SISTA APRIL - VALBORG

Jag chillar ba! Jobbar ikväll, jour. Går av klockan 8.15 på morgonen i morgon. Söt bild, I know, tv'n speglar sig i glasögonen också, haha! Ser på big brother just nu, sen ska jag lägga mig I guess. Finns väl inge annat att se?

Hoppas ni alla har en bra Valborg, det har jag, än om det är en lugn kväll och infinner mig på jobbet :) Dock hade det varit mysigt med en brasa, jag är svag för traditioner, däribland den traditionella BRASAN på Valborg!

 

 


GNATT

Ligger i sängen och ser på tv nu, men ska bara ställa sleep-timern på en gång och lägga mig till sov-läge, så har jag en känsla av att jag kommer somna som däckad. Är så jääkla trött! Puss


YES




YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenny åkte ut ur BB!!!!!!!!!!!! Så jävla skönt. Är så himla less på'n. Nu är det bara att släck och gå och lägg sig. Jag är redan klar, borstade tänder och ja, you name it. Ehehe. Så nu blir det SÄNGEN <3




SÖTA BURKAR

Jag gatt köpa tamponger häromdagen, än om jag inte behöver. Dels för att jag har hemma redan, och har inte den veckan just nu. Men ni ser ju anledningen, så SÖTA burkar! Haha ;)

 


ÉN BRA DAG

OOOOJ, vad trött jag är.. jobbat idag, började 7. Och vilken fantastisk dag vi fick, vi har varit ute och hållit på i trädgården, krattat och så, medan också vissa pensionärer satt ute :) Helt underbart väder, sol och VÄRME. Direkt efter jobbet så for jag hem och duschade, gjorde mig klar och sedan for jag ut till moster's - min kusin Mattias fyller 20 år idag :) Där fick vi smörgåstårta och tårta, mums! Så jag är mätt och belåten gånger tusen ;) Men nu är jag så sjukt trött att jag förstår inte hur jag ska hålla mig vaken, ehehe.

SOVRUMSTV

Ps, har ni inte en sovrumstv, så skaffa det!!
Det är så jävla bäst, att kunna lägga sig och se tv även i sängen :)

 


NY DAG I MORGON

Nä, bäst att sova! I morgon är det en ny dag med nya tag, jobb, 20årskalas och... det är allt :D Min fina kusin M blir 20 bast i morgon, yey :) Ska bara se klart på "kärleken checkar in" och sedan släcka och sussa :)
 


ALLA ÄLSKAR VI VÄL TUSSILAGON?

Älskar tussen, snacka om vårkänsla <3
Denna fina, knäppte jag på i morse på min och Mittzi's morgonpromenad!
 


JAMENHALLÅ


FILMER

Ikväll har jag jobbat. Men slutade vid halv 9, så jag har ju varit hemma ett tag. Just nu ser jag på film, eller jag blippar mellan två filmer. "Kärleken checkar in" och "the guardian". Men jag ser mest på "the guardian", den är så fantastiskt grymt bra. Till filmen/erna så har jag lite kex och brie, som igår :) Mums!


NY FAVORIT


DUKTIG FLICKA

Haha, fick en present på bolaget igår då jag handlade, för att jag var en duktig flicka och la fram leget självmant utan att han behövde fråga efter det ;) Så då man har varit på fest/på krogen så kan man ju fylla den där med vatten på natten och ha vid sängen, man är ju alltid törstig dagen efter då man vaknar! Haha ;)
 


BIG BROTHER


Jaha, vad säger man om BB igår? Jag tycker att Tenny ska åka av de tre som är nominerade, men det lär han ju dock inte göra. Men jag är så grymt less på han, på alla hans klagomål och på alla hans "sjukdomar". Han kan säga att han är så dålig, och sen en sekund efter så är allt så bra igen. Äh, mes! Det är vad han är. Hoppas på att han åker ut kan man ju i alla fall göra. BB blir bara sämre och sämre, så himla tråkigt gäng.

Jag var så sjukt trött igårkväll, så jag somnade med en gång då jag la mig vid 23.50 typ. Sen vaknade jag strax efter 10 i morse, så det har varit en skönt sömn i natt. Fast jag har drömt en hel del, så lite störd sömn har det varit, men jag känner mig utvilad i alla fall :)

 


NATTI

Ligger i sängen nu, har löst lite korsord i VR.
Men nu är jag trött och klockan är alldeles för mycket ser jag, godnatt!


FALSKT ALARM

Det blev lite kaos på jobbet ikväll... falskt alarm på grund av att det brändes vid på en spis, då en anhörig till en person, lagade mat själv inne i lägenheten. Så kan det gå. Brandkår, ambulans och brandledaren kom.

Det var pinsamt på ett vis, på grund av att de fick göra en utryckning för något som inte var en brand MEN samtidigt så tycker jag att det var "bra" att se hur snabbt dom verkligen är på plats då ett brandlarm går sådär. Det KUNDE ju ha varit en brand, så faktiskt bra att "vara med om" ett brandlarm på jobbet.
 


MYSFREDAG

Jobbat kväll ikväll, 16-21.15! Nu har jag mysfredag med mig själv och min älskade vovve, brieost, kex och vin. Ganska chill med andra ord :)
 


NATTI

Nä, nu måste jag sova. Får inte fortsätta att läsa, då blir det så fruktansvärt sent. Nog sent nu ju. Fan också! Natti.


BÖRJA PÅ EN NY BOK?

Ligger i sängen, filosoferar lite. Känner behov av läsning, behov av lugn. Jag vill känna ett lugn. Det är precis vad man finner i en bok - ett lugn. Jag älskar att läsa, att läsa får mig att känna lugn, bli avkopplad - just a lovely feeling! Så jag ska nog börja läsa denna nu "femtio sätt att träffa den rätte".

 

 


SÖTA UNGAR I ICE AGE 3


Ice age 3 hade jag aldrig sett, den var bra ;) Jag älskar ice age! Ungarna var ju så söta i trean, alla olika ungar som kom till deras värld ;) Nu ser jag på big brother. Men det slutar ju typ om tre minuter.. det var ju lite kul idag i alla fall. Annars suger ju bb för det mesta detta år, tacka vet jag fjolårets bb. Då var det kul, roligare människor.

ICE AGE 3 - PÅ TV4 JUST NU


TE



Gatt göra mig en kopp te, jag har fått frössan i mig. Allra helst fötterna, dom är ISkalla... måste he på min älskade fotvärmare, så det blir ordning på torpet. Ehehe :)


VIRGIN MERRY

Jaha, då har jag läst ut denna bok också.. "virgin Merry", den var riktigt bra och rolig! Haha, jag har till och med fått mig ett par ljudliga skratt då jag läst den. Så jag rekommenderar den! Den kan vara lite seg ibland, men det kan ju de flesta böcker vara stundvis. Jag tyckte om den i alla fall, och vill ha uppföljaren som ska komma denna vår.
 


TODAY

Idag jobbade jag 7-12, kortdag med andra ord, men alltid är det något med ett femtimmarspass. Skönt att få jobba i alla fall :) Sen for jag raaaaka vägen hem till mamma, vi fick fika uppe hos mormor och sedan gick vi ner till mamma. Sen har mamma och jag suttit ute på bron hela dagen typ, så himla varmt och skönt. Det blev en så sjukt fin dag, solen så stooooor och rund :) Sen åt vi middag, och sen kom Macke och bytte till sommardäck på min bil och hjälpte mig att lasta några grejor! yeeey!

Jag for hem typ vid halv 19 och kom hem typ 19. Då kom Tobbe och Pirrå, Tobias skulle låna min tvättstuga för att hans tvättstuga inte är så bra. Så han har tvättat här ikväll. Dom for iväg en sväng och sen då dom kom tillbaka så skjutsade jag och Tobias hem Pirrå sen och vi for tillbaka till mig. Såg slutet på Bygglov. Nu sitter jag och ser på big brother, och har irriterande ont i ryggen och är less, less på mycket just nu. Känner mig irriterad och arg, skulle typ vilja slå på någonting, fråga mig inte varför. Har bara den känslan inom mig!

HOW TO STOP A NIGHTMARE



älskar denna filmsnutt, sååå jääääävla söööt!
man blir typ rörd!!  


TRÖTTER IDAG

Dåligt med blogg idag.. men sådana dagar återkommer lite då och då. Det började med att sängen var så UNDERBART skön i morse, jag ville INTE kliva upp, typ aldrig någonsin. Men tillslut vid 10.15 så lyckades jag dra mig upp faktiskt.

Klädde mig och gick ut med Mittzi, sen in och käka frulle. Sen diskade jag och sen läste jag... och kollade datorn lite. Sen chillade jag, försökte få mig att städa, men lyckades inte utmärkt. Läste lite till och var så sjukt trött att jag somnade med boken i handen (?!), då var jag trött kan jag säga. Haha!! Men ikväll tog jag tag i städningen i alla fall, så nu är det hyfsat fint hos mig :)


PROGRAM

Ikväll har jag sett på "Sveriges fulaste hem med Zimon och Thomas", "inför eurovision" och nu till sist såg jag på "Big brother".. och nu kan jag säga att jag är så sjukt less på Marcel och Annicas relation, Marcel är en skit och Annica blir ledsen och galen om vart annat och likt förbannat så är det HON som slickar hans röv. Än fast det är han som är största skiten. Men hela deras grej är bara... ironisk. Eller vet inte om det är rätt ord heller. Nåja, nu ska jag borsta mina tänder och sedan lägga mig i min sköna säng och sooooova <3 Men skriver säkert en gång till.

REGNIGA DAG

Usch, vilken grå och regning dag det har varit idag. Men jag hade ju ändå en del sysslor för mig, så det gjorde väl inte så jättemycket. Men man blir ju lycklig av solen, så därför hade det ju inte skadat med sol. Well, jag tvättade i morse, hade tvättid mellan 10 och 13, så jag hann tvätta fem maskiner - precis ALL tvätt :) Skönt. Men nu skulle jag ju ha städat också, men det sitter lite längre in, men snart så kryper väl städmanin ut.. ehehe. Sen har jag läst, läst, läst, pockat undan lite, diskat lite, lagat middag, diskat bort efter middagen. Osv osv, jag har hunnit med en hel del ändå, mer än det jag skriver. Och det passade ju en dag som denna regniga!

Nu sitter jag här och kollar lite på tv, och även på datorn. Och jag blev så sjukt kär i skorna nedan, dom måste jag bara ha tillslut. Some day! ROSA ROSA ROSA <3 och skon i sig var så grymt snygg också! Lovely! <3 Jaja, nog om skorna. Nu ska jag chilla lite, läsa lite till tror jag också att jag ska göra!

ÅÅÅÅÅÅH, KÄRLEK



Men alltså GE MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CERISEROSA SKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOM ÄR JU BARA SÅ MIG!!!!!!!!!!!!
VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!
GE MIG!!!!!!


SOMEBODY THAT I USED TO KNOW



Jag är fullkomligt "in love" i denna låt, i originalet. Men så länkades denna cover på facebook nyss, också otroligt skön. Ganska likt, men ändå olikt.. i alla fall en jäkligt skön låt hur som helst, enligt moi.


VARS ÄR SOLEN?

Det är ju inte direkt läge för solglasögon idag i alla fall.. det är ju nästan spön i backen. Därför så passar jag på att tvätta bort lite tvätt och ser lite på tv. Men jag ska snart läsa lite, det känns som en bra ide! :) Boken blir bara bättre och bättre, jag fick till och med skratta högt igår, för att den var så kul!
 


SUSSA GOTT

Varför ska klockan alltid ruuuusa iväg när jag läser?! Nu måste jag lägga bort boken snart och lägga igen ögonen. Jag gillar inte att somna sent, vill ha en normal rytm på dagarna, helst. Men jag är ju väldigt duktig på att vara vaken länge, tyvärr. Sussa gott, puss


GULT ÄR... FULT

Jag gillar att tummen ser gul ut på bilden nedan, där jag håller upp boken.....


LÄSNING PÅ G

Nu ligger jag i sängen och ska läsa tänkte jag, har inte hunnit läsa så mycket sen jag köpte den. Har haft så mycket annat för mig, men nu ska jag läsa i alla fall :)! Det är så svalt och skönt i mitt sovrum nu, har fönstret öppet liiite, liiite och alldeles perfekt svalt, älska're!


MITT HJÄRTA


KLADDKAKA

Bästa Sandra bjöd på kladdkaka och hemmagjord glass ikväll på vår kaffepaus.
Göttit värre! Pusssss
 


DET BLEV JOBB IKVÄLL

Jaha, det blev jobb ikväll, det var ju skönt :) Det var en kär kollega (kollega låter så vuxet!!!!) som blivit tvärförkyld, så då fick lilla jag rycka ut - vilket jag bara tackar och tar emot. Tråkigt att någon är sjuk, men det gynnar ju faktiskt mig, trots allt. I alla fall så for jag till Tobias och hämtade Mittzi då jag slutat, hon fick vara hos han ikväll. Och sedan gatt jag åka och tanka en snabbis innan jag for hem. Då jag kom hem så har jag plockat bort lite och diskat lite, ser på BB medan jag plockar och grejar. Det är ju bra om man kan trixa och fixa medan man ser på tv, men man behöver ändå inte se hela Big Brother på söndagar, då är det ju ändå en massa återblickar från i veckan. Men jag hoppas i alla fall att Hulda åker ut, jag är väldigt less på henne, så det vore great om hon fick kila hem.

Nu ska jag fortsätta stöka och så. Ciao

MORRN MORRN

Godmorgon, ligger i sängen än och hör hur fåglarna kvittrar, det är väl ändå ett vårtecken om något. Helt underbart att höra dom tycker jag, hoppas vädret är fint också, har inte tittat ut. Jag öppnade sovrumsfönstret igår, så jag har svalt då jag sover, gillar inte då det är för varmt då man ska sova. Så det är så skönt nu!

Men nu är det upp och hoppa, och gå ut med Mittzi! Klockan har blitt så mycket.


VINCE VAUGHN

Nu ska jag se slutet på ytterligare en bra film, synd att båda gick samtidigt. Men jag kan ju se slutet på den här. "wedding crashers", och i den filmen är ju Vince Vaughn med, han är en så jäääävla grym skådespelare!!! och ser ut som världens snällaste!!!

Och jag ligger i sängen och tittar, så då är det bara att soooova sen :) skönt!


BRADLEY COOPER

Nyss sett på "baksmällan", älskar filmen. Så jäkla bra! Haha. Som sagt så måste jag se tvåan snarast, förstår inte att jag inte har sett den än.

Och Bradley Cooper är sååååå snygg. Mums mums! HOOOOT, HOT, HOT!


JUST DANCE



Hahah, tycker den där är bra, tänk om gamlern skulle dansat så där på dagarna, det vore nå!


MYS MED MORMOR

Igår så jobbade jag hela dagen, 7-16 på Eken. Det gick bara bra! Direkt efter jobbet så for jag hem till mormor (hon var ju barnvakt åt min Mittzi), fick middag och sedan hade vi kvällsmys hela kvällen framför en massa tv. Bland annat let's dance. Sen sov jag över också :) I morse blev det frulle, sen la jag mig och läste en stund och då jag la bort boken så råkade jag somna igen... 8) ehehe. Sen spelade vi lite kort! Vid 14 någongång så for jag och Mittzi hem. Nu blir det väl "kvällen är din" och vid halv tio är det "baksmällan" :D Den är så jävla rolig. Jag vill se tvåan också, alla säger ju att den är snäppet roligare till och med, så jag måste se den snaaaaart! hähä. Bilden är på jag och mormor sen julen 2010!


VIRGIN MERRY

Ligger i sängen nu, har nyss lagt ifrån mig boken. Japp, en bok. Köpte två böcker idag, så jag har börjat läsa en av dom - Virgin Merry.

Men nu ska jag sova. Godnatt, puss


FYFAN, FÖRBANNAD JAG BLIR


LAURA - flickan från havet

image description

Nu skriver jag inlägg nära inpå varandra, men skitsamma. Tar ikapp lite, dessutom är det paus i hockeyn. Jag har i alla fall läst ut boken, redan... det går så fort för mig att läsa ut en bok, men det blir så om jag fastnar. Det var en ovanlig bok, lite i alla fall, i upplägg och så, men den var riktigt bra tycker jag - helt klart läsvärd. Ett tips från mig, läs! Carolina Gynnings nyaste bok är det, LAURA - flickan från havet.


KVÄLLEN

Ikväll for jag och Tobias (brorsan) hem, stannade först uppe hos Macke (äldsta brorsan) och var där länge och bara surrade ute i finvädret. Mittzi hade fullt upp med att kolla läget överallt, så hon hade det så skönt hon också, i den fina solen. Sen kom två små flickor och sålde majblommor, så jag gatt ju köpa :) Sen for vi till mormor och var där ett tag, fikade och så. Sen fick Mittzi stanna hos henne och ska sova där till i morgon. Sen for vi neröver igen, jag kom väl hem vid cirkus 20.00! Grymt bra och lugn kväll! Sen dess har jag sett på hockeyn, och än så länge leder brynäs.... fasen också. HEEJA SAIK! Bilden nedan är inte direkt ny, bara så ni vet.. ehehe.

image description


GODKVÄLL

Godkväll, nu har jag varit uuuuuuuusel på bloggandet igen... men idag har jag inte alls haft lust, förrän nu. I morse plingade mamma på dörren och kom med go'frukost. Hon hade ändå varit och gjort något innan, utan att ätit själv, så då kom hon hit med frulle. Mums mums :) Sen gjorde jag lite olika efter mamma for. Vid halv två någon gång så stod jag i duschen och kände en stark känsla av att jag ville fara till Elle och se om hon och barnen var hemma.

Det var dom och det kändes som om det ändå var väldigt "rätt tid" att precis komma då. Det var så mysigt att träffa dom och mysa lite med Ludvig, han har vuxit och det är full fart, nu kan han krypa och ställa sig upp själv bara han tar stöd av någonting. Och då han kryper i väg så går det så sjukt snabbt, fattar inte hur han kan vara så snabb då han kryper! Jesper var det också full fart på, som vanligt ;) Gullpojkarna <3 Sen skulle Elle iväg och Sandra (Elles syster) skulle komma och vara barnvakt, så Elle fick fara lite tidigare och jag var med pojkarna tills Sandra kom. Sen stannade jag ett bra tag till då Sandra kom dit :) Då fick jag mysa ganska mycket med hennes lilla pojke också, lilla Raffe <3 Grymt mysigt att få träffa dom igen!! Längtar redan till nästa gång :)

NÅGRA ÅR TILLBAKA



Elin & jag, coola brudar...




Jag



Jag



Jag & Elin, innan parken någon gång, haha



Jag


Jag älskar att kolla på gamla bilder, så himla kul att se hur man såg ut för några (ganska många) år sedan nu. allt från 4-6 år sedan kanske. Jag minns inte exakt vilka år de är tagna, men alla är tagna under högstadietiden. Och det är ju typ 4 år sedan vi gick ut nian. Så alla är nog närmre 6 år gamla ;)

PS.

Ps. Bilden nedan är tagen förra året, på väg till Åsele marknad, alltså återigen en gammal bild. Och ja, jag vet att ögat ser skevt ut, men så kan det gå. Ds.


LYCKOKAKA

Nu är jag mätt och belåten, var nyss och åt lunch med mammi. Vi åt på den där thai/Kina på skolgatan. Vet inte namnet på den resturangen, men gott var det. Vi åt av lunchbuffen :) Efter det en kaffe och lyckokaka, på min lapp stod det "en romans kommer blomma i helgen" (översatt)! Intressant ;)

Nu sitter jag i väntrummet på folktandvården, nyss borstat tänderna grundligt, och ska snart in till tandläkaren. Hehe :)


NATTI

Ja, SAIK vann ju matchen, gratulerar! Efter hockeyn såg jag big brother och sedan har jag legat i sängen och läst, och som vanligt glömmer jag tiden då jag läser och klockan är nu alldeles för mycket. Fasen också.

I morgon väntar en lunch med mamma på stan och en tur till tandläkaren, har tid för undersökning i morgon. Sedan får jag se vad dagen erbjuder mer än så, jag hoppas att jag tar tag i städningen, om inte jobb dyker upp såklart. Nu ska jag i alla fall sova, så långt vet jag. Godnatt och sovgott! Puss


HEJA HEJA

Jag råkade hoppa över städningen idag igen... jag läste istället. Eheh. Sen for jag och jobbade kväll, 16-21. Tog en snabb dusch direkt jag kom hem, och ser nu slutet på hockeyn! Heja SAIK, dom leder ju, men än är det inte slut!


DÅLIGT VÄDER IDAG

Vilket dåligt väder det är idag. Jag som ville sitta på balkongen och chilla idag också, men icket så nicke. Idag får jag läsa inne, men det går ju bra det också. Nu ska jag gå ut med Mittzi en sväng och sedan ska jag dammsuga en sväng tror jag, för det skulle verkligen behövas. Men det känns tråkigt. Ehehe. Så vi ser väl hur det blir med det ;)



Snart ett år har gått, sen vi tog studenten. Shit.
Mitt snygga plakat <3


JAG OCH MINA ÄLSKADE BRÖDER - för 'några' år sedan ;)


HALLÅDÄÄÄR

Jamen hallådär!

Dagen började idag med att kliva upp klockan 9 i morse, duschade, åt frukost och fixade mig. Mamma kom med Mittzi också, lilla Mittzi, saknat henne <3 Sen då jag var klar så for jag in till stan, skulle till tandhygienisten. Sen fixade jag några saker och sen blev jag bjuden på smörgåstårta hos Elin och Roger, göttit värre :) Rogga fyllde 25 igår!

Sen for jag hem, satte mig ute på balkongen i solen, med Loka i glaset och min bok i handen. Satt där i lite över en timma och läste, sen for jag på jobbet. Jobbade 16-21 ikväll :) Nu ser jag på "inför Eurovision".


GLÖMDE TIDEN

Herrejösses, glömmer totalt bort tiden då jag läser.. vill bara läsa, läsa och läsa då jag väl börjat. Men nu måste jag fan sova, detta går inte. Godnatt och sovgott, pussss

Just, fyfan så skönt att Joe åkte ur BB idag. Jag har varit så grymt less på'n!


CHILL DAG

Det har varit en chill söndag, först en lugn morgon, chill i solen ute på balkongen med Gynnings bok i högsta hugg och sedan for jag på jobbet. Ikväll jobbade jag ute på eken, faktiskt kul att vara där igen, det var så längesedan jag var där sist. Kul att se annat liksom!

Det var ett kort pass, slutade 20.30! Sen såg jag på big brother med Jens, han kom hit och såg på det :) Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite innan sömn!


KANONLÖRDAG

Igår var det en riktigt bra dag, vilket jag skrev redan igår. Men den var verkligen bra! Det började med att jag och Elin gick på stan lite, sen gick vi hem till dom igen och då var Rogga hemma redan, han hade också varit på stan med kompisar. Så då fikade vi lite och surrade. Sen tog vi ett glas vin och chillade lite till, och Elin började med maten. Jag blev ju bjuden på middag :) Maten var FANTASTISK, risotto med getost och sparris, fläskfilé, en god basilika/gräslöksdressing eller sås eller vad man ska säga och sallad :) Och till maten ett gott rödvin! Det var så himla, himla gott och jag blev fascinerad av risotton, hade aldrig ätit det förut. Den var så sjukt god, helst med smaken av getost och att sparrisen var i. Ja, om jag säger såhär, risotto vill jag äta fler ggr :)

Det var god mat och dryck, bra sällskap och härligt med prat :) Rogga for till några kompisar sen och dom skulle ut, så då var det bara jag och Elin kvar och hade det mysigt med mycket snack. Jag kom hem vid typ 2 i natt :) Jag är så glad att jag har dig Elin, min bästa vän!




Gammal bild!
Fasen, vi måste skaffa någon ny bild på oss Elin!


FLICKAN FRÅN HAVET

Jag fick Gynnings nyaste bok "flickan från havet" av mamma igår :D den är i miniformat, jättegullig bok, och pappersformatet är precis som i en bibel, jättetunna sidor :) Så idag har jag suttit på balkongen i solen och läst! Underbart :)


HÄRLIG LÖRDAG

Härlig dag det här :) Först en riktigt chill morgon, sen hämtade Elins pojkvän mig och vi for hem till dom. Då Elin var klar så gick vi en sväng på stan. Nu är vi hemma hos dom igen och Elin är i full huggning med matlagning. Förkläde och allt, så fin så :) Jag är bjuden på middag och vin, inte dåligt de inte :) Ha en bra lördag alla, det har jag!


NATTI

Såg nyss en gammal bild på mig själv, så den får väl vara med i detta inlägg. Jag tänker sova nu, är sjukt trött. Så godnatt och sovgott, roa er med förstånd ikväll/inatt ;) puss


SÄNGEN <3

Nu ligger jag i sängen, skönt som fan. Det tråkiga är att det inte finns något att se på tv förrän typ efter 00.00... varför ska det alltid vara så värdelöst med program? Jag måste verkligen skaffa en dvd till sovrummet, tids nog, då ekonomin säger VARSÅGOD!


UT VE HAN

Alltså... big brother... aja, nu när Amandus och Joe är nominerade, då kan väl för fan Joe åka ut?! Jag är så sjukt less på han att det finns inte. Och less på Hulda. Men nu hoppas jag att Joe åker ut på söndag. Hoppas att fler tycker det, så att han verkligen ryker. Sen, angående let's dance, så förstår jag faktiskt inte att det stod mellan de som det faktiskt stod mellan?! Det borde ju ha stått mellan Camilla H och Molly, dom två var ju sämst ikväll. Jag tycker det var dåligt . slut. 7

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, borstade tänderna i en paus, så jag är snart redo att krypa ner under täcket och det ska bli SÅÅÅÅÅ skönt. Längtar! Och i morgon som sagt, det blir en bra dag :) Fast denna dag har varit bra också, än fast det varit fredag den 13. Så jag är en glad tjej ikväll :)

BABBEL

Sist jag såg på "let's dance" så skrev jag ju om Anton Hysen, och det måste jag göra idag också. Alltså, shit vilken snygg kille, pjuuuuhh.. han är så grymt snygg. Hon som dansar med honom kan ju inte annat än bli betuttad i honom, men så är han ju lagd åt andra hållet (why?!?!?!). Jaja, nog om Anton. Men tycka kan man alltid :)

Nu ser jag på den nya serien "new girl", faktiskt ganska roligt än så länge. Sen blir det väl "big brother" och mitt i det så är det ju utröstning i "let's dance". Nämen, den här nya serien blir något att följa :D

TV OCH ETT GLAS VITT

Jag tar mig ett glas vitt i min ensamhet, framför let's dance. Faktiskt ganska mysigt, trots att jag är själv :) Jag ska tända lite ljus också, så det blir ännu mysigare. Mittzi for hem med mamma ikväll, så jag är verkligen solokvist just ikväll. I morgon blir en bra dag, och det ser jag fram emot :)
 


HÅRDONUT <3

Jag ÄLSKAR min hårdonut. Jag älskar att ha knut, och att då kunna göra en FIN knut, och det går snabbt att göra den. En fantastisk grej helt enkelt ;)
 


ÄLSKADE VÄDER

I morse ringde mormor och väckte mig typ vid 10, jag hade sagt att hon skulle ringa då hon skulle fara hemifrån, och det gjorde hon :) upp och hoppa, in i duschen och fixa mig räcersnabbt. Var klar typ halv 11 och gick ut med Mittzi, innan jag sedan mötte mormor på Coop och hjälpte henne med handlingen :) Sen drog vi en fika och chillade!

Sen gled jag till Elin och hämtade henne, och vi for in på stan. Gick runt, chillade, pratade, fikade och hade det bra ;) Nu sitter jag hemma, ute på balkongen i solen och njuter!! Så himla varmt och skönt, älskade väder! Mittzi ligger i knät mitt och chillar, hon trivs nog också, dels för vädret och för att ligga i knät och kunna spana ;)
 


NATTI

Nä, nu ska jag försöka sova. Men hostan har satt fart igen, den är ju alltid värst på kvällen/natten, såklart. Men försöka sova ska jag göra i alla fall. Sen ska jag skriva, Petra, superkul att du kommenterar lite nu och då, så man får någon kommentar någon gång ;) hihi.

Godnatt och sovgott, puss


JOBBAT KVÄLL

Jag har jobbat ikväll, det har gått bra. Jag har dock fått väldans många hostanfall och snorat på som bara den, men det brukar ju vara så, då man jobbar då rinner snoret som aldrig förr. Men men, det har gått bra och det var skönt att vara "tillbaka" i jobbet, två dagar med förkylning och alltså därmed två hemma-dagar har varit tråkigt. Och om snoret rann på jobbet, så kan jag meddela att jag är väldigt tät i näsan nu, och nyser konstant. JÄKLA SNORKRÅKOR, hähä! Vilket intressant och roligt inlägg..... (?!).  


<3



Jag och Petra <3



Jag och Elin <3

Hahah, gladskitar!
Gamla bilder, men jag gillar'om.


LUNCH

Det blev en härlig sallad till lunch med mammi, göttit värre. Vi åt på blåbär där man får välja salladens innehåll själv. Nu är jag hemma igen, chillar bara just nu och hostar... hoppas jag inte måste dras med hostan nå länge. Det är så irriterande, såhär rethosta.

JÄKLA HOSTA

Jag somnade faktiskt igår, tillslut, trots hosta. Men jag gurglade lite honung med vatten och svalde, det funkar liiiiite som hjälp mot hosta. Så det blev lindrigare, tack och lov.

Idag har jag hunnit kliva upp, gått ut med Mittzi och fikat frukost. Nu ska jag gå och måla mig lite, så jag inte är så blek, ska in till stan på mammas lunch och luncha med henne :) göttit!


HOSTA

Jag har fått sjukt dryg hosta, så det blir nog svårt att somna ikväll. Fan också. Men jag ska i alla fall försöka. Så nu blir det godnatt och sovgott! Puss


HE UT DOM

Nyss sett på "big brother" och är så SJUKT less och irriterad på Hulda och Marcelo.. he ut dom!! Så sjukt irriterande människor. Det var väl det enda jag hade att säga om "bb".

Nu ligger jag i sängen och spelar spel, bloggar (just nu), ser tv och messar. allt detta på underbara iPhone <3 eller ah, tv'n gör ju sitt, just det, händer ju inte på iPhone ;) Men om jag dissar där uppe, om "bb" så hissar jag verkligen iPhone, verkligen en älskvärd grej!


TJÄÄÄNNNAAARE



Tittade på kameran och såg att jag hade tagit några ego'sar,
bilden är väl någon vecka gammal. Så jag bju väl på den,
det är ju i alla fall en ny bild på mig själv här på bloggen, om man ser det så.



Haha, jag måste bara säga, rubriken... det finns en tant på ett ålderdomshem där jag brukar jobba, och då man kommer in och säger "tjenare" till henne, då svarar hon "TJÄÄÄÄÄNNNNARE" (ni måste liksom höra inombords hur jag menar det)! Vissa förstår nog och andra inte. Hahah... låter så sjukt kul i alla fall, och helst med hennes gulliga skratt efteråt, för att hon förmodligen tycker att det låter kul själv ;)

JAG SAKNAR DIG PAPPA

Tidigare ikväll fick jag för mig att läsa gamla blogginlägg från år 2009/2010. Det var väl inte det smartaste liksom.. jag kände bara en stor ledsamhet och tomhet. Det kändes så sjukt att läsa vissa inlägg. Sjukt att läsa om min älskade pappa, hur vi gjorde olika saker osv, och medan man läser är man medveten om att det inte går att hitta på saker med pappa längre. Känslan är en sådan obeskrivlig tomhet. Jag kan verkligen inte beskriva känslan. En tomhet, en tomhet som känns overkligt, det känns fortfarande inte som om det är sant. Det känns så sjukt att se bilder på honom, tänka på honom och innerst inne veta att han är uppe i himlen. Det känns så sjukt. Jag känner fortfarande en längtan inför varje helg, en längtan för att pappa ska komma hem från jobb, från till exempel Stockholm. Men man vet att så är inte fallet.. jag hoppas och tror verkligen att du är närvarande varje dag. Att du är hos mig varje dag. Jag hoppas också att du vet, hur oerhört saknad du är! Finaste pappa, jag älskar dig - vi ses igen, inte nu, men om ett tag <3




image description


IDAG



Jag en gång, typ förra året, om jag inte minns fel. Lugg :)

IDAG:
--> Jag vaknade <--
--> Klev upp, gick ut med Mittzi <--
--> Gick in, gjorde frukost <--
--> VILAT, ÅTER VILAT <--
--> Åkte och handlade någon del på affärn <--
--> Blev yr, for hem och VILADE igen <--
--> Duschat <--
--> Vilat och gjort mat <--
--> och nu har jag druckit kaffe & återigen vilar <--


Fråga mig inte om pilarna, kände bara för att göra sådär... ?
Jag känner mig i alla fall piggare, jipppppiiiii :)


VAKEN PÅ ÖVERTID

Sett på "big brother" nu, fan va tråkigt tema. Ska man ens orka fortsätta se programmen i veckan?! Jag vet inte det ja... jag har i alla fall borstat tänderna och gjort mig klar, jag är egentligen uppe på övertid, men råkade börja uppdatera itunes och iphonen, och det är typ 20 min kvar... suck!! Min hals känns bättre efter alla te och varmvatten med honungs-koppar jag druckit idag, nu har jag mest hosta/slemmigt i halsen. Och snorig som tusan, men det lär jag vara i typ ett halvår framöver, inget ovanligt för min del. Då väl förkylningen slår till, då brukar jag vara snorig i flera månader efter. Jaja, intresseklubben antecknar nu igen förstår jag! ehehhe.

Jag ser på "2 och en halv män" nu, i väntan på att telefon ska bli klar. Då är det raka vägen till sängen kan jag lova. Jag är trött och less. Förresten, fasen vilket skitväder det varit idag. Riktigt aprilväder! Och stormen fortsätter, låter de som.

ALICE - VINNARE AV TOP MODEL SVERIGE

Nyss sett "top model Sverige" och TACK och LOV så vann Alice!!!!! Jag ville verkligen inte att Klara skulle vinna, för jag tål verkligen inte henne, och jag var stensäker på att hon skulle vinna. Men så vann ALICE!! YEEEY!!


GAMMAL BILD



Hej, jag har tråkigt.
Nämen, nu ska jag dricka hett vatten med honung i. Blir bra de!


CAROLINA GYNNING

Och på tal om Gynning, så skulle jag gärna vilja ha en del av hennes tavlor också.
Dom är awesome, enligt mig!




GE MIG



Jag skulle vilja ha Carolinas nyaste bok. Helst nu, känner verkligen för att ligga och läsa!


DISKEN VÄNTAR

Nää, man kanske ska ta sig upp och diska?! Så man får någonting vettigt gjort. Jag älskar då man diskat bort och fått det rent på diskbänken. Så det ska göras, än om det känns jobbigt och tråkigt. Men det är så lite disk, så det går ju i ett rask. Till middag ska jag bara koka ris och skära upp grönsaker, för jag har tagit fram oreganokyckling ur frysen, så jag slipper laga något. Koka ris är ju inte direkt ansträngande. ehehe.


HAHAH....


ROLIGA HISTORIER

En kvinna kom in på apoteket och ville köpa arsenik.

- Vad ska ni ha det till frågade apotekaren?
- Jag ska ta livet av min man!!!!
Apotekaren;
- Jag kan inte sälja arsenik för att ni ska döda eran man!

Då öppnar kvinnan sin väska och tar fram ett foto där man kan se mannen och apotekarens fru ligger i sängen och gökar.
Apotekaren;
- Aha, varför sa du inte att du hade ett recept

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. Detta observerades av en polis som hejdade gumman och frågade vad som stod på
- Tack, snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar, men tro inte att jag stulit den. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger; 100 kronor, annars klipper jag av den!
Polisen;
- Det var ingen dum ide skrattar polisen. Är det hundralappar i den andra säcken också?
Gumman;
- Nej, det är ju inte alla som betalar....


... MED RÖDA MULEN

Jag är lika förkyld idag, nyser och har mig hela tiden. Min näsa är alldeles röd, av alla snytningar, ser väl ut som Rudolf med röda mulen I guess. Men idag är jag ganska glad, faktiskt, så det gör inte alldeles för mycket att jag är förkyld. Oj, nu blev det prosit igen.. eheh. Det är en sådan härlig känsla att nysa då man verkligen behöver nysa. Jag har nyss druckit andra koppen te, och det är sååå mättande, men skönt för halsen. Jag måste köra och handla honung sen, och alvedon.
 


TE


BONDE SÖKER FRU

Duschen var jääääkligt skön och välbehövlig, man blir ändå lite piggare då man duschat. Love it! Sen har jag sett på "bonde söker fru". haha, dessa härliga, knasiga och charmiga bönder! Längtar till i höst?! Jajemen, då får vi ju följa 4 av dom och se hur dom blir kääääääära ;) Nu sitter jag och dricker en god kopp te, det lenar utför halsen, det gillas. Synd bara att jag inte har någon honung hemma, det hade ju varit ännu bättre. Nu då? Går det något bra på tv nu? Ska kik efter!



Årets bönder!!


DUSCH



Nu ska jag ta en dusch, det ska bli skönt.


FÖRKYLD

Jaha, hur har dagen varit?! Lite sisådär faktiskt. För det första så blev jag förkyld under natten, igentäppt näsa och ont i halsen, fortfarande ont i visdomstanden, ont bakom näsan och upp mot öronen. Sen dåliga veckan på det. Inte den bästa kombinationen, men återigen, som jag sagt förr, jag har ju varit med om miljoner gånger värre saker.. så varför klagar man över en sådan lite skitgrej?! Jo, för att man alltid ska ha något att klaga på. Vi svenskar är nog bland de bästa på att klaga, över minsta lilla skitgrej, även jag, som vet vad man "får" klaga på, egentligen. Och jag som oftast stör mig på folk som klagar över struntsaker, men jag kan ju inte sticka under stolen med att jag är så själv också, som nu exempelvis. Men vadå, klaga då... det är ju något som går över på någon dag :)

Nåja, förutom det så har jag jobbat idag, kortdag i och för sig.. 8-13. Dom kortar ju ner turerna så fort de kan nu förtiden, det är ju inte det roligaste, men det är bara att tacka och ta emot, än om man helst skulle velat jobba fulldag. Men efter jobbet så var jag ändå ganska less, med tanke på förkylningen, så det var skönt att komma hem. Så då jag kom hem så la vi oss och sov i soffan en stund, jag och min hund alltså. höhö. Det satt fint de!

NÄMEN GODNATT DÅ


GLAD PÅSK

Ligger i sängen och ser på tv nu, ser på Svt 1, där går filmen "flickan som lekte med elden". Jag har ju nyss sett den, men spela roll :) Den är ju bra. Ska ändå sova snart, så lär ju somna under filmens gång ;) Jag har också ganska nyss pratat med Jens, mycket trevligt :)

Marcel åkte ut ur big brother, faktiskt ganska skönt. Han har varit så sjukt elak och påhoppande på Hanna, mycket fult och omoget. Nu kanske Jennifer finner Rodney eller nån, och beter sig som kanin med en ny! Ehehe. På tal om kaniner, GLAD PÅSK! Hoppas ni haft en fin påskhelg!


JOBBAT KVÄLL

Ikväll har jag jobbar, kom hem nyss :) Skönt. Nu sitter jag och tittar på "big brother live", vem hoppas vi åker?! Jag hoppas att Rodney får vara kvar, sen får typ alla de andra tre åka, helst. Nämen, en av de andra tre, någon av dom får lämna hoppas jag, så less på alla 3!


PS

Ps. Bilden nedan är tagen nere i tvättstugan! Ds.


TVÄTTNING

Goddag, idag tvättas det för fulla muggar. Eller jag är klar nu, har hängt allt i hop. Ambulansen var nyss och hämtade någon i huset, eller inte i min del av huset, andra delen. Hoppas det inte var något allvarligt som hade hänt någon, huvva.


VÄLKOMMEN UT BJÖRN...EN

Förresten, nu har skogens nalle kommit ur idet. Idag sågs årets första björn hemma i landsjö (vår by)! Björnen jagade en älg, mitt på ljusa dagen, nära en stuga, där folk var som såg det hur väl som helst. Fatta vad grymt!

Jag tycker att björnar är så sjukt mäktiga, att se på djurpark är kul, men jag skulle verkligen vilja se han med egna ögon hemma hos oss, det skulle inte bara vara kul - utan GRYMT! Bilden tog Markus idag, med spåret och hans skoterhandske :)


KVÄLLEN ÄR DIN



Jag hade bestämt mig för att inte titta på "kvällen är din", för jag blir så lätt rörd.. och vad gör jag?! Jo, jag sitter och tittar på det och börjar gråta till varje persons dröm, att dom får göra något dom velat. Då kan man ju inte bli annat än rörd, och bara gråta.. typiskt.


JÄKLA VISDOMSTAND



Min ena visdomstand har börjat leva rövar igen... jag är så jäkla less på den just nu, antagligen för att jag är trött, det gör ont och jag blir då så sjukt lättirriterad.


KALAS

Jaha, hallådär! Igår var det kalas, med gott fika, gott sällskap, god mat och en fin födelsedags'jänta. Det var nämligen min bästa vän som fyllde 20 bast. På kvällskvisten så blev det lite alkoholintag och även då gott sällskap! Jag var dock väldigt lugn, på grund av jobb idag, men hade det kul och bra ändå. Jag hade jäkulst ont i ryggen ett tag, vilket var lite störande att det skulle komma precis då. Men hur som helst så hade jag en sjukt bra dag/kväll. Kvällen avslutades på Olles, och jag for hem lite tidigare (kom hem 01.30!!!!).

Jag var väl sovklar klockan 02.00 cirkus, men jag såg på tv en stund också, så jag somnade väl närmre halv 3 inatt och klev upp strax efter 06.00 i morse ;) Haha. Men skönt var det att jag tog det lugnt med vinet igår, för jag mådde som en kung i morse (förutom tröttheten!!!!!). Emelie (som jag jobbade med) kom och hämtade mig, jag jobbade till 14 och då promenerade jag hem och det var så sjukt skönt. Sen for jag hem till mamma och hämtade min älskade hund, men det blev bara en snabbvisit, för mamma har blivit så himla förkyld :(


FLÄSKLÄPPEN

Ligger i sängen nu och ser på "the guardian", den är sååå bra. Men jag börjar bli trött, så jag ser nog inte hela filmen idag. Men har ju sett den förut, så det är ju lugnt. Jag har fått feteste munsåret, ser ut som en fläskläpp... förstod att jag skulle få det lägligt till att jag ska på kalas i morgon. Tråkigt :(

Nåja, ikväll har jag ätit morötter och dipp, och druckit lite påskmust. Det var gott, såhär på skärtorsdag!


PROBLEMATISKT

Det är problematiskt med program ikväll. På kanal sjuan; där går en av mina favoriter - sommaren med Göran! På TV4 går också en favoritfilm, den är så sjukt bra - The guardian. Och slutligen då på elvan - Big brother. Men jag blinkar mellan, så det funkar ju. Två av dom slutar ju snart, så då ska jag se på The guardian och gråta lite <3

SEN så vill jag verkligen se Titanic i 3D. Det vill jag verkligen. Jag ÄLSKAR filmen och hur grymt kommer det inte att vara att se den på 3D?! Det skulle vara AWESOME!! Någon som håller med?!




JAG & MIN BÄSTA VÄN




Gamla bilder på mig och min fantastiske vän! <3


EN DAG HEMMA

Oj, vad aktiv jag varit här idag. Eller? Ganska.. 8) Jag klev upp typ halv 11, låg och drog mig tills dess, för det var så himla skönt i sängen. Sen gick jag en tur med Mittzi, sen blev det en frulle och sedan for jag hem. Mamma jobbade till 14, så först gick jag upp till mormor och chillade med henne och sedan bjöds det ju självklart på fika (det är något man får räkna med hos kära mormor)! Gott var det. Sen gick jag mot mamma, och vi for hem och chilla. Umgicks och pratade. Till middag fick jag pärsallad och rostbiff, sommarkänsla :) Mumma!

Sen fick Mittzi stanna hemma hos mamma redan idag, för i morgon har jag ju fullt upp ;) Jag har ju min bästa kompis som fyller 20 år i morgon!!!!!! :D Så då blir det kalas och sedan blir det väl lite alkoholintag! Det kommer bli en awesome långfredag denna påsk :) Mindre awesome kommer lördagen att vara, då ska jag upp och jobba. Haha! Men huvudsaken man tar det lugnt, tröttheten pallar man ju. Men jag saknar Mittzi redan <3

image description

 


HÄRLIGA KÄNSLA

Åh, känslan att vara nyduschad och lägga sig i en renbäddad säng, finns det något bättre? Jag tror faktiskt inte det. Det är underbart härligt :)

Jag lär säkert somna snart, så därför säger jag godnatt här! Puss


BYGGLOV

Jag säger bara äntligen, att bygglov har börjat igen, bäste gänget! Och snyggt blir det alltid, jag skulle verkligen vilja ha Mija hemma hos mig, så hon fick fixa/inreda. Hon är så jävla grym på det!

Efter bygglov tog jag min efterlängtade dusch, det var jäääkligt skönt :) Sen såg jag slutet (typ halva) programmet av Kjelles smakresa i Asien. Det är också ett himla bra program som jag brukar se. Nu ser jag på big brother och sen ska jag bara borsta tänderna och lägga mig i min renbäddade säng :) Jag gick ut med Mittzi i en paus! :)


HOME SWEET HOME

Yes, jag tog tag i städningen till slut. Det blev ju i alla fall bättre till än ifrån. Jag dammsög, dammtorkade och RENBÄDDADE :) Lovely! Nu ser jag på bygglov och sedan ska jag duscha en lång och härlig dusch!


INGEN RUBRIK

Jag blev ledig även idag, faktiskt. Jag chillade bara då jag kom tillbaka från promenaden, och blev så trött att jag somnade till. Det var skönt.

Sen lagade jag mat, tog köttfärssås från frysen som jag har gjort för ett tag sedan och åt det tillsammans med makaroner och rårivna morötter :) Det var gott. Sen har jag diskat bort och nu tar jag det lugnt... igen. Haha! Om fröken Nordin kunde ta tag i städningen så vore ju det fantastiskt. Jag ska bara söka orken en stund till. Höhö!


SKÖN PROMENAD

Skön och solig promenad blev det runt höglandssjön idag, dock stormade ju typ huvudet bort... tråkigt att det ska storma då det är så fint i övrigt.

Jag hade mina nya, snygga solbrillor och min Mittzi är alltid lika snygg! <3


4 APRIL

Idag är det onsdag, och ingen resursplanerare har ringt och bett om att jag ska jobba än. Kanske blir jag ledig idag också? Jag har i alla fall varit ute en sväng, ätit frukost och nu chillar jag bara. Jag ska gå och diska nu tror jag, sen ska jag gå runt höglandssjön med Mittzi. Det är så himla fint och härligt väder idag, så man måste bara vara ute!


KVÄLLEN

Middagen hos Helen och Jonas var god, och trevligt var det. Pratade om allt mellan himmel och gjord. Sen for jag hem strax innan 7, sen kom mamma till mig strax efter 7 :) Vi satte ihop mina barstolar, yeeey :D nu saknar jag ett barbord, så får kika efter ett sen :)

Då mamma for hem, vid 21, då duschade jag, borstade tänderna och gick ut med Mittzi. Nu ligger vi i sängen och ser på tv. Skönt!


TREVLIG LUNCH

Jag gick runt ena delen av höglandssjön med Mittzi, innan lunchen :) Sen for jag in till stan och käkade då lunch med mamma och en kollega till henne, Jenny :) riktig mysig lunch, och GOTT!

Sen efter lunchen så for jag till Helen, och där är jag nu också :) Jag är även bjuden på middag här, trevligt :)


CHECK

Så, tatuering ifylld - check

Varit in till mamma på hennes jobb och planerat in lunch med henne idag - check

Varit på bolaget - check

Nu blir det promenad med Mittzi innan lunchen - SNART check ;) Höhö.


KAFFE

Chillar med en kopp kaffe i väntan på att pulver ordnar, för att sedan fylla i :)


MORRN

Godmorgon! Jag håller på att äta frukost nu. Ska vara hos pulver klockan 10 och fylla i Tatueringen, sen, vad resten av dagen har att erbjuda, det vet jag inte än. Dom har inte ringt om jobb än i alla fall. Så kanske är jag ledig idag, who knows?

Annars blir det väl någon promenad kanske, och en lunch med mamma kanske. Får se :) Det ser ut att vara fint väder ute idag så :)


NATTI

Nä, nu ska jag sova. Är fett trött! Jag skriver väl i morgon kanske, det ser jag då. Ny dag med nya tag så att säga. Men sov så gott. Godnatt


KVÄLLEN

Jaha, vad har hänt i kväll? Jag har jobbat, 16-21. Sen for jag på Coop och köpte druvor och kiwi. Intressant va? Sen for vi hem (jag och Mittzi) och strax därpå kom Jens hit :)

Vi såg på big brother och sen har vi bara pratat! Nu ligger jag och Mittzi i sängen. Kommer nog somna ganska fort, känns det som i alla fall.


AAAAAJ

Jag fåååååår nå fel på hur ont jag har i axeln/nacken... jag fick för mig förra veckan att avboka tiden jag hade hos naprapaten idag, så sagt och gjort, men nu ångrar jag mig, jag jag ju lova. Ska ringa och kolla om hon har en tvärtid i morgon! Det vore ju superduper!

Eller finns det någon frivillig massör?!


NYA SOLGLASÖGON

Justdeee, det blev ju nya solbrillor inhandlade idag, skitsnygga enligt mig själv ;)
Rosa kanter var ju pricken över i :)
 


HALLÅ

Jamen hallå, det blev ingen blogg igår. Jobbade förmiddagen, for hem och gick runt höglandssjön med Mittzi, sen hem och duscha. Efter ett tag kom Elin hit och vi surrade bara, då hon for hem så åt jag lite mat och sedan kom hon tillbaka lite senare och vi hade en grymt bra söndagskväll :)

Idag klev jag upp vid 10 någonting, gjorde mig klar, gick ut med Mittzi och sen for jag in till stan och åt med Elin. Sen chillade vi bara. Stötte på en del problem, men det löste sig som tur var (batteriet i min bil kände helt plötsligt för att dö!!!!!!), Elins pojkvän kom och hjälpte. TUR!!! Jag fick panik, haha ;) Nåja, varit hemma ett tag nu. Mittzi har ätit och jag har diskat, skönt :)


RSS 2.0