inte skriva om det. Jag har nyss skjutsat Tobias till några kompisar, dom skulle dricka någon öl ikväll. Så jag får väl se om det blir jag som hämtar också!  

Min dag har varit bra. Mamma kom förbi med Mittzi i morse, efter att mamma farit så gick jag och la mig en stund igen och fick såklart Mittzi som sällskap :) Sen var det upp och hoppa, åt bra frulle och sedan borstade jag tänderna för att sedan fortsätta mot tandhygienisten. Sen for jag hem och chilla, innan jag sedan pratade med mormor och fick veta att det var skottat. Så då for jag hem och hämtade soffbordet, vardagsrumsmattan och lite andra saker. Hann vara hemma en stund, innan Tobias kom hem, då fick jag med mig han hem en sväng för att hämta tvbordet och en sko-skåp. Så då fick jag ju bra hjälp! :) Sen följde jag med han hem till sig, för att hjälpa han med att uppdatera hans Iphone. Så det har varit en bra dag! :)


Jag på bal-dagen! En fantastisk dag, som jag verkligen skulle vilja göra om. Jag fattar inte att det redan är cirkus ett halvår sedan. Som man längtade efter student & bal, sen var det över på 5 röda.

BRA FRUKOST

En stadig frukost fick det bli såhär på morgonen, fil & flingor och två spisbröd med leverpastej och paprika, sen givetvis oboy ;) Nu måste jag gå och borsta tänderna, ska vara hos tandhygienisten 11.40! Drygt ändå.

Sen ska jag gå en promenad med Mittzi, hon kom till mig i morse :) Efter det får jag se om det blir em tur hem för att hämta lite mer saker, det beror på om dom varit och skottat vår väg, annars kommer jag ju inte upp på gården. Vill helst komma mig upp till mormor också, för att hämta en del saker som är hos henne!


I'M TIRED

Det var gott med te, och det gav mig värme sen jag varit ute och blivit blöt, vilket i sin tur gav mig lite mer energi igen. Så då stökade jag på lite till, medan hade jag "den ofrivillige golfaren" på i bakgrunden, på tv'n. Men nu, alldeles nyss då "sex and the city" började, då gav jag mig. Jag sitter i soffan nu och ser det, men ska snart göra mig klar och sedan lägga mig.

Jag sov ju typ ingenting natten som var, för jag var så upp i varv, ville bara plocka fram mer och mer, stöka på... jag ville inte sova. Men jag försökte, vred och vände på mig... och lyssnade på den enorma stormen som var. Jag somnade kanske 3 eller 4? Och steg upp klockan 6, för att hoppa in i duschen och sedan fara på jobbet. Så ja, jag är trött som... så, nu säger jag godnatt!


EN KOPP TE

Lite te på det här så :) Dricker ur den jag fick av Elin, två sådana koppar och fat. Supersöta! :) Och teet är det jag fick av Petra, det var riktigt gott :)


ETT GOTT SKRATT

Det gick alldeles galant på jobbet idag, men dock gjorde det ju inte susen för min rygg och axlar med tanke på all handling och städning. Det är ju inte de bästa vridningarna man gör då man packar ur STÖRSTA matvagnen FULL med varor, och sen då även städningen... där står man ju krokig och dan. Nåja, bra har det gått i alla fall. Jag slutade klockan 15, och då for jag runt lite innan jag sedan återvände hem till lägenheten :)

SEEEEN, då kom mina soffor och mitt köksbord :D Stolarna till köksbordet hade dom inte hunnit få hem än, så dom kommer till veckan. JAG LÄNGTAR! :D Det kommer bli så snyggt, (om man bortser från tapeter och plastmattorna), men det får jag leva med just nu, i princip ALLT ska renoveras så! :D Jag kommer få det awesome!!!

Sen ikväll har jag varit med min kära bror Tobias, som bor i grannhuset, eller okej, inte riktigt grann, men nästan. Vi har haft det mysigt, och jag har skrattat mer än vad jag gjort på länge, lovely! :) Men han den lilla rackaren, han ska flytta nu, precis då han har fått mig så nära inpå.... typiskt. Men tur är ju att han bara flyttar in till stan, så jag har ju nära till han ändå :)

AT WORK

Hallå hallå, sitter på jobbet. Förmiddagen är gjord = mest göra. Vi har varit och handlat (inte det roligaste, då det är till två våningar!!!!), och vi har städat både plan 1 och 2. Och givetvis tagit hand om de gulliga människorna som bor här! :)

Men nu har jag snart rast, har ingen lunch med mig och är ashungrig, så det blir nog en fika i min ensamhet på Lundbergs, nära och bra, så slipper man stressa för att hinna äta. Jag har OTROLIGT ont i axlar och rygg... men det är bara att bita ihop!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Jag måste bara tillägga att jag har världens bästa mamma! <3


GODNATT

Hallå hallå, mitt i natten... jag har flyttat idag, först ner med fulla bilen och hämta nycklarna och prata med bovärden. Sen kom mamma ner med sin fyllda bil. Efter att vi fått upp alla de grejerna, då for vi en raggarsväng.

ELKEDJAN, ARAC - fick en kökslampa (taklampa) av mamma :)

RUSTA - fick en kökslampa (fönsterlampa) och en köksmatta :)

MIO - fick en kandelaber (sån där hög grej med fem "armar" man har ljus i/på)! :)

Sist men inte minst for vi och käka på MAX innan vi for tillbaka till läggan :) Det var fett gott! Då vi sedan var här så kom Tobbe en sväng, innan vi sedan drog vidare. Tobbe gick hem till sig, mamma for hem och jag for och hämta Helen! Sen for jag och Helen hem till mamma x2 för att hämta en massa saker till :) Sen har jag varit själv och packat upp relativt mycket saker! Men nu ligger jag i sängen och MÅSTE sova, ska upp 6! Jobbar på handikappboendet i morgon, kul att träffa alla dom igen :)

GODNATT!


GOODNIGHT

Nä, borsta tänderna och sen gå och lägg sig... lika bra. Eller kanske ska jag se ett avsnitt SATC först :) Dock blir detta mitt sista inlägg idag, och i morgon lär jag vara upptagen, så förvänta er ingen uppdatering ;)

Godnatt och sovgott!


SOMMAREN MED GÖRAN

Just nu är det nyheter, men annars ser jag och mamma på bäste midsommarfilmen, "sommaren med Göran" :D hahah, så jävla kul!!


MÖBLERNA

Jag kanske inte ha skrivit det "nya" om möblerna från Ikea, jag beställde ju inte som jag trodde att jag skulle göra, och betala frakt hit. Utan nu ska min moster och hennes man förhoppningsvis ner på onsdag, så då ska dom fixa möblerna och ta hem dom åt mig :) Blir inte det, ja, då får vi se om vi kan ta oss ner!

Men det bästa är om dom far ner på onsdag, då får jag ju dom på onsdagskväll :D hihi!


I MORGON!!!

Men just, jag skulle ju skriva om detta också:

Vi kom hem typ runt 12.30, strax därefter ringde bovärden min och sa att han hade varit och bytt ut låset på min dörr, därav hann jag inte få nycklarna idag. Men riktigt nice med ett splitternytt lås :D

MEN, i morgon ska jag hämta nycklarna och börja flytta in! Jag tänker ta dit en extrasäng till och börja med, så jag har något att sova på tills jag får mina möbler från Ikea :) iiiih! Sen börja packa upp porslin och grejer, he in kläderna i garderoben osv. Spännande :D


TYPISKT

Hallå hallå, har inte haft tid att skriva här tidigare idag. Jag följde som sagt med mamma och mormor i morse, mormor skulle till läkaren och sjukgymnasten. Sjukgymnasten har jag träffat förut, då jag följde med en annan person, och han är sååååå fin.

Det är ju typiskt att alla äldre (för gamla) killar ska vara så sjukt fina & ödmjuka. Jag vill ha en ödmjuk och fin kille, det skulle ju sitta fint. Men jag blir ju bara förtjust i dom som är för gamla, haha! Men några år äldre skadar inte, 2-5 år äldre, det skadar absolut inte. Jag vill ju ha en man, ingen pojkspoling ;) haha, men vem bryr sig egentligen?! Nåja, ni har ju valmöjligheter, läs eller låt bli!


00.15

Nä, nu säger jag bara godnatt. Ska upp i morgon och följa mamma och mormor, mormor ska på sjukan. Så jag ska väl upp halv 9. Godnatt!


SEX DAGAR SJU NÄTTER

Ser på "sex dagar sju nätter" just nu, och den är alltid lika bra, än fast man ser den för femtioelfte gången ;)


GOTT NYTT ÅR

Ja, hörreni, gott nytt år på er. Igår for jag till Karlströms, där var det fullt hus med några ur deras släkt. Så himla fina och mysiga människor. Det serverades god mat och allt var toppen!

Sedan drog jag, Elin och Roger vidare till stan, till Daniel och Sophia där även fler var. Det var trevligt! Men sen for jag hem ganska tidigt.

Nu sitter jag och mamma framför tv'n, vi väntar på att skidåkningen ska börja.


RSS 2.0